ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ.

Συνεργασία με το τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων BMW.

Οι Εταιρικές Πωλήσεις BMW προσφέρουν στους πελάτες εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις εταιρικές ανάγκες μετακίνησης. Μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων προσφέρονται εξατομικευμένες λύσεις για τις εταιρίες, σχετικά με τους τύπους αυτοκινήτων, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση του στόλου. Ο στόλος μπορεί να περιλαμβάνει αυτοκίνητα BMW, BMW i και MINI ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ.

Αυτοκίνητα σχεδιασμένα για μοναδική οδηγική απόλαυση. Ο μοναδικός συνδιασμός δυναμικής οδήγησης, υψηλών επιδόσεων και χαμηλών εκπομπών ρύπων, δημιουργεί ισχυρό κίνητρο απόκτησης ενός εταιρικού αυτοκινήτου BMW ή MINI για τους υπαλλήλους. Τεχνολογίες αιχμής όπως το BMW EfficientDynamics και το BMW ConnectedDrive, αλλά και το MINIMALISM και το MINI Connected,  σας βοηθούν να οδηγείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια και οικονομία.  Αυτά είναι μόνον ορισμένα από τα οφέλη που μπορείτε να απολαμβάνετε από τις Εταιρικές Πωλήσεις BMW και ΜΙΝΙ.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

Υψηλές υπολειμματικές αξίες, αποδοτικοί κινητήρες και χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης: στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα BMW και ΜΙΝΙ. Για παράδειγμα η επιλογή μίας BMW 116d EfficientDynamics: ο τέλειος συνδυασμός οικονομίας, επιδόσεων και οδηγικής απόλαυσης. Η BMW 116d EfficientDynamics παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου καταναλώνοντας μόλις 3,4 λίτρα καυσίμου ανά 100 km (μέση κατανάλωση) και εκπέμποντας 89 g CO2/km. Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε για την οικονομικότερη επιλογή αυτοκινήτων για την εταιρία σας.

SERVICE & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

Στο BMW Group κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουμε μακροχρόνια τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οργανισμού σας. Προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που είναι προσαρμοσμένες στην τοπική αγορά. Διατηρούμε Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για την εταιρία σας, σχετικά με τους τύπους αυτοκινήτων, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση του στόλου. Με παρουσία σε όλον τον κόσμο, η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει υποστήριξη. Οι εξειδικευμένοι εταιρικοί σύμβουλοι παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, θέτοντας τις βάσεις για μία επιτυχημένη μακροχρόνια συνεργασία.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

Το BMW EfficientDynamics αποτελεί την εταιρική στρατηγική του BMW Group που στοχεύει πάντα στον συνδυασμό της υψηλής απόδοσης και της μέγιστης δυναμικής. Εδώ συμπεριλαμβάνεται η συνολική σχεδίαση του αυτοκινήτου, το σύστημα κίνησης-μετάδοσης και η διαχείριση ενέργειας, η έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους, η αεροδυναμική, το BMW eDrive και οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo. Το αποτέλεσμα δεν είναι ο συμβιβασμός αλλά η γνήσια οδηγική απόλαυση. Το BMW EfficientDynamics αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για τους εργαζόμενους, για την επιλογή ενός αυτοκινήτου BMW, μειώνοντας το κόστος χρήσης.  

  • Η συνολική σχεδίαση του αυτοκινήτου
  • Το σύστημα μετάδοσης κίνησης.
  • Έξυπνη διαχείριση ενέργειας

BMW CONNECTEDDRIVE*.

BMW ConnectedDrive – ένα πακέτο τεχνολογιών που περιλαμβάνει υπηρεσίες, εφαρμογές και συστήματα υποστήριξης οδηγού που σας συνδέουν στενά με τον κόσμο γύρω σας. Καθίστε αναπαυτικά και στήστε τον προσωπικό σας χώρο γραφείου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Με το BMW ConnectedDrive μπορείτε να λαμβάνετε, να διαβάζετε και να απαντάτε στα e-mail σας. Ή να συγχρονίζετε τα δεδομένα σας, όπως το βιβλίο διευθύνσεων, με το αυτοκίνητό σας. Τι άλλο συμβαίνει στον κόσμο; Η BMW σας ξέρει τι σας ενδιαφέρει και σας εκφωνεί τις τελευταίες ειδήσεις μέσω του ηχοσυστήματος κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας. Μπορείτε να βασίζεστε πλήρως στα συστήματα υποστήριξης οδηγού σε κάθε σας διαδρομή. Κάνουν την BMW σας ακόμα πιο έξυπνη και σας υποστηρίζουν σε κάθε περίπτωση. Απολαύστε περισσότερη ασφάλεια και άνεση: με το BMW ConnectedDrive στο πλευρό σας.

 

*Μέρος των υπηρεσιών του BMW ConnectedDrive, δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά.