BMW XM, G09, PHEV, μπροστινή λήψη σε σκοτεινό σκηνικό
XM
Αποκτήστε το εικονιζόμενο μοντέλο
Μέγιστη ισχύς480 kW ( 653 hp)
Τύπος κινητήρα και καυσίμουPlug-in Hybrid

THE XM

BMW XM, G09, PHEV, μπροστινή λήψη σε σκοτεινό σκηνικό

Η ΠΡΩΤΗ BMW XM.

Μέγιστη ισχύς480 kW ( 653 hp)
Τύπος κινητήρα και καυσίμουPlug-in Hybrid
THE XMΗ ΠΡΩΤΗ BMW XM.

Η ΠΡΩΤΗ BMW XM.

Ιδιαίτερη, εκφραστική, εξηλεκτρισμένη: Η νέα BMW XM συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση και τις υψηλές επιδόσεις ενός Μ αυτοκινήτου με την τεχνολογία Plug-in Hybrid νεότερης γενιάς.

 


BMW XM*:

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος, WLTP): 1,6-1,5

Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος, WLTP): 36-35

Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος, WLTP): 30,1–28,9

 

* Οι τιμές είναι προσωρινές

Μάθετε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ BMW XM.

Συγκρότημα μετάδοσης κίνησης, ανάρτηση και επιδόσεις.

BMW XM.

Άψογος συνδυασμός των υψηλών επιδόσεων ενός M αυτοκινήτου με την πρωτοποριακή τεχνολογία Plug-in Hybrid.
 • BMW M Υβριδικό, πρώτο εξηλεκτρισμένο Μ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων
 • V8 κινητήρας βενζίνης υψηλών επιδόσεων με M TwinPower Turbo
 • M Ανάρτηση Professional για υψηλές επιδόσεις και κορυφαία δυναμική οδήγησης
 • Τετρακίνηση M xDrive με M σπορ διαφορικό
 • 480 kW (653 hp), ροπή 800 Nm, επιτάχυνση 0–100 km/h σε 4,3 s δευτ. (προσωρινές τιμές)
BMW XM, G09, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW XM.

BMW XM, G09, σημαντικότερα σημεία εξωτερικής σχεδίασης
BMW XM, G09, εξωτερικό, μπροστινή λήψη

Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

Το εμβληματικό μπροστινό τμήμα υιοθετεί το στιλ των BMW αυτοκινήτων της πολυτελούς κατηγορίας με τη φωτιζόμενη μάσκα "νεφρών" Iconic Glow και τα στενά φώτα ημέρας που χαρακτηρίζουν τα M αυτοκίνητα. Η ιδιαίτερη μάσκα "νεφρών" με το λογότυπο BMW XM και τις αποκλειστικές λεπτομέρειες σε χρώμα Night Gold τονίζουν την πολυτέλεια και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι δυναμικές ανάγλυφες επιφάνειες του καπό συγχωνεύονται με με τους δύο θόλους.

BMW XM, G09, εξωτερικό, πλαϊνή λήψη

Πλαϊνή λήψη.

Η πλαϊνή όψη συνδυάζει ισχυρό σχεδιαστικό χαρακτήρα σε coupé στιλ, δυναμικές αναλογίες και σχεδιαστικές λεπτομέρειες από ολόκληρη την γκάμα μοντέλων BMW, όπως τα αντιηλιακά κρύσταλλα. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 23" και η διακοσμητική λωρίδα τονίζουν τη μοναδική εμφάνιση της BMW XM και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα με τις λεπτομέρειες σε χρώμα Night Gold.

BMW XM, G09, εξωτερικό, πίσω λήψη

Σχεδίαση πίσω τμήματος.

Οι κάθετες εξάγωνες M διπλές απολήξεις εξάτμισης δημιουργούν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα στο πίσω μέρος, μαζί με τις χρυσαφί λεπτομέρειες του διαχύτη και το λογότυπο XM. Τα δύο, χαραγμένα με laser, λογότυπα BMW στα πίσω πλαϊνά παράθυρα παραπέμπουν στο τελευταίο μοντέλο "M only", την BMW M1. Μαζί με τους θόλους τροχών, τα πίσω φώτα υπογραμμίζουν το πλάτος και τη στιβαρή παρουσία.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW ΧΜ.

BMW XM, G09, σημαντικότερα σημεία εσωτερικής σχεδίασης
BMW XM, G09, εσωτερικό, φωτιζόμενος ουρανός

Φωτιζόμενος ουρανός.

Ο ουρανός με τον έμμεσο φωτισμό μαγνητίζει τα βλέμματα με την τρισδιάστατη πρισματική υφή του. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός παρουσιάζει με εξαιρετικό τρόπο τα διάφορα σχέδια φωτισμού, όπως το σενάριο υποδοχής. Η επιλογή χρωμάτων μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις ώστε να ταιριάζει στη λειτουργία οδήγησης και την ατμόσφαιρα του εσωτερικού.

BMW XM, G09, εσωτερικό, πίσω καθίσματα, M Lounge

M Lounge.

Το M Lounge δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας. Η ενιαία επιφάνεια καθισμάτων και οι λεπτομέρειες όπως οι ρομβοειδής υφές στα προσκέφαλα και το σχέδιο ραφών, ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Μαζί με τον έμμεσα φωτιζόμενο ανάγλυφο ουρανό και τα αντιηλιακά κρύσταλλα στα παράθυρα δημιουργούν μια πρωτόγνωρη αίσθηση χώρου.

BMW XM, G09, εσωτερικό, BMW Individual δέρμα Merino με ιδιαίτερα στοιχεία από Walknappa Vintage Coffee

Αποκλειστικό δέρμα Vintage.

Οι νέες δερμάτινες επενδύσεις με vintage χαρακτήρα εντυπωσιάζουν με τη φυσική τους υφή και δημιουργούν κομψές λεπτομέρειες στα διακοσμητικά καλύμματα των θυρών και τον πίνακα οργάνων. Το υλικό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για πρώτη φορά στη νέα BMW XM και οι ειδικές μέθοδοι επεξεργασίας και φινιρίσματος δημιουργούν ένα μοναδικό και ιδιαίτερο στιλ σε κάθε αυτοκίνητο.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW XΜ.

BMW XM, G09, σημαντικότερα σημεία δυναμικής οδήγησης

Υψηλές επιδόσεις που ηλεκτρίζουν: Για πρώτη φορά ένα M αυτοκίνητο εξοπλίζεται με έναν V8 κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo με τεχνολογία Plug-in Hybrid. Καινοτομία αποτελεί και ο συνδυασμός του Ενεργού Συστήματος Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση με το M xDrive. Εξασφαλίζει κορυφαίο έλεγχο και σταθερότητα με μοναδική οδηγική απόλαυση σε όλες τις συνθήκες.

BMW XM, G09, V8, Plug-In-Hybrid, κινούμενη

Οκτακύλινδρος κινητήρας με τεχνολογία Plug-in Hybrid.

Ο οκτακύλινδρος κινητήρας με τεχνολογία Plug-in Hybrid προσφέρει απόλυτη οδηγική απόλαυση, εξαιρετική απόδοση της ισχύος και ιδιαίτερο Μ ήχο. Χάρη στη συνεργασία με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 145 kW, ο V8 κινητήρας 4,4 λίτρων επιταχύνει την BMW XM με καταιγιστικό ρυθμό. Σ' αυτό συμβάλλουν οι δύο υπερτροφοδότες, oοπλήρως μεταβλητός έλεγχος βαλβίδων Valvetronic και ο άμεσος ψεκασμός υψηλής ακρίβειας.

BMW XM, G09, V8, Plug-In-Hybrid, πλαϊνή λήψη μπροστά από κτίριο

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Professional.

Η M Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Professional εντυπωσιάζει με την σπορ οδική συμπεριφορά χωρίς να θυσιάζει την άνεση. Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση σταθεροποιεί το αυτοκίνητο στις υψηλότερες ταχύτητες και ταυτόχρονα περιορίζει την ακτίνα στροφής. Οι ενεργές αντιστρεπτικές ράβδοι μειώνουν τις κλίσεις του αμαξώματος και βελτιώνουν τη δυναμική οδήγηση και την άνεση.

BMW XM, G09, πίσω λήψη, κινούμενη σε αστικό περιβάλλον

Μ Σπορ διαφορικό.

Το Μ Σπορ διαφορικό εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις του αυτοκινήτου σας. Κατανέμει με μεταβλητό τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους πίσω τροχούς για να βελτιώσει την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια σε διάφορες συνθήκες, πχ. στην επιτάχυνση κατά την έξοδο από μια στροφή, στη γρήγορη οδήγηση σε στροφές ή σε δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια.

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ BMW LABEL RED.

BMW XM, G09, Label Red

Η νέα BMW XM Label Red* αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τα τέλη του 2023:
 

 • Ακόμα μεγαλύτερη δυναμική χάρη στην ισχύ των 550 kW (748 hp) και τη ροπή των 1000 Nm
 • Χαρακτηριστικές είναι οι επιφάνειες στο χρώμα Toronto Red που δημιουργεί αντιθέσεις με το χρώμα αμαξώματος Frozen Carbon Black
 • Ο κόκκινος/μαύρος χρωματισμός συνεχίζεται και στο εσωτερικό και κερδίζει τις εντυπώσεις αλληλεπιδρώντας με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες της έκδοσης

* Εισαγωγικές πληροφορίες και φωτογραφία

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ BMW ΧΜ.

Πρωτοποριακές τεχνολογίες για την υποστήριξη ηλεκτρικής οδήγησης και φόρτισης.

Τα καλύτερα από δύο κόσμους: η νέα BMW XM με τεχνολογία Plug-in Hybrid.

 • Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 82 - 88 km (WLTP) και έξυπνες λειτουργίες οδήγησης για πλήρη ευελιξία
 • Κορυφαία οδηγική απόλαυση με εξαιρετική αποδοτικότητα
 • Αποδοτικός κινητήρας εσωτερικής καύσης με ισχύ 360 kW (489 hp) και ηλεκτρική μονάδα BMW eDrive με ισχύ 145 kW (197)
BMW XM, G09, PHEV, ηλεκτρική οδήγηση
BMW XM, G09, τεχνολογία Plug-in Hybrid, M hybrid

M Hybrid.

Εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης και της υβριδικής λειτουργίας με το πάτημα ενός διακόπτη, αλληλεπίδραση μεταξύ ηλεκτροκινητήρα και ισχυρού κινητήρα V8. Ταυτόχρονα, οι έξυπνες λειτουργίες οδήγησης βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία.
Μάθετε περισσότερα
BMW XM, G09, τεχνολογία Plug-in Hybrid, αυτονομία

Αυτονομία 82 - 88 km με τη νέα BMW XM.

Το αποδοτικό σύστημα BMW eDrive με ισχύ 145 kW (197 hp) επιτρέπει την αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση για έως και 82 - 88 km. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κινηθείτε σχεδόν αθόρυβα και χωρίς τοπικές εκπομπές ρύπων.

Μάθετε περισσότερα
BMW XM, G09, τεχνολογία Plug-in Hybrid, BMW Charging

BMW Charging.

Στο σπίτι ή στον δρόμο: Το BMW Charging προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις φόρτισης για κάθε περίσταση. Σας επιτρέπει να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας σε όλη την Ευρώπη, σε ένα από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα δημόσιας φόρτισης. Ελέγξτε το επίπεδο φόρτισης της BMW σας και προγραμματίστε τα ταξίδια σας εύκολα από την εφαρμογή My BMW.
Μάθετε περισσότερα

COCKPIT ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW XM.

BMW XM, G09, cockpit και τεχνολογίες
BMW XM, G09, ειδική M σχεδίαση ενδείξεων μέσω του BMW Λειτουργικού Συστήματος 8

Ειδική M σχεδίαση ενδείξεων μέσω του BMW Λειτουργικού Συστήματος 8.

Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 8 απλοποιεί τη λειτουργία του οχήματος, π.χ. με τις  φωνητικές εντολές και την οθόνη αφής. Το αποκορύφωμα είναι η ειδική σχεδίαση M: Το περιεχόμενο σε 2D εξασφαλίζει την καλύτερη αναγνωρισιμότητα. Οι δύο λειτουργίες M ROAD και SPORT δημιουργούν μια ατομική και ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης.

BMW XM, G09, BMW Κυρτή Οθόνη

BMW Κυρτή Οθόνη.

Η ενιαία BMW Κυρτή Οθόνη προβάλλει τις πληροφορίες του αυτοκινήτου σε μία μεγάλη επιφάνεια. Συνδυάζει πίνακα οργάνων 12,3'' και Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 14,9" με λειτουργία αφής. Ο χειρισμός έχει βελτιστοποιηθεί από πλευράς εργονομίας και είναι διαισθητικός. Η κομψή ενσωμάτωση στο ταμπλό μετατρέπει την Κυρτή Οθόνη σε πόλο έλξης της προσοχής.

BMW XM, G09, M Setup

M Setup.

Με το M Setup μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία οδήγησης ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Διαμορφώστε τις παραμέτρους δυναμικής οδήγησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μπορούν να προσαρμοστούν οι ρυθμίσεις για το σύστημα κίνησης, η ανάρτηση, το σύστημα πέδησης, η ανάκτηση ενέργειας και το σύστημα τετρακίνησης M xDrive. Ανακτήστε εύκολα τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις από τα πλήκτρα M1 και M2 στο τιμόνι.

BMW XM, G09, προσωπική eSIM

Προσωπική eSIM.

Τηλεφωνικές κλήσεις ή χρήση δεδομένων - με την Προσωπική eSIM μπορείτε να χρησιμοποιείτε το δικό σας συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας στην BMW σας. Το smartphone δεν χρειάζεται να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο. Επωφελείστε από την καλύτερη λήψη επειδή χρησιμοποιείτε αυτόματα τις εξωτερικές κεραίες του αυτοκινήτου. Εκτεταμένη συνδεσιμότητα: η BMW σας διαθέτει λειτουργικότητα 5G και Wi-Fi hotspot.

Σύστημα Άνετης Πρόσβασης.

Σύστημα Άνετης Πρόσβασης.

Δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε στα χέρια σας το κλειδί του αυτοκινήτου: με το σύστημα άνετης πρόσβασης, το Μ αυτοκίνητό σας ξεκλειδώνει αυτόματα τις πόρτες. Το αυτοκίνητο αναγνωρίζει το κλειδί από απόσταση και έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνετε στις τσέπες σας. Αντί για το κλασικό κλειδί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συμβατό smartphone ως Ψηφιακό Κλειδί Plus ή την Κάρτα Κλειδιού.

BMW XM, G09, θήκη ασύρματης φόρτισης

Θήκη ασύρματης φόρτισης.

Όλα τακτοποιημένα με μεγαλύτερη άνεση: με τη θήκη ασύρματης φόρτισης μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα το smartphone σας. στον διευρυμένο χώρο αποθήκευσης μπορούν να τοποθετηθούν και μεγαλύτερες συσκευές, χωρίς ενοχλητικά καλύμματα και μπερδεμένα καλώδια. Όλα αυτά με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια: το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης αποτρέπει την υπερθέρμανση της συσκευής σας.

BMW XM, G09, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Ένα πραγματικά πολύπλευρο ταλέντο: Το Driving Assistant Professional όχι μόνο διατηρεί την επιθυμητή ταχύτητα κίνησης και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, αλλά διατηρεί την BMW σας στη λωρίδα κυκλοφορίας επεμβαίνοντας στο σύστημα διεύθυνσης. Με αυτόν τον τρόπο ξεκουράζει τον οδηγό, ειδικά στα μεγάλα ταξίδια. Άλλες λειτουργίες βοηθούν στην αποφυγή συγκρούσεων και υπέρβαση των ορίων ταχύτητας.

BMW XM, G09, Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Το Parking Assistant Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Ο εξοπλισμός διαθέτει, μεταξύ άλλων, σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος, λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης και Park Assist με καθοδήγηση για παράλληλη και κάθετη στάθμευση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.

BMW XM, G09, οδήγηση χωρίς τη χρήση τιμονιού σε ταχύτητες κίνησης έως 60 km/h

Οδήγηση χωρίς τη χρήση τιμονιού σε ταχύτητες κίνησης έως 60 km/h.

Το Driving Assistant Professional σάς επιτρέπει να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι όταν κινείστε στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα έως και 60 km/h. Για απόλυτη ασφάλεια κάθε στιγμή, μία κάμερα ελέγχει ταυτόχρονα το επίπεδο επαγρύπνησης του οδηγού.

BMW ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW XΜ.

Με τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ μπορείτε να προσαρμόσετε την BMW σας ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες: η ποιότητα, η σχεδίαση και η απόδοση των προϊόντων ταιριάζουν άψογα στην BMW XM.

BMW XM, G09, πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0

BMW Πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0.

Η BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0 είναι ελαφριά και στιβαρή συγχρόνως και μπορεί να μεταφέρει βάρος έως και 60 kg. Εξαιρετικά εύκολη στο χειρισμό, μπορεί να μεταφέρει δύο κανονικά ή ηλεκτρικά ποδήλατα (μπορεί επίσης να προεκταθεί για μεταφορά τριών ποδηλάτων). Διαθέτει λειτουργία κλίσης, η οποία επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών ανά πάσα στιγμή.

Μετάβαση στο προϊόν
BMW XM, G09, BMW βάση tablet Pro

BMW Βάση tablet Pro.

Στήριγμα για tablet με BMW θήκη προστασίας (προστατευτικό κάλυμμα). Το στήριγμα μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορες θέσεις και γωνίες, προσαρμόζεται στο προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα "Travel & Comfort" ή στη βάση στήριξης.

Μετάβαση στο προϊόν

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW XΜ.

BMW XM.*

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

480 (653)

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,3

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:  

1,6–1,5

Εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:


* Οι τιμές είναι προσωρινές

36–33

BMW XM, G09, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW ΧΜ.

BMW FINANCIAL SERVICES.

BMW XM, G09, BMW Financial Services

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW XM.

SERVICE ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW XΜ.

PROACTIVE CARE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW ΧΜ.

BMW XM, G09, Προληπτική Φροντίδα

Το Proactive Care αναγνωρίζει αυτόματα το επερχόμενο service ή τις απαιτούμενες εργασίες επισκευής για το αυτοκίνητό σας και επικοινωνεί μαζί σας.
 

 • Άμεση βοήθεια από τους ειδικούς της BMW
 • Απομακρυσμένη συντήρηση για επίλυση προβλημάτων
 • Αποφυγή πιθανών ακινητοποιήσεων λόγω βλάβης
 • Πρόσθετες εξατομικευμένες προσφορές service
 • Η υπηρεσία παρέχεται χωρίς χρέωση όταν υπάρχει ενεργό συμβόλαιο ConnectedDrive
Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για τη νέα BMW XM, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.


 • BMW XM*,**:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 1,6–1,5
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 36–33

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  * Σε θερμοκρασίες κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου, το σύστημα ηλεκτρικής κίνησης αυτού του μοντέλου με τεχνολογία Plug-in Hybrid γίνεται διαθέσιμο μετά από μερικά χιλιόμετρα, μόλις η μπαταρία φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία λειτουργίας.

  ** Προσωρινές τιμές.