#WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE.

ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ BMW.

Εσείς και η BMW σας είστε στα καλύτερα δυνατά χέρια με τον Συνεργάτη Εξυπηρέτησης BMW. Από τα μακροπρόθεσμα πακέτα υπηρεσιών, όπως το BMW Service Inclusive, των ελκυστικών all-inclusive τιμών του BMW Value Service, όσο και την επισκευή και φροντίδα της BMW και πολλές άλλες εξατομικευμένες υπηρεσίες. Έχουμε πάντα τη βέλτιστη προσφορά για εσάς — για κάθε μοντέλο BMW, για τις ανάγκες σας και για τα πολλά ξέγνοιαστα χιλιόμετρα που σας περιμένουν. 

Άντρας χρησιμοποιεί smartphone

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ONLINE – ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Η άρτια εξυπηρέτηση ξεκινά online — γρήγορα, εύκολα και ανά πάσα στιγμή. Είτε αναζητάτε service φρένων, αλλαγή λαδιών ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία: με τον online προγραμματισμό ραντεβού της BMW προσφέρουμε μια βολική λύση για την επόμενης επίσκεψής σας. Γιατί κανένας άλλος δεν γνωρίζει το όχημά σας, από τους εξειδικευμένους ειδικούς της BMW Service. Απλά επιλέξτε την υπηρεσία που επιθυμείτε και στη συνέχεια αναζητήστε τα διαθέσιμα ραντεβού με τον τοπικό Συνεργάτη Εξυπηρέτησης BMW.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY BMW.

Γυναίκα με smartphone μπροστά από μία BMW

Τα οφέλη σας.

 • Προγραμματισμός ραντεβού online
 • Ενημέρωση για το επόμενο service και τη συντήρηση της BMW σας
 • Σε περίπτωση βλάβης, μεταδίδει αυτόματα τα δεδομένα του αυτοκινήτου και της γεωγραφικής θέσης σας, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτησή σας.
 • Εύκολος έλεγχος και παρακολούθηση του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.
 • Νέα και ενημερώσεις σχετικά με τη BMW.
Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα με smartphone μέσα σε μία BMW

Αποκτήστε την εφαρμογή My BMW με τρία μόλις βήματα.

 1. Κατεβάστε δωρεάν το My BMW App από το Apple App Store ή το Google Play Store.
 2. Συνδεθείτε με το BMW ID σας ή δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό.
 3. Εισάγετε τον αριθμό πλαισίου (VIN) της BMW σας και συνδέστε την στην εφαρμογή My BMW.
Μάθετε περισσότερα

BMW SERVICE.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ BMW.

BMW Service Inclusive, BMW μπροστά από καλοκαιρινό σκηνικό με μοντέλο

Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία – στην οδηγική απόλαυση. Το BMW Service Inclusive σάς προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε.
Παράλληλα, η BMW σας θα είναι πάντα στα καλύτερα χέρια των τεχνικών του Επίσημου Δικτύου BMW.

BMW VALUE SERVICE.

BMW Value Service, BMW μπροστά από γκαράζ με μοντέλα

Με την BMW σας έχετε ζήσει πολλές ξεχωριστές στιγμές, για αυτό την αγαπάτε. Για να εξασφαλίσουμε πως θα ζήσετε ακόμα περισσότερα μαζί, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα συντήρησης για μοντέλα BMW άνω των 5 ετών, το BMW Value Service. Τα πακέτα Value Service περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά, που συνοδεύονται από διετή εγγύηση, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα σε ελκυστική τιμή.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ BMW.

BMW Επέκταση Εγγύησης, γυναίκα και άντρας κάθονται σε μία BMW και κοιτούν έξω από το παράθυρο

Απολαύστε μεγαλύτερη ασφάλεια για έως και 5 χρόνια. Με την Επέκταση Εγγύησης BMW έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε την εγγύηση σε καινούρια αυτοκίνητα για έως και 5 έτη από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας (έως 200.000 km). Επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας και απολαύστε ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Είμαστε πάντα δίπλα σας – με εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονες μεθόδους επισκευής και Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, πραγματοποιώντας τις επισκευές στο αυτοκίνητό σας, με άκρως επαγγελματικό τρόπο, ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς. Έτσι, η BMW σας θα εξακολουθεί να έχει την άψογη εμφάνισή της, διατηρώντας την αξία της. Σε περίπτωση ατυχήματος ή ακινητοποίησης λόγω βλάβης, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα βρίσκεται δίπλα σας, παντού και πάντα. Επωφεληθείτε από το BMW Mobile Care που σας υποστηρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά.
Γενικός έλεγχος, Συντήρησης & Proactive Care Γυναίκα με κίτρινο πουκάμισο και smartphone στο χέρι ακουμπά σε λευκό καπό BMW

Proactive Care.

Είμαστε πάντα δίπλα σας- αυτή είναι η υπόσχεση των υπηρεσιών μας. Οι τελευταίας τεχνολογίας αισθητήρες ανιχνεύουν την ανάγκη για συντήρηση ή επισκευή της BMW σας νωρίς. Αν οι αισθητήρες εντοπίσουν κάτι ασυνήθιστο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μάθετε περισσότερα
BMW Οδική Βοήθεια, τεχνικός της BMW Οδικής Βοήθειας μιλά με τον οδηγό

BMW Mobile Care.

Με το BMW Mobile Care, η υποστήριξη βρίσκεται μόλις μία κλήση μακριά και είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της εφαρμογής My BMW ή απευθείας από το αυτοκίνητό σας μέσω του iDrive στο μενού BMW ConnectedDrive και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας υποστηρίξει τηλεφωνικά ή επιτόπου.

Μάθετε περισσότερα
BMW Επισκευή και Φροντίδα. BMW επισκευή προβολέων.

BMW Επισκευή και Φροντίδα.

Επιδιορθώσεις έπειτα απο ατύχημα ή καλλωπισμός: Μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ειδικούς στα BMW Πιστοποιημένα Φανοποιεία. Επιδιορθώνουν τυχόν ζημιές, μεγάλες ή μικρές, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και βάσει του τι ταιράζει απόλυτα στη BMW σας.

Μάθετε περισσότερα
Ενέργεια Ανάκλησης, δύο άντρες συζητούν

Ενέργειες Ανάκλησης BMW.

Η ασφάλεια των πελατών και των προϊόντων μας αποτελεί βασικό μας μέλημα. Αυτός είναι ο λόγος που διενεργούμε συνεχώς ελέγχους ποιότητας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό πλαισίου οχήματος για να δείτε εάν υπάρχουν τεχνικές ενέργειες ανάκλησης για την BMW σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η BMW αναλαμβάνει το κόστος για όλες τις τεχνικές ενέργειες ανάκλησης και service.

Μάθετε περισσότερα
Έλεγχος αυτοκινήτου BMW και συντήρηση στο καπό BMW

BMW έλεγχος οχήματος & συντήρηση.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του BMW Service συνεργάζονται με καινοτόμες τεχνολογίες συνεργείου και Γνήσια Ανταλλακτικά BMW. Αυτό εξασφαλίζει την οδηγική σας απόλαυση, την ασφάλεια και τη διατήρηση της αξίας της BMW σας, ανεξάρτητα από το έτος αγοράς του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα
BMW Teleservices, γυναίκα χειρίζεται την οθόνη σε μία BMW

BMW Teleservices.

Το BMW Teleservices κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη: όταν το αυτοκίνητό σας χρειάζεται συντήρηση ή εάν έχετε εμπλακεί σε ατύχημα, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα λάβει όλες τις σχετικές πληροφορίες αυτοκινήτου και θα επικοινωνήσπρογραμματίσετε ένα ραντεβού. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στην ει μαζί σας για να διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

Μάθετε περισσότερα
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, δίσκος φρένων, σταθμός δοκιμών

Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW είναι η καλύτερη επιλογή. Έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί εξονυχιστικά για τη δική σας BMW. Καινούρια ή ανακατασκευασμένα, τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, εξασφαλίζουν άριστες επιδόσεις και αυξάνουν την μεταπωλητική αξία.

Μάθετε περισσότερα

BMW SERVICE: ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

 • Τι είναι το BMW Service;
 • Πόσο συχνά θα πρέπει να προγραμματίζω ένα ραντεβού για service και ποια είναι τα συνιστώμενα χρονικά διαστήματα συντήρησης για το αυτοκίνητό μου;
 • Πώς μπορώ να ξέρω τι εργασίες service χρειάζεται η BMW μου;
 • Που βρίσκεται ο πλησιέστερος Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής ΒMW;
 • Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW;
 • Τι είναι ο αριθμός VIN και που μπορώ να το βρω;