THE NEW

i4

BMW i

Η ΝΕΑ BMW i4 GRAN COUPÉ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 18,7–15,4. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 490–599

 

[1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

 

[2] Προσωρινές τιμές. Οι τιμές που απουσιάζουν δεν ήταν διαθέσιμες κατά τον χρόνο δημοσίευσης.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Ξεκινάτε κάθε διαδρομή με μια σπορ εμφάνιση και 100% ισχύ μπαταρίας στη νέα BMW i4 Gran Coupé. Αφήστε μια εντύπωση που θα μείνει, όχι εκπομπές ρύπων. Το επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος υπογραμμίζει την αθλητική φύση του αυτοκινήτου. Τα κομψά πίσω φώτα εξασφαλίζουν αισθητική που ικανοποιεί στο πίσω μέρος. Η σύγχρονη ατμόσφαιρα υποστηρίζεται από τη νέα σχεδίαση του τιμονιού και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό στον εσωτερικό χώρο. Ανακαλύψτε όλες τις εκδόσεις μοντέλων της νέας BMW Σειράς 4 Gran Coupé, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, μαζί με τις πολλές επιλογές μίσθωσης και χρηματοδότησης.

Η BMW i4 GRAN COUPÉ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε τώρα την BMW i4 Gran Coupé με Εγγύηση Τιμής, διασφαλίζοντας την τιμή του οχήματος σας. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé
   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé

   Ισχύς[2]

   250 kW (340 hp)

   0-100 km/h[2]

   5,6 s

   Τελική ταχύτητα[2]

   190 km/h

   αυτονομία[1][2]

   490–599 km

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 18,7–15,4. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km: 490–599

    

   [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

    

   [2] Προσωρινές τιμές. Οι τιμές που απουσιάζουν δεν ήταν διαθέσιμες κατά τον χρόνο δημοσίευσης.

   Εξωτερική σχεδίαση της BMW i4 Gran Coupé στη σχεδιαστική γλώσσα

   ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΚΟΜΨΗ.

   Κάθε πτυχή της νέας BMW i4 eDrive40 Gran Coupé αποκαλύπτει τον σπορ χαρακτήρα της. Η ισχυρή της ηλεκτροκίνηση επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα[2]. Με την αυτονομία των 490–599 km φθάνετε άνετα στον προορισμό σας[1][2]. Η δίχρωμη σχεδίαση των ζαντών και τα λεπτά μπροστινά φώτα διασφαλίζουν ότι θα ξεχωρίζετε στο πλήθος. Στον εσωτερικό χώρο, τα Μ σπορ καθίσματα PerformTex σε μαύρο χρώμα διασφαλίζουν καλή στήριξη, ενώ οι επανασχεδιασμένοι αεραγωγοί διατηρούν την ατμόσφαιρα όμορφη και φρέσκια. Μείνετε σε σύνδεση καθοδόν με τις ψηφιακές υπηρεσίες, όπως το BMW Intelligent Personal Assistant.

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 18,7–15,4. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km: 490–599

    

   [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

    

   [2] Προσωρινές τιμές. Οι τιμές που απουσιάζουν δεν ήταν διαθέσιμες κατά τον χρόνο δημοσίευσης.

   ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

   Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW i4 GRAN COUPÉ.

    InfoI content placeholder

    ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ. ΠΑΝΤΑ.

    Ενδεικτική διαδρομή

    Πρόσθετες ενδεικτικές διαδρομές
     Στάση(εις)

     ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

     Εκφράζει τον πιθανό αριθμό στάσεων για φόρτιση που θα χρειαστείτε στη διαδρομή σας.

      

     Λαμβάνονται υπόψη μόνον τα υφιστάμενα σημεία φόρτισης (στις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές παρακάμψεις και αρχικό επίπεδο φόρτισης στο 100%.

      

     Προτιμώνται οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) επειδή αυτοί φορτίζουν το αυτοκίνητό σας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

     Πώς υπολογίζονται αυτές οι τιμές;

     Οι ενδεικτικές διαδρομές δίνουν μια εκτίμηση του αναμενόμενου χρόνου ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων στάσεων για φόρτιση με αρχικό επίπεδο φόρτισης 100%. Θεωρείται ότι τα σημεία φόρτισης είναι διαθέσιμα και λειτουργικά, ενώ προβάλλεται η συντομότερη διαδρομή χωρίς μποτιλιαρίσματα ή άλλες καθυστερήσεις. Οι πληροφορίες για τις στάσεις φόρτισης και η διάρκειά τους λαμβάνει υπόψη ότι αυτές οι στάσεις γίνονται σε ελάχιστο υπολειπόμενο επίπεδο φόρτισης 10%.

      

     Άλλες σημαντικές πληροφορίες: Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης.

     h

     Συνολικός χρόνος φόρτισης

     Αυτός είναι ο συνολικός χρόνος που πιθανώς θα χρειαστείτε για φόρτιση στη διαδρομή σας. Λαμβάνονται υπόψη μόνον τα υφιστάμενα σημεία φόρτισης (στις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές παρακάμψεις και αρχικό επίπεδο φόρτισης στο 100%.

      

     Προτιμώνται οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) επειδή αυτοί φορτίζουν το αυτοκίνητό σας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

     h

     Συνολικός χρόνος ταξιδιού με φόρτιση

     Ο εμφανιζόμενος χρόνος ταξιδιού είναι το άθροισμα του εκτιμώμενου χρόνου οδήγησης και του χρόνου φόρτισης, εάν έχετε συμπεριλάβει στη διαδρομή σας στάσεις για φόρτιση.

      

     Θεωρείται ότι ακολουθείτε τη συντομότερη διαδρομή χωρίς μποτιλιαρίσματα ή άλλες καθυστερήσεις.

     Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών, καθώς και από το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που παρουσιάζονται αποτελούν παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν εάν το ίδιο αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού.

      

     Με την εφαρμογή My BMW app,  μπορείτε να διατηρείτε ένα υψηλό επίπεδο φόρτισης και αυτονομίας, παντού και πάντα. Σχεδιάστε εύκολα τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση και στείλτε τις στο αυτοκίνητο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και γνωρίστε την μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση.

     Χρόνοι φόρτισης για την

     Δημόσια φόρτιση

     Σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος

     Μπορείτε να φορτίσετε την BMW i4 Gran Coupé σας πολύ γρήγορα σε έναν σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος (όπως π.χ. αυτοί του δικτύου IONITY). Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80% της μπαταρίας αξιοποιώντας τη μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης του αυτοκινήτου. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος του δικτύου BMW Charging. (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023) (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023)

     Σταθμός ταχείας φόρτισης

     Εάν πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα μέσα στην πόλη ή στο ταξίδι, τότε ο σταθμός ταχείας φόρτισης είναι η σωστή επιλογή. Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί ταχείας φόρτισης είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80% της μπαταρίας με ισχύ έως και 50 kW. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς ταχείας φόρτισης του δικτύου BMW Charging. (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023) (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023)

     Σταθμός φόρτισης AC

     Μπορείτε να βρείτε σχεδόν παντού δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο (AC). Είναι κατάλληλη για τακτική φόρτιση σε μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν βρίσκεστε στην εργασία σας. Το διάγραμμα αναφέρει τον ελάχιστο χρόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 0 στο 100% με μέγιστη ισχύ 11 kW. Με μια ματιά στον χάρτη θα ανακαλύψετε όλους τους σταθμούς φόρτισης AC στο δίκτυο BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

     Οικιακή φόρτιση

     Wallbox / Flexible Fast Charger

     Στο σπίτι μπορείτε να φορτίσετε άνετα την BMW i4 Gran Coupé σας σε ένα Wallbox ή με το Flexible Fast Charger (Mode 2). Και στα δύο χρησιμοποιείται εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Το Wallbox παρέχει μέγιστη ισχύ φόρτισης 22 kW, αναλόγως του αυτοκινήτου, του προαιρετικού εξοπλισμού και της αγοράς, και το Flexible Charger (Mode 2) 11 kW το μέγιστο. Το διάγραμμα αναφέρει τον ελάχιστο χρόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 0 στο 100% με ισχύ 11 kW.

     Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης, τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών και το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23° C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συμπεριφορά χρήσης. Οι τιμές που εμφανίζονται αντιστοιχούν σε προτεινόμενες τιμές για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου αυτοκινήτου. Αυτές οι τιμές μπορεί να διαφέρουν για αυτοκίνητα με διαφορετικό εξοπλισμό.

      

     Στην εφαρμογή My BMW app μπορείτε να βλέπετε την αυτονομία και την κατάσταση φόρτισης διαρκώς και από παντού, άμεσα. Μπορείτε επίσης να σχεδιάζετε εύκολα τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση και να τις στέλνετε στο αυτοκίνητο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και δοκιμάστε τη μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση.

     ΦΟΡΤΙΣΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ.

     ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

     ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ.

     BMW i4 Gran Coupé Μ έκδοση Sport Pro

     ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΑΦΘΟΝΟ Μ.

     Η Μ έκδοση Sport χαρίζει στην BMW σας πιο αγωνιστική εμφάνιση και πιο συμμετοχική οδήγηση. Συνδυάζει το M αεροδυναμικό πακέτο με ιδιαίτερα σπορ Μ εξοπλισμό.

     ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

     ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕ ΣΤΙΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΙΣΜΑ.

     0:00
     0:00 /  0:00
     BMW i4 Gran Coupé Πόρτα χώρου αποσκευών και χώρος αποσκευών

     ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ.

     Όλα αποθηκεύονται τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η πρωτοποριακή προσθήκη θηκών μικροαντικειμένων στο καπό το καθιστά ιδανικό για την αποθήκευση αξεσουάρ. Με αυτή την τακτοποιημένη διαρρύθμιση, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά κάτι.

     ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

     ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

     BMW i4 Gran Coupé BMW iDrive OS 8.5

     ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

     Μια νέα οθόνη εκκίνησης με λειτουργία γρήγορων επιλογών. Με το λογισμικό BMW Operating System 8.5, η ψυχαγωγία και οι επαφές σας απέχουν μόνο ένα άγγιγμα.

     ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.

     Πάντα στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας και στη σωστή απόσταση.

     Σε ταχύτητες κίνησης έως 190 km/h, το Driving Assistant Professional διατηρεί το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια στη λωρίδα κυκλοφορία και στην κατάλληλη απόσταση. Ένα πρόσθετο όφελος – ειδικά σε κυκλοφοριακές συμφορήσεις. Σε περίπτωση ανάγκης, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα.

     Περισσότερες κάμερες για ευκολότερο παρκάρισμα.

     Το Parking Assistant Plus παρέχει υποστήριξη στο παρκάρισμα. Οι πρόσθετες κάμερες προβάλλουν στην κεντρική οθόνη ελέγχου μια εικόνα 3D της περιοχής γύρω από το αυτοκίνητο. Έτσι μπορείτε να βλέπετε άμεσα πόσο χώρο έχετε στη διάθεσή σας.

     Φώτα πορείας σε συνεχή λειτουργία.

     Η BMW σας διασφαλίζει αυτόματα ότι οι άλλοι χρήστες του οδικού δικτύου δεν θα θαμβώνονται από τη δέσμη φωτός χάρη στο BMW Selective Beam. Δεν χρειάζεται να αναβοσβήνετε χειροκίνητα τους προβολείς. Και θα έχετε μονίμως βέλτιστη ορατότητα του δρόμου μπροστά σας.

     Αφήστε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας σπίτι.

     Οι συμβατές κινητές συσκευές γίνονται ένα BMW Ψηφιακό Κλειδί. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να ξεκινήσετε την BMW σας με το smartphone ή το smartwatch σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το Ψηφιακό Κλειδί με έως και πέντε άτομα.

     Δείτε περισσότερα με μια ματιά.

     Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή στον πίνακα οργάνων πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανής εικόνας βίντεο.

     BMW Σειρά 4 Gran Coupé Χρηματοδότηση και μίσθωση

     ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

     Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW i4 GRAN COUPÉ.

     Επιλέξτε ανάμεσα σε μίσθωση ή χρηματοδότηση με ελκυστικές υπηρεσίες και ασφάλιση σε ένα πακέτο.

      

     Όλα σε ένα. BMW Financial Services.

     ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW i4.

     Κατανάλωση και εκπομπές CO₂.

     BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 18,7–15,4. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 490–599

      

     [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

     [2] Προσωρινές τιμές. Οι τιμές που απουσιάζουν δεν ήταν διαθέσιμες κατά τον χρόνο δημοσίευσης.

     [3] Η απόδοση φόρτισης εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών. Η αναφερόμενη αυτονομία βασίζεται στις βέλτιστες συνθήκες κατά WLTP. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες 23 βαθμών Κελσίου μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συμπεριφορά χρήσης.

      

     Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.