ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η BMW ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ BMW.

Γνήσια Νέα Εξαρτήματα BMW.

Κάθε μέρα απολαμβάνετε τις υψηλές επιδόσεις της BMW σας. Για να διατηρηθεί η λειτουργικότητα του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ όλων των εξαρτημάτων του. Γι' αυτό, θα πρέπει πάντα να επιλέγετε Γνήσια Ανταλλακτικά BMW: μόνο όταν όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μοντέλου BMW, μπορείτε να πετύχετε κορυφαίες επιδόσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσετε κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η BMW ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ BMW.Γνήσια Νέα Εξαρτήματα BMW.

ΓΝΗΣΙΑ ΝΕΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ BMW.

Ακρίβεια και λειτουργικότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: τα Γνήσια Νέα Εξαρτήματα BMW πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας με τα αυτοκίνητα BMW, από το στάδιο του σχεδιασμού κατασκευής μέχρι το στάδιο της διασφάλισης ποιότητας. Η ακρίβεια και η υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των Γνήσιων Νέων Εξαρτημάτων BMW εγγυώνται ότι όλα τα συστήματα της BMW σας θα λειτουργούν άψογα – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BMW.

Μπαταρία BMW με τεχνολογία AGM.

Οι Μπαταρίες BMW με τεχνολογία AGM (AGM σημαίνει "Absorbent Glass Mat", δηλαδή "Απορροφητικό Κάλυμμα Υαλοϊνών") είναι φτιαγμένες για να ανταποκρίνονται άψογα στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις ενέργειας. Όταν ένα αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο από το εργοστάσιο με μπαταρία τεχνολογίας AGM, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση στο μέλλον να την αντικαταστήσετε με μπαταρία άλλης τεχνολογίας. Χάρη στην αυξημένη απόδοση και χωρητικότητά τους, οι μπαταρίες αυτές υποστηρίζουν τα σημαντικά μέτρα του BMW EfficientDynamics, όπως είναι η Λειτουργία Auto Start/Stop. Επίσης, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στη διάβρωση και τα εσωτερικά βραχυκυκλώματα και έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο σε σύγκριση με τις κοινές μπαταρίες – ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες. Τα οξέα σε μια μπαταρία με τεχνολογία AGM απορροφώνται κατά 100% από το υλικό των υαλοϊνών, για να περιορίζεται στο ελάχιστο δυνατό ο περιβαλλοντικός κίνδυνος σε περίπτωση ατυχήματος και να εξασφαλίζεται η δυνατότητα ανακύκλωσης.

Μπαταρία BMW με τεχνολογία ασβεστίου.

Με υψηλή ηλεκτρική απόδοση, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες, και αξιοπιστία που ικανοποιεί τις απαιτήσεις για κρύες εκκινήσεις, η Μπαταρία BMW με τεχνολογία ασβεστίου είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για αυτοκίνητα BMW χωρίς λειτουργίες EfficientDynamics. Προσφέρει σταθερά το μέγιστο δυνατό επίπεδο απόδοσης και μεταφέρει αξιόπιστα την αποθηκευμένη ενέργεια στα ηλεκτρικά συστήματα της BMW σας. Το χαμηλό επίπεδο εκφόρτισης εξασφαλίζει σταθερή διάρκεια ζωής και συσσώρευσης ενέργειας χωρίς απώλειες ποιότητας, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες. Επιπλέον, η μπαταρία αυτή είναι πολύ πρακτική, καθώς δεν απαιτεί καθόλου συντήρηση. Το κράμα ασβεστίου υψηλής ποιότητας παρέχει κορυφαία προστασία από τη διάβρωση και τα εσωτερικά βραχυκυκλώματα. Το αποτέλεσμα είναι η μεγάλης διάρκειας και σταθερή παροχή ενέργειας, σε συνδυασμό με την καλή απόδοση στις κρύες εκκινήσεις. Το στιβαρό περίβλημα από πολυπροπυλένιο είναι ανθεκτικό στα οξέα, το βενζόλιο και τα λάδια, ενώ εγγυάται και τη δυνατότητα ανακύκλωσης.

ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ BMW.

Ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, τα Τακάκια Φρένων BMW προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις στο φρενάρισμα και κορυφαία ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα υλικά και η λειτουργία τους έχουν προσαρμοστεί προσεκτικά, ώστε να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα συστήματα ελέγχου οδηγικής δυναμικής των αυτοκινήτων BMW, όπως είναι το Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Φρένων (ABS) ή ο Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας (DSC). Χάρη στο υλικό κατασκευής του, το τακάκι ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά του δίσκου και διατηρεί τη μορφή του, ακόμα και σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 800°C. Τα Τακάκια Φρένων BMW υπερκαλύπτουν κατά πολύ τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία: υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμές και πρέπει να περάσουν με επιτυχία τους αυστηρούς ελέγχους αξιολόγησης ποιότητας της BMW που πραγματοποιούνται ακόμα και μετά την έναρξη της παραγωγής.

Τα οφέλη σας με μία ματιά

 • Ειδική σύνθεση υλικού τριβής για κορυφαία απόδοση στο φρενάρισμα
 • Βελτιωμένος αερισμός για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου
 • Ακρίβεια υλικού και κατασκευής
 • Τα εξαρτήματα του συστήματος πέδησης είναι άριστα προσαρμοσμένα, τόσο μεταξύ τους όσο και με το αυτοκίνητο
 • Υψηλή αντίσταση στη θερμότητα και σταθερότητα σχήματος
 • Πολυάριθμες δοκιμές και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ BMW.

Δίσκοι Φρένων BMW.

Οι Δίσκοι Φρένων BMW και τα επιμέρους εξαρτήματα των φρένων συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο επιδόσεων φρεναρίσματος και αξιοπιστίας. Το ABS της BMW σας έχει τις ιδανικές διαστάσεις για χρήση με τους Δίσκους Φρένων BMW. Η κορυφαία επιβράδυνση επιτυγχάνεται χάρη στη μεγάλη διάμετρο των δίσκων, η οποία έχει υπολογιστεί ειδικά για κάθε μοντέλο BMW. Οι αυστηρές κατευθυντήριες οδηγίες της BMW όσον αφορά τις διαστάσεις και τις αντοχές εγγυώνται το ακριβές γεωμετρικό σχήμα. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό υλικών, οι Δίσκοι Φρένων BMW επιδεικνύουν ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Και για να διασφαλιστεί αυτή η αντοχή και η διάρκεια ζωής, όλα τα εξαρτήματα ελέγχονται αδιάκοπα, ακόμα και μετά την έναρξη της παραγωγής.

Δίσκοι Φρένων Χαμηλού Βάρους BMW.

Οι Δίσκοι Φρένων Χαμηλού Βάρους BMW εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής και μέγιστη ασφάλεια στο φρενάρισμα, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο συνδυασμός ειδικών υλικών και οι μοναδικές διαδικασίες παραγωγής επιτρέπουν εξοικονόμηση βάρους έως και πέντε κιλά ανά αυτοκίνητο. Έτσι, βελτιώνεται η ευελιξία και η οδική συμπεριφορά της BMW σας, ενώ, συγχρόνως, μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2. Η εξαιρετική αντοχή των δίσκων φρένων στη θερμότητα προστατεύει τα υλικά από την παραμόρφωση που μπορεί να προκληθεί σε ακραίες καταπονήσεις, ενώ το αλουμινένιο κέλυφος του δίσκου παρέχει αξιόπιστη προστασία από τη διάβρωση. Το αποτέλεσμα είναι ένα κορυφαίο επίπεδο οδηγικής δυναμικής, ασφάλειας και διάρκειας ζωής. Οι αδιάκοπες πρακτικές δοκιμές και προσομοιώσεις σας επιτρέπουν να εμπιστεύεστε απόλυτα τη δύναμη πέδησης της BMW σας.

ΦΙΛΤΡΟ BMW.

Φίλτρο Καυσίμου BMW.

Βενζίνη ή diesel, δεν έχει σημασία. Το Φίλτρο Καυσίμου BMW επιτρέπει στον κινητήρα να εξαπολύσει την τεράστια ισχύ του με ιδανικό τρόπο και αποτρέπει τη ρύπανση του συστήματος ψεκασμού. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό υλικών, μπορεί να φιλτράρει από το καύσιμο τα διάφορα μικροσωματίδια με μέγεθος έως και 0,004 mm. Η αποτελεσματικότητά του φτάνει το 99,5%. Η πολύ προσεκτικά μελετημένη συμπεριφορά ροής στο φίλτρο επιτρέπει την ομοιόμορφη συγκράτηση των σωματιδίων, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το φίλτρο καθαρίζει καλύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα. Επιπλέον, το Φίλτρο Diesel BMW απομακρύνει το νερό από το καύσιμο και αποτρέπει τη διάβρωση των ακροφυσίων ψεκασμού.


Τα Φίλτρα Καυσίμου BMW είναι ιδανικά για τις υψηλές πιέσεις που αναπτύσσονται στο σύστημα ψεκασμού των κινητήρων BMW – το περίβλημα του φίλτρου είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο ανθεκτικό στη θερμότητα και την πίεση, ενώ το κάλυμμα και το σώμα του φίλτρου έχουν συγκολληθεί με αδρανές αέριο. Αυτό εξασφαλίζει ότι το περίβλημα παραμένει στεγανοποιημένο ακόμα και εάν στρεβλωθεί, ενώ, παράλληλα, περιορίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο κίνδυνος ανάφλεξης.

Φίλτρο Καμπίνας BMW.

Μικροσωματίδια, γύρη ή βλαβεροί ρύποι: τα Φίλτρα Καμπίνας BMW αφαιρούν όλα αυτά τα επικίνδυνα στοιχεία και βελτιώνουν την ποιότητα αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η υψηλή αποδοτικότητα του φίλτρου εξασφαλίζεται με το συνδυασμό μηχανικού και ηλεκτροστατικού φιλτραρίσματος και της χρήσης ενεργού άνθρακα. Το αποτέλεσμα είναι το φιλτράρισμα των μικροσωματιδίων, αλλά και των βλαβερών αερίων, όπως το όζον, το βενζόλιο και το οξείδιο του αζώτου, σε μεγάλο βαθμό. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες.

Φίλτρο Αέρα BMW.

Τα Φίλτρα Αέρα BMW είναι επακριβώς προσαρμοσμένα για κάθε κινητήρα BMW και εξασφαλίζουν την τροφοδοσία του με τη σωστή ποσότητα καθαρού αέρα. Το χαρτί του φίλτρου διαθέτει ειδικούς κόμβους που διατηρούν την απόσταση ανάμεσα τις πτυχώσεις και επιτρέπουν τη σωστή συγκράτηση της σκόνης στο φίλτρο. Η έξυπνη κατασκευή του φίλτρου, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για κάθε κινητήρα, έχει ως αποτέλεσμα τη συγκράτηση των σωματιδίων ρύπων σε ποσοστό έως και 99%. Έτσι, εξασφαλίζεται η πλήρης απόδοση του κινητήρα και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου για αποστάσεις 60.000 έως και 100.000 km. Επιπλέον, το πλαστικό περίβλημα του φίλτρου προστατεύεται από τα εξωτερικά στοιχεία και μπορεί εύκολα να αντέξει σε θερμοκρασίες από -40°C έως 80 C.

ΜΠΟΥΖΙ BMW.

Τα Μπουζί BMW έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν άριστα τις απαιτήσεις του κινητήρα σας. Το περίβλημα του μπουζί αποτελείται από επιφανειακά κατεργασμένο χάλυβα. Έτσι, αποτρέπεται η τήξη του σπειρώματος, ακόμα και μετά από μεγάλες περιόδους χρήσης, ώστε να παραμένει άθικτη η αλουμινένια κυλινδροκεφαλή.


Τα υλικά υψηλής ποιότητας και ο ιδανικός θερμικός συντελεστής εξασφαλίζουν κορυφαία αξιοπιστία ανάφλεξης στις κρύες εκκινήσεις, στις επιταχύνσεις, αλλά και στην οδήγηση σε απαιτητικές συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Σε συνδυασμό με τον Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας του BMW EfficientDynamics, τα μπουζί έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με συγκεκριμένους κινητήρες, ώστε να εγγυώνται την ιδανική καύση του καυσίμου. Το όφελός σας: μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2.

Τα οφέλη σας με μία ματιά

 • Ιδανικά σχεδιασμένο μπουζί για 100% αξιόπιστη ανάφλεξη
 • Ειδικά για κάθε μοντέλο, ακριβής θερμικός συντελεστής
 • Εξαιρετική απόκριση στην κρύα εκκίνηση, το ρελαντί και την επιτάχυνση
 • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή αξιοπιστία
 • Τέλεια γεωμετρική προσαρμογή του υλικού για την αποφυγή διαρροών και σφαλμάτων ανάφλεξης
 • Υψηλότερη αντιδιαβρωτική προστασία
 • Άριστη προσαρμογή για ασφαλή ανάφλεξη και προστασία του κινητήρα και του καταλύτη

ΜΑΚΤΡΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ BMW.

Χιόνι, νερά, ρύποι: τα Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW καθαρίζουν αποτελεσματικά και λειτουργούν άψογα σε όλες τις καιρικές συνθήκες – ακόμα και μετά από 300 ώρες χρήσης. Σε αντίθεση με τα κοινά λαστιχένια μάκτρα, τα πρωτοποριακά μάκτρα υαλοκαθαριστήρων από συνθετικό υλικό περιστρέφονται προς την κατεύθυνση καθαρισμού καθώς κινούνται επάνω στο παρμπρίζ. Το αποτέλεσμα: μέγιστη καθαριστική δράση και ελάχιστος θόρυβος. Τα Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW είναι άριστα προσαρμοσμένα στην καμπυλότητα και το σχήμα του παρμπρίζ και λειτουργούν αξιόπιστα και αποτελεσματικά ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες. Μια αεροτομή στο μάκτρο υαλοκαθαριστήρα αυξάνει την επιφανειακή πίεση, έτσι ώστε να εξουδετερώνεται η αεροδυναμική πίεση που οδηγεί σε ανύψωση του υαλοκαθαριστήρα. Απολαύστε ένα καθαρό οπτικό πεδίο σε κάθε περίπτωση – με τα Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW.

Τα οφέλη σας με μία ματιά

 • Υψηλή καθαριστική απόδοση χάρη στα πρωτοποριακά μάκτρα από συνθετικό υλικό
 • Εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και μετά από 300 ώρες λειτουργίας
 • Μειωμένος θόρυβος κατά 22 dB σε σχέση με τα κοινά μάκτρα υαλοκαθαριστήρων
 • Εξαιρετική εφαρμογή και μεγαλύτερη επιφανειακή πίεση χάρη στην ενσωματωμένη αεροτομή