BMW CONNECTED DRIVE

Δικτύωση που απελευθερώνει.

BMW CONNECTED DRIVE

Δικτύωση που απελευθερώνει.

BMW CONNECTED DRIVEΔικτύωση που απελευθερώνει.

Τι μπορεί να κάνει για σας η BMW σας; Να σας πηγαίνει εγκαίρως στον προορισμό σας; Να σας δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας; Ή να φροντίζει για την ψυχαγωγία σας κάθε στιγμή; Οι Ψηφιακές Υπηρεσίες από το BMW ConnectedDrive σάς προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων δυνατοτήτων. Με την ευφυΐα και την καινοτομία τους, κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και μετατρέπουν κάθε διαδρομή σας σε μια μοναδική εμπειρία.

Read more
Το BMW Intelligent Personal Assistant θα σας συνοδεύει σε μια νέα εποχή έξυπνων, πολυτροπικών ψηφιακών εμπειριών.
Dieter May, Πρώτος Αντιπρόεδρος του τμήματος Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών
Γυναίκα οδηγεί μια BMW σε νυχτερινό σκηνικό

ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

Επικοινωνία σε νέα διάσταση.

ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

Επικοινωνία σε νέα διάσταση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Γυναίκα οδηγεί μια BMW χρησιμοποιώντας το Car Expert

Ο Ειδικός των Αυτοκινήτων.

Ο Έξυπνος Προσωπικός Βοηθός BMW απαντά σε κάθε σας ερώτηση. Αυτή η υπηρεσία σάς παρέχει απόλυτη υποστήριξη γύρω από το αυτοκίνητό σας. Βρίσκεται πάντα δίπλα σας, είτε θελήσετε να μάθετε κάτι για την BMW σας είτε όταν χρειαστείτε βοήθεια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πράγματα για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου σας, για τη γενικότερη κατάσταση και τις ανάγκες συντήρησης της BMW σας.

Read more
Γυναίκα οδηγεί μια BMW χρησιμοποιώντας το My Assistant

Ο Βοηθός Μου.

Κατανοεί τις ανάγκες σας και παρέχει άριστη υποστήριξη οποιαδήποτε στιγμή – ο Έξυπνος Προσωπικός Βοηθός BMW είναι πραγματικά μοναδικός. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πείτε "Hey, BMW. Επιστροφή στο σπίτι!" για να βρει την διαδρομή, ή "Hey, BMW. Πεινάω!" για να σας προτείνει ένα εστιατόριο – ακόμα και αυτά με τις καλύτερες κριτικές, εάν το επιθυμείτε. Σας επιτρέπει να είστε παραγωγικοί καθ' οδόν, να διαβάζετε τα e-mail ή να βρίσκετε γρήγορα την αγαπημένη σας μουσική.

Read more
Γυναίκα οδηγεί μια BMW σε νυχτερινό σκηνικό

Φυσική αλληλεπίδραση.

Ο Έξυπνος Προσωπικός Βοηθός BMW – μιλήστε μαζί του. Είναι η ψυχή κάθε αυτοκινήτου BMW για να σας υποστηρίζει κάθε στιγμή. Για να αλληλεπιδράσετε με το σύστημα υποστήριξης δεν χρειάζεται να πιέσετε κάποιο πλήκτρο ή να αναμένετε έναν τόνο επιβεβαίωσης. Απλώς ξεκινήστε να μιλάτε με φυσιολογικό τρόπο, χωρίς παύσεις. Πείτε για παράδειγμα: "Γεια σου BMW. Ποιος είσαι;" Ή μήπως θέλετε να δώσετε στον βοηθό ένα άλλο όνομα; Πείτε: "Hey, BMW. Άλλαξε τη λέξη ενεργοποίησης."

Read more
Two women driving in BMW and are using In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Η BMW σάς φροντίζει. Σας ενδυναμώνει όταν είστε κουρασμένοι, σας χαλαρώνει μετά από μια αγχωτική ημέρα και προσαρμόζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου ανάλογα με τη διάθεσή σας. Με το In-Car Experiences, το οποίο περιλαμβάνει τα προγράμματα Caring Car και τα Experiences Modes, το αυτοκίνητό σας φροντίζει να νιώθετε τέλεια.

Read more
Γυναίκα κρατά μια υδρόγειο σφαίρα BMW ConnectedDrive στο χέρι της

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ BMW CONNECTED DRIVE.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ BMW CONNECTED DRIVE.

MY ASSISTANT.

Ο καλύτερος συνοδός στα ταξίδια σας. Πάντα.

Όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν σχεδιάζετε, ό,τι κι αν χρειάζεστε: οι εξαιρετικές υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη, πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ψάχνετε το καλύτερο ιταλικό εστιατόριο της πόλης ή ένα διανυκτερεύον φαρμακείο το Σαββατοκύριακο; Οι υπηρεσίες, όπως οι Υπηρεσίες Υποστήριξης, είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός πλήκτρου για να καλύψουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Με την Εφαρμογή BMW Connected μπορείτε να σχεδιάσετε εύκολα από το σπίτι το επόμενο ταξίδι σας και να αποκτήσετε πρόσβαση από απομακρυσμένο σημείο σε σημαντικές λειτουργίες της BMW σας.

Read more
Γυναίκα οδηγεί μια BMW σε νυχτερινό σκηνικό

Έξυπνος Προσωπικός Βοηθός.

"Γεια σου, BMW. Ποιος είσαι;" Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να ενεργεί ως ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με έναν νέο και εύκολο τρόπο με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Σας γνωρίζει, μαθαίνει τις συνήθειές σας, βελτιώνεται καθημερινά και σας βοηθά σε κάθε περίπτωση. Μπορεί να σας εξηγήσει τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε καλύτερα την BMW σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τη δική σας λέξη ενεργοποίησης.

Read more
Υπηρεσίες Υποστήριξης: υπάλληλος της BMW κάθεται στο γραφείο της φορώντας ακουστικά

Υπηρεσία Υποστήριξης.

Θα έχει ηλιοφάνεια αύριο στη Ρώμη; Πότε αναχωρεί η πτήση μου και ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο της πόλης; Η Υπηρεσία Υποστήριξης σάς βοηθά στα ταξίδια σας και παρέχει υποστήριξη με το πάτημα ενός κουμπιού – εξατομικευμένα, προσωπικά και γρήγορα. Όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν χρειάζεστε.

Read more
Άνδρας μέσα στην BMW και γυναίκα έξω από την BMW χρησιμοποιούν ένα smartphone με BMW Connected

BMW Connected.

Δικτυωθείτε με την BMW σας: Η Εφαρμογή BMW Connected είναι ο ψηφιακός σας βοηθός κινητικότητας που φροντίζει για όλες σας τις ανάγκες πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αποκτήστε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας μέσα από το smartphone, το smartwatch ή το Amazon Echo, στείλτε τους προορισμούς σας στο σύστημα πλοήγησης ή λάβετε υπενθυμίσεις για συναντήσεις και εξασφαλίστε την έγκαιρη άφιξή σας.

Read more
Άντρας και γυναίκα κάθονται σε καναπέ και χρησιμοποιούν τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες από

Απομακρυσμένες Υπηρεσίες.

Κλείδωσα τις πόρτες του αυτοκινήτου; Που ακριβώς το πάρκαρα; Με τις Απομακρυσμένες Yπηρεσίες αποκτάτε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας από απομακρυσμένο σημείο χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected. Ανάψτε τα φώτα, ενεργοποιήστε το σύστημα κλιματισμού ή κλειδώστε την BMW μέσα από το smartphone, όπου κι αν βρίσκεστε.

Read more
Γυναίκα χαμογελάει καθώς χρησιμοποιεί την Απομακρυσμένη Προβολή 3D στο smartphone της

Απομακρυσμένη Προβολή 3D.

Παρατηρήστε τον χώρο γύρω από την BMW σας και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Οι Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και η Απομακρυσμένη Προβολή 3D σάς επιτρέπουν να βλέπετε από οποιαδήποτε γωνία την περιοχή γύρω από το αυτοκίνητό σας, να κλειδώνετε τις πόρτες, να ενεργοποιείτε την κόρνα ή να αναβοσβήνετε τα φώτα χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected.

Read more

MY JOURNEY.

Κάνει κάθε ταξίδι μοναδικό.

Κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό, όμως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φτάσετε έγκαιρα και ξεκούραστα στον προορισμό σας. Με τις Υπηρεσίες Δικτυωμένης Πλοήγησης, όπως οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο, μπορείτε να παρακολουθείτε τις τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες και να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς καθυστέρηση. Αλλά και χωρίς άγχος, διότι η Υποβοήθηση Θέσης Στάθμευσης θα σας υποδείξει το καλύτερο σημείο για να βρείτε μια ελεύθερη θέση στάθμευσης. Χρησιμοποιώντας την Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης μπορείτε να τροφοδοτείτε το μοντέλο BMW i ή iPerformance με ενέργεια και να είστε σίγουροι ότι θα είναι πλήρως φορτισμένο για την επόμενη οδήγηση.

Read more
Γυναίκα χρησιμοποιεί την δικτυωμένη πλοήγηση στο smartphone

Δικτυωμένη πλοήγηση.

Η Δικτυωμένη Πλοήγηση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης, από τη σχεδίαση και την προετοιμασία, την υποστήριξη στο ταξίδι, μέχρι και τη στάθμευση και φόρτιση. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε κάθε σας ταξίδι σε μια μοναδικά άνετη και εξατομικευμένη εμπειρία. Θέλουμε να είστε ενθουσιασμένοι και νιώθετε ασφάλεια στο ταξίδι σας, σε κάθε σημείο επικοινωνίας, όπου και όποτε μας χρειαστείτε.

Read more
Άνδρας χρησιμοποιεί την Υποβοήθηση Θέσης Στάθμευσης στην οθόνη BMW

Υποβοήθηση Θέσης Στάθμευσης.

Προσπαθείτε να βρείτε μια θέση στάθμευσης κοντά στον προορισμό σας; Η Υποβοήθηση Θέσης Στάθμευσης κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση. Προτείνει ελεύθερες θέσεις σε μεγάλους χώρους στάθμευσης ή στον δρόμο, ανάλογα με την επιλογή σας και αναζητά την καλύτερη διαδρομή με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε μια ελεύθερη θέση στάθμευσης. Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε για τη θέση στάθμευσης χωρίς μετρητά, χρησιμοποιώντας το ParkNow.

Η Υποβοήθηση Θέσης Στάθμευσης αποτελεί μέρος της Δικτυωμένης Πλοήγησης που εξελίσσεται συνεχώς.

Read more
Μια BMW παρκάρει με τη βοήθεια του ParkNow.

ParkNow.

Φέρνουμε το μέλλον της στάθμευσης, εκεί που ανήκει: στο αυτοκίνητο. Το ParkNow είναι ένας χρήσιμος συνοδός που παρέχει όλες τις λειτουργίες απευθείας στο σύστημα πλοήγησης – πάντα σε συγχρονισμό με την εφαρμογή ParkNow. Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας χωρίς μετρητά, εισιτήριο ή άγχος, τόσο στην άκρη του δρόμου όσο και σε σταθμούς αυτοκινήτων. Μόλις εισέλθετε σε μία ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης, θα λάβετε μια σχετική ειδοποίηση και θα μπορείτε να διαχειριστείτε τη διαδικασία στάθμευσης από το σύστημα πλοήγησης.

Η πληρωμή μέσω του "ParkNow" αποτελεί μέρος της Δικτυωμένης Πλοήγησης που εξελίσσεται συνεχώς.

Read more
Άνδρας χρησιμοποιεί τις Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο στην οθόνη BMW

Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο.

Έχετε κολλήσει στο μποτιλιάρισμα; Σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο από τις διακοπές σας σε μποτιλιαρίσματα; Αποφύγετε αυτές τις καταστάσεις με τις Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο. Αυτή η λειτουργία παρακολουθεί τις τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες και προτείνει έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές για να φτάσετε το συντομότερο δυνατό στον προορισμό σας.

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο αποτελούν μέρος της Δικτυωμένης Πλοήγησης που εξελίσσεται συνεχώς.

Read more
Δύο άνδρες σε εστιατόριο χρησιμοποιούν τη λειτουργία "Διαχείριση αγαπημένων τοποθεσιών" στο smartphone

Διαχείριση αγαπημένων τοποθεσιών.

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στην αγαπημένη σας καφετέρια ή γυμναστήριο μέσα από το σύστημα πλοήγησης της BMW; Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Διαχείριση αγαπημένων τοποθεσιών" μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας τα προσωπικά σας σημεία ενδιαφέροντος – στο αυτοκίνητο, στην Εφαρμογή BMW Connected ή στην Πύλη Πελατών ConnectedDrive. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα σημεία επικοινωνίας, τα οποία συγχρονίζονται αυτόματα.

Η "Διαχείριση αγαπημένων τοποθεσιών" αποτελεί μέρος της Δικτυωμένης Πλοήγησης που εξελίσσεται συνεχώς.

Read more

Κοινοποίηση τοποθεσιών από άλλες εφαρμογές.

Επιθυμείτε την απευθείας σύνδεση μεταξύ της αγαπημένης σας εφαρμογής χαρτών και της BMW σας; Η λειτουργία "κοινοποίηση τοποθεσιών από άλλες εφαρμογές" κάνει ακριβώς αυτό. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε απευθείας στην BMW σας τις τοποθεσίες από εφαρμογές χαρτών που υποστηρίζουν τη λειτουργία κοινοποίησης. Μετά τη μεταφορά, η διεύθυνση θα είναι διαθέσιμη για μελλοντική χρήση στην Εφαρμογή BMW Connected του smartphone.

Η "κοινοποίηση τοποθεσιών από άλλες εφαρμογές" αποτελεί μέρος της Δικτυωμένης Πλοήγησης που εξελίσσεται συνεχώς.

Read more

Ειδοποίηση αναχώρησης.

Φτάστε στην ώρα σας για το επόμενο ραντεβού. Η "ειδοποίηση αναχώρησης" στην Εφαρμογή BMW Connected σάς υπενθυμίζει έγκαιρα για την ώρα αναχώρησης, από το smartphone ή το smartwatch. Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίες σε Πραγματικό Χρόνο σάς βοηθούν να υπολογίσετε την ιδανική ώρα αναχώρησης ώστε να φτάσετε έγκαιρα στον προορισμό σας.

Η "ειδοποίηση αναχώρησης" αποτελεί μέρος της Δικτυωμένης Πλοήγησης που εξελίσσεται συνεχώς.

Read more
Γυναίκα κάθεται μπροστά από ένα παράθυρο και χρησιμοποιεί την Κοινοποίηση κατάστασης ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο στο smartphone

Κοινοποίηση κατάστασης ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο.

Με την Κοινοποίηση Κατάστασης ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο η οικογένειά σας θα γνωρίζει πότε ακριβώς θα φτάσετε στο σπίτι. Μπορείτε να ειδοποιήσετε επιλεγμένες επαφές σας για την τρέχουσα τοποθεσία, τον προορισμό και τον χρόνο άφιξης, απευθείας από το αυτοκίνητο ή χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected. Οι παραλήπτες μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες ταξιδιού.

Read more
Νεαρός άνδρας περπατά στην πόλη χρησιμοποιώντας την πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα στο smartphone του

Πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα.

Φτάστε έγκαιρα και χωρίς άγχος. Η πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα σάς καθοδηγεί και κατά την τελευταία μικρή διαδρομή από το αυτοκίνητο στον προορισμό σας και πίσω. Αποκτήστε στο smartphone άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία πλοήγησης για πεζούς με την υποστήριξη από την οθόνη Connected Onboard και τα μηνύματα από την εφαρμογή BMW Connected.

Read more
Άνδρας και γυναίκα κάθονται στο καθιστικό και χρησιμοποιούν τη λειτουργία Αποστολή στο αυτοκίνητο από το smartphone

Send to Car.

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός; Αναζητήστε νέους προορισμούς χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected και στείλτε τους απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW σας. Κατά την επιβίβασή σας στο αυτοκίνητο, και αφού αποκατασταθεί η σύνδεση Bluetooth με το smartphone, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την καθοδήγηση διαδρομής με ένα απλό άγγιγμα.

Read more
Woman using feature “Digital Charging Service“ at home on smartphone for her BMW i3

Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης.

Η Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης είναι πλήρως αυτόματη και σας επιτρέπει να φορτίζετε το BMW i ή το BMW iPerformance την κατάλληλη χρονική στιγμή, στο χαμηλότερο κόστος. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι πλήρως φορτισμένο για την επόμενη διαδρομή σας. Απλώς εισαγάγετε την ώρα αναχώρησης και το τιμολόγιο χρεώσεων ηλεκτρικού ρεύματος, η Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Read more

Ενημέρωση χαρτών.

Η BMW είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που προσφέρει τρεις διαδικασίες ενημέρωσης των χαρτών πλοήγησης. Πλήρης ενημέρωση χαρτών USB από τον Επίσημο Έμπορο BMW ή το ConnectedDrive Store και αυτόματη "Over-The-Air" ενημέρωση μέσω της προεγκατεστημένης κάρτας SIM, έως και τέσσερις φορές το χρόνο (για την προεπιλεγμένη περιοχή). Η ενημέρωση "Over-The-Air" δεν επιβαρύνεται με τέλη αδειών χρήσης ή έξοδα μετάδοσης. Το σύστημα πλοήγησης διαθέτει πάντοτε ενημερωμένους χάρτες.

Read more

MY CAR.

Επειδή η BMW σας είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό της BMW σας μπορείτε να επικεντρωθείτε απόλυτα στο ταξίδι σας, επειδή έχουμε φροντίσει για όλα. Με το Ψηφιακό Κλειδί στο smartphone αποκτάτε πρόσβαση στο αυτοκίνητο, ενώ η απομακρυσμένη αναβάθμιση χαρτών "Over-The-Air" εγγυάται ότι το λογισμικό της BMW σας θα είναι πάντα ενημερωμένο χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε τον Επίσημο Έμπορο BMW. Σε περίπτωση ατυχήματος, η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης θα καλέσει αυτόματα βοήθεια και θα δώσει σημαντικές πληροφορίες για τους επιβάτες και το αυτοκίνητο στο προσωπικό των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας.

Read more

Caring Car.

Θέλετε να φτάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια; Με το Caring Car, η BMW φροντίζει για εσάς. Πείτε απλώς "Hey, BMW. Είμαι κουρασμένος" ή "Hey, BMW. Νιώθω αγχωμένος". Το BMW Intelligent Personal Assistant θα ενεργοποιήσει το πρόγραμμα Vitalize ή Relax του Caring Car για να διεγείρει όλες τις αισθήσεις σας συνδυάζοντας διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου κατά την εκτέλεση του προγράμματος.

Read more
Άντρας κάθεται στο πίσω κάθισμα μιας BMW χρησιμοποιώντας τα Experience Modes στο smartphone

Experience Modes.

Εκτιμάτε τη διακριτική πολυτέλεια ή θέλετε να απολαμβάνετε την ιδιωτικότητα; Με τα τέσσερα Experience Modes – Executive, Expressive, Private και Well-Being – μπορείτε να απολαμβάνετε μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων χάρη στις τέλεια ενορχηστρωμένες λειτουργίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Read more

Automate My Habits.

Ενεργοποιείτε τα θερμαινόμενα καθίσματα πάντα στην τρίτη σκάλα όταν έχει κρύο; Το Automate My Habits είναι ένα έξυπνο χαρακτηριστικό που μαθαίνει και αυτοματοποιεί τις προτιμώμενες ρυθμίσεις, εάν το επιθυμείτε. Μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι ενώ η BMW σας φροντίζει για την άνεσή σας. Μελλοντικά θα προστεθούν περισσότερες επιλογές αυτοματοποίησης.

Read more

Connected Command.

Θέλετε να εστιάσετε όλη την προσοχή σας στον δρόμο; Δώστε τον έλεγχο ορισμένων λειτουργιών στους συνεπιβάτες σας. Αυτό γίνεται εύκολα με το Connected Command. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή BMW Connected, οι επιβάτες αποκτούν, με τη δική σας άδεια, πρόσβαση στο σύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης. Μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν βασικές ρυθμίσεις του συστήματος κλιματισμού.

Read more
Άνδρας ανοίγει την BMW με το Ψηφιακό Κλειδί από το smartphone

Ψηφιακό Κλειδί.

Γιατί να χρειάζεται να τοποθετήστε το κλειδί στην κλειδαριά ανάφλεξης όταν έχετε μαζί σας ένα smartphone; Το Ψηφιακό Κλειδί σάς επιτρέπει να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε την BMW σας και να θέτετε σε λειτουργία τον κινητήρα χωρίς να χρειάζεστε ένα συμβατικό κλειδί. Μπορείτε να το κατεβάσετε στο smartphone με λειτουργικό Android μέσω της εφαρμογής BMW Connected και να το μοιραστείτε με φίλους ή με την οικογένειά σας.

Read more
Γυναίκα απολαμβάνει τον καφέ στο σπίτι της ενώ η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού εκτελείται στο smartphone

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Θέλετε η BMW σας να είναι πάντοτε ενημερωμένη με το πιο πρόσφατο λογισμικό; Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW θα είναι πάντα σαν καινούρια. Εύκολα, αξιόπιστα και ξένοιαστα – χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW. Η εγκατάσταση των ενημερώσεων γίνεται ασύρματα, όπως ακριβώς και στο smartphone σας.

Read more
Άνδρας χρησιμοποιεί το Wi-Fi Hotspot στην BMW

Wi-Fi Hotspot.

Λάβετε μέρος σε μια βιντεοδιάσκεψη από το tablet ή δείτε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς στο smartphone μέσω streaming. Το Wi-Fi Hotspot προσφέρει τη δυνατότητα online σύνδεσης με ταχύτητες LTE (όπου είναι διαθέσιμες) με τη χρήση της προεγκατεστημένης κάρτας SIM του αυτοκινήτου. Εσείς και οι επιβάτες μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο από έως και δέκα συσκευές.

Read more

Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης.

Σε περίπτωση ατυχήματος, η γρήγορη απόκριση είναι εξαιρετικά σημαντική. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης καλεί βοήθεια και μπορεί να σώσει ζωές σε περίπτωση ανάγκης. Επικοινωνεί αυτόματα με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Read more
BMW CarData: Φωτιζόμενος δρόμος ταχείας κυκλοφορίας στην πόλη και νυχτερινό σκηνικό μεγαλούπολης

BMW CarData.

Με το BMW CarData μπορείτε να βλέπετε τα σημαντικότερα στοιχεία της BMW σας και να τα κοινοποιείτε σε τρίτους εάν χρειαστεί. Εσείς επιλέγετε σε ποιους θα εμπιστευθείτε τα στοιχεία σας. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε υπό έλεγχο όλα τα στοιχεία τηλεματικής, αλλά και να επωφεληθείτε από τα προσαρμοσμένα πακέτα service χάρη στην κοινοποίηση των στοιχείων σε τρίτους.

Read more

My Car Is Born.

Από την αρχή μαζί. Το My Car Is Born σάς επιτρέπει να ζήσετε από κοντά την εμπειρία της διαδικασίας παραγωγής της νέας σας BMW. Συνοδεύστε μέσω του BMW Connected το αυτοκίνητό σας από την παραγγελία μέχρι την παράδοση και λάβετε χρήσιμες πληροφορίες απευθείας στο smartphone.

Read more

Service και Οδική Βοήθεια.

Με τις λειτουργίες service της εφαρμογής Connected, κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας: ένα μήνυμα push σάς ενημερώνει πότε η BMW σας χρειάζεται service. Κλείστε ραντεβού για το επόμενο service στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής, online και όλο το 24ώρο. Εάν συμβεί κάτι αναπάντεχο, η εφαρμογή θα σας συνδέσει απευθείας με την Οδική Βοήθεια BMW.

Read more

MY LIFE.

Δεν χρειάζονται θυσίες. Απολαύστε τα πάντα.

Γιατί να κάνετε συμβιβασμούς ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν; Απολαύστε τον ψηφιακό τρόπο ζωής και στην BMW σας. Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας σε ένα κινητό γραφείο με το Microsoft Office 365. Λάβετε μέρος σε επαγγελματικές συσκέψεις μέσω Skype, υπαγορεύστε μηνύματα e-mail και διαχειριστείτε τις συναντήσεις σας. Με το Apple CarPlay® έχετε πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του iPhone κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Εάν επιθυμείτε περισσότερη ψυχαγωγία, επιλέξτε το Connected Music με πάνω από 30 εκατομμύρια τραγούδια από το Deezer ή το Napster.

Read more
Το Apple CarPlay® στην οθόνη BMW

Apple CarPlay®.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του iPhone και στην BMW σας; Με την προετοιμασία για το Apple CarPlay® αποκτάτε απομακρυσμένη πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου καθώς και σε εφαρμογές όπως iMessage, το WhatsApp, TuneIn, Spotify και Apple Music. Από το πλήκτρο φωνητικού ελέγχου του τιμονιού αποκτάτε πρόσβασης στο Siri, τη φωνητική υποστήριξη της Apple.

Read more
Το Connected Music στην οθόνη BMW

Connected Music.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με το Connected Music, μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς μέσα από 30 εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρουν οι συνεργαζόμενοι πάροχοι μουσικού περιεχομένου της BMW, όπως το Deezer και το Napster, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας.

Read more
Άνδρας χρησιμοποιεί το Microsoft Office 365 στην οθόνη BMW

Microsoft Office 365.

Εργαστείτε στο αυτοκίνητό σας σαν να βρίσκεστε στο γραφείο σας, με το Microsoft Office 365. Υπαγορεύστε e-mail, λάβετε μέρος σε επαγγελματικές συναντήσεις μέσω Skype, αποκτήστε πρόσβαση στις επαφές σας και συντονίστε τα ραντεβού σας στο ημερολόγιο – όλα μέσα από το smartphone σας. Ο ενεργός λογαριασμός Microsoft Office 365 Business σάς επιτρέπει να είστε το ίδιο παραγωγικός καθ' οδόν, όπως και στο γραφείο σας.

Read more

Control my Home.

Με το Control My Home μπορείτε να είστε σίγουροι, ενώ οδηγείτε, ότι τα φώτα στο καθιστικό είναι αναμμένα, ότι παίζει η αγαπημένη σας μουσική και ότι έχει ρυθμιστεί η σωστή θερμοκρασία χώρου. Use Connected Onboard as an easy way to control your smart home appliances with our partner, SmartThings.

Read more
Το Online ημερολόγιο οδηγού εμφανίζεται στην οθόνη BMW

Online ημερολόγιο οδηγού.

Το Online Ημερολόγιο Οδηγού BMW καταγράφει και τεκμηριώνει κάθε σας ταξίδι. Θα βρείτε το ημερολόγιο οδηγού στο αυτοκίνητο αλλά και στην Πύλη Πελατών BMW ConnectedDrive. Όλες οι παράμετροι ταξιδιού καταχωρούνται απευθείας στο αυτοκίνητο μέσω του iDrive. Σε κάθε ταξίδι καταγράφονται αυτόματα οι τοποθεσίες εκκίνησης και τερματισμού (GPS), η ημερομηνία και η χιλιομετρική ένδειξη. Μπορεί να εκδοθεί μία πιστοποιημένη αναφορά που περιέχει όλες τις πληροφορίες, για υποβολή στις φορολογικές αρχές.

Read more

ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

Ενημέρωση Λογισμικού BMW

ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

Ενημέρωση λογισμικού BMW μέσω USB.

Καθημερινά, αναπτύσσονται όλο και περισσότερα συστήματα για smartphone, music player και tablet. Γι' αυτό, η Ενημέρωση Λογισμικού BMW εξασφαλίζει ότι τόσο οι εφαρμογές σας όσο και η BMW σας θα συμβαδίζουν πάντα με τις τελευταίες τεχνολογικές προόδους. Έτσι, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις φορητές συσκευές σας στο αυτοκίνητό σας, όποια στιγμή θέλετε.