Η BMW X1 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όλους εκείνους που θέλουν να ερμηνεύσουν τον όρο «οδηγική απόλαυση» σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες τους. Οι αναλογίες SAV επιδεικνύουν εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση, ενώ το εσωτερικό τεράστια ευελιξία. Με τις Εκδόσεις xLine και Sport Line, σας προσφέρονται δύο διαφορετικοί σχεδιαστικοί κόσμοι που σας επιτρέπουν να προσθέσετε τις προσωπικές σας «πινελιές» στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Χάρη στον συνδυασμό των μέτρων του BMW EfficientDynamics με τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel BMW TwinPower Turbo, η BMW X1 επιδεικνύει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων.

Η BMW X3, ως το πρώτο Sports Activity Vehicle, δημιούργησε τη δική της κατηγορία αυτοκινήτων. Η νέα γενιά είναι για άλλη μια φορά ο οδηγός των τεχνολογικών εξελίξεων στην κατηγορία της: με τις προοδευτικές λειτουργίες, όπως η μερικώς αυτόνομη οδήγηση και το σύστημα έξυπνης τετρακίνησης BMW xDrive, η BMW X3 ωθεί την οδηγική απόλαυση σε νέα επίπεδα. Αυτό το επιτυγχάνει με την εκφραστική, αθλητική εμφάνιση, τον εσωτερικό διάκοσμο υψηλής ποιότητας και τους κινητήρες βενζίνης και diesel BMW TwinPower Turbo υψηλής απόδοσης. Έτοιμη για νέες περιπέτειες - όποτε είστε και εσείς. Τώρα, η plug-in υβριδική BMW X3 xDrive30e εμπλουτίζει την γκάμα των διαθέσιμων συστημάτων κίνησης.

Η BMW X4 τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα, παντού και πάντα. Με την εξωστρεφή της σχεδίαση, συνδυάζει το lifestyle με τις επιδόσεις, αλλά και δύο πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχαν συνδυαστεί ποτέ σε αυτήν την κατηγορία: τη χαρακτηριστική δύναμη X και την αισθητική ενός κλασικού coupé. Με κινητήρες BMW TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων και βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης, η BMW X4 επιδεικνύει τον παρορμητικό της χαρακτήρα.

Στην τρίτη της γενιά πλέον η BMW X5 ξεπερνά τον εαυτό της για ακόμα μια φορά – ως ένα Sports Activity Vehicle (SAV) το οποίο προσφέρει κορυφαία πολυτέλεια σε όλους τους τομείς, ικανοποιώντας και τις πιο «δύσκολες» απαιτήσεις. Αυτό το πετυχαίνει χάρη σε ένα ευρύ φάσμα έξυπνων τεχνολογιών που οδηγούν την αποδοτικότητα, τη δυναμική οδήγησης, την άνεση και την πολυμορφικότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο – και στον δρόμο και εκτός δρόμου. Τα καλύτερα από δύο κόσμους, συνδυασμένα σε ένα plug-in υβριδικό σύνολο με τετρακίνηση και εξαιρετικό επίπεδο άνεσης: η BMW X5 xDrive40e Plug-in hybrid.

Δυναμική και αθλητική. Εμφάνιση μοντέλου Χ και σπορ χαρακτήρας coupé. Η BMW X6 υπερβαίνει όλα τα όρια. Οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo συνδυάζουν δυναμική και αποδοτικότητα, ενώ το BMW xDrive βοηθά στη μεταφορά αυτής της δύναμης στον δρόμο. Ο εξαιρετικός εξοπλισμός, όπως το πακέτο Design Pure Extravagance, αλλά και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, χαρακτηρίζουν το αυτοκίνητο που αποκτά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ, συγχρόνως, διατηρεί και έναν εντυπωσιακά λειτουργικό χαρακτήρα.

Σημείο αναφοράς στην κατηγορία της: η BMW X7 αντιπροσωπεύει ένα νέο είδος πολυτέλειας στον χώρο του αυτοκινήτου. Με την υπέροχη κομψότητα και την εξαιρετική παρουσία της, σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής στην απόλυτη οδηγική απόλαυση, ενώ η πρωτοποριακή της σχεδίαση αφήνει μια εντύπωση που διαρκεί, από την πρώτη κιόλας ματιά.

Εάν αναζητάτε ένα καινούριο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Χ, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης των μοντέλων BMW M, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα test drive.

Ηλεκτρικό και ηλεκτρισμένο: κάθε λεπτομέρεια, κάθε χαρακτηριστικό στο BMW i3 με eDrive έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί τους έντονους ρυθμούς της ζωής στην πόλη. Κινούμενο από έναν ηλεκτροκινητήρα μηδενικών ρύπων, το BMW i3 εγγυάται την αστική κινητικότητα εκεί όπου τη χρειάζεται περισσότερο ένα αυτοκίνητο πόλης: στα αστικά κέντρα όπου ήδη ισχύουν περιορισμοί κυκλοφορίας για ορισμένα αυτοκίνητα. Από οικολογικής άποψης, το BMW i3 εντυπωσιάζει με τις τιμές επιτάχυνσης, από τις χαμηλές ταχύτητες ή ακόμα και από στάση. Με την μπαταρία υψηλής τάσης (μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης) με καθημερινή αυτονομία έως και 260 km, καλύπτει όλους τους προορισμούς, ακόμα και στα προάστια μιας μεγαλούπολης. Επιπλέον, επιτρέπει τις άνετες σύντομες εξορμήσεις χωρίς να ανησυχείτε για την αυτονομία.

Μάθετε περισσότερα