ΔΥΝΑΜΙΚΗ+

Η BMW Σειρά 4 Coupé. 4 σημαίνει περισσότερα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ+

ΔΥΝΑΜΙΚΗ+Η BMW Σειρά 4 Coupé. 4 σημαίνει περισσότερα.

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (BMW 440i Coupé)

5,2

Τελική ταχύτητα σε km/h (BMW 440i Coupé)

250

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km (BMW 440i Coupé)

7,7–4,4

Εκπομπές CO2 σε g/km, σε μικτό κύκλο (BMW 440i Coupé)

179–172

Ένα σπορ αυτοκίνητο με σπορ επιδόσεις που φτιάχτηκε για να κυριαρχήσει στους δρόμους. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Πιο δυναμικό, ευέλικτο και άνετο. Πάντα έτοιμο να αναλάβει δράση, με βελτιωμένη σχεδίαση, παρουσία και οδική συμπεριφορά. Με λίγα λόγια: ένα συναρπαστικό σπορ coupé που επαναπροσδιορίζει την οδηγική απόλαυση και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Η BMW Σειρά 4 Coupé θα σας συναρπάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή με την εντυπωσιακή δυναμική της. Ο συνδυασμός του κινητήρα υψηλής απόδοσης με την προαιρετικά διαθέσιμη Προσαρμοζόμενη ανάρτηση Μ, το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης και το προαιρετικά διαθέσιμο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει σπορ οδηγική απόλαυση και έλκει βλέμματα θαυμασμού.

"Εδώ στην BMW αναζητούμε μια αισθητική που θα παρουσιάζει την αποδοτική δυναμική ως φυσικό στοιχείο της σχεδιαστικής μας ταυτότητας."
ADRIAN VAN HOOYDONK, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ BMW GROUP

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΕΙ.

Συναρπάζει τον παρατηρητή.

Εάν υπάρχει το ιδανικό σχήμα για ένα σπορ coupé, τότε η σχεδίαση της BMW Σειράς 4 Coupé αποτελεί το απόλυτο πρότυπο. Η αθλητική της εμφάνιση αποπνέει δυναμισμό και ενθουσιάζει με τις ρευστές γραμμές και τις τονισμένες ακμές. Ο μοναδικός συνδυασμός σπορ χαρακτήρα και αισθητικής ικανοποιεί την επιθυμία για ένα πραγματικά ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Μάθετε περισσότερα

Σπορ μπροστινή όψη.

Το μπροστινό μέρος της BMW Σειράς 4 Coupé δημιουργεί σπορ εντυπώσεις. Η ιδιαίτερη μάσκα "νεφρών" πλαισιώνεται από τους προβολείς LED και υποδηλώνει τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα με ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης LED ολοκληρώνουν τη δυναμική παρουσία με μοναδικό τρόπο.
Μάθετε περισσότερα

Αθλητική coupé σιλουέτα.

Η BMW Σειρά 4 Coupé δείχνει τον αθλητικό της χαρακτήρα και τον δυναμισμό με τις τεταμένες σχεδιαστικές γραμμές, την ελαφριά κλίση της οροφής και τις τονισμένες ακμές. Τα παράθυρα χωρίς πλαίσιο υπογραμμίζουν τη σιλουέτα του αυτοκινήτου και τη γεμάτη δυναμισμό σχεδίαση.
Μάθετε περισσότερα

Εκφραστικό πίσω τμήμα.

Το πίσω τμήμα της BMW Σειράς 4 Coupé υιοθετεί μια στιβαρή στάση, η οποία ενισχύεται από τον μυώδη προφυλακτήρα με τις ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα LED δύο τμημάτων τονίζουν το πλάτος του αμαξώματος και υπογραμμίζουν τη δυναμική σχεδιαστική ταυτότητα.
Μάθετε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

Θέλετε να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στη δική σας BMW Σειρά 4 Coupé ή να ενισχύσετε τον αθλητικό της χαρακτήρα; Οι διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού και το πρόγραμμα BMW Individual προσφέρουν πολλές επιλογές εξατομίκευσης του αυτοκινήτου σας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡ.

Το ιδιαίτερο εσωτερικό της BMW Σειράς 4 Coupé συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα με τη μοντέρνα λειτουργικότητα. Οι διάφορες τεχνολογίες πληροφόρησης και επικοινωνίας καθώς και τα υλικά υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε οδηγού και εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ευχρηστίας. Επιπλέον, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός φροντίζει για μια μοναδική οδηγική εμπειρία.
Μάθετε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Το σπορ δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και αποτελεί το επίκεντρο της οδηγοκεντρικής σχεδίασης του εσωτερικού. Το BMW Head-Up Display και η νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών προβάλλουν με μοναδική ευκρίνεια διάφορες πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση. Με το νέο σύστημα πλοήγησης Professional θα είστε απόλυτα δικτυωμένος, ενώ με την εφαρμογή BMW Connected μπορείτε να συνδέσετε το smartphone στην BMW Σειρά 4 Coupé.

Μάθετε περισσότερα

ΑΨΟΓΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Στον κομψό εσωτερικό εξοπλισμό της BMW Σειράς 4 Coupé κυριαρχούν υλικά κορυφαίας ποιότητας με άψογο φινίρισμα. Απολαύστε τη μέγιστη δυνατή άνεση με τα προαιρετικά διαθέσιμα σπορ καθίσματα με επενδύσεις από εκλεκτό δέρμα. Το ευχάριστο περιβάλλον στο εσωτερικό αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα με τις κομψές διακοσμητικές ρίγες, τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τις ραφές του πίνακα οργάνων σε χρώμα αντίθεσης.
Μάθετε περισσότερα

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΦΩΤΩΝ.

Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Ανακαλύψτε τον σπορ χαρακτήρα, την προοδευτική σχεδίαση και τη μοναδική άνεση σε όλα τα μοντέλα της οικογένειας BMW Σειράς 4. Ζήστε ακόμα περισσότερη δυναμική στις BMW M4 και M3 με το συναρπαστικό αγωνιστικό DNA.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,8 (8,3)
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6.8–6,6
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 159–154

  Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

  Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.