BMW Σειρά 4 Coupé με βαφή Fire Red

Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

BMW M440i xDrive Coupé

BMW M440i Coupé

THE NEW

4

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

BMW M440i xDrive Coupé: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,5–7,7. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 191–174

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΠΟΡ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ.

Η νέα BMW Σειρά 4 Coupé προσελκύει ματιές θαυμασμού, όπου κι αν βρεθεί. Στην εξωτερική σχεδίαση, η μάσκα νεφρών και η λεπτή σχεδίαση των προβολέων προσδίδουν μια μοναδική δυναμική. Η σπορ και λειτουργική εσωτερική σχεδίαση ακόμα και στον βασικό εξοπλισμό μπορεί μόνο να εντυπωσιάζει. Είναι καιρός να ανακαλύψετε όλες τις εκδόσεις μοντέλων της νέας BMW Σειράς 4 Coupé, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, μαζί με τις επιλογές μίσθωσης και χρηματοδότησης.

Η BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε τώρα την BMW Σειρά 4 Coupé με Εγγύηση Τιμής, διασφαλίζοντας την τιμή του οχήματος σας. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   BMW M440i xDrive Coupé
   BMW M440i xDrive Coupé

   Ισχύς

   275 kW (374 hp)

   Ροπή

   500 Nm

   0-100 km/h

   4,5 s

   Τελική ταχύτητα

   250 km/h

   BMW M440i xDrive Coupé: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,5–7,7. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 191–174

   ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

   Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

    InfoI content placeholder

    ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

    ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΘΟΔΟΝ.

    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

    Πάντα στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας και στη σωστή απόσταση.

    Σε ταχύτητες κίνησης έως 210 km/h, το Driving Assistant Professional διατηρεί το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια στη λωρίδα κυκλοφορία και στην κατάλληλη απόσταση. Ένα πρόσθετο όφελος – ειδικά σε κυκλοφοριακές συμφορήσεις. Σε περίπτωση ανάγκης, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα.

    Περισσότερες κάμερες για ευκολότερο παρκάρισμα.

    Το Parking Assistant Plus παρέχει υποστήριξη στο παρκάρισμα. Οι πρόσθετες κάμερες προβάλλουν στην κεντρική οθόνη ελέγχου μια εικόνα 3D της περιοχής γύρω από το αυτοκίνητο. Έτσι μπορείτε να βλέπετε άμεσα πόσο χώρο έχετε στη διάθεσή σας.

    Αφήστε τα κλειδιά σας σπίτι.

    Το smartphone σας τα κάνει όλα για σας και θα γίνει το BMW Ψηφιακό Κλειδί σας. Απλά κρατήστε το κοντά στη λαβή πόρτας και επιβιβαστείτε. Για να ξεκινήσετε την BMW σας, τοποθετήστε το στην προβλεπόμενη υποδοχή του.

    Δείτε περισσότερα από όσα βρίσκονται μπροστά σας.

    Φτάστε στον προορισμό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια. Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου και στον πίνακα οργάνων πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανής εικόνας βίντεο.

    BMW Σειρά 4 Coupé - Χρηματοδότηση και μίσθωση

    ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

    Επιλέξτε μίσθωση ή χρηματοδότηση με ελκυστικές υπηρεσίες και ασφάλιση σε ένα πακέτο.

    Όλα σε ένα. BMW Financial Services

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

    Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

    BMW M440i xDrive Coupé: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,5–7,7. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 191–174

    Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.


    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.