Χαμηλή λήψη υπό γωνία, BMW X2 M35i (F39), μαύρο Sapphire μεταλλικό
Ισχύς κινητήρα & Ροπή306 HP, 225 KW, 450 NM
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

THE X2

BMW M

Η BMW X2 M35i: ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Ισχύς κινητήρα & Ροπή306 HP, 225 KW, 450 NM
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη
THE X2Η BMW X2 M35i: ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Δεν την επιλέγετε, σας επιλέγει: Η BMW X2 M35i παρουσιάζεται άκρως αθλητική και δυναμική. Αυτό το μέλος της οικογένειας M δείχνει την αυτοπεποίθησή του στην άσφαλτο χάρη στην "κοφτερή" σχεδίαση και τις δυναμικές του αναλογίες.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW X2 M35I.

ΥΨΗΛΈΣ ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ ΣΕ ΆΨΟΓΗ ΦΌΡΜΑ.

Η BMW X2 M35i εντυπωσιάζει με τις αθλητικές της αρετές, τον δυναμισμό και τη μοναδική πολυχρηστικότητα. Ανακαλύψτε τα ελκυστικά στοιχεία εξοπλισμού για τη σχεδίαση.
BMW μάσκα με διπλά "νεφρά" κυψελοειδούς σχεδίασης, BMW Χ2 M35i (F39), μαύρο Sapphire μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

BMW Mάσκα με διπλά "νεφρά" με κυψελοειδή σχεδίαση.

Η BMW μάσκα "νεφρών" με κυψελοειδή σχεδίαση διαθέτει φινίρισμα σε γκρι Cerium και εσωτερικό πλέγμα ιδιαίτερης σχεδίασης. Αυτή η δομή πλέγματος, εμπνευσμένη από τους αγώνες αυτοκινήτων, προσδίδει βάθος στο μπροστινό τμήμα και υπογραμμίζει με δυναμικό τρόπο την υψηλή ποιότητα κατασκευής.
M πίσω αεροτομή, BMW Χ2 M35i (F39), μαύρο Sapphire μεταλλικό, κοντινή πίσω λήψη

M Πίσω αεροτομή.

Η Μ πίσω αεροτομή τονίζει την αθλητική σιλουέτα του αυτοκινήτου και μειώνει την ανεπιθύμητη άντωση. Δημιουργώντας αρνητική άντωση στον πίσω άξονα, εξασφαλίζει μεγαλύτερη κατευθυντική ευστάθεια.
Μ ζάντες ελαφρού κράματος, BMW X2 M35i (F39), μαύρο Sapphire μεταλλικό, κοντινή λήψη τροχού

Μ ζάντες ελαφρού κράματος με διπλές ακτίνες 716 M.

Μ ζάντες ελαφρού κράματος 20" με διπλές ακτίνες 716 Μ, μαύρο Jet, στιλβωμένες, 8J x 20 με ελαστικά runflat 225/45 R20.
Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε γκρι Cerium, BMW X2 M35i (F39), μαύρο Sapphire μεταλλικό, εξωτερικό

Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε γκρι Cerium.

Η μοναδική δυναμική της εξωτερικής σχεδίασης υπογραμμίζεται στην BMW X2 M35i από ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε γκρι Cerium. Σε αυτά περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, το πλαίσιο των καλυμμάτων εξωτερικών καθρεπτών.
Μ σπορ καθίσματα, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό

Μ Σπορ καθίσματα.

Τα σπορ καθίσματα διαθέτουν ψηλά πλευρικά στηρίγματα στην έδρα και την πλάτη, παρέχουν άριστη στήριξη στον οδηγό και τον οδηγό, ακόμα και στη δυναμική οδήγηση σε στροφές. Σε αντίθεση με τα καθίσματα του βασικού εξοπλισμού, προσφέρουν τη δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας του καθίσματος, του βάθους καθίσματος, των στηριγμάτων μηρών και του πλάτους υποβραχιόνιου του καθίσματος οδηγού. Η ιδιαίτερη σχεδίασή τους τονίζει οπτικά τις αθλητικές ικανότητες του αυτοκινήτου.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW X2 M35I.

ΑΣΤΕΊΡΕΥΤΗ ΔΎΝΑΜΗ.

Το μηχανικό Μ σπορ διαφορικό στον μπροστινό άξονα, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive και τα M σπορ φρένα εξασφαλίζουν κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά και ακρίβεια ελέγχου που δημιουργούν νέα πρότυπα στην κατηγορία.
Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo, BMW X2 M35i (F39)

Τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo.

Κορυφαίος αθλητής που προσφέρει αυθεντική οδηγική απόλαυση: o τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo αποδίδει εξαιρετικά υψηλή ισχύ καθώς διαθέτει έμβολα ειδικής σχεδίασης, μεγαλύτερο υπερτροφοδότη, βελτιωμένη ροή αέρα εισαγωγής, υψηλής απόδοσης σύστημα ψύξης και M εξάτμιση με βαλβίδα ελεγχόμενης λειτουργίας.

BMW xDrive, BMW Χ2 M35i (F39), μαύρο Sapphire μεταλλικό, κοντινή πίσω λήψη

BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει ομαλά και με μεταβλητό τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, δυναμική και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ισχύος εξουδετερώνει τις τάσεις υποστροφής ή υπερστροφής.
Σπορ αυτόματο κιβώτιο, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό

Σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού – για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
Μ Σπορ ανάρτηση, BMW X2 M35i (F39)

Μ Σπορ ανάρτηση.

Ευελιξία, εξαιρετική κατευθυντικότητα και εντυπωσιακή άνεση είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζει η λειτουργία της ανάρτησης. Ο μπροστινός άξονας με μονό ψαλίδι, ο πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων με ανεξάρτητη διάταξη ελατηρίου/αμορτισέρ και η υψηλή στρεπτική ακαμψία αποτελούν τις βάσεις για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η κινηματική συμπεριφορά των αξόνων, τα αμορτισέρ αερίου και οι αντιστρεπτικές ράβδοι προσανατολίζονται στην άκρως δυναμική οδήγηση.
Μ Σπορ φρένα, BMW X2 M35i (F39), μαύρο Sapphire μεταλλικό, κοντινή λήψη τροχού

Μ Σπορ φρένα.

Τα Μ Σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα και φέρουν Μ επιγραφή. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΣ BMW X2 M35I.

ΨΗΦΙΑΚΈΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΑΙ ΈΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΎ ΤΗΣ BMW X2 M35I.

Χάρη στην πρωτοποριακή εφαρμογή My BMW στην BMW X2 M35i, απολαμβάνετε πάντοτε την καλύτερη δυνατή σύνδεση μεταξύ smartphone και αυτοκινήτου. Ό,τι και αν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε: να προγραμματίσετε ραντεβού και διαδρομές και να τα στείλετε στο σύστημα πλοήγησης, να κοινοποιήσετε την τοποθεσία σας σε άλλα άτομα σε πραγματικό χρόνο ή να βάλετε το smartphone σας να σας δείξει την υπόλοιπη διαδρομή που πρέπει να κάνετε πεζοί μόλις φτάσετε στον προορισμό σας. Γνωρίστε την εφαρμογή που κάνει τη ζωή σας πιο απλή – με το BMW Connected, όλα είναι δυνατά.
Cockpit, Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό

Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go.

Το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Προειδοποίηση Προσέγγισης με λειτουργία φρεναρίσματος, διατηρεί σταθερή την προεπιλεγμένη ταχύτητα κίνησης, καθώς και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το αυτοκίνητο αναλαμβάνει την επιτάχυνση και την επιβράδυνση, ενώ διατηρεί σταθερή την προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ακόμα και στην πυκνή κυκλοφορία, μέχρι και την πλήρη ακινητοποίηση.
Δερμάτινο τιμόνι, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό

Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης.

Η Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης σάς ξεκουράζει σε μονότονες συνθήκες οδήγησης: Σε ταχύτητες κίνησης μέχρι 60 km/h, το σύστημα αφήνει το αυτοκίνητο να ακολουθεί «χαλαρά» το ρεύμα στην πυκνή κυκλοφορία, μειώνοντας το άγχος του οδηγού στα μποτιλιαρίσματα. Διατηρεί αυτόματα σταθερή την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και ρυθμίζει την ταχύτητα του αυτοκινήτου σας μέχρι και την πλήρη ακινητοποίησή του, εάν χρειαστεί, ενώ παρέχει και υποστήριξη στο σύστημα διεύθυνσης.
Driving Assistant Plus, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό, πίνακας οργάνων

Driving Assistant Plus.

Ο εξοπλισμός Driving Assistant Plus βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση. Περιλαμβάνει την Προειδοποίηση Σύγκρουσης και την Προειδοποίηση Πεζών με λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη, Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας, Υποβοήθηση Φώτων Πορείας, Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας και το βασιζόμενο σε κάμερες Cruise Control με λειτουργία Stop&Go.
Head-up Display, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό, πίνακας οργάνων

BMW Head-Up Display.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή απευθείας μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης, οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.
Σύστημα πλοήγησης Navigation Plus, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό

Σύστημα πλοήγησης Navigation Plus.

Το σύστημα πλοήγησης Navigation Plus περιλαμβάνει BMW Head-Up Display, πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch, ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη αφής 8,8" και πίνακα οργάνων με οθόνη υψηλής ανάλυσης TFT 5,7". Ο χειρισμός του συστήματος γίνεται διαισθητικά από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch, τα πλήκτρα άμεσης πρόσβασης στο μενού και τα οκτώ πλήκτρα προτιμήσεων, τον φωνητικό έλεγχο ή μέσω της οθόνης αφής με διαδραστικά πλακίδια.
Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο RTTI, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό

Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο

Γιατί να χάνετε χρόνο σε μποτιλιαρίσματα; Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο σάς επιτρέπουν να φτάσετε στον προορισμό σας πιο γρήγορα και πιο οικονομικά. Το σύστημα παρακολουθεί τις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και υπολογίζει εναλλακτικές διαδρομές. Το σύστημα προειδοποίησης κινδύνου είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που σας ειδοποιεί για δυσμενείς κυκλοφοριακές συνθήκες ή ατυχήματα. Ορισμένες από τις υπηρεσίες δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.
Concierge Service, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό

Concierge Service.

Θα έχει ηλιοφάνεια αύριο στη Ρώμη; Πότε αναχωρεί η πτήση μου και ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο της πόλης; To Concierge Service σάς βοηθά στα ταξίδια σας και παρέχει υποστήριξη με το πάτημα ενός διακόπτη – εξατομικευμένα και άμεσα. Όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν χρειάζεστε.
Ενσωμάτωση smartphone, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό

Ενσωμάτωση smartphone.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του smartphone και στην BMW σας; Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει ασύρματα το smartphone με το αυτοκίνητό σας μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πολλές γνώριμες λειτουργίες και εφαρμογές απευθείας από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου.

Online Ψυχαγωγία, BMW X2 M35i (F39), εσωτερικό

Online Ψυχαγωγία.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με την Online Ψυχαγωγία μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς μέσα από 30 εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρουν οι συνεργαζόμενοι πάροχοι μουσικού περιεχομένου της BMW, όπως το Spotify, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X2 M35i.

H BMW X2 M35i.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

225 (306)

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,9

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

8,1–7,5

Εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

185-170

BMW X2 M35i (F39), μαύρο Sapphire μεταλλικό, τεχνικά χαρακτηριστικά

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ BMW X2 M35i.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X2 M35i.

BMW Χ2 M35i (F39), μαύρο Sapphire μεταλλικό, πίσω λήψη τριών τετάρτων, σε κίνηση

Επιλογές χρηματοδότησης απο την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης για τη νέα BMW X2 M35i.

BMW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

SERVICE ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X2 M35I.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Ξένοιαστες μετακινήσεις με ηλεκτρικά αυτοκίνητα: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού. Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια. Το περιεχόμενο του πακέτου συντήρησης:
 • Έλεγχος service αυτοκινήτου
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα για το BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Με τα πρωτοποριακά Teleservices του BMW ConnectedDrive η BMW σάς βοηθά να διατηρείτε πάντα την ηρεμία σας: όταν απαιτείται συντήρηση ή σε περίπτωση βλάβης μεταβιβάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στην διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservices προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Teleservices
BMW Οδική Βοήθεια

BMW Mobile Care.

Το BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Mobile Care
Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW X2 M35i, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΈΣ CO2.

BMW X2 M35i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,1–7,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 185-170

 

Οι τιμές WLTP λαμβάνουν υπόψη τον προαιρετικό εξοπλισμό στις μετρήσεις αυτονομίας. Για οχήματα με έγκριση τύπου από 01.01.2021, ισχύουν οι επίσημες προδιαγραφές κατά WLTP. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους μετρήσεων κατά NEDC και WLTP μπορείτε να βρείτε στο www.bmw.de/wltp

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

BMW X2 M35i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,1–7,5
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 185–170

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

 • BMW X2 M35i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,1–7,5
  Εκπομπές ρύπων CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 185–170

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.