BMW Σειρά 3 Touring

Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

330i xDrive Touring

BMW 3 Series Touring G21

BMW 330i xDrive[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,1 - 7,3. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 182 - 164

[1] Προσωρινές τιμές. 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η νέα BMW Σειρά 3 Touring συνδυάζει την ευελιξία και την καθημερινή οδηγική πρακτικότητα ενός οχήματος Touring με σπορ δυναμικά χαρακτηριστικά και αισθητή άνεση. Η εξωτερική σχεδίαση διαθέτει μια αθλητική και κομψή εμφάνιση. Ο μεγάλος χώρος αποσκευών, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα ευφυή συστήματα υποστήριξης οδηγού την καθιστούν εξίσου τέλεια για μεγαλύτερες διαδρομές. Ανακαλύψτε όλες τις εκδόσεις μοντέλων της νέας BMW Σειράς 3 Touring, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, μαζί με τις πολλές επιλογές μίσθωσης και χρηματοδότησης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   330i xDrive Touring
   330i xDrive Touring

   Ισχύς[1]

   180 kW (245 hp)

   Ροπή[1]

   400 Nm

   0-100 km/h[1]

   6 s

   Τελική ταχύτητα[1]

   250 km/h

   BMW 330i xDrive[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 7,8 - 7,3. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 176 - 164

   [1] Προσωρινές τιμές. 

   ΤH ΝΕΑ ΣΑΣ BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING.

    InfoI content placeholder

    ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

    Χώρος αποσκευών BMW Σειρά 3 Touring

    ΑΦΘΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ.

    Μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρη ευελιξία κατά την καθημερινή οδήγηση και σε μεγαλύτερες διαδρομές με έναν χώρο αποσκευών 500 - 1510[1] λίτρων. Αυτό το όχημα παρέχει έτσι αρκετό χώρο για όλα τα ψώνια και τις αποσκευές σας. Απλά αναδιπλώστε το πίσω ενιαίο κάθισμα, για ακόμα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

    ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

    Η ΕΥΦΥΪΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

    Πάντα στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας και στη σωστή απόσταση.

    Σε ταχύτητες κίνησης έως 210 km/h, το Driving Assistant Professional διατηρεί το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια στη λωρίδα κυκλοφορίας και στην κατάλληλη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Ένα πρόσθετο όφελος – ειδικά σε κυκλοφοριακές συμφορήσεις. Σε περίπτωση ανάγκης, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα.

    Οπισθοπορεία; Παιχνιδάκι!

    Η υποβοήθηση οπισθοπορείας σάς υποστηρίζει στους επιτόπιους ελιγμούς σε στενά δρομάκια κ.λπ. Καταγράφει έως και 50 μέτρα της διαδρομής, στην οποία κινηθήκατε προς τα εμπρός. Αν απαιτείται, η BMW σας θα κινηθεί στη συνέχεια αυτόνομα με όπισθεν στην ίδια διαδρομή.

    Αφήστε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας σπίτι.

    Οι συμβατές κινητές συσκευές μετατρέπονται στο δικό σας BMW Digital Key. Ξεκλειδώστε και ξεκινήστε την BMW σας με το smartphone ή το smartwatch σας. Το ψηφιακό κλειδί μπορεί να μοιραστεί μέχρι και με πέντε άτομα.

    Δείτε περισσότερα με μια ματιά.

    Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή στον πίνακα οργάνων πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανής εικόνας βίντεο.

    ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

    ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ.

    BMW Financial Services BMW Σειρά 3 Touring

    ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    H ΝΕΑ ΣΑΣ BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING.

    Επιλέξτε ανάμεσα σε μίσθωση ή χρηματοδότηση με ελκυστικές υπηρεσίες και ασφάλιση σε ένα πακέτο.

    Όλα σε ένα. BMW Financial Services.

    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ SERVICE

    PROACTIVE CARE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING.

    Service – ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε.

    Πάντα ένα βήμα μπροστά. Όταν πλησιάζει η ώρα για service ή αν τα ελαστικά έχουν φθαρεί: θα επικοινωνήσουμε μαζί σας έγκαιρα. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού απευθείας με μήνυμα μέσα από την εφαρμογή My BMW. Έτσι μπορείτε να είστε ήρεμοι καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας.

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING.

    Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 .

    330i xDrive Touring[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,1 - 7,3. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 182 - 164

    [1] Προσωρινές τιμές. 

    Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.

    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.