Έξι BMW M αυτοκίνητα με BMW Individual χρώμα αμαξώματος, κάτοψη

BMW INDIVIDUAL.

Το στιλ κοντρα στα συνηθισμενα.

Επιλέξτε το στιλ και όχι τους συμβιβασμούς. Λατρέψτε το απρόσμενο και το ξεχωριστό. Γιατί να μην το δείξετε; Με μία BMW που ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις σας. Με τον BMW Individual εξοπλισμό δίνετε έμφαση στον χαρακτήρα σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Με κάποιο από τα εκπληκτικά χρώματα αμαξώματος, τις εντυπωσιακές δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων ή με τις άψογα συνδυασμένες λεπτομέρειες υψηλής αισθητικής. Ξεχωρίστε από το πλήθος με το προσωπικό σας στιλ και βάλτε τις δικές σας πινελιές στο εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου, οι οποίες θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή. Διότι το στιλ είναι θέμα χαρακτήρα.

Μάθετε περισσότερα
BMW INDIVIDUAL.Το στιλ κοντρα στα συνηθισμενα.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ.

Ο ιδιαίτερος τρόπος να δείξετε τον χαρακτήρα σας: ανακαλύψτε εντυπωσιακά έργα τέχνης, άψογες εκδόσεις και εμπνευσμένα στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual – εξερευνήστε τις δυνατότητες εξατομίκευσης BMW Individual μέσα από επιλεγμένα παραδείγματα.

Μάθετε περισσότερα
BMW M3 Sedan, G80, 2021, BMW Individual Verde Mantis, λήψη τριών τετάρτων και BMW M3 Sedan, G80, 2021, BMW Individual πράσινο Mint, αντικριστή λήψη πρόσωπο με πρόσωπο, κοντινή πανοραμική λήψη

BMW INDIVIDUAL ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ: ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας: με το BMW Individual μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 150 εντυπωσιακά χρώματα αμαξώματος για να διαμορφώσετε τη δική σας προσωπική BMW. Από το μπλε Macao μέχρι το γκρι Lime Rock. Από το πορτοκαλί Fire μέχρι το μαύρο Frozen. Ματ ή μεταλλικά – όλα τα χρώματα αμαξώματος εμπνέουν με την τέλεια λαμπρότητα και το μοναδικό βάθος χρώματος. Η κορυφαία ποιότητα των χρωμάτων αμαξώματος φέρνει στο φως κάθε πτυχή του αυτοκινήτου σας. Δεν έχει σημασία εάν είναι σταθμευμένο μπροστά από το σπίτι σας, εάν κινείται σε κάποιον ορεινό δρόμο στις Άλπεις ή σε μια λεωφόρο με φοίνικες στη Ριβιέρα. Το βέβαιο είναι ότι θα επιδείξετε ξεχωριστό στιλ και χαρακτήρα.

ΔΥΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

BMW M3 Competition M xDrive Touring, G81 2022 BMW Individual Verde Ermes Μεταλλικό, BMW λογότυπο και γρίλιες, κοντινή λήψη

Τονίστε τον χαρακτήρα σας με αυθεντική μοναδικότητα: αυτή ακριβώς είναι η επιδίωξη του BMW Individual. Με ένα αυτοκίνητο που ικανοποιεί τις προσωπικές σας επιθυμίες με το χρώμα, την ασυμβίβαστη αισθητική και την χειροποίητη τελειότητα. Αυτός είναι κι ο λόγος που τα περισσότερα χρώματα αμαξώματος δημιουργούνται στο χέρι, όπου κάθε συστατικό αξιολογείται ξεχωριστά ώστε να διασφαλιστεί ότι ικανοποιεί τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

BMW M3 Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,1-10,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 231-227

 

BMW X7 M60i xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,9-12,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 292-274

 

BMW XM[1]:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 1,6-1,4
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 36-32

 

BMW M8 Competition Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 11,6-11,2
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 264-255

 

BMW M4 Competition Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 9,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 224-223

 

BMW M3 Competition M xDrive Touring:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,4-10,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 235–229

 

BMW M5 Competition Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 11,3-11,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 259-253

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

 

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Μάθετε περισσότερα
BMW Σειρά 7, G70, BMW Individual Liquid Copper, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΧΡΩΜΙΑ.

Δώστε περισσότερο χρώμα στην BMW Σειρά 7. Τα χρώματα αμαξώματος σε διχρωμία σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στη διαμόρφωση της BMW Σειράς 7. Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο χρώμα για το κάτω τμήμα του αμαξώματος, συνδυάστε το με ένα από τα δύο χρώματα αντίθεσης που προσφέρονται για το επάνω τμήμα και δημιουργήστε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμφάνιση. Το κομψό Coach Line διαχωρίζει μεταξύ τους τα δύο χρώματα. Η εξαιρετική ποιότητα των χρωμάτων αμαξώματος δύο τόνων εξασφαλίζεται χάρη στη δεξιοτεχνία και τη διαδικασία στίλβωσης με το χέρι για ένα άψογο φινίρισμα.

ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΙΛ.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021 BMW Individual Thundernight μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων σε διασταύρωση, κοντινή λήψη από ψηλά"

Λαμπρές προοπτικές για καταιγιστικές επιδόσεις. Τα μεταλλικά χρώματα αμαξώματος από το BMW Individual τονίζουν με μοναδικό τρόπο τις σχεδιαστικές γραμμές της BMW σας αντανακλώντας το φως. Μπορείτε να θαυμάσετε τις μοναδικές αντανακλάσεις που δημιουργούνται από τις εναλλαγές του φωτός, καθώς και το εντυπωσιακό βάθος χρώματος. Τα διάφορα εκφραστικά χρώματα προσδίδουν στην BMW σας ένα ιδιαίτερο ύφος που ταιριάζει άψογα στο προσωπικό σας στιλ.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΜΑΤ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021 γκρι Frozen Dark μεταλλικό, μπροστινή λήψη, σταθμευμένη σε διασταύρωση, κοντινή λήψη από ψηλά

Κάντε ακόμα πιο εντυπωσιακή την BMW σας: με τα ματ χρώματα αμαξώματος BMW Individual. Τονίζουν την αθλητική και δυναμική σχεδίαση του αυτοκινήτου σας και ταυτόχρονα προσδίδουν μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση. Το καλύτερο απ' όλα: τα ματ χρώματα αμαξώματος αναδεικνύουν τον εντυπωσιακό συνδυασμό των ανάγλυφων επιφανειών σε όλες σχεδόν τις συνθήκες φωτισμού και δημιουργούν μια μοναδική έκφραση μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το BMW Individual είναι το αποκλειστικό πρόγραμμα εξατομίκευσης της BMW M που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να εκφράσετε έναν ανεξάρτητο χαρακτήρα
Markus Flasch, εκτελεστικός διευθυντής, BMW M GmbH

BMW INDIVIDUAL ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW X.

Οικογένεια μοντέλων BMW X, λήψη από επάνω, σχηματισμός X

Με τα ιδιαίτερα χρώματα αμαξώματος BMW Individual υψηλής ποιότητας θα δώσετε σε κάθε μοντέλο X μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Είτε με τα ιδιαίτερα λαμπερά χρώματα Atlantis, μπλε Le Mans ή πράσινο Signal είτε με το εντυπωσιακό μαύρο Frozen ματ ή το μπλε Frozen Marina Bay, μπορείτε να προσαρμόσετε το σπορ εξωτερικό του αυτοκινήτου στις προσωπικές σας προτιμήσεις και δώστε στο SAC ή το SAV σας μια ακόμα πιο προσωπική, δυναμική και ιδιαίτερη εμφάνιση. Σας κεντρίσαμε το ενδιαφέρον; Το BMW Individual Visualizer σάς επιτρέπει να σχηματίσετε μια πρώτη εντύπωση.

BMW XM, G09, εσωτερικό, BMW Individual δέρμα 'Merino' με ιδιαίτερα στοιχεία, γυναίκα κάθεται στα πίσω καθίσματα

BMW INDIVIDUAL ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

Εκφράστε το προσωπικό σας στιλ. Με το BMW Individual ’ δέρμα ‘Merino με λεπτή υφή. Μετατρέπει το εσωτερικό της BMW σας σε αποκλειστική δήλωση της προσωπικότητάς σας. Το καλύτερο απ' όλα είναι όμως ότι το BMW Individual προσφέρει μια εντυπωσιακά πλούσια γκάμα υλικών, χρωμάτων και συνδυασμών. Σπορ, κομψός και πολυτελής χαρακτήρας με μονοχρωμία ή διχρωμία, με διακριτικές ραφές σε χρώμα αντίθεσης ή με ιδιαίτερες ραφές. Η πλούσια γκάμα σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε τη δική σας BMW μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Το BMW Individual επιτρέπει στους πελάτες μας να πάνε κόντρα στο ρεύμα με απόλυτο στιλ, να ξεπεράσουν τα πρότυπα και να ταυτόχρονα να εκφράσουν τον δικό τους χαρακτήρα.
Lothar Schupet, επικεφαλής τμήματος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Πελατών, διαχείριση μάρκας BMW M

ΚΟΜΨΟ ΔΕΡΜΑ 'MERINO' ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΥΦΗ.

BMW M4 Cabrio, G83, καθίσματα M Carbon, κόκκινο Fiona/μαύρο

Εδώ η υπεροχή έχει την τιμητική της: η υψηλή ποιότητα του BMW Individual δέρματος 'Merino' με λεπτή υφή ξεκινά από την προσεκτική επιλογή των υλικών. Μόνο φυσικά υλικά κορυφαίας ποιότητας επιλέγονται για περαιτέρω επεξεργασία. Το χρώμα επιτυγχάνεται με τη διαδικασία χρωματισμού σε κύλινδρο, όπου το υλικό δέχεται εξαιρετικά ήπια επεξεργασία. Σε αντίθεση με την επιφανειακή βαφή του δέρματος, αυτή η διαδικασία διαρκεί πολλές ώρες και εφαρμόζεται σε ολόκληρο το υλικό. Έτσι, το δέρμα παραμένει απαλό και μαλακό. Η ικανότητα διαπνοής του δέρματος το καθιστά την τέλεια επιλογή για το εσωτερικό της BMW σας.

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΣΜΙΡΙ.

BMW Σειρά 7, G70, μπροστινά καθίσματα, λευκό Smoke/γκρι Light

Μοναδικό χαρακτηριστικό: απολαύστε πρωτόγνωρο επίπεδο άνεσης στην BMW Σειρά 7 με τον πολυτελή BMW Individual συνδυασμό δέρματος Merino/κασμιριού με αποκλειστικά στοιχεία. Το πολυτελές μίγμα κασμιριού-μαλλιού είναι ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό, όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής απαλότητας. Με την αντοχή του στην τριβή και τις φθορές είναι ιδανικό για χρήση στο εσωτερικό της BMW σας. Με την ιδιότητα διαπνοής και θερμικής μόνωσης εξασφαλίζει μα ευχάριστη θερμοκρασία στο εσωτερικό, ακόμα και σε ακραία χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες. Το φυσικό και ευχάριστο άρωμα ολοκληρώνει την μοναδική εμπειρία που προσφέρει αυτή η επιλογή επενδύσεων για όλες τις αισθήσεις.

BMW Individual Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γυαλιστερό ύφασμα αλουμινίου

BMW INDIVIDUAL ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Πραγματικός πόλος έλξης που δεν περιορίζεται μόνο στην επιφάνεια: με τις εντυπωσιακές διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από το BMW Individual επιλέξετε ιδιαίτερες, σπορ και πολυτελείς λεπτομέρειες στο εσωτερικό της BMW σας. Επιλέξτε μέσα από την πλούσια γκάμα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο και στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας. Όλες οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά, τελειοποιούνται μέσω περαιτέρω επεξεργασίας και εμπνέουν με το εξαιρετικό φινίρισμα της επιφάνειας. Επιλέξετε ανάμεσα σε αλουμίνιο, ανθρακονήματα ή εκλεκτό ξύλο για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές αντιθέσεις στο εσωτερικό της BMW σας. Ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού με τις δερμάτινες επενδύσεις σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, BMW Individual πράσινο Signal, μπροστινή λήψη, σταθμευμένη σε πύλη

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΕ BMW INDIVIDUAL ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ.

Με το BMW Individual Visualizer μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς θα είναι η BMW που έχετε φανταστεί. Επιλέξτε το δικό σας χρώμα αμαξώματος ή εμπνευστείτε – με το BMW Individual.
BMW Individual προβολείς M Shadow Line, κοντινή λήψη
BMW Individual διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ, BMW M Town, κοντινή λήψη
BMW M5 Sedan, M μάσκα "νεφρών", M Γυαλιστερό Shadow Line

ΑΨΟΓΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

Βάλτε στην BMW σας μια προσωπική πινελιά. Με τα αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία από το BMW Individual. Για παράδειγμα, με τις εκφραστικές ζάντες ελαφρού κράματος με χρωματισμένες λεπτομέρειες ή τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ και τα κεντημένα προσκέφαλα, τις πολυτελείς επενδύσεις καθισμάτων σε διχρωμία ή τριχρωμία ή το τιμόνι με επένδυση Alcantara με άριστη αίσθηση αφής και κομψή εμφάνιση. Ή επιλέξτε λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα από το Γυαλιστερό M Shadow Line που συνδυάζονται άψογα με το χρώμα αμαξώματος, όπως για παράδειγμα το πλαίσιο μάσκας "νεφρών", τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών ή η πίσω αεροτομή. Εντυπωσιακοί και ιδιαίτεροι είναι οι προβολείς M Shadow Line με μαύρο φινίρισμα που αντικαθιστούν όλα τα χρωμιωμένα στοιχεία των προβολέων. Ό,τι κι αν επιλέξετε, τα ιδιαίτερα στοιχεία BMW Individual εξοπλισμού βάζουν μοναδικές πινελιές και ολοκληρώνουν την εμφάνιση της BMW σας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ BMW M.

Η BMW M4 Competition x KITH και η BMW M2 Edition FUTURA 2000 είναι δύο ειδικά μοντέλα BMW M αυστηρά περιορισμένης παραγωγής που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο του κοινού όσο και του Τύπου σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που οι ειδικές εκδόσεις εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, αξίζει να εξερευνήσετε το ρόλο που έπαιξε το BMW Individual στην εξέλιξή τους.

Μάθετε περισσότερα
BMW M4 Competition Edition x KITH, G82, 2020, BMW Individual μαύρο Frozen, λήψη από επάνω σε γκρι φόντο

EDTION x KITH – ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Η μόδα συναντά τις υψηλές επιδόσεις. Η εταιρία μόδας Kith από τη Νέα Υόρκη συναντά την BMW M. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι η BMW M4 Competition x KITH. Ένα μοναδικό αυτοκίνητο που συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχεδίαση με τη δυναμική, την επιβλητική παρουσία με τη δύναμη και τις υψηλές επιδόσεις με το πάθος. Μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο εξωτερικό είναι το λογότυπο Kith και τα τρία BMW Individual χρώματα αμαξώματος που διατίθενται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο: μαύρο Frozen, ασημί Frozen Dark και λευκό Frozen Brilliant. Στο εσωτερικό, την προσοχή τραβούν τα ιδιαίτερα Carbon M καθίσματα τύπου μπάκετ σε τριχρωμία με τον χαρακτηριστικό συνδυασμό M χρωμάτων σε μαύρο, ανοικτό μπλε και κόκκινο.
BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000, F87, 2020, BMW Individual μαύρο Frozen, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, μπροστινός προφυλακτήρας βαμμένος στο χέρι, κοντινή λήψη

ΕΚΔΟΣΗ FUTURA 2000 – ΤΕΧΝΗ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Δυναμική τέχνη που συγκινεί: Η BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 είναι αυστηρά περιορισμένης παραγωγής και ξεχωρίζει πάνω απ' όλα με τα επιλεγμένα στοιχεία εξοπλισμού που έχουν σχεδιαστεί από το χέρι του καλλιτέχνη. Ο καλλιτέχνης FUTURA 2000 από τη Νέα Υόρκη είναι διάσημος για τη χαρακτηριστική χρήση των χρωμάτων, τα ομόκεντρα σχήματα και τις κινηματικές συνθέσεις. Σε αυτήν την έκδοση, ο διεθνούς φήμης street artist διαμόρφωσε εσωτερικά και εξωτερικά το compact σπορ αυτοκίνητο, τονίζοντας τον επαναστατικό χαρακτήρα του με μοναδικό τρόπο. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στις BMW Individual διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού στον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα. Έχουν χρωματιστεί στο χέρι από τον καλλιτέχνη, καθιστώντας κάθε αυτοκίνητο μια μοναδική δημιουργία.

BMW M850i xDrive Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,8-10,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 245-239

BMW M4 Competition Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,1-9,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 230-223

BMW i4 M50 Gran Coupé:
Κατανάλωση ενέργειας, συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP σε kWh/100 km: 22,5-18,1
Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP, σε km[2]: 414-520

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).


Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.


Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Μάθετε περισσότερα
BMW M3 Competition Sedan, G80, 2021, BMW Individual πράσινο Isle of Man μεταλλικό, λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη σε στροφή

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW M.

Δυναμικά, γεμάτα αδρεναλίνη, σε άψογη φόρμα: τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων από την BMW M. Κατασκευασμένα για εξατομικευμένη εμφάνιση με αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία από το BMW Individual. Εμπνευστείτε από τη συναρπαστική σπορ αίσθηση.
BMW M4 CS, G82, 2021, πλαϊνή λήψη με Εξαρτήματα M Performance

Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ BMW M PERFORMANCE .

Σπορ μοναδικότητα σε μέγιστο βαθμό: τα Εξαρτήματα BMW M Performance προέρχονται από τους αγώνες αυτοκινήτων χωρίς εξαιρέσεις και προσφέρουν ασυμβίβαστη ποιότητα, ιδιαίτερη αισθητική και δυναμική. Σας επιτρέπουν να προσθέσετε στην BMW σας έναν αυθεντικό αγωνιστικό χαρακτήρα.
BMW M760Li xDrive Sedan, G11, G12, 2019, ασημί Frozen Dark μεταλλικό, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων σε αστικό σκηνικό

ΜΟΝΑΔΙΚΗ: Η BMW LUXURY CLASS.

Ανακαλύψτε την τελειότητα μοναδικών αυτοκινήτων – με ιδιαίτερη σχεδίαση, εκφραστική εμφάνιση, κορυφαίες επιδόσεις και εντυπωσιακή δυναμική οδήγησης σε έναν σπορ και κομψό περιβάλλον. Ανακαλύψτε την BMW Luxury Class, μια νέα κατηγορία πολυτέλειας
BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000, F87, 2020, δύο μοντέλα σε σχηματισμό V, κάτοψη σε γκρι έδαφος

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.

Μάθετε τα πάντα για την σημαντική πολιτιστική εμπλοκή του BMW Group με τη σύγχρονη και μοντέρνα τέχνη, την κλασική και τζαζ μουσική, την αρχιτεκτονική και τη σχεδίαση.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO₂.

BMW M2 Coupé:

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,2-9,6
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 230-218


BMW M3 Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,1-10,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 231-227


BMW M3 Competition Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,1-9,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 230-223


BMW M3 Competition M xDrive Touring:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,4-10,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 235-229


BMW M4 Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,1-9,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 230-226


BMW M4 Competition Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,1-9,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 230-223


BMW M5 Competition:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 11,3-11,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 259-253


BMW M8 Competition Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 11,4-11,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 260-251


BMW M8 Competition Cabrio:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 11,6-11,2
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 264-255


BMW X3 M Competition:
Kraftstoffverbrauch in l/100 km (kombiniert): 11,0–10,6
CO2-Emissionen in g/km (kombiniert): 250–241


BMW X4 M Competition:
Kraftstoffverbrauch in l/100 km (kombiniert): 10,8-10,5
CO2-Emissionen in g/km (kombiniert): 247-238


BMW X5 M Competition:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,1-12,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 296-288


BMW X6 M Competition:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,9-12,6
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 293–284


BMW XM[1]:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 1,6-1,4
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 36-32


BMW M340i xDrive Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,5-7,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 192-177


BMW Z4 M40i Roadster:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,1-7,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 184-179


BMW i7 M70 xDrive Sedan:
Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος): σε kWh/100 km: 23,8-20,8
Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος):, σε km [2]: 488-560


BMW M850i xDrive Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,8-10,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 245–239


BMW M850i xDrive Cabrio:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 11,0-10,7
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 249-243


BMW X5 M60i xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,5-11,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 283-261


BMW X6 M60i xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος):13,3-11,4
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 279-258


BMW X7 M60i xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,9-12,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 292-274


BMW i4 M50 Gran Coupé:
Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος) σε kWh/100 km: 22,5-18,1
Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος) σε km[2]: 414-520


Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).


Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.


Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.time of publication.

 

 

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.


 • BMW M3 Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 9,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 224-223

  BMW M3 Competition Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,2-10,0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 231-227

  BMW M4 Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,1-9,9
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 230-226

  BMW M4 Competition Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 9,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 224-223

  BMW M5 Competition:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 11,3-11,1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 259-253

  BMW M8 Competition Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 11,4-11,0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 260-251

  BMW M8 Competition Cabrio:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 11,6-11,2
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 264-255

  BMW X6 M:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,3-13,1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 305-299

  BMW X6 M Competition:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,3-13,1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 305-299

  BMW M340i xDrive Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,2-7,5
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 188-172

  BMW Z4 M40i Roadster:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,0-7,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 182-177

  BMW M760Li xDrive Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,5-12,4
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 285-282

  BMW M850i xDrive Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,8-10,6
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 247-242

  MW M850i xDrive Cabrio:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,9-10,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 248-246

  BMW X7 M50i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,8-12,3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 292-280

   Οι τιμές WLTP λαμβάνουν υπόψη τον προαιρετικό εξοπλισμό στις μετρήσεις αυτονομίας. Για οχήματα με έγκριση τύπου από 01.01.2021 ισχύουν οι επίσημες τιμές κατά WLTP.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους μετρήσεων κατά NEDC και WLTP μπορείτε να βρείτε στο www.bmw.de/wltp.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.