Εφαρμογές BMW, Εφαρμογή My BMW για smartphone

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ. My BMW.

Η νέα εφαρμογή My BMW*.

Εφαρμογές BMW, Οδηγός Κατόχου BMW

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΟΧΟΥ BMW.

Η τεχνογνωσία της BMW πάντα στο αυτοκίνητο.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ. My BMW.

Η νέα εφαρμογή My BMW*.

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΟΧΟΥ BMW.

Η τεχνογνωσία της BMW πάντα στο αυτοκίνητο.

Εφαρμογή BMW Driver’s Guide

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ BMW & ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ.

Πάντα ενημερωμένοι: ανακαλύψτε τις ψυχαγωγικές εφαρμογές BMW που σας εισάγουν στον κόσμο της BMW και σας φέρνουν τις βασικότερες πληροφορίες για το δικό σας μοντέλο BMW απευθείας στο smartphone ή το tablet σας.

Εφαρμογές BMW, Υπηρεσίες Κινητικότητας BMW, Εξοπλισμός

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Η κινητικότητα στο ζενίθ: συνδεθείτε με την BMW σας ή κάντε τις καθημερινές μετακινήσεις σας πολύ ευκολότερες με τις έξυπνες υπηρεσίες από την BMW. Οι εφαρμογές Υπηρεσιών Κινητικότητας & Εξοπλισμού σάς προσφέρουν ευφυείς λύσεις για κορυφαία άνεση.

Εφαρμογές BMW, BMW M, BMW Motorsport

BMW M & MOTORSPORT.

Η οδηγική απόλαυση είναι μετρήσιμο μέγεθος: αυτές οι εφαρμογές αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για όλους εσάς που είστε λάτρεις της σπορ οδήγησης. Χρησιμοποιώντας το smartphone, το smartwatch ή το tablet σας, μπορείτε να αναλύετε το στιλ οδήγησης και τα δεδομένα των επιδόσεών σας, να μοιράζεστε με φίλους τα αποτελέσματα των μετρήσεων και να τελειοποιήσετε σταδιακά τις επιδόσεις σας στην άσφαλτο.

Εφαρμογές BMW, Εκθέσεις BMW

ΕΚΘΕΣΕΙΣ BMW.

Μένετε είτε στην περιοχή είτε σε κοντινή απόσταση: αυτές οι εφαρμογές σάς φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Επωφεληθείτε από αποκλειστικές πληροφορίες για τις εκθέσεις μας και ταξιδέψτε στον συναρπαστικό κόσμο της BMW.

*Η εφαρμογή My BMW είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα BMW από το 2014 και εξής, σε συνδυασμό με τον προαιρετικό εξοπλισμό Υπηρεσίες ConnectedDrive και συμβατό smartphone. Η διαθεσιμότητα και οι λειτουργίες της εφαρμογής My BMW ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

Μάθετε περισσότερα