Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé Konfigurieren

THE NEW

i4

BMW i

Η ΝΕΑ BMW i4 GRAN COUPÉ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 18,7–15,4. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 490–599

 

[1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

 

[2] Οι τιμές είναι προσωρινές.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Ξεκινάτε κάθε διαδρομή με μια σπορ εμφάνιση και 100% ισχύ μπαταρίας στη νέα BMW i4 Gran Coupé. Αφήστε μια εντύπωση που θα μείνει, όχι εκπομπές ρύπων. Το επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος υπογραμμίζει την αθλητική φύση του αυτοκινήτου. Τα κομψά πίσω φώτα εξασφαλίζουν αισθητική που ικανοποιεί στο πίσω μέρος. Η σύγχρονη ατμόσφαιρα υποστηρίζεται από τη νέα σχεδίαση του τιμονιού και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό στον εσωτερικό χώρο. Ανακαλύψτε όλες τις εκδόσεις μοντέλων της νέας BMW Σειράς 4 Gran Coupé, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, μαζί με τις πολλές επιλογές μίσθωσης και χρηματοδότησης.

Η 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ BMW i4 GRAN COUPÉ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ €9.000 & ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε την αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 Gran Coupé της επιλογής σας με:

 

 

 

 

BMW i4 eDrive35 Gran Coupé.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €53.650 (€44.650 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €59.900  (€50.900 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

 

i4 xDrive40 Gran Coupé.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €63.250 (€54.250 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

 

BMW i4 M50 Gran Coupé.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €75.850  (€66.850 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé
   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé

   Ισχύς[2]

   250 kW (340 hp)

   0-100 km/h[2]

   5,6 s

   Τελική ταχύτητα[2]

   190 km/h

   αυτονομία[1][2]

   490–599 km

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 18,7–15,4. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km: 490–599

    

   [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

    

   [2] Οι τιμές είναι προσωρινές.

   Εξωτερική σχεδίαση της BMW i4 Gran Coupé στη σχεδιαστική γλώσσα

   ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΚΟΜΨΗ.

   Κάθε πτυχή της νέας BMW i4 eDrive40 Gran Coupé αποκαλύπτει τον σπορ χαρακτήρα της. Η ισχυρή της ηλεκτροκίνηση επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα[2]. Με την αυτονομία των 490–599 km φθάνετε άνετα στον προορισμό σας[1][2]. Η δίχρωμη σχεδίαση των ζαντών και τα λεπτά μπροστινά φώτα διασφαλίζουν ότι θα ξεχωρίζετε στο πλήθος. Στον εσωτερικό χώρο, τα Μ σπορ καθίσματα PerformTex σε μαύρο χρώμα διασφαλίζουν καλή στήριξη, ενώ οι επανασχεδιασμένοι αεραγωγοί διατηρούν την ατμόσφαιρα όμορφη και φρέσκια. Μείνετε σε σύνδεση καθοδόν με τις ψηφιακές υπηρεσίες, όπως το BMW Intelligent Personal Assistant.

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 18,7–15,4. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km: 490–599

    

   [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

    

   [2] Οι τιμές είναι προσωρινές.

   Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW i4 GRAN COUPÉ.

    InfoI content placeholder

    ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

    100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

    ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ. ΠΑΝΤΑ.

    Αυτονομία για την

    Απαιτούμενες στάσεις για φόρτιση

    Εκφράζει τον πιθανό αριθμό στάσεων για φόρτιση που θα χρειαστείτε στη διαδρομή σας.

     

    Λαμβάνονται υπόψη μόνον τα υφιστάμενα σημεία φόρτισης (στις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές παρακάμψεις και αρχικό επίπεδο φόρτισης στο 100%.

     

    Προτιμώνται οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) επειδή αυτοί φορτίζουν το αυτοκίνητό σας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

    Συνολικός χρόνος φόρτισης

    Αυτός είναι ο συνολικός χρόνος που πιθανώς θα χρειαστείτε για φόρτιση στη διαδρομή σας. Λαμβάνονται υπόψη μόνον τα υφιστάμενα σημεία φόρτισης (στις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές παρακάμψεις και αρχικό επίπεδο φόρτισης στο 100%.

     

    Προτιμώνται οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) επειδή αυτοί φορτίζουν το αυτοκίνητό σας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Συνολικός χρόνος ταξιδιού με φόρτιση

    Ο εμφανιζόμενος χρόνος ταξιδιού είναι το άθροισμα του εκτιμώμενου χρόνου οδήγησης και του χρόνου φόρτισης, εάν έχετε συμπεριλάβει στη διαδρομή σας στάσεις για φόρτιση.

     

    Θεωρείται ότι ακολουθείτε τη συντομότερη διαδρομή χωρίς μποτιλιαρίσματα ή άλλες καθυστερήσεις.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών, καθώς και από το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που παρουσιάζονται αποτελούν παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν εάν το ίδιο αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού.

     

    Στην εφαρμογή My BMW app μπορείτε να βλέπετε την αυτονομία και την κατάσταση φόρτισης διαρκώς και από παντού, άμεσα. Μπορείτε επίσης να σχεδιάζετε εύκολα τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση και να τις στέλνετε στο αυτοκίνητο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και δοκιμάστε τη μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση.

     

    Πώς υπολογίζονται αυτές οι τιμές;

     

    Αυτές οι προτεινόμενες διαδρομές παρέχουν μια εκτίμηση του αναμενόμενου χρόνου ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων στάσεων για φόρτιση με αρχική φόρτιση μπαταρίας 100%. Θεωρείται ότι τα σημεία φόρτισης είναι διαθέσιμα και λειτουργικά, ενώ προβάλλεται η συντομότερη διαδρομή χωρίς ανάσχεση κυκλοφορίας ή άλλες καθυστερήσεις. Οι πληροφορίες για τις στάσεις φόρτισης και τη διάρκεια παρέχονται, θεωρώντας ότι οδηγείτε προς αυτά τα σημεία στάσης με υπολειπόμενη φόρτιση τουλάχιστον 10%.

     

    Είναι επίσης σημαντικό να έχετε υπόψη ότι η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συμπεριφορά χρήσης.

     

    Σε ποιες υποθέσεις βασίζεται αυτός ο υπολογισμός;

     

    Τα αποτελέσματα του υπολογιστή αυτονομίας παρέχουν μόνο έναν γενικό προσανατολισμό και δεν θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιη πληροφόρηση. Η πραγματική αυτονομία και η διάρκεια φόρτισης εξαρτώνται και από άλλους παράγοντες, για παράδειγμα την κατάσταση φόρτισης, την ηλικία, τη θερμοκρασία της μπαταρίας, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, τη σταθερότητα τάσης, την οδηγική συμπεριφορά κ.λπ.)

     

    Όλοι οι υπολογισμοί βασίζονται σε θεωρητικές τιμές, μέσες τιμές και υποθέσεις και αποτελούν μόνο ενδεικτικές τιμές. Οι τιμές που αναφέρονται στην αυτονομία βασίζονται σε τιμές WLTP, που είναι πιο ρεαλιστικές.

    Loading Time

    Χρόνοι φόρτισης για την

    Δημόσια φόρτιση

    Σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος

    Μπορείτε να φορτίσετε την BMW i4 Gran Coupé σας πολύ γρήγορα σε έναν σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος (όπως π.χ. αυτοί του δικτύου IONITY). Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80% της μπαταρίας αξιοποιώντας τη μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης του αυτοκινήτου. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος του δικτύου BMW Charging. (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023) (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023)

    Σταθμός ταχείας φόρτισης

    Εάν πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα μέσα στην πόλη ή στο ταξίδι, τότε ο σταθμός ταχείας φόρτισης είναι η σωστή επιλογή. Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί ταχείας φόρτισης είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80% της μπαταρίας με ισχύ έως και 50 kW. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς ταχείας φόρτισης του δικτύου BMW Charging. (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023) (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023)

    Σταθμός φόρτισης AC

    Μπορείτε να βρείτε σχεδόν παντού δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο (AC). Είναι κατάλληλη για τακτική φόρτιση σε μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν βρίσκεστε στην εργασία σας. Το διάγραμμα αναφέρει τον ελάχιστο χρόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 0 στο 100% με μέγιστη ισχύ 11 kW. Με μια ματιά στον χάρτη θα ανακαλύψετε όλους τους σταθμούς φόρτισης AC στο δίκτυο BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

    Οικιακή φόρτιση

    Wallbox / Flexible Fast Charger

    Στο σπίτι μπορείτε να φορτίσετε άνετα την BMW i4 Gran Coupé σας σε ένα Wallbox ή με το Flexible Fast Charger (Mode 2). Και στα δύο χρησιμοποιείται εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Το Wallbox παρέχει μέγιστη ισχύ φόρτισης 22 kW, αναλόγως του αυτοκινήτου, του προαιρετικού εξοπλισμού και της αγοράς, και το Flexible Charger (Mode 2) 11 kW το μέγιστο. Το διάγραμμα αναφέρει τον ελάχιστο χρόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 0 στο 100% με ισχύ 11 kW.

    Filter charging stations

    Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης, τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών και το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23° C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συμπεριφορά χρήσης. Οι τιμές που εμφανίζονται αντιστοιχούν σε προτεινόμενες τιμές για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου αυτοκινήτου. Αυτές οι τιμές μπορεί να διαφέρουν για αυτοκίνητα με διαφορετικό εξοπλισμό.

     

    Στην εφαρμογή My BMW app μπορείτε να βλέπετε την αυτονομία και την κατάσταση φόρτισης διαρκώς και από παντού, άμεσα. Μπορείτε επίσης να σχεδιάζετε εύκολα τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση και να τις στέλνετε στο αυτοκίνητο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και δοκιμάστε τη μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση.

    ΦΟΡΤΙΣΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ.

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ.

    ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΑΦΘΟΝΟ Μ.

    Η Μ έκδοση Sport χαρίζει στην BMW σας πιο αγωνιστική εμφάνιση και πιο συμμετοχική οδήγηση. Συνδυάζει το M αεροδυναμικό πακέτο με ιδιαίτερα σπορ Μ εξοπλισμό.

    ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕ ΣΤΙΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΙΣΜΑ.

    0:00
    0:00 /  0:00
    BMW i4 Gran Coupé Πόρτα χώρου αποσκευών και χώρος αποσκευών

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ.

    Όλα αποθηκεύονται τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η πρωτοποριακή προσθήκη θηκών μικροαντικειμένων στο καπό το καθιστά ιδανικό για την αποθήκευση αξεσουάρ. Με αυτή την τακτοποιημένη διαρρύθμιση, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά κάτι.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

    ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

    BMW i4 Gran Coupé BMW iDrive OS 8.5

    ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

    Μια νέα οθόνη εκκίνησης με λειτουργία γρήγορων επιλογών. Με το λογισμικό BMW Operating System 8.5, η ψυχαγωγία και οι επαφές σας απέχουν μόνο ένα άγγιγμα.

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.

    Ο άγρυπνος βοηθός σας.

    Το Driving Assistant Professional σας διατηρεί ενεργά στη λωρίδα κυκλοφορίας και σε ασφαλή απόσταση σε ταχύτητες έως και 210 km/h. Εάν χρειαστεί, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα. Μια πραγματική βοήθεια ιδίως σε κυκλοφορία σημειωτόν.

    Περισσότερες κάμερες για ευκολότερο παρκάρισμα.

    Το Parking Assistant Plus παρέχει υποστήριξη στο παρκάρισμα. Οι πρόσθετες κάμερες προβάλλουν στην κεντρική οθόνη ελέγχου μια εικόνα 3D της περιοχής γύρω από το αυτοκίνητο. Έτσι μπορείτε να βλέπετε άμεσα πόσο χώρο έχετε στη διάθεσή σας.

    Οδηγήστε με τα φώτα πορείας μόνιμα ενεργοποιημένα.

    Με την αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας, η BMW σας προστατεύει τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου από τη φωτεινή δέσμη προβολέων. Για άριστο φωτισμό σε σκοτεινούς δρόμους.

    Αφήστε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας σπίτι.

    Οι συμβατές κινητές συσκευές μετατρέπονται σε δικό σας BMW Digital Key. Η BMW μπορεί να ξεκλειδώσει και να τεθεί σε λειτουργία είτε με smartphone είτε με smartwatch. Το ψηφιακό κλειδί μπορεί να μοιραστεί μέχρι και με πέντε άτομα.

    Δείτε περισσότερα με μια ματιά.

    Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή στον πίνακα οργάνων πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανής εικόνας βίντεο.

    BMW Σειρά 4 Gran Coupé Χρηματοδότηση και μίσθωση

    ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW i4 GRAN COUPÉ.

    Επιλέξτε ανάμεσα σε μίσθωση ή χρηματοδότηση με ελκυστικές υπηρεσίες και ασφάλιση σε ένα πακέτο.

     

    Όλα σε ένα. BMW Financial Services.

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW i4.

    ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

    ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.

    Κατανάλωση και εκπομπές CO₂.

    BMW i4 eDrive40 Gran Coupé[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 18,7–15,4. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 490–599

     

    [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

    [2] Οι τιμές είναι προσωρινές.

    [3] Η απόδοση φόρτισης εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών. Η αναφερόμενη αυτονομία βασίζεται στις βέλτιστες συνθήκες κατά WLTP. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες 23 βαθμών Κελσίου μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συμπεριφορά χρήσης.

     

    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.