Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive Online & Συνδεσιμότητα

BMW CONNECTED DRIVE.

So connected, you are free.

Τι μπορεί να κάνει για σας η BMW σας; Να σας πηγαίνει εγκαίρως στον προορισμό σας; Να σας δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας; Ή να φροντίζει για την ψυχαγωγία σας κάθε στιγμή; Οι Ψηφιακές Υπηρεσίες από το BMW ConnectedDrive σάς προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων δυνατοτήτων. Με την ευφυΐα και την καινοτομία τους, κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και μετατρέπουν κάθε διαδρομή σας σε μια μοναδική εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα
BMW CONNECTED DRIVE.So connected, you are free.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

Αυτές οι έξυπνες υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive σάς εξασφαλίζουν ξεκούραστη και άνετη κινητικότητα.

Γυναίκα χρησιμοποιεί την εφαρμογή My BMW του BMW ConnectedDrive στο smartphone, μπροστά από μία λευκή BMW X5

ΕΦΑΡΜΟΓΗ My BMW.

Ο απευθείας σύνδεσμός σας με το αυτοκίνητο και τον κόσμο της BMW.

Από τις πρακτικές λειτουργίες ελέγχου και τον έξυπνο σχεδιασμό διαδρομών, μέχρι την αναβάθμιση λογισμικού του αυτοκινήτου σας: με την εφαρμογή My BMW επωφελείστε τόσο από το σύγχρονο και διαισθητικό σύστημα χειρισμού όσο και από την γκάμα έξυπνων λειτουργιών που διευκολύνει την καθημερινή σας κινητικότητα.

Γυναίκα χρησιμοποιεί το Intelligent Personal Assistant του BMW ConnectedDrive στην BMW της

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια της BMW σας και σας υποστηρίζει σε πολλές καταστάσεις.

Με το BMW Intelligent Personal Assistant, έχετε πάντα στο πλευρό σας έναν προσωπικό βοηθό. Επικοινωνήστε με την BMW σας και ελέγξτε τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σας άνετα, μέσω φωνητικών εντολών. Εάν το επιθυμείτε, το BMW Intelligent Personal Assistant θα σας εξηγήσει διάφορα θέματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.

Γυναίκα περιμένει καθώς η BMW Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού αναβαθμίζει το λογισμικό της BMW X5

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

Για να διασφαλίσετε ότι η BMW σας θα είναι πάντα ενημερωμένη με το πιο πρόσφατο λογισμικό.

Η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού εξασφαλίζει ότι η BMW σας θα διαθέτει την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού. Ενημερώστε το λογισμικό του αυτοκινήτου σας εύκολα και γρήγορα μέσω ασύρματης μετάδοσης. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές νέες λειτουργίες χρησιμοποιώντας την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ.

Σχεδιάστε τα ταξίδια σας με εύκολο τρόπο με την εφαρμογή My BMW.

Ο σωστός προγραμματισμός κάνει ευκολότερη τη ζωή: επωφεληθείτε από τις πρωτοποριακές λειτουργίες της εφαρμογής My BMW, πριν από την αναχώρησή σας. Μπορείτε να ελέγξετε διάφορα πράγματα, όπως π.χ. εάν η BMW έχει επαρκή αυτονομία, ή να ενεργοποιήσετε τον αερισμό του αυτοκινήτου σας από το τηλεχειριστήριο. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε νέους προορισμούς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My BMW και να τους στείλετε απευθείας στην BMW σας από το smartphone.

Άντρας χρησιμοποιεί την εφαρμογή My BMW του BMW ConnectedDrive στο smartphone, καθώς φορτίζει την plug-in υβριδική BMW X5

ΕΦΑΡΜΟΓΗ My BMW.

Έξυπνη, προηγμένη και πάντα ενημερωμένη: Με τη νέα της σχεδίαση και τη διαισθητική καθοδήγηση χρήστη, η εφαρμογή My BMW προσφέρει μία πρωτόγνωρη εμπειρία κινητικότητας. Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας, ελέγξτε την κατάσταση της BMW σας, κλείστε το επόμενο ραντεβού για service ή χρησιμοποιήστε τις διάφορες λειτουργίες απομακρυσμένου ελέγχου – πάντα από το smartphone.
Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή My BMW
Άντρας χρησιμοποιεί την εφαρμογή My BMW του BMW ConnectedDrive στο smartphone, μπροστά από μία BMW Σειρά 4 Coupé

Ελέγξτε την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Με την εφαρμογή My BMW τα έχετε όλα υπό έλεγχο χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στην BMW σας. Αρκεί η αυτονομία για ένα αυθόρμητο ταξίδι; Χρειάζεται η BMW μου service; Είναι ενημερωμένο το λογισμικό; Ελέγξτε τις πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση, προτού ακόμα αναχωρήσετε, χρησιμοποιώντας το smartphone και απολαύστε ένα ξεκούραστο ταξίδι με την BMW σας.
Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή My BMW
Άντρας στέλνει τον προορισμό από το σπίτι του στην BMW μέσω της εφαρμογής My BMW

Στείλτε τον προορισμό στο αυτοκίνητο.

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός; Αναζητήστε νέους προορισμούς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My BMW και στείλτε τους απευθείας στην BMW σας. Μόλις φτάσετε στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε να βρείτε τον προορισμό στα μηνύματά σας και να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως, με ένα κλικ.
Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή My BMW
Απομακρυσμένος έλεγχος λειτουργιών του αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής My BMW, γυναίκα βυθίζεται σε πάγο

Ελέγξτε από απόσταση το αυτοκίνητο.

Η εφαρμογή My BMW σάς προσφέρει μία σειρά λειτουργιών απομακρυσμένου ελέγχου για το αυτοκίνητό σας. Εάν, για παράδειγμα, θέλετε να ενεργοποιήσετε τον αερισμό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου προτού ξεκινήσετε, μπορείτε να το κάνετε εύκολα χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Η BMW σας δεν χρειάζεται να βρίσκεται κοντά.
Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή My BMW
Εύρεση αυτοκινήτου μέσω της Αναζήτησης Αυτοκινήτου της εφαρμογής My BMW στο smartphone

Βρείτε το αυτοκίνητό σας μέσω του smartphone.

Δεν είστε σίγουροι που παρκάρατε σε μια άγνωστη περιοχή; Ή μήπως χρησιμοποίησε τελευταία κάποιος άλλος το αυτοκίνητό σας και δεν ξέρετε που βρίσκεται τώρα; Κανένα πρόβλημα με την Αναζήτηση Αυτοκινήτου της εφαρμογής My BMW: Απεικονίζει την τοποθεσία της BMW σας στον χάρτη. Για μέγιστη άνεση και περισσότερο χρόνο για όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς.
Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή My BMW
Ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου μέσω του smartphone με χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού και της εφαρμογής My BMW

BMW ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΛΕΙΔΙ.

Μετατρέψτε το smartphone σε ψηφιακό κλειδί: μπορείτε να δημιουργήσετε το BMW Ψηφιακό Κλειδί μέσω της εφαρμογής My BMW και να το αποθηκεύσετε σε συμβατό iPhone. Αυτό σας επιτρέπει να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε την BMW σας και να θέτετε σε λειτουργία τον κινητήρα χωρίς το φυσικό κλειδί. Μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε έως και πέντε επιπλέον άτομα για τη χρήση της BMW σας.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΟΥ.

Απολαύστε ένα ξεκούραστο ταξίδι χάρη στις έξυπνες υπηρεσίες και λειτουργίες από το BMW ConnectedDrive.

Το BMW ConnectedDrive σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών που βελτιώνουν την καθημερινή σας κινητικότητα και καθιστά την οδήγηση της BMW σας ακόμα πιο άνετη. Ανακαλύψτε τα έξυπνα συστήματα υποστήριξης και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες άνεσης και ψυχαγωγίας.

Πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού BMW iDrive από το BMW ConnectedDrive

BMW iDrive.

Ανακαλύψτε πώς η συνεχής εξέλιξη του BMW iDrive σας προσφέρει μία εντελώς νέα και πρωτοποριακή οδηγική εμπειρία – ένα ολοκληρωμένο σύστημα χειρισμού που συνδυάζει τη σύγχρονη σχεδίαση με την έξυπνη τεχνολογία για να δημιουργήσει μία άνετη και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Συνδυάζοντας την τεχνολογία αισθητήρων με την τεχνητή νοημοσύνη, το BMW iDrive επιτρέπει τη διαισθητική και συναρπαστική αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου, εγκαινιάζοντας έτσι μία νέα εποχή οδήγησης.
Γυναίκα χρησιμοποιεί το Intelligent Personal Assistant του BMW ConnectedDrive οδηγώντας την BMW της

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey BMW. Ποιος είσαι;" Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να είναι και ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Εκφωνήστε εντολές με φυσικό τρόπο για να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μπορεί να σας εξηγήσει διάφορα θέματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.
Περισσότερα για το Intelligent Personal Assistant
Ζευγάρι κάθεται αναπαυτικά στην BMW χάρη στο Concierge Service του BMW ConnectedDrive

Concierge Service.

Θα έχει ηλιοφάνεια αύριο στη Ρώμη; Πότε πετάει το αεροπλάνο μου; Το Concierge Service σάς βοηθά στα ταξίδια σας και παρέχει υποστήριξη με το πάτημα ενός κουμπιού. Είτε πρόκειται για μια κράτηση στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο ή στον κινηματογράφο. Μπορείτε ακόμα να τις χρησιμοποιήσετε για τις πληρωμές. Το Concierge Service είναι πάντα στη διάθεσή σας, όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν χρειαστείτε.
Γυναίκα χαλαρώνει καθώς οδηγεί την BMW της με In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Η BMW σάς φροντίζει. Σας ενδυναμώνει όταν είστε κουρασμένοι, σας χαλαρώνει μετά από μια αγχωτική ημέρα και προσαρμόζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου ανάλογα με τη διάθεσή σας. Με το In-Car Experiences, το οποίο περιλαμβάνει τα προγράμματα Caring Car και τα Experiences Modes, το αυτοκίνητό σας φροντίζει να νιώθετε τέλεια.
Προσωπικό προφίλ οδηγού στην BMW Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

Προσωπικό προφίλ οδηγού.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας. Η BMW θα σας υποδεχθεί προσωπικά και θα προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του καθίσματος, των καθρεπτών και του συστήματος πλοήγησης για να τις βρείτε έτοιμες καθώς ανοίγετε την πόρτα του αυτοκινήτου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαμορφώσετε το δικό σας προφίλ οδηγού και να το αντιστοιχήσετε στο κλειδί του αυτοκινήτου. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να μεταφέρετε το προφίλ σας και σε μία άλλη BMW. Προϋπόθεση για τη χρήση του προφίλ οδηγού είναι μία BMW με BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 ή νεότερο. Μπορείτε να προγραμματίσετε έως και τρία προφίλ ανά αυτοκίνητο.
Φίλοι κάθονται σε μία BMW και ακούν μουσική από το Spotify με το Connected Music του BMW ConnectedDrive

Connected Music.

Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό Spotify στην BMW σας: Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με το Connected Music μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς μέσα από 30 εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρουν οι συνεργαζόμενοι πάροχοι μουσικού περιεχομένου της BMW, όπως το Spotify, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας. Σαρώστε απλά τον κωδικό QR στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου της BMW σας και συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Spotify μέσω του smartphone. To Connected Music αποτελεί στοιχείο του πακέτου Connected Professional. Απαιτείται αυτοκίνητο με BMW Λειτουργικό Σύστημα 7.
BMW Drive Recorder, ConnectedDrive, ψηφιακές υπηρεσίες

BMW Drive Recorder.

Το BMW Drive Recorder σάς επιτρέπει να καταγράφετε ένα βίντεο της περιοχής γύρω από το αυτοκίνητο και να το προβάλλετε, π.χ. στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή σε μία συσκευή μετά από εξαγωγή σε USB. Παράλληλα με το βίντεο αποθηκεύονται σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου όπως η ταχύτητα κίνησης και το στίγμα GPS. Το BMW Drive Recorder διαθέτει δύο υπολειτουργίες, το Event Recorder και το Crash Recorder.
Χάρτες BMW, χάρτης πλοήγησης στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου BMW

ΧΑΡΤΕΣ BMW.

Ο τέλειος συνοδός σε κάθε διαδρομή: Οι Χάρτες BMW Maps με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες σας βοηθούν να εξατομικεύσετε το ταξίδι με την BMW σας και να το κάνετε ακόμα πιο άνετο. Επωφεληθείτε από το Connected Navigation και την εξαιρετική ακρίβεια στην πρόβλεψη της ώρας άφιξης, τον γρήγορο υπολογισμό διαδρομής και την απλοποιημένη εισαγωγή προορισμών. Η έξυπνη λειτουργία Connected Parking σας γλιτώνει από τη χρονοβόρα αναζήτηση θέσης στάθμευσης και σας κατευθύνει με ασφάλεια προς την πλησιέστερη διαθέσιμη θέση κοντά στον προορισμό σας. Ως οδηγός ενός ηλεκτρικού ή plug-in υβριδικού μοντέλου BMW, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Connected Charging για να σας κατευθύνει στον πλησιέστερο δημόσιο σταθμό φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής σας. Θα λαμβάνετε εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και το ρεύμα φόρτισης.
Ενσωμάτωση smartphone με Apple CarPlay στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου BMW ConnectedDrive

APPLE CARPLAY©.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του iPhone με τον συνηθισμένο τρόπο, ακόμα και μέσα από την BMW σας; Χρησιμοποιήστε το Apple CarPlay, τον έξυπνο και ασφαλή τρόπο χρήσης του smartphone καθ' οδόν. Το CarPlay υποστηρίζει την ασύρματη δικτύωση και παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες όπως Apple Music, iMessage, Siri, Apple Maps και επιλεγμένες εφαρμογές τρίτων παρόχων όπως το Spotify ή το Google Maps. Το περιεχόμενο προβάλλεται στην οθόνη του cockpit. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε πάντα συμβουλές πλοήγησης από το Apple Maps, ακόμα και στο BMW Head-Up Display.
Ενσωμάτωση smartphone στο αυτοκίνητο με Android Auto στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

Το Android Auto στην BMW σας είναι ο εύκολος και απλός τρόπος να χρησιμοποιείτε, ενώ οδηγείτε, τις λειτουργίες smartphone όπως μουσική, μέσα ή εφαρμογές μηνυμάτων. Η ασύρματη δικτύωση επιτρέπει την εξαιρετικά εύκολη σύνδεση μεταξύ του αυτοκινήτου και των συσκευών Android. Το Android Auto ενσωματώνεται απευθείας στο πλήρως ψηφιακό cockpit του αυτοκινήτου. Προβάλλει τις συμβουλές πλοήγησης από το Google Maps στο BMW Head-Up Display. Το Google Assistant, η ενσωματωμένη ψηφιακή φωνητική υποστήριξη της Google, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα στην BMW σας. Μιλήστε στο Google για να εκτελέσετε εργασίες, υπαγορεύστε προορισμούς πλοήγησης ή επιλέξτε τη μουσική της επιλογής σας, διατηρώντας πάντα το βλέμμα σας στον δρόμο.
BMW Teleservice, γυναίκα με smartphone στέκεται μπροστά από μία BMW

TELESERVICE.

Η απομνημόνευση των ραντεβού για σέρβις ανήκει πλέον στο παρελθόν. Χάρη στο BMW Teleservice, η BMW σας γνωρίζει αυτόματα πότε χρειάζεται προγραμματισμένη ή έκτακτη συντήρηση και στέλνει τα σχετικά δεδομένα στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW. Αυτός θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να κλείσετε ένα ραντεβού.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ.

Το BMW ConnectedDrive και η εφαρμογή My BMW σάς υποστηρίζει με πρωτοποριακές υπηρεσίες και λειτουργίες, ακόμα και μετά το ταξίδι σας.

Με την εφαρμογή My BMW και τις ψηφιακές υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive, η κινητικότητά σας γίνεται πιο εύκολη και άνετη από ποτέ – ακόμα και μετά την άφιξή σας στον προορισμό σας. Για παράδειγμα, είναι πολύ εύκολο να διατηρείτε την BMW σας ενημερωμένη με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού που χρησιμοποιεί ασύρματη μετάδοση δεδομένων. Στην έξυπνη εφαρμογή My BMW μπορείτε να ελέγξετε αν είναι τα παράθυρα ανοιχτά – ή να κλειδώσετε εκ των υστέρων τις πόρτες εάν χρειάζεται.

Γυναίκα πίνει από ένα φλιτζάνι καθώς η BMW Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού αναβαθμίζει το λογισμικό της BMW X5

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Πάντα το πιο πρόσφατο λογισμικό. Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντα ενημερωμένη. Μπορείτε να κατεβάσετε απλά τις ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής My BMW ή μέσω της κάρτας SIM στο αυτοκίνητό σας και μετά να τις εγκαταστήσετε. Αυτό επιτρέπει επιπλέον και την ενεργοποίηση άλλων διαθέσιμων λειτουργιών στην BMW σας.
Περισσότερα για την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού
Ζευγάρι αποκτά πρόσβαση στις λειτουργίες BMW μέσω της εφαρμογής My BMW και των Απομακρυσμένων Υπηρεσιών

Ελέγξτε το αυτοκίνητό σας μέσω του smartphone.

Κλείδωσα τις πόρτες του αυτοκινήτου; Που ακριβώς το έχω παρκάρει; Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες αποκτάτε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας από απομακρυσμένο σημείο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My BMW. Ενεργοποιήστε τον αερισμό προτού ξεκινήσετε την οδήγηση ή κλειδώστε την BMW σας από το smartphone, όπου κι αν βρίσκεστε.
Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή My BMW
Το Connected Charging των Χαρτών BMW, απεικονίζει την ηλεκτρική αυτονομία με τη μορφή μπλε κύκλου στον χάρτη της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου

Connected Charging.

Το Connected Charging προσφέρει πολλές πρωτοποριακές λειτουργίες που βελτιώνουν σημαντικά την ηλεκτρική κινητικότητα και καθιστούν πιο εύκολη τη φόρτιση της αμιγώς ηλεκτρικής BMW i ή της BMW Plug-in Hybrid. Από την εφαρμογή My BMW μπορείτε να παρακολουθήσετε το ιστορικό φόρτισης της BMW σας ή να ελέγξετε τη διαδικασία φόρτισης που βρίσκεται σε εξέλιξη και να δείτε πληροφορίες όπως κατανάλωση ενέργειας, παύσεις φόρτισης, εκτιμώμενο κόστος φόρτισης και εξοικονόμηση κόστους.
Μάθετε περισσότερα για τη φόρτιση

BMW CONNECTED DRIVE: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ.

BMW ConnectedDrive Portal, γυναίκα με smartphone

BMW CONNECTED DRIVE PORTAL.

Τα δεδομένα σας, οι υπηρεσίες σας, οι ρυθμίσεις σας – το BMW ConnectedDrive δικτυώνει όλα αυτά με την BMW σας και το εξωτερικό περιβάλλον. Εγγραφείτε τώρα για μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και διασκέδαση.
Γυναίκα χρησιμοποιεί την εφαρμογή My BMW του BMW ConnectedDrive στο smartphone, μπροστά από μία λευκή BMW X5

ΕΦΑΡΜΟΓΗ My BMW.

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι: η εφαρμογή My BMW σάς υποστηρίζει στις καθημερινές σας μετακινήσεις με πολλές έξυπνες λειτουργίες.
Εφαρμογή Οδηγού Κατόχου BMW, ψηφιακό εγχειρίδιο αυτοκινήτου, smartphone

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΟΧΟΥ BMW.

Ο Οδηγός κατόχου BMW είναι ένα ψηφιακό εγχειρίδιο χρήσης αυτοκινήτου που διατίθεται για επιλεγμένα μοντέλα BMW. Περιλαμβάνει λεπτομέρειες και στοιχεία εξοπλισμού του αυτοκινήτου, λειτουργία αναζήτησης εικόνων και επεξηγηματικά κινούμενα γραφικά.
BMW ConnectedDrive, Υποστήριξη Πελατών

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ BMW.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή My BMW ή τις υπηρεσίες και τα προϊόντα BMW ConnectedDrive, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών BMW.