ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ+

Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé. Τέσσερα σημαίνει περισσότερα.

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ+

Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé. Τέσσερα σημαίνει περισσότερα.

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ+Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé. Τέσσερα σημαίνει περισσότερα.

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (BMW 440i Gran Coupé)

5,1

Τελική ταχύτητα σε km/h (BMW 440i Gran Coupé)

250

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km (BMW 440i Gran Coupé)

6,8–6,6

Εκπομπές CO2 σε g/km, σε μικτό κύκλο (BMW 440i Gran Coupé)

159–154

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών

480–1.300 l

Ένα σπορ coupé που συνδυάζει την κομψή σχεδίαση με την πρακτικότητα. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: περισσότερο στιλ, περισσότεροι χώροι, περισσότερος δυναμισμός. Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé προσφέρει τις οδηγικές εμπειρίες που περιμένετε. Μόλις καθίσετε στη θέση του οδηγού, δεν θα έχετε καμία αμφιβολία για την αίσθηση της τέλειας σπορ κομψότητας.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé επαναπροσδιορίζει την οδηγική απόλαυση. Οι υψηλές επιδόσεις καθορίζονται από την επιτάχυνση, την ακρίβεια ελέγχου και την τέλεια οδική συμπεριφορά – στις στροφές αλλά και σε απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Η έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους εξασφαλίζει ένα νέο επίπεδο αποδοτικότητας σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές επιδόσεις των ισχυρών κινητήρων.

"Είναι συγκινητικό να συναντάς στον δρόμο ένα αυτοκίνητο που το γνωρίζεις από το πρώτο του σκίτσο."
ADRIAN VAN HOOYDONK, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ BMW GROUP

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΕΙ.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

Η γοητεία που ασκεί η BMW Σειρά 4 Gran Coupé γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας ματιά. Με την αθλητική της εμφάνιση και τη μοναδική σχεδίαση, αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό κομψότητας, αισθητικής και σπορ χαρακτήρα.
Μάθετε περισσότερα

ΣΠΟΡ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΟΨΗ.

Η σπορ μπροστινή όψη της BMW Σειράς 4 Gran Coupé αποτελεί έκφραση δυναμικής κομψότητας. Η ιδιαίτερη μάσκα "νεφρών" πλαισιώνεται από τους προβολείς LED και υποδηλώνει τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκληρώνεται από τους χαρακτηριστικούς προβολείς ομίχλης LED.
Μάθετε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗ COUPΙ ΣΙΛΟΥΕΤΑ.

Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé δείχνει τον αθλητικό της χαρακτήρα και τον δυναμισμό με τις τεταμένες σχεδιαστικές γραμμές, την ελαφριά κλίση της οροφής και τις τονισμένες ακμές. Τα παράθυρα χωρίς πλαίσιο υπογραμμίζουν τη σιλουέτα του αυτοκινήτου και την γεμάτη δυναμισμό σχεδίαση.
Μάθετε περισσότερα

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑ.

Το πίσω τμήμα της BMW Σειράς 4 Gran Coupé υιοθετεί μια δυναμική στάση, η οποία ενισχύεται από τον μυώδη προφυλακτήρα με τις ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα LED δύο τμημάτων τονίζουν το πλάτος του αμαξώματος και υπογραμμίζουν την δυναμική σχεδιαστική ταυτότητα.
Μάθετε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 4 GRAN COUPE.

Θέλετε να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στη δική σας BMW Σειρά 4 Gran Coupé ή να ενισχύσετε τον αθλητικό της χαρακτήρα; Οι διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού και το πρόγραμμα BMW Individual προσφέρουν πολλές επιλογές εξατομίκευσης του αυτοκινήτου σας. Ακριβώς στο γούστο σας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡ.

Το ιδιαίτερο εσωτερικό της BMW Σειράς 4 Gran Coupé συνδυάζει την κομψότητα και τον σπορ χαρακτήρα με τη μοντέρνα λειτουργικότητα. Οι διάφορες τεχνολογίες πληροφόρησης και επικοινωνίας καθώς και τα υλικά υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό ικανοποιούν τις απαιτήσεις κάθε οδηγού και εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ευχρηστίας. Επιπλέον, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός φροντίζει για μια μοναδική οδηγική εμπειρία.
Μάθετε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Το σπορ δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και αποτελεί το επίκεντρο της οδηγοκεντρικής σχεδίασης του εσωτερικού. Το BMW Head-Up Display και η νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών διατίθενται προαιρετικά και προβάλλουν με μοναδική ευκρίνεια διάφορες πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση. Με το νέο σύστημα πλοήγησης Professional θα είστε απόλυτα δικτυωμένος ενώ με την εφαρμογή BMW Connected μπορείτε να συνδέσετε το smartphone στην BMW Σειρά 4 Gran Coupé.
Μάθετε περισσότερα

ΑΨΟΓΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Στον κομψό εσωτερικό εξοπλισμό της BMW Σειράς 4 Gran Coupé κυριαρχούν υλικά κορυφαίας ποιότητας με άψογο φινίρισμα. Απολαύστε κορυφαία άνεση με τα προαιρετικά διαθέσιμα σπορ καθίσματα με επενδύσεις από εκλεκτό δέρμα. Το ευχάριστο περιβάλλον στο εσωτερικό αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα με τις κομψές διακοσμητικές ρίγες, τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τις ραφές του πίνακα οργάνων σε χρώμα αντίθεσης.
Μάθετε περισσότερα

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΦΩΤΩΝ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW M4 Coupé:

  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,8 (8,3)

  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:

  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6.8–6.6

  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 159–154

  Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

  Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.