BMW M135 xDrive[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}. Εκπομπές CO₂ συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

[1] Προσωρινές τιμές.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Ένας σπορ κινητήρας σε συνδυασμό με μια δυναμική σχεδίαση και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά στην εσωτερική σχεδίαση. Ανακαλύψτε τη νέα BMW M135 xDrive, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, μαζί με τις επιλογές μίσθωσης και χρηματοδότησης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   M135 xDrive
   M135 xDrive

   Ισχύς

   221 kW  (300 hp)

   Ροπή

   400 Nm

   0-100 km/h

   4,9 s

   Τελική ταχύτητα

   250 km/h

   BMW M135 xDrive[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

   [1] Προσωρινές τιμές.

   Στοιχεία σχεδίασης και επιδόσεων BMW M135

   ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ. ΤΥΠΙΚΑ Μ.

   Η σχεδίαση της νέας BMW M135 xDrive φωνάζει από μακριά, πόση ισχύ διαθέτει. Τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, Μ μάσκα «νεφρών», Μ καθρέπτες και Μ πίσω αεροτομή. Αυτή η μοναδική εμφάνιση   

   παραπέμπει εμφατικά στον δυναμικό της κινητήρα με

   125 kW (170 hp). Με τα M σπορ φρένα και την Μ

   προσαρμοζόμενη ανάρτηση, η νέα BMW M135 xDrive μαγνητίζει τα βλέμματα στο δρόμο.[1]

   ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ BMW M135 xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

    ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Εντυπωσιακή ισχύς και απόλαυση δυναμικής οδήγησης. Απολαύστε τον ισχυρό κινητήρα και τη σπορ δυναμική της οδήγησης της νέας BMW M135 xDrive.

    ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

    Τα M σπορ φρένα σε κόκκινο γυαλιστερό με Μ λογότυπο δείχνουν από τι είναι φτιαγμένα – και απ’ έξω. Οι μεγαλύτεροι, εσωτερικά αεριζόμενοι δίσκοι φρενάρουν αποφασιστικά.

    ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

    ΙΣΧΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.

    Το Μ σύστημα εξαγωγής καυσαερίων παράγει έναν γεμάτο ήχο κινητήρα. Οι διπλού σωλήνα και διπλής απόληξης εξατμίσεις στο πίσω μέρος κάνουν μια σαφή δήλωση σχετικά με τη δυναμική της νέας BMW M135 xDrive.

    ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

    ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ.

    Τα Μ σπορ καθίσματα διασφαλίζουν ιδανική θέση στο κάθισμα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και φωτιζόμενο λογότυπο Μ.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

    ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ.

    Η υποστήριξη επαγρύπνησής σας.

    Το Driving Assistant Professional διατηρεί το αυτοκίνητό σας ενεργά στη λωρίδα έως τα 210 km/h και με ασφαλή απόσταση. Αν χρειαστεί, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα. Ένα χρήσιμο βοήθημα, ειδικά σε κυκλοφορία σημειωτόν.

    Η BMW σας παρκάρει και ξεπαρκάρει μόνη της.

    Η BMW σας βρίσκει αυτόματα τη θέση στάθμευσης με το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Professional. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε τον οδηγικό ελιγμό με μέγιστο μήκος 200 μέτρα μία φορά. Στη συνέχεια, εφόσον το θέλετε, η BMW σας θα σταθμεύει και θα ξεπαρκάρει αυτόνομα στις κενές θέσεις στάθμευσης, ενώ εσείς παρακολουθείτε όλη τη διαδικασία από κοντά στο smartphone σας.

    Φώτα πορείας μονίμως ενεργοποιημένα.

    Με την αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας, η BMW σας αφαιρεί αυτόματα τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου από τη φωτεινή δέσμη προβολέων. Δεν χρειάζεται να εναλλάσσεσθε ανάμεσα στα φώτα πορείας και τα φώτα διασταύρωσης. Το όφελος για εσάς: Οδηγείτε πάντα σε τέλεια φωτισμένους δρόμους.

    Δείτε περισσότερα με μια ματιά.

    Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην οθόνη ελέγχου πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανών εικόνων βίντεο.

    Παραπάνω από ένα απλό κλειδί.

    Με το BMW Digital Key Plus, μπορείτε να χρησιμοποιείτε συμβατές κινητές συσκευές ως ένα κλειδί οχήματος. Μπορείτε επίσης να το μοιράζεστε μέχρι και με πέντε άτομα. Η BMW σας ξεκλειδώνει αυτόματα ενεργοποιώντας ταυτόχρονα εφέ φωτισμού, μόλις πλησιάσετε.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.

    test

    ΤΟ BMW DIGITAL PREMIUM. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΘΟΔΟΝ.

    Ένα πακέτο, πλήθος λειτουργιών. Βελτιωμένη πλοήγηση και υπηρεσίες στάθμευσης με πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο για πιο άνετες διαδρομές. Οι χρόνοι αναμονής περνούν πολύ γρήγορα με τις αποκλειστικές δυνατότητες ψυχαγωγίας εντός του οχήματος. Φυσικά, ο απαιτούμενος όγκος δεδομένων περιλαμβάνεται στην τιμή, για όλες τις εφαρμογές. Ένα πλήθος δυνατοτήτων εξατομίκευσης σημαίνει ότι η BMW σας μπορεί να είναι εξατομικευμένη όσο ποτέ.

    BMW Financial Services BMW M135

    ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW M135 xDRIVE.

    Επιλέξτε ανάμεσα σε μίσθωση ή χρηματοδότηση με ελκυστικές υπηρεσίες και ασφάλιση σε ένα πακέτο.

    Όλα σε ένα. BMW Financial Services

    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ SERVICE

    PROACTIVE CARE ΣΤΗ ΝΕΑ BMW M135 xDRIVE.

    Service – ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε.

    Πάντα ένα βήμα μπροστά. Όταν πλησιάζει η ώρα για service ή αν τα ελαστικά έχουν φθαρεί: θα επικοινωνήσουμε μαζί σας έγκαιρα. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού απευθείας με μήνυμα μέσα από την εφαρμογή My BMW. Έτσι μπορείτε να είστε ήρεμοι καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας.

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW M135 xDRIVE.

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

    ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

    BMW M135 xDrive[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}
    [1] Προσωρινές τιμές. 

    [2] Το Πακέτο M Technology II αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Νοέμβριο του 2024.

    [3] Τα λογότυπα «Who Wants To Be A Millionaire?», οι εικόνες και οι εμπορικές ονομασίες έχουν άδεια από τη Sony Pictures Television.

    [4] Η νέα BMW M135 xDrive αναμένεται να είναι διαθέσιμη στο BMW Individual Visualizer τον Νοέμβριο του 2024.    Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.


    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.