ΑΣΦΑΛΙΣΗ BMW.

Η ασφάλειά σας, προτεραιότητά μας.

Ακριβώς όπως μία BMW εγγυάται οδηγική απόλαυση, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σας έχουμε καλυμμένους σε περίπτωση απροσδόκητων γεγονότων.


Η BMW Financial Services σε συνεργασία με την εταιρία Allianz, σας προσφέρει μια σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα, είτε χρειάζεστε βασική ή εκτεταμένη προστασία, είτε πρόσθετη ασφάλεια για την αγαπημένη σας BMW.


Επισκεφθείτε σήμερα το επίσημο δίκτυο εμπόρων BMW και ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να εξασφαλίσετε.

Μάθετε περισσότερα
ΑΣΦΑΛΙΣΗ BMW.Η ασφάλειά σας, προτεραιότητά μας.

Ασφάλιση με χρηματοδότηση ή με πληρωμή μετρητοίς.

Οι ιδανικές ασφαλιστικές καλύψεις για τη δική σας BMW.

Ολοκληρωμένες καλύψεις.

Τα πλέον σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης με καλύψεις ειδικά σχεδιασμένες για να απολαμβάνετε με ασφάλεια κάθε διαδρομή.

Για νέες και μεταχειρισμένες BMW.

Καινούριο ή ποιοτικό μεταχειρισμένο BMW; Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, η BMW Financial Services σας καλύπτει.

Δίπλα σας όταν μας χρειάζεστε.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα. Το κόστος αποκατάστασης ζημιών καταβάλλεται απευθείας στα συνεργεία του Δικτύου Επίσημων & Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ BMW.

Ανακαλύψτε τις προσφορές ασφάλισης BMW.

Η απόκτηση της αγαπημένης σας BMW θα σας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις. Για να κρατήσετε μόνο ευχάριστες στιγμές δημιουργήσαμε τα προγράμματα Ασφάλισης αυτοκινήτου, Επέκταση εγγύησης, Προστασίας Δανείου και Δόσεων καθώς και Προστασία Σοβαρών Παθήσεων.

Μάθετε περισσότερα

Ασφάλιση Αυτοκινήτου.

Η BMW Financial Services σε συνεργασία με την Allianz έχουν σχεδιάσει και σας προσφέρουν τα πλέον σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντάς σας πλεονεκτήματα όπως :

 

 • Εγγύηση της αρχικής αξίας του αυτοκινήτου σας, σε περίπτωση κλοπής ή ολικής καταστροφής (Ισχύει για τα 3 πρώτα έτη από την πρώτη άδεια κυκλοφορίας του).
 • Αποζημίωση Allianz στα συνεργεία του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW.
 • Allianz Anyway για κάλυψη στην περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας.
 • Παροχή ενοικιαζόμενου οχήματος σε περίπτωση απώλειας του αυτοκινήτου σας λόγω Ολικής Κλοπής, Πυρκαγιάς, Ιδίων ζημιών ή Φυσικών Φαινομένων.
Μάθετε περισσότερα
Επέκταση εγγύησης

Επέκταση εγγύησης.

Προστατεύστε τον εαυτό σας από το κόστος επισκευής που μπορεί να προκύψει μετά την ολοκλήρωση της εργοστασιακής εγγύησής του αυτοκινήτου σας. Η επέκταση εγγύησης παρέχει εκτεταμένη κάλυψη για πιθανές επισκευές.

Μάθετε περισσότερα

Προστασία Δανείου και Δόσεων.

Μια νέα αντίληψη για την προστασία δανείου.
Ένα προνομιακό πρόγραμμα που μπαίνει σε εφαρμογή όποτε το χρειαστείτε προσφέροντας ασφάλεια και ηρεμία ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Με τα προγράμματα BMW Προστασία Δανείου & BMW Προστασία Δόσεων, διατηρείτε το επίπεδο ζωής σας, τακτοποιώντας τις οφειλές σας και εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομική υποστήριξη σε κρίσιμες στιγμές.

Μάθετε περισσότερα

Προστασία από σοβαρές παθήσεις.

Εφόσον επιθυμείτε ευρύτερη κάλυψη από την Προστασία Δανείου, η BMW, εξασφάλισε ένα νέο πρόγραμμα που σας προστατεύει σε περίπτωση διάγνωσης Σοβαρής Πάθησης. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα BMW Προστασία από Σοβαρές Παθήσεις, επιπλέον των καλύψεων του Προγραμματος BMW Προστασία Δανείου, σας εξασφαλίζει σε περίπτωση διάγνωσης Σοβαρής Πάθησης:

 • Την αυτόματη εξόφληση του υπολοίπου του δανείου
 • Την ιδιοκτησία του οχήματος
Μάθετε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BMW.

Η ασφάλειά σας, προτεραιότητά μας.

Η BMW Financial Services σε συνεργασία με την Allianz έχει σχεδιάσει και σας προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης BMW. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες σας έχετε τη δυνατότητα να εντάξετε την ασφάλισή σας στο χρηματοδοτικό σας πρόγραμμα.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BMW.

Η ασφάλειά σας, προτεραιότητά μας.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ.

 • 01 Αποζημίωση από την Allianz: Το κόστος αποκατάστασης ζημιών από καλυπτόμενο κίνδυνο καταβάλλεται απευθείας από την Allianz προς τα συνεργεία του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων / Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW και εσείς κερδίζετε χρόνο και χρήμα.
 • 02 Allianz Anyway: Σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η Allianz αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση και την πληρωμή της αποζημίωσης προς τον Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας.
 • 03 Ενοικίαση αυτοκινήτου: Σε περίπτωση απώλειας του αυτοκινήτου σας λόγω Ολικής Κλοπής, Πυρκαγιάς, Ιδίων ζημιών ή Φυσικών Φαινομένων, σας παρέχουμε ενοικιαζόμενο όχημα αντίστοιχης ιπποδύναμης με ανώτατο όριο τα 1600cc.
 • 04 Ασφάλιση και χρηματοδότηση μαζί: Με μία μηνιαία δόση, εξασφαλίζετε σταθερό προκαθορισμένο ποσό ασφάλισης για όλη την διάρκεια της χρηματοδότησης καθώς και εγγύηση της αρχικής αξίας της BMW σας για όλη τη διάρκεια του δανείου.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.

Περισσότερα χιλιόμετρα ξεγνοισιάς.

Η Επέκταση Εγγύησης σας βοηθά να αποφύγετε απρόβλεπτα έξοδα. Διατίθεται από την BMW σε συνεργασία με την Allianz, με διαφορετικούς συνδυασμούς χρονικής διάρκειας και μπορεί να σας προσφέρει κάλυψη μαζί με την αρχική εγγύηση BMW έως και για πέντε χρόνια ή 200.000 χλμ.

Μάθετε περισσότερα

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.

Περισσότερα χιλιόμετρα ξεγνοισιάς.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ.

 • 01 Μέσω της Επέκτασης Εγγύησης η BMW σας επισκευάζεται από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς του δικτύου Επίσημων Εμπόρων / Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.
 • 02 Όλες οι επισκευές σας περιλαμβάνουν τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών.
 • 03 Σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου η Επέκταση εγγύησης μεταβιβάζεται αυξάνοντας την αξία μεταπώλησης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΣΕΩΝ.

Ασφάλεια και σιγουριά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Η BMW Financial Services σε συνεργασία με την Metlife Alico σας εξασφαλίζουν την σιγουριά που χρειάζεστε ώστε να διατηρείτε το επίπεδο ζωής σας, τακτοποιώντας τις οφειλές σας ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές.

Ανακαλύψτε τα προγράμματα Προστασίας Δανείου BMW και επικεντρωθείτε μόνο στην οδηγική απόλαυση.

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΣΕΩΝ.

Ασφάλεια και σιγουριά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ.

 • 01 BMW Προστασία Δανείου : Σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ολικής ανικανότητας από οποιαδήποτε αιτία, εξασφαλίζει αυτόματη εξόφληση του υπολοίπου του δανείου και ιδιοκτησία του οχήματός σας.
 • 02 BMW Προστασία Δόσεων: Σε περίπτωση ακούσιας ανεργίας ή πρόσκαιρης ολικής ανικανότητας εξασφαλίζει την εξόφληση της μηνιαίας δόσης του δανείου σας για 6 ή ακόμα και 12 μήνες ανάλογα με την επαγγελματική σας ιδιότητα.
 • 03 Μία δόση, πολλαπλά οφέλη: Τα ασφάλιστρα ενσωματώνονται στη μηνιαία δόση του δανείου.

BMW ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Η ασφάλεια σας προτεραιότητα μας.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Η ασφάλεια σας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για εμάς στην ΒΜW Financial Services, για το λόγο αυτό συνεργαστήκαμε με την Allianz και την MetLife Alico δύο από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως και δημιουργήσαμε μοναδικά ασφαλιστικά προγράμματα BMW για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνία

BMW Financial Services
Τηλέφωνο: 210 9118500
Fax: 210 9118505

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

 • BMW Basic Cover.
 • BMW Top Cover.
 • BMW Maxi Cover.
 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΔΟΣΕΩΝ.

 • ΕΙΣΑΓΩΓΗ.
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ.
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΟΣΕΩΝ.
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.

MYBMWBANK.GR

Θέλετε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στις λεπτομέρειες του συμβολαίου σας, να βρείτε χρήσιμα έντυπα και πληροφορίες, να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας καθώς φθάνετε στο τέλος της χρηματοδότησής σας ή απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας; Ως ιδιοκτήτης BMW μπορείτε να το κάνετε εδώ και να μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες προσφορές του προγράμματος loyalty.

Μάθετε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ BMW; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε την επόμενη BMW σας επιλέγοντας από όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά, πρόσθετο εξοπλισμό και οικονομικές λύσεις. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Επίσημο Έμπορο BMW για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα σας.

Μάθετε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ BMW; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε την επόμενη BMW σας επιλέγοντας από όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά, πρόσθετο εξοπλισμό και οικονομικές λύσεις. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο Επίσημο Έμπορο BMW για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα σας.

Μάθετε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Το νέο σας αυτοκίνητο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
BMW X2

Η ΠΡΩΤΗ BMW X2.

Be the one who dares.
Get personal

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ BMW.

Βρείτε τον κοντινότερο Επίσημο Έμπορο.
Contact

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Επικοινωνήστε με την BMW Financial Services.