BMW X7, M60i xDrive, G07, LCI, μπλε Frozen Marina Bay, πλαϊνή λήψη, σταθμευμένη μπροστά από ορεινό σκηνικό
Αποκτήστε το εικονιζόμενο μοντέλο
Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος13,3–12,2 l/100 km*
Τύπος κινητήραΒενζίνη

H NEA X7

BMW M

Η BMW X7 M60i xDRIVE ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος13,3–12,2 l/100 km*
Τύπος κινητήραΒενζίνη
H NEA X7Η BMW X7 M60i xDRIVE ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

BMW X7 M60i xDRIVE.

Η νέα BMW X7 M60i xDrive κερδίζει τις εντυπώσεις με τις υψηλές επιδόσεις, τη χαρακτηριστική σχεδίαση των M αυτοκινήτων και την κορυφαία λειτουργικότητα. 
 

 • Ο V8 κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo αποδίδει ισχύ 390 kW (530 hp)*. 
 • Διάφορα στοιχεία εσωτερικής και εξωτερικής σχεδίασης υιοθετούν το χαρακτηριστικό M στιλ. 
 • Ο οδηγός και οι επιβάτες απολαμβάνουν ασύγκριτη ευρυχωρία και άνεση σε τρεις σειρές καθισμάτων μέσα σε ένα σπορ κομψό περιβάλλον. 


BMW X7 M60i xDrive*:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,9–12,1
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 292–274
* Οι τιμές είναι προσωρινές.

Μάθετε περισσότερα

Η BMW X7 M60i xDRIVE ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε τώρα την BMW X7 M60i xDrive με Εγγύηση Τιμής, διασφαλίζοντας την τιμή του οχήματος σας. 

Μάθετε περισσότερα

BMW X7 M60i xDRIVE: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Συγκρότημα μετάδοσης κίνησης, ανάρτηση και επιδόσεις.

BMW X7 M60i xDrive.

 • Κινητήρας βενζίνης V8 κυλίνδρων M TwinPower Turbo με 530 hp*
 • Σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic
 • Μ Προσαρμοζόμενη Αερανάρτηση στους 2 άξονες
 • 390 kW (530 hp), 750 Nm, 0-100 km/h σε 4,7 δευτ.*
BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη

BMW X7 M60i xDRIVE – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ BMW X7 M60i xDRIVE.

BMW X7, M60i xDrive, G07, LCI, μπλε Frozen Marina Bay, πίσω πανοραμική λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη σε δρόμο
V8 κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, κοντινή λήψη

V8 Κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo.

Ο V8 κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo συνδυάζει πολλές καινοτομίες όπως δύο υπερτροφοδότες ηλεκτρική βαλβίδα εκτόνωσης, πολλαπλή εξαγωγής ανάμεσα στις σειρές των κυλίνδρων και πιο ισχυρά ηλεκτρονικά συστήματα BMW. Όλα αυτά εξασφαλίζουν εντυπωσιακές επιδόσεις, συνδυασμένες με υψηλή αποδοτικότητα και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Μ Ανάρτηση, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, κοντινή λήψη

Μ Ανάρτηση.

Η Μ Προσαρμοζόμενη Αερανάρτηση στους 2 άξονες προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία οδήγησης με κορυφαία δυναμική. Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση για βελτιωμένη ευελιξία και ικανότητα ελιγμών.

Μ σπορ διαφορικό, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, κοντινή λήψη

Μ Σπορ διαφορικό.

Το Μ Σπορ διαφορικό βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας, στην επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή και στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιώνεται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές της ταχύτητας περιστροφής μεταξύ των πίσω τροχών.

BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, μπλε Frozen Marina Bay, μπροστινή λήψη, σταθμευμένη

Η σχεδίαση του μπροστινού τμήματος.

Η νέα σχεδιαστική ερμηνεία των διπλών διαιρούμενων προβολέων υποδηλώνει ότι η BMW X7 M60i xDrive ανήκει στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων της BMW. Η μάσκα "νεφρών" με M λογότυπο και οι εξωτερικοί καθρέπτες με M διπλή μπάρα σηματοδοτούν τον αδιαμφισβήτητο Μ δυναμισμό του αυτοκινήτου.

BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, μπλε Frozen Marina Bay, πλαϊνή λήψη, σταθμευμένη

Η πλαϊνή όψη.

Με τις δυναμικές γραμμές και τις τονισμένες επιφάνειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα η BMW X7 M60i xDrive αποκαλύπτει τον επιβλητικό χαρακτήρα της από το πλάι. Το ιδιαίτερο Μ λογότυπο δίπλα από τα Air Breather υπογραμμίζει τον αθλητικό χαρακτήρα.

BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, μπλε Frozen Marina Bay, πίσω λήψη, σταθμευμένη

Η σχεδίαση του πίσω τμήματος.

Χάρη στο μεγάλο πλάτος, τις ιδιαίτερες διπλές απολήξεις εξάτμισης και το λογότυπο μοντέλου, το πίσω τμήμα προϊδεάζει για τις ασύγκριτες επιδόσεις της BMW X7 M60i xDrive.

Μ δερμάτινο τιμόνι, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, cockpit

Μ Δερμάτινο τιμόνι.

Το Μ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, Μ έμβλημα και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού, διαθέτει σχεδίαση τριών ακτίνων. Η ενισχυμένη στεφάνη τιμονιού από δέρμα 'Walknappa' με ραφές σε Μ χρώματα και στηρίγματα αντιχείρων προσφέρει εξαιρετική αίσθηση αφής, χάρη και στους ενσωματωμένους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων.

BMW Κυρτή Οθόνη και M Φωτεινή Ράβδος, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, cockpit

BMW Κυρτή Οθόνη και M Επιφάνεια.

Η BMW Κυρτή Οθόνη συνδυάζει πίνακα οργάνων 12,3" και Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 14,9" με λειτουργία αφής που προβάλλει όλες τις σημαντικές πληροφορίες. Η νέα φωτιζόμενη επιφάνεια διατρέχει τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και εμπνέει με την πρισματοειδή υφή και την ιδιαίτερη σχεδίαση Μ.

7 θέσεις, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, εσωτερικό

7 θέσεις.

Η BMW X7 M60i xDrive διαθέτει επτά θέσεις καθισμάτων στο βασικό της εξοπλισμό. Διατίθεται προαιρετικά μια έκδοση με 6 θέσεις καθισμάτων. Χάρη στα δύο μεμονωμένα μετακινούμενα και ρυθμιζόμενα καθίσματα στη 2η σειρά καθισμάτων, οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν μεγαλύτερο επίπεδο άνεσης.

BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, εσωτερική σχεδίαση σε βίντεο

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ X7 M60I XDRIVE.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ X7 M60I XDRIVE.

BMW X7 M60i xDRIVE: COCKPIT ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

ΕΙΔΙΚΑ M ΟΡΓΑΝΑ, ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ, ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ BMW X7 xDRIVE M60i xDRIVE.

BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, cockpit, εσωτερικό, μπροστά σε ορεινό σκηνικό
Cockpit της BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, κοντινή λήψη

BMW Cockpit.

Ο ειδικός M πίνακας οργάνων και η φωτιζόμενη επιφάνεια με M λογότυπο εξασφαλίζουν ότι όλες οι σημαντικές πληροφορίες θα προβάλλονται πάντα μέσα στο οπτικό σας πεδίο και ότι θα απολαμβάνετε μια ιδιαίτερη, σύγχρονη ψηφιακή εμπειρία οδήγησης στο cockpit.

BMW Live Cockpit Professional, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, κοντινή λήψη

BMW Live Cockpit Professional.

Φτάστε στον προορισμό σας πιο άνετα και με μεγαλύτερη ασφάλεια: Το BMW Live Cockpit Professional εμπλουτίζει το BMW Live Cockpit Plus με περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες. Το Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες οδήγησης ακριβώς μέσα στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης μέσα σε εικόνα πραγματικού περιβάλλοντος.

BMW iDrive, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, cockpit

Λογισμικό BMW Operating System 8.5

Με το λογισμικό BMW Operating System 8.5, μπορείτε να χειρίζεστε πιο διαισθητικά το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας και αποκτάτε πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα ψηφιακού περιεχομένου.

Αναβαθμίσεις BMW ConnectedDrive, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, εσωτερικό

Αναβαθμίσεις BMW ConnectedDrive.

Πάντα η νεότερη έκδοση λογισμικού: οι "Αναβαθμίσεις BMW ConnectedDrive" εξασφαλίζουν την πρόσβαση στις πιο πρόσφατες λειτουργίες της νέας σας BMW X7 M60i xDrive, τις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε ασύρματα, όποτε τις χρειαστείτε.

Ενσωμάτωση smartphone, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, εσωτερικό

Ενσωμάτωση smartphone.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του smartphone και στην BMW σας; Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει ασύρματα το smartphone με το αυτοκίνητό σας μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πολλές γνώριμες λειτουργίες και εφαρμογές απευθείας από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου.

Σύστημα Άνετης Πρόσβασης, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, χρήση smartphone μπροστά από την BMW

Σύστημα Άνετης Πρόσβασης.

Το σύστημα άνετης πρόσβασης επιτρέπει το άνοιγμα των θυρών και της πόρτας του χώρου αποσκευών χωρίς τη χρήση κλειδιού. Όταν προσεγγίζετε το αυτοκίνητο ο φωτισμός υποδοχής ενεργοποιείται πριν ακόμα ξεκλειδώσουν αυτόματα οι πόρτες. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το BMW Ψηφιακό Κλειδί σε συμβατό smartphone ή να χρησιμοποιήσετε την κάρτα κλειδιού για την πρόσβαση στο αυτοκίνητο και τη θέση του κινητήρα σε λειτουργία.

Driving Assistant Professional, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, εσωτερικό

Driving Assistant Professional.

Ένα πραγματικά πολύπλευρο ταλέντο: Το Driving Assistant Professional όχι μόνο διατηρεί την επιθυμητή ταχύτητα κίνησης και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, αλλά διατηρεί την BMW σας στη λωρίδα κυκλοφορίας επεμβαίνοντας στο σύστημα διεύθυνσης. Με αυτόν τον τρόπο ξεκουράζει τον οδηγό, ειδικά στα μεγάλα ταξίδια. Άλλες λειτουργίες βοηθούν στην αποφυγή συγκρούσεων και υπέρβαση των ορίων ταχύτητας.

Parking Assistant BMW X7 M60i xDrive G07 LCI εσωτερικό

Parking Assistant.

Το Parking Assistant σας διευκολύνει να παρκάρετε και να κάνετε ελιγμούς σε στενούς χώρους. Η κάμερα υποβοήθησης οπισθοπορείας, οι αισθητήρες απόστασης και η λειτουργία πέδησης έκτακτης ανάγκης σας βοηθούν στο παρκάρισμα. Επιπλέον, η BMW σας αναγνωρίζει κατάλληλες θέσεις στάθμευσης καθώς περνάτε με το αυτοκίνητο και παρκάρει αυτόματα εάν χρειάζεται. Το Reversing Assistant σάς υποστηρίζει, για παράδειγμα, σε στενούς δρόμους.

BMW Drive Recorder BMW X7 M60i xDrive G07 LCI εσωτερικό

BMW Drive Recorder.

Το BMW Drive Recorder σάς επιτρέπει να εγγράψετε ένα βίντεο από τον περιβάλλοντα χώρο του οχήματος και να αναπαράγετε το βίντεο στην κεντρική οθόνη ελέγχου ή μέσω εξαγωγής σε USB στη συσκευή σας. Οι σημαντικές πληροφορίες του οχήματος, όπως η ταχύτητα και η θέση GPS, αποθηκεύονται ταυτόχρονα με το βίντεο. Το BMW Drive Recorder έχει δύο υπολειτουργίες, το Event Recorder και το Crash Recorder.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X7 M60i xDRIVE.

BMW X7 M60i xDrive.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp):

390 (530)

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,7*

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο σε l/100 km:

12,9–12,1

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

292–274

BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, τεχνικά χαρακτηριστικά, σχέδιο

BMW ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW X7 M60i xDRIVE.

Με τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ μπορείτε να προσαρμόσετε την BMW σας ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες: Η ποιότητα, η σχεδίαση και η απόδοση των προϊόντων ταιριάζουν άψογα στην BMW X7 M60i xDrive.

BMW ζάντες ελαφρού κράματος 21" με ακτίνες Y 752 σε μαύρο Jet ματ, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, κοντινή λήψη

BMW Ζάντες ελαφρού κράματος 21" με ακτίνες Y 752 σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά RDCi.

Υψηλής ποιότητας BMW ζάντες ελαφρού κράματος 21" με ακτίνες Y 752 σε μαύρο Jet. Σετ τροχών TPMS με χειμερινά ελαστικά runflat, διαστάσεις ζάντας 9,5J x 21. Δεν μπορούν να συνδυαστούν με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μετάβαση στο προϊόν
BMW μπαγκαζιέρα οροφής 520 σε μαύρο/ασημί Titanium, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, κοντινή λήψη

BMW Μπαγκαζιέρα οροφής 520 σε μαύρο/ασημί Titanium.

Μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο/ασημί Titanium, ασφαλιζόμενη, επιτρέπει την πρόσβαση και από τις δύο πλευρές, έχει χωρητικότητα 520 λίτρων και είναι συμβατή με όλα τα BMW συστήματα σχάρας οροφής.

Μετάβαση στο προϊόν
BMW κρεμάστρα ρούχων για το σύστημα Travel & Comfort, BMW X7 M60i xDrive, G07, LCI, κοντινή λήψη

Κρεμάστρα ρούχων BMW για το σύστημα Travel & Comfort.

Η κρεμάστρα ρούχων μπορεί να στερεωθεί στον φορέα βάσης ή στον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό "Travel & Comfort" και να χρησιμοποιηθεί και έξω από το αυτοκίνητο.

Μετάβαση στο προϊόν

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X7 M60i xDRIVE.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X7 M60i xDRIVE.

BMW X7, M60i xDrive, G07, LCI, μπλε Frozen Marina Bay, πίσω λήψη, σταθμευμένη μπροστά από ορεινό σκηνικό με μοντέλο

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW X7 M60i xDrive.

Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΗΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW X7 M60i xDrive, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

BMW X7 M60i xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,9-12,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 292–274

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). 

 

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW. 

 

*Ο εξοπλισμός είναι προαιρετικά διαθέσιμος.

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW X7 M60i xDrive*:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,9–12,1
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 292–274
  * Οι τιμές είναι προσωρινές.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.