Η BMW X1 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όλους εκείνους που θέλουν να ερμηνεύσουν τον όρο «οδηγική απόλαυση» σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες τους. Οι αναλογίες SAV επιδεικνύουν εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση, ενώ το εσωτερικό τεράστια ευελιξία. Με τις Eκδόσεις BMW xLine και Sport Line, σας προσφέρονται δύο διαφορετικοί σχεδιαστικοί κόσμοι που σας επιτρέπουν να προσθέσετε τις προσωπικές σας «πινελιές» στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Χάρη στο συνδυασμό των μέτρων του BMW EfficientDynamics με τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel BMW TwinPower Turbo, η BMW X1 επιδεικνύει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων.


Η πρώτη BMW X3, ως το πρώτο Sports Activity Vehicle, δημιούργησε τη δική της κατηγορία αυτοκινήτων. Η νεότερη γενιά αυτού του πολύπλευρου ταλέντου συνεχίζει την παράδοση. Εξαιρετικά ευέλικτη και με υψηλό επίπεδο άνεσης, η BMW X3 είναι ιδανική για τις προκλήσεις της καθημερινότητας, αλλά και τις μακρινές αποστάσεις. Το εξωτερικό ξεχωρίζει για τον τυπικό χαρακτήρα BMW X ενώ το εσωτερικό παρουσιάζεται ιδιαίτερα εμπνευσμένο, με τα επιλεγμένα υλικά να δημιουργούν μια κορυφαίας ποιότητας ατμόσφαιρα. Με τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel η BMW X3 αποδεικνύεται και ιδιαίτερα οικονομική.


Η BMW X4 τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα, παντού και πάντα. Με την εξωστρεφή της σχεδίαση, συνδυάζει το lifestyle με τις επιδόσεις, αλλά και δύο πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχαν συνδυαστεί ποτέ σε αυτήν την κατηγορία: τη χαρακτηριστική δύναμη X και την αισθητική ενός κλασικού coupé. Με κινητήρες BMW TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων και βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης, η BMW X4 επιδεικνύει τον παρορμητικό της χαρακτήρα.


Στην τρίτη της γενιά πλέον η BMW X5 ξεπερνά τον εαυτό της για ακόμα μία φορά – ως αυτοκίνητο Sports Activity Vehicle (SAV) το οποίο προσφέρει κορυφαία πολυτέλεια σε όλους τους τομείς, ικανοποιώντας και τις πιο «δύσκολες» απαιτήσεις. Αυτό το πετυχαίνει χάρη σε ένα ευρύ φάσμα έξυπνων τεχνολογιών που ανεβάζουν την αποδοτικότητα, τη δυναμική οδήγησης, την άνεση και την πολυμορφικότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο – και στο δρόμο και εκτός δρόμου.
Δυναμική και αθλητική. Εμφάνιση μοντέλου Χ και σπορ χαρακτήρας coupé.
 

Η BMW X6 υπερβαίνει όλα τα όρια. Οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo συνδυάζουν δυναμική και αποδοτικότητα ενώ το BMW xDrive βοηθά στη μεταφορά αυτής της δύναμης στο δρόμο. Ο εξαιρετικός εξοπλισμός όπως το πακέτο Design Pure Extravagance, αλλά και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, χαρακτηρίζουν το αυτοκίνητο που αποκτά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ συγχρόνως διατηρεί και έναν εντυπωσιακά λειτουργικό χαρακτήρα.


Εάν αναζητάτε ένα καινούριο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Χ, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης των μοντέλων BMW M, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα test drive.