ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ.

BMW Service Inclusive.

Με το BMW Service Inclusive μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην απόλαυση της οδήγησης. Δεν θα σας απασχολούν τα έξοδα για τη συντήρηση, την επιθεώρηση ή και την αντικατάσταση των αναλώσιμων υλικών. Το πρόγραμμα παρέχεται από οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού, στην οποία ισχύει το πρόγραμμα. Επιπλέον, εάν αποφασίσετε να πουλήσετε την BMW σας, το πακέτο BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο, αυξάνοντας τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα

ΠΑΚΕΤΑ BMW SERVICE INCLUSIVE.

Ποιο πακέτο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας; Το BMW Service Inclusive ή το BMW Service Inclusive Plus; Με ποια διάρκεια και έως πόσα χιλιόμετρα;
Η διάρκεια ισχύος των πακέτων BMW Service Inclusive και BMW Service Inclusive Plus ξεκινά από την ημερομηνία 1ης ταξινόμησης του αυτοκινήτου και τελειώνει με τη συμπλήρωση της συμφωνημένης διάρκειας / χιλιομέτρων (όποιο συμπληρωθεί πρώτο).

Μάθετε ποιο πακέτο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

 • BMW Service Inclusive
 • BMW Service Inclusive Plus

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

 • Ελεγχόμενο κόστος για αναβαθμίσεις/επεκτάσεις: Εργασίες συντήρησης, αντικατάσταση αναλώσιμων υλικών, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και επισκευές από τους ειδικούς, τα πάντα καλύπτονται με ένα σταθερό και ελκυστικό κόστος.
 • Ελευθερία επιλογής: Έχετε τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Ελευθερία κινήσεων: Το BMW Service Inclusive παρέχεται σε οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού στην οποία ισχύει το πρόγραμμα.
 • Αδιάκοπη κάλυψη: Το BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, διατηρώντας υψηλή την αξία μεταπώλησης της BMW σας.
 • Δυνατότητα επέκτασης/αναβάθμισης: Μπορείτε να επεκτείνετε ή να αναβαθμίσετε το πακέτο BMW Service Inclusive του αυτοκινήτου σας.

 

 

*Το BMW Service Inclusive ισχύει μόνο εάν το αυτοκίνητο οδηγείται με τον συνιστώμενο τρόπο και οι εργασίες συντήρησης έχουν εκτελεστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Δεν καλύπτονται τα εξής: βλάβες που οφείλονται στη χρήση ακατάλληλου καυσίμου, φθορές στο χρώμα, το αμάξωμα, τα διακοσμητικά στοιχεία, ζημιές στο εσωτερικό (πχ υφάσματα, καλύμματα, πλαστικά κλπ), ζημιές στα κρύσταλλα (πχ παρμπρίζ, παράθυρα, φωτιστικά σώματα), ρυθμίσεις, τριξίματα, αεροδυναμικοί θόρυβοι, οσμές, προβλήματα με τα ελαστικά, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση και ζημιές στις ζάντες, επισκευές σε αξεσουάρ τα οποία δεν έχουν τοποθετηθεί κατά την παραγωγή του αυτοκινήτου, βλάβες και ζημιές που οφείλονται σε αμέλεια ή κακή χρήση εκ μέρους του κατόχου (πχ ζημιά κινητήρα λόγω ανεπαρκούς ποσότητας λαδιού ή συμμετοχής σε αγώνες), διαρροές και προβλήματα της μπαταρίας. 

Η δυνατότητα χρήσης του προγράμματος Service Inclusive και Service Inclusive Plus, είναι εφικτή όταν ανάψει η κίτρινη ή η κόκκινη ένδειξη συντήρησης στην οθόνη του οχήματος. Η διετής εγγύηση και οι εξαιρέσεις από την εγγύηση, που προβλέπονται στους όρους πώλησης των νέων αυτοκινήτων, παραμένουν ανεπηρέαστες.

Μάθετε ποιο πακέτο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το BMW Service Inclusive και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

 • Τι είναι το BMW Service Inclusive;
 • Τί δικαιώματα έχετε ως κάτοχος πακέτου BMW Service Inclusive;
 • Για ποια μοντέλα διατίθεται το BMW Service Inclusive;
 • Παρέχονται οι υπηρεσίες του BMW Service Inclusive και από τους υπόλοιπους Επίσημους Εμπόρους / Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές πέραν αυτού από τον οποίο προμηθευτήκατε το πακέτο BMW Service Inclusive;
 • Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ή αναβάθμισης ενός πακέτου από άλλον Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή πέραν του αρχικού Επίσημου Εμπόρου / Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή από τον οποίο προμηθευτήκατε το πακέτο BMW Service Inclusive;
 • Πότε ξεκινά η περίοδος ισχύος του BMW Service Inclusive;
 • Πότε τελειώνει η περίοδος ισχύος του BMW Service Inclusive;
 • Σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου, το δικαίωμα κάλυψης από το BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται στον νέο κάτοχο;
 • Πόσο κοστίζει ένα πακέτο BMW Service Inclusive;
 • Ποιά οφέλη έχετε ως κάτοχος του πακέτου BMW Service Inclusive;