Επισκευή και Φροντίδα BMW, υπάλληλος, συνεργείο service

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ.

#WHATEVERHAPPENS. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ BMW.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ.#WHATEVERHAPPENS. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ BMW.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Μια μικρή γρατσουνιά ή εκτεταμένες ζημιές μετά από ατύχημα - η καθημερινότητα αφήνει τα σημάδια της. Ό,τι κι αν συμβεί όμως, οι ειδικοί των Πιστοποιημένων Φανοποιείων και Συνεργείων Βαφής BMW εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα επανέλθει σε άριστη κατάσταση. Επειδή κανείς δεν γνωρίζει την BMW σας τόσο καλά όσο εμείς.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

  • 01 Διατήρηση αξίας χάρη σε μια πιστοποιημένη διαδικασία επισκευής.
  • 02 Το όχημα περνάει με επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας.
  • 03 Άψογη λειτουργικότητα.
  • 04 Γρήγορη και ομαλή επεξεργασία.
  • 05 Πάντα ήρεμοι, πάντα στα καλύτερα χέρια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΒΑΦΗΣ BMW.

Πιστοποιημένα Φανοποιεία και Συνεργεία Βαφής BMW, Επισκευή και Φροντίδα BMW

Επιλέξτε τις επισκευές με προηγμένη τεχνολογία διάγνωσης και δοκιμών. Τα πρότυπά μας εφαρμόζονται σε όλα τα σημεία του επίσημου δικτύου και διαφυλάσσουν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί εξασφαλίζουν τη διατήρηση της αξίας της BMW σας χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και εγκεκριμένα χρώματα. Τόσο σε αυτοκίνητα BMW με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΕΠΙΣΚΕΥΈΣ BMW ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.

Επισκευή και Φροντίδα BMW, Επισκευές BMW μετά από ατύχημα, κοντινή λήψη, αλλαγή μάσκας "νεφρών" BMW

Ατυχήματα συμβαίνουν. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε: οι ειδικοί μας βρίσκονται δίπλα σας για να σας παρέχουν γρήγορη και επαγγελματική υποστήριξη. Ακόμα και μετά ένα ατύχημα με εκτεταμένες ζημιές στο αμάξωμα, τη βαφή, τα ηλεκτρονικό συστήματα ή τα συστήματα ασφαλείας. Με άρτια τεχνογνωσία, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW ή εξαρτήματα ίδιας ποιότητας και τις βέλτιστες μεθόδους για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει αψεγάδιαστη εμφάνιση και άριστη λειτουργικότητα όλων των συστημάτων του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα
Επισκευή και Φροντίδα BMW, Επισκευές Αμαξώματος, υπάλληλος, συνεργείο service

Επισκευές Αμαξώματος BMW.

Το αμάξωμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφάλεια των επιβατών του αυτοκινήτου. Εάν, λόγω ατυχήματος, προκληθούν σημαντικές ζημιές στο αμάξωμα που δεν περιορίζονται μόνο σε κάποιες γρατσουνιές ή ουλές, οι τεχνικοί μας θα καθορίσουν πρώτα την έκταση ζημιών χρησιμοποιώντας διαγνωστικά εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας και στη συνέχεια θα επαναφέρουν το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα γίνουν υποχωρήσεις από πλευράς εμφάνισης και, κυρίως, ασφάλειας.

Επισκευή και Φροντίδα BMW, Εργασίες Συνεργείου Βαφής BMW, υπάλληλος, συνεργείο service

Εργασίες Συνεργείου Βαφής BMW.

Για την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών στη βαφή, οι τεχνικοί μας εφαρμόζουν τις νεότερες τεχνολογίες στίλβωσης και το φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα υδατοδιαλυτών βερνικιών BMW. Η πανομοιότυπη απόχρωση και η συμμόρφωση με τα νεότερα πρότυπα βαφής και επισκευής BMW οδηγούν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που διαρκεί στον χρόνο και διατηρεί την αξία της BMW σας.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ BMW.

Επισκευή και Φροντίδα BMW, Αισθητικές Επισκευές BMW, υπάλληλος, συνεργείο service

Ακόμα και η αποκατάσταση μιας μικρής ζημιάς απαιτεί δεξιοτεχνία. Αυτό ακριβώς προσφέρουν οι Αισθητικές Επισκευές BMW. Είτε πρόκειται για μια μικρή γρατσουνιά στο χρώμα, είτε για ένα σκίσιμο στην επένδυση καθίσματος - με τη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογικών επισκευής, οι τεχνικοί μας θα αποκαταστήσουν τα μικρά ελαττώματα γρήγορα και με αποτελεσματικά. Για να είστε βέβαιοι ότι η BMW σας παραμένει μια γνήσια BMW.

Μάθετε περισσότερα
Επισκευή και Φροντίδα BMW, Επισκευές κρυστάλλων BMW

Επισκευές κρυστάλλων BMW.

Ένα μικρό χαλίκι μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Ένα μικρό σημαδάκι από εκτίναξη χαλικιού μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε ρωγμή απαιτώντας τη δαπανηρή αντικατάσταση ολόκληρου του παρμπρίζ. Ωστόσο, εάν η ζημιά δεν βρίσκεται εντός του οπτικού πεδίου του οδηγού, οι τεχνικοί μας μπορούν επισκευάσουν το παρμπρίζ γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επισκευή και Φροντίδα BMW, Επισκευές ουλών BMW, υπάλληλος, συνεργείο service

Επισκευές ουλών BMW.

Μήπως το τελευταίο ταξίδι άφησε τα σημάδια του; Οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν και να αποκαταστήσουν ουλές με διάμετρο έως 60 mm στο αμάξωμα. Οι σύγχρονες μέθοδοι εγγυώνται ότι δεν θα προκληθούν ζημιές στο χρώμα κατά την επισκευή.

Επισκευή και Φροντίδα BMW, Επισκευή μικρών σημαδιών BMW, υπάλληλος, συνεργείο service

Επισκευή μικρών σημαδιών BMW.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να επιδιορθώσουν γρήγορα και με ακρίβεια μικρές ζημιές στο χρώμα με διάμετρο έως 25 mm περιμετρικά ή στις άκρες του αμαξώματος, καθώς και γρατσουνιές μήκους έως 100 mm. Χάρη στην ειδική διαδικασία αποκατάστασης δεν απαιτείται η αφαίρεση του εξαρτήματος για την επισκευή.

Επισκευή και Φροντίδα BMW, Επισκευές σε πλαστικά μέρη BMW, υπάλληλος, συνεργείο service

Επισκευές σε πλαστικά μέρη BMW.

Χάρη στις επισκευές σε πλαστικά μέρη BMW, οι μικρές ζημιές στα εξωτερικά πλαστικά μέρη με διάμετρο έως 25 mm, όπως π.χ. μικρές ρωγμές στον προφυλακτήρα, μπορούν να επιδιορθωθούν γρήγορα και εύκολα. Οι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν μικρές γρατσουνιές και σημάδια με απόλυτη φροντίδα.

Επισκευή και Φροντίδα BMW, Επισκευές Ζαντών Ελαφρού Κράματος BMW, υπάλληλος, συνεργείο service

Επισκευές Ζαντών Ελαφρού Κράματος BMW.

Αρκεί μια στιγμή απροσεξίας στο παρκάρισμα για να προκληθεί ζημιά στη ζάντα. Οι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν ζημιές στις ζάντες βάθους έως 1 mm και σε απόσταση έως 5 cm από το χείλος χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά υλικά αποκατάστασης και στη συνέχεια βάφοντας τη ζάντα ώστε να ταιριάζει άψογα στην BMW σας.

Επισκευή και Φροντίδα BMW, Επισκευές εσωτερικού BMW, υπάλληλος, συνεργείο service

Επισκευές εσωτερικού BMW.

Η καθημερινότητα αφήνει τα σημάδια της. Σχισμένη ή τρυπημένη επένδυση καθίσματος, μικροφθορές από τριβή, π.χ. σε χειριστήρια - επιδιορθώνουμε αυτά τα σημάδια με διάμετρο έως 15 mm ή με μήκος έως 40 mm. Μπορούμε επίσης να αποκαταστήσουμε αποχρωματισμένα σημεία ή να απομακρύνουμε σημάδια ρύπων.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ BMW: ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

  • Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη Γραμμή Επικοινωνίας BMW σε περίπτωση ατυχήματος;

    Σε περίπτωση ατυχήματος είμαστε στο πλευρό σας με μια κλήση. Η Διαχείριση Ατυχημάτων BMW φροντίζει για τα πάντα, από τη δήλωση ατυχήματος και την επισκευή μέχρι τη διαδικασία αποζημίωσης. Η Γραμμή Επικοινωνίας BMW σε περίπτωση Ατυχήματος είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από το μενού iDrive, την οθόνη αφής ή τηλεφωνικά: (+30) 210-9118 100

  • Τι μπορεί να μου προσφέρει η Επισκευή μετά από ατύχημα BMW;
  • Πότε ενδείκνυνται οι Αισθητικές Επισκευές BMW;

BMW SERVICE.

Επισκευή και Φροντίδα BMW, κόμβος BMW Service, υπάλληλος service συμβουλεύει πελάτη

Οι πλήρεις παροχές του BMW Service.

Στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW εσείς και η BMW σας βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πακέτα service μεγάλης διάρκειας, ελκυστικές τιμές και πολλές ακόμα εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Μάθετε περισσότερα
Επισκευή και Φροντίδα BMW, Οδική Βοήθεια BMW, άντρας στο τηλέφωνο

Οδική Βοήθεια BMW.

Η υπηρεσία Οδικής Βοήθειας BMW διατίθεται δωρεάν, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω της εφαρμογής My BMW ή απευθείας από το αυτοκίνητο.

Μάθετε περισσότερα
Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW, Επισκευή και Φροντίδα BMW, γυναίκα κρατά στα χέρια της έναν κατάλογο BMW

Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW.

Εάν συμβεί κάτι απρόβλεπτο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας, όπως είναι π.χ. οι γρήγορες επισκευές με Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, και απολαύστε ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας.

Μάθετε περισσότερα
Επισκευή και Φροντίδα BMW, εφαρμογή My BMW, γυναίκα με smartphone στο χέρι στηρίζεται σε αυτοκίνητο BMW

Εφαρμογή My BMW.

Η εφαρμογή My BMW αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για τη διαχείριση των ραντεβού για σέρβις.

Μάθετε περισσότερα