Οικογένεια BMW Vision Neue Klasse

Η NEUE KLASSE

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.

Η κινητικότητα μάς κινεί – σε πολλά επίπεδα. Μάθετε για τους δύο πρωτοπόρους της «New Class» σε αυτό το βίντεο. Η BMW Vision Neue Klasse X και η BMW Vision Neue Klasse περιμένουν να σας μεταφέρουν και να σας εμπνεύσουν.

0:00
0:00 /  0:00

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Με την BMW Vision Neue Klasse επαναπροσδιορίζουμε την κινητικότητα: την κάνουμε ηλεκτρική, ψηφιακή και κυκλική. Φέρνουμε τους ανθρώπους στο επίκεντρο της προσοχής. Πώς θέλουμε να οδηγούμε στο μέλλον; Τι θέλουμε από τις μελλοντικές γενιές οχημάτων; Το αποτέλεσμα είναι ένα περιβάλλον γεμάτο πρωτοποριακές τεχνολογίες που αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία. Ταυτόχρονα, επιθυμούμε οι πράξεις μας να είναι υπεύθυνες και να προάγουν τη βιωσιμότητα. Και για αυτό ρωτάμε τον εαυτό μας τι θέλει το μέλλον από εμάς. Μάθετε περισσότερα για τη σχεδίαση, την τεχνολογία και την αποδοτική σχεδίαση της αμιγούς ηλεκτροκίνησης της BMW Vision Neue Klasse.

Σχεδίαση της οικογένειας BMW Vision Neue Klasse

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Προοδευτική και ταυτόχρονα διαχρονική. Περιορισμένη στα ουσιώδη – ωστόσο ασφαλώς BMW. Η σχεδίαση της BMW Vision Neue Klasse δείχνει πώς μπορεί να είναι το μέλλον της κινητικότητας. Στην εξωτερική σχεδίαση, οι γραμμές ακριβείας συναντούν τις καθαρές επιφάνειες. Η εσωτερική σχεδίαση σάς προσκαλεί με ευρύχωρη άνεση και ψηφιακή τεχνολογία.

Οικογένεια BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ.

Στην εσωτερική σχεδίαση, εικονικοί και πραγματικοί κόσμοι συγχωνεύονται στο νέο λειτουργικό σύστημα BMW iDrive. Ψηφιακά χαρακτηριστικά δημιουργούν μια εντελώς νέα εμπειρία εσωτερικής σχεδίασης. Οδηγοκεντρική, εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη ακριβώς στις προτιμήσεις σας.

Οικογένεια BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΤΗ, ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Το μέλλον είναι ηλεκτρικό. Και άνετο όσο ποτέ. Με 30% μεγαλύτερη αυτονομία, 30% ταχύτερη φόρτιση και 25% μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Απολαύστε ξέγνοιαστη οδήγηση που έρχεται από το μέλλον με το BMW eDrive έκτης γενιάς.

Φόρτιση διπλής κατεύθυνσης στην οικογένεια BMW Vision Neue Klasse

ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ NEUE KLASSE.

Η μπαταρία τελευταίας γενιάς μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να τροφοδοτεί το αυτοκίνητο με ισχύ. Χρησιμοποιήστε την μπαταρία της Neue Klasse ως ενδιάμεση μονάδα αποθήκευσης για ηλεκτρισμό κατά τη φόρτιση διπλής κατεύθυνσης. Μπορεί να τροφοδοτεί το σπίτι σας με ηλεκτρισμό ή να επιστρέφει ισχύ στο δίκτυο. Ή, απλά, χρησιμοποιήστε το αυτοκίνητό σας ως ένα κινητό power bank για τη λειτουργία του εξοπλισμού κατασκήνωσης, για παράδειγμα, ή για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας ποδηλάτου – ανά πάσα στιγμή, παντού, για κάθε περίσταση.

Η BMW VISION NEUE KLASSE.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Με το BMW iFACTORY, το BMW Group έχει θέσει ως στόχο την υπεύθυνη διαχείριση των πόρων στην παραγωγή. Το BMW Group λαμβάνει από τους διεθνείς παρόχους ενέργειάς του ήδη ηλεκτρισμό από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τα εργοστάσιά του, και καθοδηγείται από την αρχή της κυκλικής οικονομίας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW.