BMW Σειρά 3 Sedan

THE 3.

Η BMW Σειρά 3 Sedan επαναπροσδιορίζει τις προσδοκίες και δημιουργεί νέα πρότυπα.

THE 3.Η BMW Σειρά 3 Sedan επαναπροσδιορίζει τις προσδοκίες και δημιουργεί νέα πρότυπα.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΣΤΙΛ

Πραγματοποιήστε τα όνειρά σας με τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της κατηγορίας

Κομψή, δυναμική, με στιλ – η νέα BMW Σειρά 3 είναι ο πραγματικός ηγέτης που πρωτοστατεί στην αλλαγή. Η μεταλλική λάμψη του νέου χρώματος αμαξώματος μπλε Phytonic Blue βάζει μια εντυπωσιακή πινελιά στην εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι πρωτοποριακές λύσεις άνεσης, όπως τα BMW Φώτα Laser ή τα ηχομονωτικά κρύσταλλα, ενισχύουν την αίσθηση της πραγματικής οδηγικής απόλαυσης. Το εσωτερικό της νέας BMW Σειράς 3 διακρίνεται για την κομψότητα και τις καινοτομίες, αλλά και για τις εντυπωσιακές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις τεχνολογικές βελτιώσεις.
BMW Σειρά 3

BMW ΦΩΤΑ LASER

Τα BMW Φώτα Laser με μπλε σχεδιαστικές λεπτομέρειες παρέχουν εντυπωσιακή διασπορά του φωτός μέχρι και 600 μέτρα, δηλαδή σε διπλάσια απόσταση από τους κοινούς προβολείς. Η καλύτερη ορατότητα μεταφράζεται σε αυξημένη ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση, ιδιαίτερα τη νύχτα.
BMW Σειρά 3

ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

Απολαύστε την ησυχία κατά τη διάρκεια οδήγησης χάρη στα πρωτοποριακά ηχομονωτικά κρύσταλλα που απομονώνουν τους ανεπιθύμητους εξωτερικούς θορύβους. Ή μήπως προτιμάτε να απολαμβάνετε χωρίς ενοχλήσεις τον κρυστάλλινο ήχο από το ηχοσύστημα surround Harman Kardon;
BMW Σειρά 3 Sedan

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η αεροδυναμική σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 3 εξασφαλίζει αυθεντική οδηγική υπεροχή. Οι σφικτές ρυθμίσεις της ανάρτησης οδηγούν σε μια δυναμική οδική συμπεριφορά που θα νιώθετε σε κάθε μέτρο διαδρομής. Τα ιδιαίτερα στοιχεία εξοπλισμού, όπως οι Μ ζάντες 19" ξεχωρίζουν σίγουρα σε κάθε δρόμο και προσδίδουν στο αυτοκίνητο έναν δυναμικό χαρακτήρα.
BMW Σειρά 3 Sedan

MY HABITS

Τώρα η BMW σας μπορεί να μαθαίνει τις οδηγικές σας συνήθειες και να προσαρμόζεται αυτόματα στις προτιμώμενες ρυθμίσεις. Ενεργοποιεί τη θέρμανση τιμονιού, επιλέγει το επιθυμητό επίπεδο θέρμανσης των καθισμάτων ή προσαρμόζει τον αερισμό με έξυπνο και αυτόματο τρόπο.
BMW Σειρά 3 Sedan

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ SMARTPHONE

Δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές ενώ οδηγείτε την BMW σας. Το Apple CarPlay ή το Android Auto σας επιτρέπουν την ασύρματη σύνδεση με το smartphone σας και τις εφαρμογές σας όπως το Spotify. Μπορείτε επίσης να δίνετε φωνητικές εντολές στα αγγλικά χρησιμοποιώντας το πλήκτρο φωνητικού ελέγχου στο τιμόνι.
BMW Σειρά 3

LIVE COCKPIT PROFESSIONAL ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 7.0

Το BMW Live Cockpit Professional με σύστημα πλοήγησης, διαθέτει νέο Λειτουργικό Σύστημα 7.0, οθόνη ενδείξεων 10,25" υψηλής ανάλυσης και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3". Ο χειρισμός του BMW 7.0 πραγματοποιείται από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.
BMW Σειρά 3 Sedan

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

Η BMW Σειρά 3 μπορεί τώρα να αποκτήσει έναν άκρως προσωπικό χαρακτήρα – με το νέο Intelligent Personal Assistant που μαθαίνει τις συνήθειες του οδηγού και απομνημονεύει συγκεκριμένες συμπεριφορές. Με αυτήν τη λειτουργία μπορεί να φροντίσει για την ευεξία σας κατά τη διάρκεια οδήγησης και να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Πείτε απλώς "Hey BMW".

Βρείτε την τέλεια BMW Σειρά 3 Sedan που σας ταιριάζει!

BMW Σειρά 3 Sedan

318i

BMW Σειρά 3 Sedan, 318i
  • Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος
  • Σπορ δερμάτινο τιμόνι
  • Πακέτο Connected

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW Σειρά 3 Sedan

316d

BMW Σειρά 3 Sedan, 316d
  • Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος
  • Σπορ δερμάτινο τιμόνι
  • Πακέτο Connected

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW Σειρά 3 Sedan

330e Business Advanced

BMW Σειρά 3 Sedan, 330e Business Advanced
  • Αυτόματο κιβώτιο Steptronic
  • BMW Live Cockpit Professional με σύστημα πλοήγησης
  • Πακέτο Connected Professional

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!

BMW Σειρά 3 Sedan

Η γκάμα της BMW Σειράς 3 Series διαθέτει πολλές εξαιρετικές εκδόσεις.

Ανακαλύψτε όλες τις εκδόσεις της συναρπαστικής BMW Σειράς 3. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις προσωπικές σας απαιτήσεις. 

  • * Μηνιαία δόση €599 με το πρόγραμμα BMW ELECTRIFIED All Inclusive για το όχημα BMW 5 530e Sedan, με αξία οχήματος €63.700, προκαταβολή €24.220, και με τελευταία μεγάλη δόση €22.932. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση  €2.927, άτοκη προστασία δανείου €993, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €43.400, ΣΕΠΠΕ 6,87%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής  €76.199.