ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣ.Η πρώτη BMW X2.

Απόλυτα μοναδική. Απόλυτα εξαιρετική. Η νέα BMW X2 δείχνει ξεκάθαρα τις σπορ φιλοδοξίες της με την πρώτη κιόλας ματιά. Χάρη στον έντονα αθλητικό χαρακτήρα της, προσφέρει δυναμικές και ευέλικτες επιδόσεις που όμοιές της δεν υπάρχουν στην κατηγορία της. Σε συνδυασμό με το κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό και τη μεγάλη πληθώρα πρωτοποριακών τεχνολογιών που ενσωματώνει, δικαίως αποκτά τον τίτλο του εξωστρεφή πρωταγωνιστή μιας νέας εποχής. Είστε έτοιμοι;


BMW X2 xDrive20d (3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 4.9–4.7
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 128–124

Μάθετε περισσότερα

5 ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ:

 • 01 Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7.1-4.3
 • 02 Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 161-112
 • 03 Διατίθεται για πρώτη φορά στην Έκδοση M Sport X
 • 04 Εξαιρετική δυναμική οδήγησης και ισχυροί κινητήρες
 • 05 Πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Λεπτομέρειες εξωτερικής σχεδίασης.

Η νέα BMW X2 ακολουθεί τον δικό της δρόμο – και δεν διστάζει να το δείξει. Η εξωστρεφής σιλουέτα της, σε συνδυασμό με τις δυναμικές γραμμές της, χαρίζουν στο αυτοκίνητο έναν μοναδικό σπορ χαρακτήρα coupé. Παράλληλα, οι εντυπωσιακές αναλογίες και η άκρως πρωτοποριακή σχεδίασή της εξασφαλίζουν μια ασυναγώνιστη εμφάνιση. Ιδανική για όλους όσους λατρεύουν να εξερευνούν νέες διαδρομές.

Μάθετε περισσότερα

Εισαγωγές αέρα.

Κόβει την ανάσα με την πρώτη κιόλας ματιά: το γεμάτο σιγουριά μπροστινό μέρος με τον επιβλητικό προφυλακτήρα και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα τριών τμημάτων, που εξασφαλίζουν ακόμα καλύτερη ψύξη των φρένων και του κινητήρα. Επιπλέον, οι Αεροκουρτίνες που είναι ενσωματωμένες στις εισαγωγές αέρα συμβάλλουν επιπρόσθετα στη μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης του αμαξώματος.
Μάθετε περισσότερα

Θόλοι τροχών.

Σπορ συνολική εικόνα: οι τονισμένοι θόλοι τροχών σε γκρι Frozen της Έκδοσης M Sport X πλαισιώνουν με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο τις εντυπωσιακές ζάντες. Όπως ακριβώς και τα ιδιαίτερης σχεδίασης πλαϊνά σπόιλερ, αποτελούν αδιαμφισβήτητη ένδειξη ότι η BMW X2 είναι γνήσιο μέλος της οικογένειας X.
Μάθετε περισσότερα

Πλαϊνά σπόιλερ.

‘O, τι ξεκινά η BMW X2, το ολοκληρώνει. Αυτό είναι εμφανές και στα πρωτοποριακά πλαίσια, επάνω από τα πλαϊνά σπόιλερ, που διατίθενται σε γκρι Frozen. Τα πλαίσια αυτά δημιουργούν μια ενιαία σύνδεση μεταξύ των θόλων των τροχών, που επίσης είναι φινιρισμένοι σε γκρι Frozen, και συνεχίζουν με συστηματικό τρόπο το δυναμικό «παιχνίδισμα» ανάμεσα στα χρώματα των επιφανειών και τα διακοσμητικά στοιχεία μέχρι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Μάθετε περισσότερα

Πίσω αεροτομή M.

Δυναμισμός μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια: η προαιρετικά διαθέσιμη πίσω αεροτομή M δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην αθλητική μορφή της τεταμένης coupé σιλουέτας. Με τις χαρακτηριστικές γραμμές της, η πίσω αεροτομή M είναι ένα ακόμα σχεδιαστικό στοιχείο που κλέβει τις εντυπώσεις και συμπληρώνει τη διαμόρφωση του πίσω μέρους της BMW X2 με το φαρδύ παρουσιαστικό.
Μάθετε περισσότερα

Σχεδίαση πίσω μέρους.

Συστηματικά μελετημένη πέρα για πέρα: η μοναδική σχεδιαστική γλώσσα επεκτείνεται και στο πίσω μέρος. Η πόρτα του χώρου αποσκευών είναι στο ίδιο επίπεδο με τον προφυλακτήρα, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό μια εξαιρετικά καλαίσθητη εμφάνιση. Αυτήν την υψηλή αισθητική έρχεται να συμπληρώσει η λαβή της πόρτας του χώρου αποσκευών, η οποία είναι ενσωματωμένη διακριτικά στο έμβλημα BMW.
Μάθετε περισσότερα

Πανοραμική γυάλινη οροφή.

Ανοιχτή στα παιχνιδίσματα του φωτός ακόμα και όταν είναι κλειστή: η προαιρετική γυάλινη οροφή δύο τμημάτων καλύπτει σχεδόν ολόκληρο τον ουρανό της BMW X2. Έτσι, προσφέρει περισσότερο φως στο εσωτερικό, καθώς και μια συναρπαστική αίσθηση ευρυχωρίας. Το μπροστινό τμήμα μπορεί να ανοίξει σε διάφορες κλίσεις.
Μάθετε περισσότερα

*το εικονιζόμενο μοντέλο ενδέχεται να διαφέρει από το τρέχον μοντέλο

Μάθετε περισσότερα

ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

BMW Connected+.*

Χάρη στις πρωτοποριακές Υπηρεσίες BMW Connected+ στην BMW X2, απολαμβάνετε πάντοτε την καλύτερη δυνατή σύνδεση μεταξύ smartphone και αυτοκινήτου, ό, τι και αν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε: να προγραμματίσετε ραντεβού και διαδρομές και να τα στείλετε στο σύστημα πλοήγησης, να κοινοποιήσετε την τοποθεσία σας σε άλλα άτομα σε πραγματικό χρόνο ή να βάλετε το smartphone σας να σας δείξει την υπόλοιπη διαδρομή που πρέπει να κάνετε πεζοί μόλις φτάσετε στον προορισμό σας. Γνωρίστε την εφαρμογή που κάνει τη ζωή σας πιο απλή – με το BMW Connected, όλα είναι δυνατά.

*Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Μάθετε περισσότερα

BMW ConnectedDrive.

Απολαύστε διαρκή κινητικότητα, χάρη στη συνδεσιμότητα αιχμής που σας προσφέρει το BMW ConnectedDrive, και διατηρήστε την επαφή σας με οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσάς – για ακόμα πιο άνετες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Εξερευνήστε το μόνοι σας.
Μάθετε περισσότερα

ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.

Δυναμική οδήγησης.

ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.

Δυναμική οδήγησης.

Ισχυροί κινητήρες. Άμεση απόκριση του συστήματος διεύθυνσης. Προαιρετικά διαθέσιμη Σπορ Ανάρτηση M. Οδική συμπεριφορά κορυφαίας ακρίβειας, που αποτελεί σημείο αναφοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία. Για ασυναγώνιστη δυναμική και απίστευτη ευελιξία – για διαδρομές κοντινών ή μακρινών αποστάσεων, για οδήγηση είτε στην πόλη είτε σε γεμάτους στροφές επαρχιακούς δρόμους. Και όλα αυτά μπορούν να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο με το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, το οποίο παρέχει στη νέα BMW X2 εξαιρετική πρόσφυση και κατευθυντική ευστάθεια, επιτρέποντάς της να κινείται με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στις στροφές με ασφάλεια, σαν να βρίσκεται επάνω σε ράγες. Ο παλμός της αγωνιστικής πίστας περιλαμβάνεται στο «πακέτο» – για όλους εκείνους που είναι έτοιμοι να το ζήσουν.

Read more

ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.

Ελάχιστα πράγματα μπορούν να συγκρατήσουν την ορμή της BMW X2. Ιδιαίτερα, όταν είναι εξοπλισμένη με τη μεγάλη πληθώρα των προαιρετικά διαθέσιμων αξεσουάρ που προσφέρονται για αυτήν. Όποιον δρόμο και να πάρει, είναι προετοιμασμένη για όλα. Γνωρίστε την πλούσια γκάμα υψηλής ποιότητας και πρακτικών αξεσουάρ της – και γκρεμίστε μαζί της τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW X2 xDrive20d (3):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 4.9–4.7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 128–124

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναφέρονται εδώ υπολογίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη Γερμανία και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των διάφορων τύπων ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο, και ενδέχεται να διαφέρουν κατά τη διαμόρφωση.

  Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (2) είναι προσωρινές.

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς το CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.