ΠΕΔΙΑ ΧΡΗΣΗΣ.

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας όταν κάθε δευτερόλεπτο μετρά.

Νοσηλευτές, πυροσβέστες, αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες – όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: η εργασία τους απαιτεί υψηλή απόδοση σε συνθήκες μεγάλης πίεσης. Το ίδιο απαιτούν και από τα αυτοκίνητά τους.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Το έργο της αστυνομίας αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόκληση για ένα αυτοκίνητο BMW. Η καθημερινή χρήση και ο υψηλός αριθμός διανυθέντων χιλιομέτρων δίνουν την ευκαιρία στο αυτοκίνητο να δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα: κορυφαία αξιοπιστία και επιδόσεις με υποδειγματική οικονομία, μεγάλα χρονικά διαστήματα μεταξύ των service και πρωτοποριακό σύστημα Condition Based Service που υπολογίζει αυτόματα πότε πρέπει να γίνει το επόμενο service. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την επένδυση σε ένα Αυτοκίνητο Κρατικών Αρχών BMW μία συμφέρουσα επιλογή.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.

Πυρκαγιές, αυτοκινητιστικά ατυχήματα, καταιγίδες και πολλά άλλα - το πυροσβεστικό σώμα βρίσκεται πάντα σε κίνηση για να βοηθά ανθρώπους όπου χρειαστεί. Οι προτεραιότητες εδώ είναι οι επιδόσεις, η ασφάλεια και η αξιοπιστία. Η BMW έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τέτοιου είδους επιχειρήσεις και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ.

Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η διάσωση μίας ζωής μπορεί να εξαρτάται από ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης έχουν πολλές απαιτήσεις από τα αυτοκίνητά τους. Θα πρέπει να είναι αξιόπιστα, ασφαλή και γρήγορα. Η BMW ικανοποιεί στο έπακρο αυτές τις απαιτήσεις: με τη χρήση προηγμένων συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, η ομάδα επέμβασης μπορεί να μεταβεί στον τόπο του συμβάντος στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

BMW MOTORRAD.

Οι μοτοσικλέτες BMW Motorrad είναι ιδανικές για τις απαιτητικές αποστολές σε αστικά περιβάλλοντα και σε επεμβάσεις σε μικρές αποστάσεις, όπου η ταχύτητα απόκρισης είναι σημαντική. Η εταιρία δημιουργεί πρότυπα στην ασφαλή οδήγηση μοτοσικλετών εδώ και 20 χρόνια, υιοθετώντας καινοτομίες όπως το ABS και η έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους. Επίσης, είναι πρωτοπόρος όσον αφορά στην προσφερόμενη γκάμα μοτοσικλετών και εξοπλισμού – προσφέρει μοντέλα μοτοσικλετών, φόρμες ασφαλείας και κράνη που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη χρήση των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης. Όλα αυτά δημιουργούν νέα πρότυπα στους τομείς της ποιότητας, της ασφάλειας και της αεροδυναμικής.