BMW Σειρά 4 Cabrio σε Mineral White

Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

430i xDrive Cabrio

430i xDrive Cabrio

THE NEW

4

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 4 CABRIO ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

BMW 430i xDrive Cabrio: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,0–7,3. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 182–166

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio αποδεικνύει πώς μπορεί να συνδυάζεται μια σπορ παρουσία με την καθημερινή πρακτικότητα στην οδήγηση. Η ακαταμάχητη εξωτερική σχεδίασή της αποπνέει μοναδικό στιλ με μια δυναμική, διπλή μάσκα "νεφρών" και στενούς προβολείς. Η εσωτερική σχεδίαση προσφέρει άνεση και πολυτέλεια ακόμα και στο βασικό εξοπλισμό. Ανακαλύψτε όλες τις εκδόσεις μοντέλων της νέας BMW Σειράς 4 Coupé, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, μαζί με τις πολλές επιλογές μίσθωσης και χρηματοδότησης.

Η BMW ΣΕΙΡΑ 4 CABRIO ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε τώρα την BMW Σειρά 4 Cabrio με Εγγύηση Τιμής, διασφαλίζοντας την τιμή του οχήματος σας. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   430i xDrive Cabrio
   430i xDrive Cabrio

   Ισχύς

   180 kW (245 hp)

   Ροπή

   400 Nm

   0-100 km/h

   6,3 s

   Τελική ταχύτητα

   250 km/h

   BMW 430i xDrive Cabrio: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,0–7,3. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 182–166

   Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 4 CABRIO.

    InfoI content placeholder

    ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

    BMW Σειρά 4 Cabrio - Υφασμάτινη μαλακή οροφή

    ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    Η υφασμάτινη οροφή της νέας BMW Σειρά 4 Cabrio διαθέτει εντυπωσιακή ανώτερου επιπέδου κατεργασία, μειώνει τον εσωτερικό θόρυβο και μονώνει έναντι του κρύου. Η υφασμάτινη μαλακή οροφή μπορεί να ανοίγει και να κλείνει πλήρως αυτόματα σε ταχύτητες έως και 50 km/h.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

    ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΘΟΔΟΝ.

    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

    Πάντα στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας και στη σωστή απόσταση.

    Σε ταχύτητες κίνησης έως 210 km/h, το Driving Assistant Professional διατηρεί το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια στη λωρίδα κυκλοφορία και στην κατάλληλη απόσταση. Ένα πρόσθετο όφελος – ειδικά σε κυκλοφοριακές συμφορήσεις. Σε περίπτωση ανάγκης, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα.

    Περισσότερες κάμερες για ευκολότερο παρκάρισμα.

    Το Parking Assistant Plus παρέχει υποστήριξη στο παρκάρισμα. Οι πρόσθετες κάμερες προβάλλουν στην κεντρική οθόνη ελέγχου μια εικόνα 3D της περιοχής γύρω από το αυτοκίνητο. Έτσι μπορείτε να βλέπετε άμεσα πόσο χώρο έχετε στη διάθεσή σας.

    Αφήστε τα κλειδιά σας σπίτι.

    Το smartphone σας τα κάνει όλα για σας και θα γίνει το BMW Ψηφιακό Κλειδί σας. Απλά κρατήστε το κοντά στη λαβή πόρτας και επιβιβαστείτε. Για να ξεκινήσετε την BMW σας, τοποθετήστε το στην προβλεπόμενη υποδοχή του.

    Δείτε περισσότερα από όσα βρίσκονται μπροστά σας.

    Φτάστε στον προορισμό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια. Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου και στον πίνακα οργάνων πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανής εικόνας βίντεο.

    BMW Σειρά 4 Cabrio - Χρηματοδότηση και μίσθωση

    ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW ΣΕΙΡΑ 4 CABRIO.

    Επιλέξτε μίσθωση ή χρηματοδότηση με ελκυστικές υπηρεσίες και ασφάλιση σε ένα πακέτο.

    Όλα σε ένα. BMW Financial Services

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 4 CABRIO.

    Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

    BMW 430i xDrive Cabrio: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,0–7,3. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 182–166

    BMW M440i xDrive Cabrio: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,7–8,1. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 197–182

    Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.

     

    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.