Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, δίσκοι φρένων, πάγκος δοκιμών

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ OTI H BMW ΣΑΣ ΘΑ
ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.

Αναζητάτε μόνο το καλύτερο για την BMW σας; Επιλέξτε τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW. Σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες της δικής σας BMW. Εγγυώνται την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα της BMW σας, αυξάνοντας παράλληλα τη μεταπωλητική της αξία.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

Υψηλή ποιότητα BMW.

Ελκυστική σχέση απόδοσης-τιμής.

Μακροχρόνια διατήρηση της αξίας.

Κορυφαία τεχνογνωσία BMW.

Εγγύηση έως και 24 μήνες.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.

Στην περίπτωση φθοράς ή ζημιάς ενός εξαρτήματος ή στην περίπτωση ελαττωματικού εξαρτήματος, η BMW σας προσφέρει τα κατάλληλο γνήσια ανταλλακτικά, από την έναρξη της παραγωγής του μοντέλου έως και δώδεκα χρόνια μετά την κατάργησή του. Αυτό εγγυάται την ασφάλεια και τη διατήρηση της αξίας της BMW σας.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.

Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, 2023, ανακατασκευή

Σχολαστικά δοκιμασμένα και έτοιμα προς χρήση. Τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά BMW πληρούν τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας όπως και τα γνήσια καινούρια ανταλλακτικά BMW. Είναι εξίσου κατάλληλα για την BMW σας, ενώ παράλληλα προστατεύουν το περιβάλλον. Η BMW καλύπτει όλα τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά με 24μηνη εγγύηση. Έτσι, μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά BMW. Η BMW προσφέρει τα παρακάτω γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά για επιλεγμένα μοντέλα:

  • αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων
  • κιβώτια μετάδοσης
  • πυξίδες διεύθυνσης
  • στροβιλοσυμπιεστές
  • εκκινητές
  • εναλλάκτες
  • κεντρικές μονάδες

 

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

5 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, 2023, ανταλλακτικά Classic

ΓΝHΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW CLASSIC

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Αξίζει να εμπιστευθείτε τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW όταν πρόκειται για ανταλλακτικά που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το κλασικό σας αυτοκίνητο. Όλα τα ανταλλακτικά BMW Classic διατίθενται από τους Επίσημους Εμπόρους BMW ή μέσα από ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο πιστοποιημένων Συνεργατών BMW Classic. Οι ειδικοί BMW, θα παραγγείλουν τα απαιτούμενα εξαρτήματα και θα τα τοποθετήσουν βασιζόμενοι στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία τους.

BMW Service

ΑΡΙΣΤΟ SERVICE ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

Φυσικά, χρησιμοποιούμε τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW σε όλα τα service της BMW σας. Εμπιστευθείτε την άριστη ποιότητα και την τεχνογνωσία μας για κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής. Διατηρούμε την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση – ό,τι κι αν συμβεί. #WhateverHappens

BMW Service Inclusive, BMW μπροστά από καλοκαιρινό σκηνικό με μοντέλο

BMW Service Inclusive.

Με την εφ' άπαξ καταβολή ενός σταθερού ποσού καλύπτετε όλες τις μελλοντικές εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο της επιλογής σας.

BMW Value Service, BMW μπροστά από γκαράζ με μοντέλα

BMW Value Service.

Η κορυφαία προσφορά παρέχεται για όλα τα μοντέλα BMW ηλικίας άνω των πέντε ετών – επειδή όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία του αυτοκινήτου σας τόσο μεγαλύτερο είναι το όφελος από το service.

BMW Επισκευή και Φροντίδα. Επισκευή προβολέων BMW

BMW Επισκευή και Φροντίδα.

Φροντίδα σε περίπτωση ατυχήματος ή αισθητικές επισκευές: Μπορείτε να εμπιστευθείτε τους ειδικούς των Πιστοποιημένων Φανοποιείων και Συνεργείων Βαφής BMW. Θα επισκευάσουν κάθε ζημιά, μικρή ή μεγάλη, εφαρμόζοντας τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, όπως ακριβώς ταιριάζει στην BMW σας.

BMW Service Inclusive, άντρας και γυναίκα μπροστά την BMW iX σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW

Οι πλήρεις παροχές του BMW Service.

Εξερευνήστε τις υπηρεσίες μας και ανακαλύψτε αυτές που ταιριάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες και στην BMW σας – για μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW

Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW

Γνήσια Αξεσουάρ BMW

Γνήσια Αξεσουάρ BMW

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.