BMW Corporate After Sales: Άντρας επιβιβάζεται στην BMW του

ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ.

Corporate After Sales.

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στην επιτυχία. Δεν είναι όλοι εύκολοι καθώς ο επιχειρηματικός κόσμος εξελίσσεται πιο γρήγορα από ποτέ. Η εξοικονόμηση χρόνου, ο έλεγχος του κόστους, η οργάνωση και εμπιστοσύνη αποτελούν βασικά ζητήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορείς να βασίζεσαι σε έναν συνεργάτη που έχει τους ίδιους στόχους με σένα. Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο μπορεί το BMW Corporate After Sales να σας υποστηρίξει στον δρόμο προς την επαγγελματική επιτυχία.

Μάθετε περισσότερα
ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ.Corporate After Sales.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Corporate After Sales.

BMW Service: Άντρας στέκεται μπροστά από μία BMW

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.

Με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του BMW Corporate After Sales διατηρείτε την κινητικότητά σας, όπου κι αν βρίσκεστε, και μπορείτε να απολαμβάνετε το πιο πολύτιμο αγαθό: τον χρόνο.

BMW Corporate After Sales: Άντρας τρώει παγωτό και ελέγχει τα οικονομικά του από ένα smartphone

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Επωφεληθείτε από τη διαφάνεια και τον πλήρη έλεγχο του κόστους – με τις λύσεις και υπηρεσίες που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για εσάς και την επιχείρησή σας.

BMW ConnectedDrive: Γυναίκα στέκεται μπροστά από μία BMW

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Δείτε πώς οι πρωτοποριακές λύσεις κινητικότητας και οι ψηφιακές υπηρεσίες όπως το BMW ConnectedDrive μπορούν να κάνουν ευκολότερη την καθημερινή σας εργασία.

Service Excellence: Άντρας τοποθετεί έναν σάκο στον χώρο αποσκευών μιας BMW

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Κινητικότητα σε κορυφαίο επίπεδο – αυτό ισχύει τόσο για τις μετακινήσεις με μία BMW όσο και για τις περιπτώσεις που θα συμβεί κάτι απρόβλεπτο. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα εσάς, για να δράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

BMW Corporate After Sales: Άντρας και γυναίκα κάθονται σε μία καφετέρια, διακρίνεται μία BMW στο φόντο

Ο ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Corporate After Sales.

Ο ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Corporate After Sales.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.

Κινητικότητα πέρα από το ωράριο εργασίας.

Οι πολυάσχολοι άνθρωποι χάνουν γρήγορα την αίσθηση του χρόνου. Αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει τις συναντήσεις με πελάτες, τα προγράμματα και τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο. Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε για εσάς και τον στόλο οχημάτων κορυφαίες υπηρεσίες με τους μικρότερους δυνατούς χρόνους ακινητοποίησης. Αυτό το ανταγωνιστικό προβάδισμα σας οδηγεί στην κερδοφορία ενώ μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον και το πλεονέκτημα χρόνου.

Υπηρεσίες BMW: Ένας άντρας κοιτάζει μακριά.
BMW Fast Lane Service και Εγγυημένος Προγραμματισμός: Άντρας μπροστά από μία BMW κοιτάζει στην κάμερα

BMW Fast Lane Service και Εγγυημένος Προγραμματισμός.

Κανείς δεν θέλει να έρχεται αντιμέτωπος με μεγάλους χρόνους ακινητοποίησης. Για να μπορείτε εσείς και ο στόλος οχημάτων σας να επιστρέψετε το συντομότερο δυνατό στον δρόμο, διατίθεται το BMW Fast Lane Service και ο Εγγυημένος Προγραμματισμός αποκλειστικά για τους εταιρικούς μας πελάτες. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό εξυπηρέτησης εγγυάται ότι θα ανακτήσετε την κινητικότητά σας το συντομότερο δυνατό.
Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW: Ένας άντρας πλησιάζει μια καντίνα πρόχειρου φαγητού

Ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW.

Δραστηριοποιούμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως βοηθάμε τοπικά όταν όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα: αυτός είναι και ο λόγος που οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW βρίσκονται παντού. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πάντα στη διάθεσή σας έναν αξιόπιστο συνεργάτη επικοινωνίας, όπου κι αν βρίσκεστε.
Διαχείριση Service: δύο χέρια κρατούν μία χάρτινη σακούλα με τηγανητές πατάτες

Διαχείριση υπηρεσιών με τον καλύτερο τρόπο.

Τα ενιαία πρότυπα περιορίζουν τα σημεία τριβής στο επιχειρηματικό σας περιβάλλον. Εάν τα "standards" κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, τότε δεν μπορεί τίποτε να σταθεί εμπόδιο στις αποδοτικές και γρήγορες διεργασίες. Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε κορυφαία διαχείριση υπηρεσιών και απόλυτα διαφανή πρότυπα υπηρεσιών BMW Group.
Υπηρεσία Συνεργείου BMW: Ένας άντρας στηρίζεται επάνω σε μία BMW και τρώει τηγανητές πατάτες

Τεχνογνωσία συνεργείου και BMW Service.

Στον επιχειρηματικό κόσμο είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχεις έναν 100% αξιόπιστο συνεργάτη. Αυτό ισχύει και για τον στόλο οχημάτων. Οι τεχνικοί του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν. Διότι, ένα πράγμα δημιουργεί εμπιστοσύνη: η εργασία κορυφαίου επιπέδου.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Επειδή η επιπλέον προσπάθεια δεν πρέπει να κοστίζει σε χρόνο.

Οι καλύτερες δαπάνες είναι αυτές που δεν θα προκύψουν. Κάντε ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση με τον εκτεταμένο έλεγχο κόστους. Το BMW Corporate After Sales σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λύσεων, προσαρμοσμένων στις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες.

BMW, Έλεγχος Κόστους: Ένας άντρας κοιτάζει το smartphone
BMW Service Inclusive: Ένας άντρας κάθεται σε μία BMW και κοιτάζει τον εσωτερικό καθρέπτη

BMW Service Inclusive.

Η διατήρηση του κόστους στόλου οχημάτων σε χαμηλό επίπεδο είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Με το BMW Service Inclusive εξασφαλίζετε διαφάνεια και απόλυτο έλεγχο του κόστους. Με μία ελκυστική σταθερή τιμή, καλύπτονται όλες οι εργασίες service και συντήρησης για τη χρονική περίοδο της επιλογής σας. Αυτό ισχύει για όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Μάθετε περισσότερα
Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW: Ένας άντρας δίνει παγωτό σε έναν άλλο

Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το προβάδισμα στην επιχείρησή σας, θα πρέπει να διατηρείτε τους ανταγωνιστές σας σε απόσταση. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW, τους αναγνωρισμένους οργανισμούς που εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα. Έτσι εξασφαλίζετε αξιοπιστία και αποκτάτε μια λύση κινητικότητας που μειώνει το κόστος και μεγιστοποιεί την αξία.
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW: Ένας άντρας μιλά με τον πωλητή παγωτών

Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.

Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίζουμε άριστες επιδόσεις, να διατηρούμε την αξία και να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για αυτόν τον λόγο, οι εργασίες επισκευής και service στα εταιρικά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα στόλων πραγματοποιούνται αποκλειστιά από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW – με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.
Μάθετε περισσότερα
Γνήσιες Επισκευές και Service BMW: Άντρας με smartphone στο χέρι του στέκεται δίπλα από μία BMW

Γνήσιες Επισκευές και Service BMW.

Τα εταιρικά μας αυτοκίνητα φέρνουν πραγματική προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας. Οι Γνήσιες Επισκευές και Service BMW φροντίζουν για τη διατήρηση αυτής της αξίας, ακόμα και μετά από ζημιές λόγω ατυχήματος ή χαλαζόπτωσης. Με την άρτια τεχνογνωσία και τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί service πραγματοποιούν τις επισκευές στο αυτοκίνητό σας με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να πληροί και πάλι όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του BMW Group.
Μάθετε περισσότερα
BMW Mobile Care: Ο πωλητής παγωτών γνέφει προς τον άντρα στην BMW

BMW Mobile Care.

Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καλό να ξέρεις σε ποιον ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς, όταν χρειαστεί. Με το BMW Mobile Care και τη Βοήθεια σε περιστατικά ατυχημάτων, ο ειδικός συνεργάτης επικοινωνίας βρίσκεται μόλις μια κλήση μακριά. Έτσι μπορείτε πάντα να διατηρείτε την κινητικότητά σας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
Μάθετε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Η ασφαλής άφιξη είναι το παν. Και, φυσικά, η απαραίτητη προϋπόθεση για οτιδήποτε άλλο.

Καθ' οδόν προς φίλους, συνεργάτες ή πελάτες: η ασφαλής άφιξη έχει πάντα ουσιώδη σημασία. Γι' αυτό εμείς στο BMW Corporate After Sales σκεφτόμαστε και πέρα από τις κλασικές λύσεις κινητικότητας. Με τις ψηφιακές υπηρεσίες όπως το BMW ConnectedDrive κάνουμε ευκολότερη την καθημερινή σας εργασία. Έτσι μπορείτε να εργάζεστε πιο αποδοτικά, πιο στοχευμένα και με πιο ξεκούραστο τρόπο.

BMW Corporate After Sales: Ένας άντρας και μία γυναίκα συζητούν. Στο φόντο υπάρχει μία BMW
BMW Δεδομένα Στόλου Οχημάτων: Ένας άντρας και μία γυναίκα σε καφετέρια. Στο φόντο υπάρχει μία BMW

BMW Δεδομένα Στόλου Οχημάτων.

Έτσι πρέπει να είναι η οικονομικά αποδοτική διαχείριση στόλου οχημάτων: Με τα BMW Δεδομένα Στόλου Οχημάτων αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες οχημάτων ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε διαρκώς την τρέχουσα κατάσταση του στόλου οχημάτων σας. Για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ασφάλεια δεδομένων, αποθηκεύουμε όλα τα δεδομένα τηλεμετρίας που έχει εγκρίνει ο χρήστης, αποκλειστικά στους διακομιστές της BMW.
BMW ConnectedDrive: Μία γυναίκα και ένας άντρας κάθονται σε ένα τραπέζι και πίνουν καφέ. Στο φόντο υπάρχει μία BMW

BMW ConnectedDrive.

Με την BMW ο στόλος οχημάτων σας κινείται πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά στον δρόμο. Με τη βοήθεια του BMW ConnectedDrive αποκτάτε προβάδισμα και στον ψηφιακό κόσμο. Οι ψηφιακές υπηρεσίες δικτυώνουν εσάς και τους συνεργάτες σας με το εξωτερικό περιβάλλον. Με τη βοήθεια της BMW διατηρείτε τις καλύτερες συνδέσεις, με αναλογικό ή ψηφιακό τρόπο.
Μάθετε περισσότερα
BMW Condition Based Service: Γυναίκα μπροστά από ένα κτίριο

Condition Based Service.

Όταν οι επιχειρηματικοί τομείς αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δυναμική, αναμένετε την ίδια συμπεριφορά και από τον στόλο οχημάτων σας. Τα σταθερά χρονικά διαστήματα service ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα τα αυτοκίνητά σας γνωρίζουν πότε πρέπει να επισκεφτούν το συνεργείο. Η BMW θα σας ενημερώσει ότα έρθει η ώρα για service. Θα αντικατασταθεί μόνο ό,τι πρέπει να αντικατασταθεί.. Έτσι θα γλιτώσετε από περιττά έξοδα και θα αποφύγετε τις άσκοπες ακινητοποιήσεις.
BMW Teleservice: Μία γυναίκα επιβιβάζεται σε μία BMW

BMW Teleservice.

Αλλαγή λαδιών, γενικός έλεγχος αυτοκινήτου, νέα τακάκια φρένων: τώρα πια δεν χρειάζεται να έχετε συνέχεια στο μυαλό σας όλα τα ραντεβού για αυτές τις εργασίες. Χάρη στο BMW Teleservice το αυτοκίνητό σας ξέρει ακριβώς τι είδους service χρειάζεται και πότε πρέπει να γίνει και στέλνει αυτόματα σε εμάς όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου. Αυτό λειτουργεί και σε συνδυασμό με τη Διαχείριση Στόλου, όταν ο στόλος σας αποτελείται από πολλά αυτοκίνητα.
Μάθετε περισσότερα

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Η επιτυχία χρειάζεται τα σωστά κίνητρα. Κατά προτίμηση σε τέσσερις τροχούς.

Μακροπρόθεσμα, η ταχύτητα δεν είναι το μόνο που σας επιτρέπει να φτάσετε στον προορισμό σας. Μακροπρόθεσμα, οι απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας αυξάνονται, όπως και η επιθυμία για εξαιρετικές υπηρεσίες. Για εμάς, αυτό είναι το κίνητρο για να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό. Στο BMW Corporate After Sales παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου που μπορείτε να εμπιστευθείτε απόλυτα. Υπηρεσίες που παρέχουν ηρεμία και ασφάλεια στην αγχωτική καθημερινότητα.

BMW Service: Ένας άντρας με σακίδιο στους ώμους στέκεται μπροστά από την πόρτα
Εφαρμογή My BMW, άντρας τοποθετεί έναν σάκο στην BMW

Εφαρμογή My BMW*.

Έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, ακόμα κι όταν δεν βλέπετε το αυτοκίνητό σας. Η εφαρμογή My BMW είναι το τηλεχειριστήριο σας, ο προσωπικός ας βοηθός κινητικότητας και πολλά άλλα ακόμα.
Μάθετε περισσότερα
Γνήσιοι Τροχοί BMW: Ένας άντρας στο τιμόνι μίας BMW

Γνήσια Σετ Τροχών BMW με χειμερινά και θερινά ελαστικά.

Η ασφαλής, αξιόπιστη και κομψή κινητικότητα δεν πρέπει να εξαρτάται από το δελτίο καιρού. Εξοπλίζουμε τα αυτοκίνητά σας με Γνήσια Σετ Τροχών BMW με χειμερινά και θερινά ελαστικά για να μπορείτε να ξεκινάτε τα μικρά και μεγάλα ταξίδια με ήσυχη συνείδηση, 365 ημέρες τον χρόνο.
Μάθετε περισσότερα
Γνήσια Ελαστικά BMW: Άντρας σε skateboard

Γνήσια Ελαστικά BMW με σήμα αστεριού.

Για να αποκτήσουν το σήμα αστεριού, τα ελαστικά υποβάλλονται σε μια εκτενή σειρά δοκιμών. Σε αυτές ελέγχονται πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά ποιότητας από αυτά που ορίζει η νομοθεσία. Η βελτιστοποιημένη αντίσταση κύλισης εξοικονομεί καύσιμο, κάτι που επηρεάζει θετικά τον ισολογισμό του στόλου οχημάτων σας. Επιπλέον, τα ελαστικά είναι ειδικά προσαρμοσμένα στο πλαίσιο του εκάστοτε μοντέλου BMW ώστε να εξασφαλίζονται οι άριστες επιδόσεις.
Μάθετε περισσότερα

* Η εφαρμογή My BMW είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα BMW με έτος κατασκευής από το 2014 και εξής, σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες και συμβατό smartphone. Η διαθεσιμότητα και οι λειτουργίες της εφαρμογής My BMW ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

Μάθετε περισσότερα