BMW Service, Επίσημος Έμπορος BMW και πελάτες BMW στέκονται μπροστά από το συνεργείο BMW

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ.
ΓΙΑ ΚAΘΕ BMW.

BMW Service.

Γιατί να ανησυχείτε για την ηλικία; Αντί να μετράτε χρόνια, είναι προτιμότερο να μετράτε τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής. Το ίδιο ισχύει και για την BMW σας: Δεν έχει σημασία η ηλικία της αλλά οι όμορφες στιγμές που μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μαζί της. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει το BMW Service.

Οι μοναδικές παροχές του BMW Service εξασφαλίζουν ότι εσείς και η BMW σας θα βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί χρησιμοποιούν Γνήσια Ανταλλακτικά BMW για να διασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει μία γνήσια BMW. Από τα πακέτα συντήρησης του BMW Service Inclusive και τις ελκυστικές τιμές του BMW Value Service μέχρι την BMW Οδική Βοήθεια και τη βοήθεια για περιστατικά ατυχημάτων, την Επέκταση Εγγύησης και το BMW Teleservice: σας προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος κορυφαίων υπηρεσιών – για κάθε μοντέλο BMW, για όλες τις ανάγκες και για τα ακόμα πιο πολλά και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα που σας περιμένουν.

Μάθετε περισσότερα
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ. <br>ΓΙΑ ΚAΘΕ BMW. BMW Service.

ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η BMW ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΝΗΣΙΑ.

Ανακαλύψτε το BMW Service.

BMW Service, άντρας στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SERVICE.

Ξέγνοιαστη οδηγική απόλαυση χάρη στο BMW Service.

Εσείς και η BMW σας βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια με τους εξειδικευμένους τεχνικούς BMW: Ανακαλύψτε τις ελκυστικές προτάσεις μας για Service - για κάθε μοντέλο BMW, σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες για πολλά ακόμα ξένοιαστα χιλιόμετρα που σας περιμένουν.

BMW Service, ανέπαφα, online BMW Service

MY BMW SERVICE.

Ατομική εξυπηρέτηση - όπου κι αν βρίσκεστε.

BMW Service - οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε και να παρακολουθήσετε πολλές υπηρεσίες BMW online.  Αξιοποιήστε τον χρόνο σας για αυτά που έχουν πραγματικά σημασία στην ζωή. 

BMW Service, BMW Service Inclusive, άντρας κάθεται χαλαρά σε έναν Επίσημο Έμπορο BMW

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Συγκεντρωθείτε στην απόλαυση της οδήγησης της BMW σας.

Δεν είναι πάντα εύκολο να τα αντιμετωπίζουμε όλα με ευκολία. Το BMW Service Inclusive φροντίζει για μεγαλύτερη ηρεμία. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε. Χωρίς κρυφά έξοδα. Για να γνωρίζετε τι πρέπει να αναμένετε στο μέλλον: άψογο service για την BMW, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Επειδή η πρότασή μας είναι εξίσου ελκυστική και για τις BMW που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

BMW Service, Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW, άντρας και γυναίκα ξαπλώνουν χαλαρά στο καπό μίας BMW

ΓΝΗΣΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ BMW.

Απόδοση. Αποδοτικότητα. Ασφάλεια.

Τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά των κινητήρων BMW και συμβάλλουν στην πλήρη ανάπτυξη της ισχύος, την υψηλή αποδοτικότητα και την προστασία του κινητήρα από φθορές και διάβρωση. Έτσι, ο κινητήρας διατηρείται καθαρός και αυξάνεται η διάρκεια ζωής του.

BMW Service, κράτηση, πακέτο BMW Service

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ BMW SERVICE.

Με το BMW Service θα βρείτε το πακέτο service που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στις ανάγκες της BMW σας.
BMW Service, αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW, επικοινωνία BMW Service

Ο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ BMW ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.

Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει προσωπικά για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες BMW. Απολαύστε περισσότερο τα όμορφα πράγματα στη ζωή και κλείστε ένα ραντεβού με τον Eξουσιοδοτημένο Eπισκευαστή BMW της επιλογής σας.

BMW SERVICE.

Με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργατών και υψηλή διαθεσιμότητα Γνήσιων Ανταλλακτικών, η BMW είναι εκεί για εσάς σε όλο τον κόσμο με premium υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

 • 01 Άριστη σχέση αξίας -τιμής
 • 02 Χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW
 • 03 Εξειδικευμένοι τεχνικοί service με τεχνογνωσία BMW
 • 04 Ελκυστικές και ξεκάθαρες τιμές
 • 05 Κάθε BMW είναι ευπρόσδεκτη

MY BMW SERVICE.

Η υπηρεσία My BMW Service σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη. Παρέχοντας καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε στιγμή. Μέγιστη ανεξαρτησία και εξοικονόμηση χρόνου. Κλείστε το ραντεβού σας για service online: όλο το εικοσιτετράωρο όπου κι αν βρίσκεστε. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να παραμένετε συνδεδεμένοι με την BMW σας με την εφαρμογή My BMW. Η οποία μπορεί να είναι ο προσωπικός σας βοηθός με συνεχώς νέες λειτουργίες.

Με το Smart Video Communication μπορείτε να δείτε, εφόσον απαιτείται, τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στο αυτοκίνητό σας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, ενώ η BMW σας είναι στο συνεργείο. Πλήρης έλεγχος των συνιστώμενων επισκευών / συντηρήσεων, ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα, με την Ψηφιακή Υποδοχή BMW, μπορείτε να παραδώσετε την BMW σας στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές  BMW, αποφεύγοντας τους χρόνους αναμονής.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

 • 01 My BMW Service - Οποτεδήποτε. Οπουδήποτε. Ανέπαφα.
 • 02 Όλες οι σχετικές πληροφορίες πάντα συνδεδεμένες με την BMW σας με την εφαρμογή My BMW.
 • 03 Μέγιστη ευελιξία χάρη στην υπηρεσία Online Appointment.
 • 04 Επιβεβαιώστε συνιστώμενες επισκευές / συντηρήσεις απευθείας από το συνεργείο χρησιμοποιώντας το BMW Smart Video Communication.
 • 05 Ανέπαφη εξυπηρέτηση, ακόμα και κατά την παράδοση και παραλαβή του οχήματος.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟ SERVICE ΣΑΣ!

My BMW Service - οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε και να παρακολουθήσετε πολλές υπηρεσίες BMW online. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας για αυτά που έχουν πραγματικά σημασία στην ζωή.

BMW Service, ανέπαφο BMW service, online προγραμματισμός ραντεβού

My BMW App.

Με την εφαρμογή My BMW, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε μέσα στην BMW σας. Η εφαρμογή σχεδιάζει ταξίδια / διαδρομές, σας βοηθάει σε περίπτωση βλάβης, σας υπενθυμίζει να κλείσετε το επόμενο ραντεβού για service και πολλά άλλα.
Μάθετε περισσότερα
BMW Service, ανέπαφο BMW service, Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού

BMW Online Appointment.

Με την εφαρμογή του BMW Online Appointment, μπορείτε τώρα να κλείσετε ραντεβού όλο το εικοσιτετράωρο, στην ιστοσελίδα του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW της επιλογής σας, με λίγα μόνο κλικ - όσο το δυνατόν γρηγορότερα και βάσει του δικού σας προγράμματος. Είτε πρόκειται για αντικατάσταση στα τακάκια φρένων, αλλαγή λαδιού είτε για κάποια επισκευή: το σωστό service ξεκινά online.
Μάθετε περισσότερα
BMW Service, ανέπαφο BMW service, Παραλαβή και Παράδοση

BMW Smart Video Communication.

Με τo BMW Smart Video Communication, το Service σας γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Ενώ η BMW σας είναι στο συνεργείο, θα λάβετε ένα βίντεο με τις απαραίτητες επισκευές / συντηρήσεις του αυτοκινήτου σας. Τις οποίες μπορείτε να συζητήσετε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς ή να τις αποδεχτείτε μέσω ενός κλικ.
Μάθετε περισσότερα
BMW Service, ανέπαφο BMW service, BMW Service Βίντεο

Ψηφιακή Υποδοχή Service.

Στα κέντρα εξυπηρέτησης μας έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε την BMW σας ανέπαφα σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς μας. Για να το κάνετε αυτό, κλείστε ένα ραντεβού με τους συνεργάτες μας online ή τηλεφωνικά και επιλέξτε την επιλογή της ψηφιακή υποδοχής. Λίγες ημέρες πριν από το ραντεβού σας θα λάβετε ένα σύνδεσμο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε ένα check-in. Μετά από αυτό το check-in, θα λάβετε έναν κωδικό για το προσωπικό σας ντουλάπι.
Μάθετε περισσότερα

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Το συναίσθημα του να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία. Με το BMW Service Inclusive μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην απόλαυση της οδήγησης. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε.  Η BMW σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια όλων των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

 • 01 Διαφορετικά πακέτα Service για διαφορετικές ανάγκες.
 • 02 Ελκυστικό πλεονέκτημα τιμής σε σχέση με τις μεμονωμένες υπηρεσίες
 • 03 Επιθυμητοί όροι 3 έως 6 ετών με χιλιομετρική απόσταση από 40.000 έως 120.000 χιλιόμετρα. *
 • 04 Τεχνογνωσία των εξειδικευμένων τεχνικών service, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα, που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές του BMW Group.
 • 05 Υψηλή μεταπωλητική αξία χάρη στη δυνατότητα αυτόματης μεταβίβασης στον επόμενο ιδιοκτήτη.

* Δυνατότητα επέκτασης/αναβάθμισης: Μπορείτε να επεκτείνετε ή να αναβαθμίσετε το πακέτο BMW Service Inclusive του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Δεν είναι πάντα εφικτό να τα αντιμετωπίζουμε όλα με ευκολία. Το BMW Service Inclusive φροντίζει για μεγαλύτερη ηρεμία. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε. Χωρίς κρυφά έξοδα. Για να γνωρίζετε τι πρέπει να αναμένετε στο μέλλον: άψογο service για την BMW σας, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Επειδή η πρότασή μας είναι εξίσου ελκυστική και για τις BMW που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα. Επιλέξτε το πακέτο βάσει των προσωπικών σας αναγκών. Με BMW Service Inclusive Calculator, μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε το κόστος για τα διάφορα πακέτα από το σπίτι. Ανακαλύψτε το πακέτο που ανταποκρίνεται ιδανικά στις προσωπικές σας ανάγκες για τέλεια εξυπηρέτηση.

Μάθετε περισσότερα
BMW Service, BMW Service Inclusive για καινούρια αυτοκίνητα

BMW Service Inclusive για Νέα Οχήματα.

Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για οχήματα που δεν έχουν κάνει ακόμη το πρώτο τους Service. Η διάρκεια ισχύος του πακέτου ξεκινά από την ημερομηνία 1ης ταξινόμησης του αυτοκινήτου.

Οι υπηρεσίες:

 • Αλλαγή λιπαντικού και φίλτρου λαδιού κινητήρα (περιλαμβάνεται και συμπλήρωση λιπαντικού)
 • Έλεγχος αυτοκινήτου, βάσει των προδιαγραφών του BMW Group
 • Αντικατάσταση φίλτρου αέρα
 • Αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου (για κινητήρες diesel)
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αντικατάσταση μπουζί (για κινητήρες βενζίνης)
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα
BMW Service, BMW Service Inclusive για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

BMW Service Inclusive για Μεταχειρισμένα Οχήματα.

Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για οχήματα που έχουν κάνει το πρώτο τους service. Η διάρκεια ισχύος του πακέτου Service Inclusive για μεταχειρισμένα οχήματα ξεκινά αυτόματα την επόμενη ημέρα από τον προγραμματισμό του ραντεβού σας για Service.

Οι υπηρεσίες:

 • Αλλαγή λιπαντικού και φίλτρου λαδιού κινητήρα (περιλαμβάνεται και συμπλήρωση λιπαντικού)
 • Έλεγχος αυτοκινήτου, βάσει των προδιαγραφών του BMW Group
 • Αντικατάσταση φίλτρου αέρα
 • Αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου (για κινητήρες diesel)
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αντικατάσταση μπουζί (για κινητήρες βενζίνης)
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα
BMW Service, BMW Service Inclusive για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

BMW Service Inclusive για Ηλεκτρικά Οχήματα.

Ηλεκτρικά ταξίδια χωρίς άγχος: Αυτό το πακέτο σας προσφέρει 100% διαφάνεια κόστους και εύκολο σχεδιασμό. Επιλέγετε τη διάρκεια των 4 ή 6 ετών.

Οι υπηρεσίες:

 • Έλεγχος αυτοκινήτου, βάσει των προδιαγραφών του BMW Group
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα

BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS: ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ.

Το καλό γίνεται τώρα ακόμα καλύτερο: με το BMW Service Inclusive Plus επωφελείστε από τις παροχές του αντίστοιχου πακέτου Service Inclusive και επιπρόσθετα καλύπτεστε για τις πιο σημαντικές επισκευές αναλώσιμων υλικών ανάλογα με τις απαιτήσεις συντήρησης. Το BMW Service Inclusive Plus διατίθεται για όλα τα καινούρια αυτοκίνητα και μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 3 μήνες μετά την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας. Η διάρκεια ή το όριο χιλιομέτρων του επιλεγμένου πακέτου ισχύει από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας.

Μάθετε περισσότερα
BMW Service Inclusive
BMW Service Inclusive Plus*

* Το BMW Service Inclusive Plus διατίθεται μόνο με την αγορά νέου αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα
BMW Service, κράτηση, πακέτο BMW Service

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ BMW SERVICE.

Με το BMW Service θα βρείτε το πακέτο service που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στις ανάγκες της BMW σας.

Ελκυστικές προσφορές service για το δικό σας μοντέλο BMW με ηλικία άνω των 5 ετών.

Έχετε καλύψει πολλά χιλιόμετρα με την BMW σας και έχετε ζήσει μαζί της πολλές περιπέτειες. Για αυτό την αγαπάτε. Για να εξασφαλίσετε ότι αυτή η αγάπη θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα, χρειάζεστε έναν συνεργάτη service που θα γνωρίζει άριστα την BMW και τις ανάγκες της. Για αυτόν τον λόγο προσφέρουμε το BMW Value Service: μία υπηρεσία ειδικά προσαρμοσμένη για μοντέλα BMW ηλικίας 5 ετών και άνω σε ελκυστική τιμή.  

Μάθετε περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΦΕΛΗ:

 • 01 Attractive price advantage over individual services for your BMW from 5 years of age.
 • 02 All-round worry-free service including oil, microfilter, brake services and many more incl. Original BMW Parts.
 • 03 Tailored to every need and BMW model.
 • 04 Additional advantages such as free car wash, airport service or replacement vehicle.

ΤΟ BMW VALUE SERVICE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

BMW Service, BMW Value Service, επισκόπηση
BMW Service, BMW Value Service, Service Λαδιών Κινητήρα BMW

Service Λαδιών BMW.

Για να διασφαλίσουμε ότι ο κινητήρας BMW θα λειτουργεί σωστά και θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, χρησιμοποιούμε στο service αποκλειστικά λάδια κινητήρα BMW υψηλής ποιότητας που είναι ειδικά προσαρμοσμένα στο δικό σας μοντέλο, καθώς και γνήσια φίλτρα λαδιού BMW. Απορρίπτουμε τα παλιά λάδια και φίλτρα λαδιού με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Το service περιλαμβάνει την αντικατάσταση της μπαταρίας του κλειδιού αυτοκινήτου.* * Το εύρος των εργασιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη σειρά, το μοντέλο, τον τύπο κινητήρα και το χρονικό διάστημα συντήρησης.
BMW Service, BMW Value Service, BMW Service, δίσκοι φρένων και τακάκια

BMW Service, δίσκοι φρένων και τακάκια.

Τα φρένα είναι το σύστημα ασφαλείας της BMW που δέχεται τις υψηλότερες καταπονήσεις. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και εσείς να είστε πάντα σίγουροι για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Οι γνήσιοι δίσκοι φρένων και τα τακάκια BMW είναι κορυφαίας ποιότητας, παρουσιάζουν εξαιρετικά μικρό βαθμό φθοράς και πολύ υψηλή αντοχή. Ο άψογος συνδυασμός όλων των επιμέρους εξαρτημάτων εξασφαλίζει τα καλύτερα δυνατά οδηγικά χαρακτηριστικά.
BMW Service, BMW Value Service, Επιθεώρηση BMW Service

Επιθεώρηση BMW Service.

Η επιθεώρηση BMW πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μετά από δύο χρόνια. Το βασικό πρόγραμμα εργασιών περιλαμβάνει τον έλεγχο στάθμης υγρών, όπως λάδια κινητήρα, υγρά φρένων και υγρό πλύσης παρμπρίζ. Επιπλέον περιλαμβάνονται οι έλεγχοι στο αμάξωμα, τα ελαστικά και στα συστήματα φώτων του αυτοκινήτου. Το εσωτερικό σύστημα προειδοποίησης της BMW σάς ειδοποιεί όταν έρθει η ώρα για service.* * Το εύρος των εργασιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη σειρά, το μοντέλο, τον τύπο κινητήρα και το χρονικό διάστημα συντήρησης.
BMW Service, κράτηση, πακέτο BMW Service

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ BMW SERVICE.

Με το BMW Service θα βρείτε το πακέτο service που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στις ανάγκες της BMW σας.
BMW Service, αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW, επικοινωνία BMW Service

Ο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ BMW ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.

Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει προσωπικά για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες BMW. Απολαύστε περισσότερο τα όμορφα πράγματα στη ζωή και κλείστε ένα ραντεβού με τον Eξουσιοδοτημένο Eπισκευαστή BMW της επιλογής σας.

ΓΝΗΣΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ BMW.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

 • 01 Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση καυσίμου, που οδηγεί σε μείωση εκπομπής ρύπων CO2. *
 • 02 Προστασία του κινητήρα από τη δημιουργία λάσπης, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία της λειτουργίας του. **
 • 03 Η σύνδεση των σωματιδίων βρωμιάς μειώνει τις εναποθέσεις στο εσωτερικό του κινητήρα.
 • 04 Η πρωτοποριακή καθαριστική τους τεχνολογία κατακρατά τα σωματίδια βρωμιάς, η οποία μειώνει τις εναποθέσεις στον κινητήρα. ***
 • 05 Εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία, ακόμη και σε θερμοκρασίες έως -40°C, γεγονός που επιτρέπει ευκολότερη «κρύα» εκκίνηση. ****

*Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση καυσίμου της BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE + 0W-20 στο WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) σε σύγκριση με τα λιπαντικά κινητήρων BMW Longlife-01 που δοκιμάστηκαν σε αυτοκίνητο BMW.
** Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών που έχουν για πρότυπα στη βιομηχανία.
*** Με βάση τις βιομηχανικών προδιαγραφών δοκιμές NOACK.
**** Ισχύει για όλες τις κατηγορίες 0W. Οι κατηγορίες 5W εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -35°C.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Απόδοση. Αποδοτικότητα. Ασφάλεια.

Τα Λιπαντικά Κινητήρων BMW TwinPower Turbo υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά των κινητήρων BMW και συμβάλλουν στην πλήρη ανάπτυξη της ισχύος, την υψηλή αποδοτικότητα και την προστασία του κινητήρα από φθορές και διάβρωση. Έτσι, ο κινητήρας διατηρείται καθαρός και αυξάνεται η διάρκεια ζωής του. Με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW TwinPower Turbo είστε πάντα ξέγνοιαστοι. Λιπαντικά Κινητήρα "Select" της κατηγορίας Silver, Λιπαντικά Κινητήρα "Premium Efficiency" της κατηγορίας Gold ή Λιπαντικά Κινητήρα "BMW M Performance" της κατηγορίας Red - ανακαλύψτε το ιδανικό Γνήσιο Λιπαντικό Κινητήρα BMW για τον κινητήρα της δικής σας BMW και επωφεληθείτε από την υψηλή απόδοση.

Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW, BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

Λιπαντικά Kινητήρα για βιώσιμη οδηγική απόλαυση: Αυτά τα Λιπαντικά συμβάλλουν στις εξαιρετικές επιδόσεις του κινητήρα, διατηρούν καθαρά τα μέρη του και τον προστατεύουν αποτελεσματικά.
Μάθετε περισσότερα
Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW, BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

Λιπαντικά Κινητήρα για εξαιρετικές επιδόσεις: Τα Λιπαντικά Kινητήρα της κατηγορίας 'Gold' δημιουργούν νέα πρότυπα, συμβάλλουν στις κορυφαίες επιδόσεις και προστατεύουν τον κινητήρα. Τα Λιπαντικά με την ετικέτα "FE" (= fuel economy) εξασφαλίζουν επιπλέον εξοικονόμηση καυσίμου στον κύκλο NEDC, σε σύγκριση με τα Λιπαντικά Κινητήρα BMW Longlife-01.
Μάθετε περισσότερα
Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW, BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Ανεφοδιασμός αδρεναλίνης: Τα Λιπαντικά Κινητήρα της κατηγορίας 'M TwinPower Turbo' είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των κινητήρων υψηλών επιδόσεων BMW M και παρέχουν εξαιρετική προστασία των εδράνων κύλισης, ακόμα και υπό ακραίες συνθήκες.
Μάθετε περισσότερα
Αγορά Γνήσιων Λαδιών Κινητήρα BMW, επικοινωνία BMW Service, αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW

Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα και BMW Service.

Προστατέψτε την BMW σας με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW και επωφεληθείτε από την εξαιρετική απόδοση και αντοχή. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας συμβουλεύσει για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με τις οποίες μπορείτε να οδηγήσετε τον κινητήρα της BMW σας στη μέγιστη απόδοση και να διατηρήσετε τη διάρκεια ζωής του. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για τα όμορφα πράγματα στη ζωή και κλείστε ένα ραντεβού με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας!
"ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ SERVICE.”

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ."

Απολαύστε την πραγματική αίσθηση. Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.

Κάθε ημέρα απολαμβάνετε τις υψηλές επιδόσεις της BMW σας. Για να διατηρηθεί η λειτουργικότητα του αυτοκινήτου θα πρέπει να υπάρχει μία άψογη συνεργασία μεταξύ όλων των εξαρτημάτων του. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να επιλέξετε Γνήσια Ανταλλακτικά BMW: μόνο όταν όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μοντέλου BMW μπορείτε να πετύχετε κορυφαίες επιδόσεις. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας με τα αυτοκίνητα BMW, από το στάδιο του σχεδιασμού κατασκευής μέχρι το στάδιο της διασφάλισης ποιότητας. Η ακρίβεια και η υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυώνται ότι όλα τα συστήματα της BMW σας θα λειτουργούν άψογα – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ BMW GROUP.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Με την αγορά BMW, αποκτάτε εγγυημένη οδηγική απόλαυση. Και ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ποιότητας, το οποίο εφαρμόζεται ακόμα και στο πιο μικρό εξάρτημα. Έτσι δίνεται η υπόσχεση ότι η BMW σας εξακολουθεί να διατηρεί την αξία της μετά από πολλά χρόνια και πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από την ημέρα πρώτης ταξινόμησης.

Η BMW σας παρέχει δώδεκα χρόνια εγγύηση για το αμάξωμα του αυτοκινήτου και τρία χρόνια για το χρώμα του. Για ολόκληρο το αυτοκίνητο, όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, διαθέτουν διετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομετρικής απόστασης από τη στιγμή που τοποθετούνται στο όχημα. Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε την οδηγική σας απόλαυση, εγγυημένα.

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

LOREM IPSUM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi, aenea.

BMW SERVICE: ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

 • Τι είναι το BMW Service;
 • Τι είναι το BMW Service Inclusive και το BMW Service Inclusive Plus;
 • Πόσο κοστίζει ένα πακέτο BMW Service Inclusive;
 • Πότε έχει νόημα ένα ραντεβού για service της BMW μου και ποια είναι τα συνιστώμενα διαστήματα συντήρησης για το όχημά μου;
 • Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW;
 • Πόσο κοστίζει μια αλλαγή λαδιών σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW;
 • Τι λιπαντικό κινητήρα χρειάζεται η BMW μου;
 • Τι είναι ο αριθμός VIN και πού μπορώ να τον βρω;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.

BMW Service, BMW Γνήσια Ανταλλακτικά

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

BMW Service, BMW Επισκευή και Φροντίδα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ BMW

BMW Service, εφαρμογή My BMW

Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY BMW