BMW CONNECTED DRIVE

So connected, you' re free.

BMW CONNECTED DRIVESo connected, you' re free.

Τι μπορεί να κάνει για σας η BMW σας; Να σας πηγαίνει εγκαίρως στον προορισμό σας; Να σας δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας; Ή να φροντίζει για την ψυχαγωγία σας κάθε στιγμή; Οι Ψηφιακές Υπηρεσίες από το BMW ConnectedDrive σάς προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων δυνατοτήτων. Με την ευφυΐα και την καινοτομία τους, κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και μετατρέπουν κάθε διαδρομή σας σε μια μοναδική εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα
Το BMW Intelligent Personal Assistant θα σας συνοδεύει σε μια νέα εποχή έξυπνων, ψηφιακών εμπειριών.
Dieter May, Πρώτος Αντιπρόεδρος του τμήματος Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών
Γυναίκα οδηγεί μια BMW σε νυχτερινό σκηνικό

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Επικοινωνία σε νέα διάσταση.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Επικοινωνία σε νέα διάσταση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.*

Γυναίκα οδηγεί μια BMW χρησιμοποιώντας το Car Expert

Ο Ειδικός των Αυτοκινήτων.

Ο Έξυπνος Προσωπικός Βοηθός BMW απαντά σε κάθε σας ερώτηση. Αυτή η υπηρεσία σάς παρέχει απόλυτη υποστήριξη γύρω από το αυτοκίνητό σας. Βρίσκεται πάντα δίπλα σας, είτε θελήσετε να μάθετε κάτι για την BMW σας είτε όταν χρειαστείτε βοήθεια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πράγματα για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σας, για τη γενικότερη κατάσταση και τις ανάγκες συντήρησης της BMW σας.

 

* Η λειτουργία διατίθεται στην αγγλική γλώσσα.

Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα οδηγεί μια BMW χρησιμοποιώντας το My Assistant

Ο Βοηθός Μου.

Κατανοεί τις ανάγκες σας και παρέχει άριστη υποστήριξη οποιαδήποτε στιγμή – ο Έξυπνος Προσωπικός Βοηθός BMW είναι πραγματικά μοναδικός. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πείτε "Hey, BMW. Drive me home!" για να βρει την διαδρομή, ή "Hey, BMW. I am hungry!" για να σας προτείνει ένα εστιατόριο – ακόμα και αυτά με τις καλύτερες κριτικές, εάν το επιθυμείτε. Σας επιτρέπει να είστε παραγωγικοί καθ' οδόν, να διαβάζετε τα e-mail ή να βρίσκετε γρήγορα την αγαπημένη σας μουσική.

 

* Η λειτουργία διατίθεται στην αγγλική γλώσσα.

Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα οδηγεί μια BMW σε νυχτερινό σκηνικό

Φυσική αλληλεπίδραση.

Ο Έξυπνος Προσωπικός Βοηθός BMW – μιλήστε μαζί του. Είναι η ψυχή κάθε αυτοκινήτου BMW για να σας υποστηρίζει κάθε στιγμή. Για να αλληλεπιδράσετε με το σύστημα υποστήριξης δεν χρειάζεται να πιέσετε κάποιο πλήκτρο ή να αναμένετε έναν τόνο επιβεβαίωσης. Απλώς ξεκινήστε να μιλάτε με φυσιολογικό τρόπο, χωρίς παύσεις. Πείτε για παράδειγμα: "Hey BMW. Who are you?" 

 

* Η λειτουργία διατίθεται στην αγγλική γλώσσα.

Μάθετε περισσότερα
Two women driving in BMW and are using In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Η BMW σάς φροντίζει. Σας ενδυναμώνει όταν είστε κουρασμένοι, σας χαλαρώνει μετά από μια αγχωτική ημέρα και προσαρμόζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου ανάλογα με τη διάθεσή σας. Με το In-Car Experiences, το οποίο περιλαμβάνει τα προγράμματα Caring Car και τα Experiences Modes, το αυτοκίνητό σας φροντίζει να νιώθετε τέλεια.

 

* Η λειτουργία διατίθεται στην αγγλική γλώσσα.

Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα κρατά μια υδρόγειο σφαίρα BMW ConnectedDrive στο χέρι της

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ BMW CONNECTED DRIVE.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ BMW CONNECTED DRIVE.

MY ASSISTANT.

Ο καλύτερος συνοδός στα ταξίδια σας. Πάντα.

Όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν σχεδιάζετε, ό,τι κι αν χρειάζεστε: οι εξαιρετικές υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη, πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ψάχνετε το καλύτερο ιταλικό εστιατόριο της πόλης ή ένα διανυκτερεύον φαρμακείο το Σαββατοκύριακο; Οι υπηρεσίες, όπως οι Υπηρεσίες Υποστήριξης, είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός πλήκτρου για να καλύψουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Με την Εφαρμογή BMW Connected μπορείτε να σχεδιάσετε εύκολα από το σπίτι το επόμενο ταξίδι σας και να αποκτήσετε πρόσβαση από απομακρυσμένο σημείο σε σημαντικές λειτουργίες της BMW σας.

Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα οδηγεί μια BMW σε νυχτερινό σκηνικό

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?" Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να ενεργεί ως ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με έναν νέο και εύκολο τρόπο με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Σας γνωρίζει, μαθαίνει τις συνήθειές σας, βελτιώνεται καθημερινά και σας βοηθά σε κάθε περίπτωση. Μπορεί να σας εξηγήσει τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε καλύτερα την BMW σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τη δική σας λέξη ενεργοποίησης.

Μάθετε περισσότερα
Concierge Services: υπάλληλος της BMW κάθεται στο γραφείο της φορώντας ακουστικά

Concierge Services.

Θα έχει ηλιοφάνεια αύριο στη Ρώμη; Πότε αναχωρεί η πτήση μου και ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο της πόλης; Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης σάς βοηθά στα ταξίδια σας και παρέχουν υποστήριξη με το πάτημα ενός κουμπιού – εξατομικευμένα, προσωπικά και γρήγορα. Όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν χρειάζεστε.

Μάθετε περισσότερα
Άνδρας μέσα στην BMW και γυναίκα έξω από την BMW χρησιμοποιούν ένα smartphone με BMW Connected

BMW Connected App.*

Δικτυωθείτε με την BMW σας: Η Εφαρμογή BMW Connected είναι ο ψηφιακός σας βοηθός κινητικότητας που φροντίζει για όλες σας τις ανάγκες πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αποκτήστε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας μέσα από το smartphone, το smartwatch ή το Amazon Echo, στείλτε τους προορισμούς σας στο σύστημα πλοήγησης ή λάβετε υπενθυμίσεις για συναντήσεις και εξασφαλίστε την έγκαιρη άφιξή σας.

 

* Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με λογισμικό iOS.

Μάθετε περισσότερα
Άντρας και γυναίκα κάθονται σε καναπέ και χρησιμοποιούν τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες από

Απομακρυσμένες Υπηρεσίες.

Κλείδωσα τις πόρτες του αυτοκινήτου; Που ακριβώς το πάρκαρα; Με τις Απομακρυσμένες Yπηρεσίες αποκτάτε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας από απομακρυσμένο σημείο χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected. Ανάψτε τα φώτα, ενεργοποιήστε το σύστημα κλιματισμού ή κλειδώστε την BMW μέσα από το smartphone, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάθετε περισσότερα

MY JOURNEY.

Κάνει κάθε ταξίδι μοναδικό.

Κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό, όμως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φτάσετε έγκαιρα και ξεκούραστα στον προορισμό σας. Με τις Υπηρεσίες Δικτυωμένης Πλοήγησης, όπως οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο, μπορείτε να παρακολουθείτε τις τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες και να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς καθυστέρηση. Αλλά και χωρίς άγχος, διότι η Υποβοήθηση Θέσης Στάθμευσης θα σας υποδείξει το καλύτερο σημείο για να βρείτε μια ελεύθερη θέση στάθμευσης. Χρησιμοποιώντας την Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης μπορείτε να τροφοδοτείτε το μοντέλο BMW i ή PHEV με ενέργεια και να είστε σίγουροι ότι θα είναι πλήρως φορτισμένο για την επόμενη οδήγηση.

Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα χρησιμοποιεί την δικτυωμένη πλοήγηση στο smartphone

Δικτυωμένη πλοήγηση.

Η Δικτυωμένη Πλοήγηση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης, από τη σχεδίαση και την προετοιμασία, την υποστήριξη στο ταξίδι, μέχρι και τη στάθμευση και φόρτιση. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε κάθε σας ταξίδι σε μια μοναδικά άνετη και εξατομικευμένη εμπειρία. Θέλουμε να είστε ενθουσιασμένοι και νιώθετε ασφάλεια στο ταξίδι σας, σε κάθε σημείο επικοινωνίας, όπου και όποτε μας χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
Άνδρας χρησιμοποιεί τις Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο στην οθόνη BMW

Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο.

Έχετε κολλήσει στο μποτιλιάρισμα; Σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο από τις διακοπές σας σε μποτιλιαρίσματα; Αποφύγετε αυτές τις καταστάσεις με τις Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο. Αυτή η λειτουργία παρακολουθεί τις τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες και προτείνει έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές για να φτάσετε το συντομότερο δυνατό στον προορισμό σας.

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο αποτελούν μέρος της Δικτυωμένης Πλοήγησης που εξελίσσεται συνεχώς.

Μάθετε περισσότερα

Κοινοποίηση τοποθεσιών από άλλες εφαρμογές.

Επιθυμείτε την απευθείας σύνδεση μεταξύ της αγαπημένης σας εφαρμογής χαρτών και της BMW σας; Η λειτουργία "κοινοποίηση τοποθεσιών από άλλες εφαρμογές" κάνει ακριβώς αυτό. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε απευθείας στην BMW σας τις τοποθεσίες από εφαρμογές χαρτών που υποστηρίζουν τη λειτουργία κοινοποίησης. Μετά τη μεταφορά, η διεύθυνση θα είναι διαθέσιμη για μελλοντική χρήση στην Εφαρμογή BMW Connected του smartphone.

Η "κοινοποίηση τοποθεσιών από άλλες εφαρμογές" αποτελεί μέρος της Δικτυωμένης Πλοήγησης που εξελίσσεται συνεχώς.

Μάθετε περισσότερα

Ειδοποίηση αναχώρησης.*

Φτάστε στην ώρα σας για το επόμενο ραντεβού. Η "ειδοποίηση αναχώρησης" στην Εφαρμογή BMW Connected σάς υπενθυμίζει έγκαιρα για την ώρα αναχώρησης, από το smartphone ή το smartwatch. Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίες σε Πραγματικό Χρόνο σάς βοηθούν να υπολογίσετε την ιδανική ώρα αναχώρησης ώστε να φτάσετε έγκαιρα στον προορισμό σας.

Η "ειδοποίηση αναχώρησης" αποτελεί μέρος της Δικτυωμένης Πλοήγησης που εξελίσσεται συνεχώς.

 

* Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με λογισμικό iOS.

Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα κάθεται μπροστά από ένα παράθυρο και χρησιμοποιεί την Κοινοποίηση κατάστασης ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο στο smartphone

Κοινοποίηση κατάστασης ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο.

Με την Κοινοποίηση Κατάστασης ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο η οικογένειά σας θα γνωρίζει πότε ακριβώς θα φτάσετε στο σπίτι. Μπορείτε να ειδοποιήσετε επιλεγμένες επαφές σας για την τρέχουσα τοποθεσία, τον προορισμό και τον χρόνο άφιξης, απευθείας από το αυτοκίνητο ή χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected. Οι παραλήπτες μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες ταξιδιού.

Μάθετε περισσότερα
Νεαρός άνδρας περπατά στην πόλη χρησιμοποιώντας την πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα στο smartphone του

Πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα.

Φτάστε έγκαιρα και χωρίς άγχος. Η πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα σάς καθοδηγεί και κατά την τελευταία μικρή διαδρομή από το αυτοκίνητο στον προορισμό σας και πίσω. Αποκτήστε στο smartphone άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία πλοήγησης για πεζούς με την υποστήριξη από την οθόνη Connected Onboard και τα μηνύματα από την εφαρμογή BMW Connected.

Μάθετε περισσότερα
Άνδρας και γυναίκα κάθονται στο καθιστικό και χρησιμοποιούν τη λειτουργία Αποστολή στο αυτοκίνητο από το smartphone

Send to Car.*

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός; Αναζητήστε νέους προορισμούς χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected και στείλτε τους απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW σας. Κατά την επιβίβασή σας στο αυτοκίνητο, και αφού αποκατασταθεί η σύνδεση Bluetooth με το smartphone, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την καθοδήγηση διαδρομής με ένα απλό άγγιγμα.

 

* Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με λογισμικό iOS.

Μάθετε περισσότερα
Ενημέρωση χαρτών.

Ενημέρωση χαρτών.

Η BMW σας προσφέρει δυο διαδικασίες ενημέρωσης των χαρτών πλοήγησης. Πλήρης ενημέρωση χαρτών USB από τον Επίσημο Έμπορο BMW ή από τη δικτυακή πύλη πελατών ConnectedDrive. Το σύστημα πλοήγησης διαθέτει πάντοτε ενημερωμένους χάρτες.

Μάθετε περισσότερα

MY CAR.

Επειδή η BMW σας είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό της BMW σας μπορείτε να επικεντρωθείτε απόλυτα στο ταξίδι σας, επειδή έχουμε φροντίσει για όλα. Με το Ψηφιακό Κλειδί στο smartphone αποκτάτε πρόσβαση στο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση ατυχήματος, η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης θα καλέσει αυτόματα τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης (112) και θα δώσει σημαντικές πληροφορίες για τους επιβάτες και το αυτοκίνητο.

Μάθετε περισσότερα
 Caring Car

Caring Car.

Θέλετε να φτάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια; Με το Caring Car, η BMW φροντίζει για εσάς. Πείτε απλώς "Hey, BMW. I am tired". Το BMW Intelligent Personal Assistant θα ενεργοποιήσει το πρόγραμμα Vitalize ή Relax του Caring Car για να διεγείρει όλες τις αισθήσεις σας συνδυάζοντας διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου κατά την εκτέλεση του προγράμματος.

Μάθετε περισσότερα
Άντρας κάθεται στο πίσω κάθισμα μιας BMW χρησιμοποιώντας τα Experience Modes στο smartphone

Experience Modes.

Εκτιμάτε τη διακριτική πολυτέλεια ή θέλετε να απολαμβάνετε την ιδιωτικότητα; Με τα τέσσερα Experience Modes – Executive, Expressive, Private και Well-Being – μπορείτε να απολαμβάνετε μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων χάρη στις τέλεια ενορχηστρωμένες λειτουργίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα

Automate My Habits.

Ενεργοποιείτε τα θερμαινόμενα καθίσματα πάντα στην τρίτη σκάλα όταν έχει κρύο; Το Automate My Habits είναι ένα έξυπνο χαρακτηριστικό που μαθαίνει και αυτοματοποιεί τις προτιμώμενες ρυθμίσεις, εάν το επιθυμείτε. Μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι ενώ η BMW σας φροντίζει για την άνεσή σας. Μελλοντικά θα προστεθούν περισσότερες επιλογές αυτοματοποίησης.

Μάθετε περισσότερα
Digital Key

Ψηφιακό Κλειδί.

Γιατί να χρειάζεται να παίρνετε μαζί σας το κλειδί όταν έχετε ένα smartphone; Μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε την BMW σας και να θέτετε σε λειτουργία τον κινητήρα με το Ψηφιακό Κλειδί. Μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε έως και πέντε άτομα με συμβατές συσκευές iPhone* για τη χρήση της BMW σας. Μεταξύ άλλων, μπορεί να περιοριστεί η ισχύς και η τελική ταχύτητα, π.χ. για νέους οδηγούς.

 

* Το Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό με επιλεγμένες συσκευές iPhone. Μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τις συμβατές συσκευές iPhone στο bmw.com/digitalkey.

Μάθετε περισσότερα
Κλήση Έκτακτης Ανάγκης

Κλήση Έκτακτης Ανάγκης.

Σε περίπτωση ατυχήματος, η γρήγορη απόκριση είναι εξαιρετικά σημαντική. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης καλεί βοήθεια και μπορεί να σώσει ζωές σε περίπτωση ανάγκης. Επικοινωνεί αυτόματα με τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης (112).

Μάθετε περισσότερα
BMW CarData: Φωτιζόμενος δρόμος ταχείας κυκλοφορίας στην πόλη και νυχτερινό σκηνικό μεγαλούπολης

BMW CarData.

Με το BMW CarData μπορείτε να βλέπετε τα σημαντικότερα στοιχεία της BMW σας και να τα κοινοποιείτε σε τρίτους εάν χρειαστεί. Εσείς επιλέγετε σε ποιους θα εμπιστευθείτε τα στοιχεία σας. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε υπό έλεγχο όλα τα στοιχεία τηλεματικής, αλλά και να επωφεληθείτε από τα προσαρμοσμένα πακέτα service χάρη στην κοινοποίηση των στοιχείων σε τρίτους.

Μάθετε περισσότερα

Service και Οδική Βοήθεια.*

Με τις λειτουργίες service της εφαρμογής Connected, κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας: ένα μήνυμα push σάς ενημερώνει πότε η BMW σας χρειάζεται service. Κλείστε ραντεβού για το επόμενο service στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής, online και όλο το 24ώρο. Εάν συμβεί κάτι αναπάντεχο, η εφαρμογή θα σας συνδέσει απευθείας με την Οδική Βοήθεια BMW.

 

* Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με λογισμικό iOS.

Μάθετε περισσότερα

MY LIFE.

Δεν χρειάζονται θυσίες. Απολαύστε τα πάντα.

Γιατί να κάνετε συμβιβασμούς ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν; Απολαύστε τον ψηφιακό τρόπο ζωής και στην BMW σας. Με το Apple CarPlay® έχετε πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του iPhone κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. 

Μάθετε περισσότερα
Το Apple CarPlay® στην οθόνη BMW

Apple CarPlay®.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του iPhone και στην BMW σας; Με την προετοιμασία για το Apple CarPlay® αποκτάτε απομακρυσμένη πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου καθώς και σε εφαρμογές όπως iMessage, το WhatsApp, TuneIn, Spotify και Apple Music. Από το πλήκτρο φωνητικού ελέγχου του τιμονιού αποκτάτε πρόσβασης στο Siri, τη φωνητική υποστήριξη της Apple.

Μάθετε περισσότερα