Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, ανταλλακτικά BMW, νέα ανταλλακτικά BMW, ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

Για να διασφαλίσουμε ότι η BMW σας θα παραμείνει γνήσια.

Κάθε ημέρα απολαμβάνετε τις υψηλές επιδόσεις της BMW σας. Για να διατηρηθεί η λειτουργικότητα του αυτοκινήτου θα πρέπει να υπάρχει μία άψογη συνεργασία μεταξύ όλων των εξαρτημάτων του. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να επιλέξετε Γνήσια Ανταλλακτικά BMW: μόνο όταν όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μοντέλου BMW, μπορείτε να πετύχετε κορυφαίες επιδόσεις. Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας όπως τα αυτοκίνητα BMW - από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι το στάδιο της διασφάλισης ποιότητας. Η ακρίβεια και η υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυώνται ότι όλα τα μέρη της BMW σας θα λειτουργούν άψογα – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

 • 01 Υψηλή ποιότητα με κάθε τρόπο
 • 02 Καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής
 • 03 Διατήρηση της αξίας της BMW σας
 • 04 Τεχνογνωσία των εξειδικευμένων τεχνικών BMW
 • 05 Εγγύηση έως 24 μήνες*

*ισχύει για όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW – νέα και ανακατασκευής  

Μάθετε περισσότερα
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW, ραντεβού BMW

Ο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ BMW ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ.

Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για την BMW σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα ευχάριστα πράγματα της ζωής και κλείστε το επόμενο ραντεβού σας με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας!

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Για τη συντήρηση και τις επισκευές, η BMW προσφέρει Γνήσια Ανταλλακτικά BMW για κάθε μοντέλο, από την έναρξη της παραγωγής του μέχρι και τουλάχιστον 12 χρόνια από την κατάργηση του, διασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία, τη διατήρηση της αξίας και την οδηγική απόλαυση. Για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.

Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, νέα ανταλλακτικά, δίσκοι φρένων και τακάκια

Δίσκοι Φρένων BMW και Τακάκια BMW.

Οι Δίσκοι Φρένων BMW και τα Τακάκια BMW συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και εξασφαλίζουν εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης και κορυφαία αξιοπιστία. Για παράδειγμα, το Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Φρένων (ABS) της BMW σας έχει σχεδιαστεί, για να συνεργάζεται άψογα με Δίσκους Φρένων BMW και τα Τακάκια BMW. Οι εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης επιτυγχάνονται, μεταξύ άλλων, χάρη στη μεγάλη διάμετρο των δίσκων, η οποία έχει υπολογιστεί ειδικά για κάθε μοντέλο BMW. Τα Τακάκια Φρένων BMW διακρίνονται για την υψηλή αντοχή και την αποδοτικότητά τους, ακόμα και σε ακραίες καταπονήσεις - παρουσιάζουν μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στον χαμηλό βαθμό φθοράς.
Βρείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, νέα ανταλλακτικά, μπαταρία BMW

Μπαταρία BMW με τεχνολογία AGM και Μπαταρία BMW με τεχνολογία Ασβεστίου.

Οι Μπαταρίες BMW με τεχνολογία AGM (AGM σημαίνει "Absorbent Glass Mat", δηλαδή "Απορροφητικό Κάλυμμα Υαλοϊνών") είναι φτιαγμένες για να ανταποκρίνονται άψογα στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις ενέργειας. Όταν ένα αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο από το εργοστάσιο με μπαταρία τεχνολογίας AGM, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση στο μέλλον να την αντικαταστήσετε με μπαταρία άλλης τεχνολογίας. Η Μπαταρία BMW με τεχνολογία Ασβεστίου είναι ιδανική για αυτοκίνητα BMW χωρίς λειτουργίες EfficientDynamics. Με υψηλή ηλεκτρική απόδοση, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες, και αξιοπιστία, ικανοποιεί τις απαιτήσεις για κρύες εκκινήσεις.
Βρείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, νέα ανταλλακτικά, φίλτρα

Φίλτρο καμπίνας BMW, Φίλτρο αέρα BMW, Φίλτρο καυσίμου BMW και Αντιαλλεργικό Φίλτρο BMW.

Μικροσωματίδια, γύρη ή βλαβεροί ρύποι: τα Φίλτρα Καμπίνας BMW αφαιρούν όλα αυτά τα επικίνδυνα στοιχεία και βελτιώνουν την ποιότητα αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα Φίλτρα Αέρα BMW είναι επακριβώς προσαρμοσμένα για κάθε κινητήρα BMW και εξασφαλίζουν την τροφοδοσία του με τη σωστή ποσότητα καθαρού αέρα. Βενζίνη ή diesel, δεν έχει σημασία. Το Γνήσιο Φίλτρο Καυσίμου BMW επιτρέπει στον κινητήρα να εξαπολύσει την τεράστια ισχύ του με ιδανικό τρόπο και αποτρέπει τη ρύπανση του συστήματος ψεκασμού. Τώρα μπορείτε να παίρνετε βαθιά ανάσα και να νιώθετε ευχάριστα καθώς επιβιβάζεστε στην BMW σας. Χάρη στο Αντιαλλεργικό Φίλτρο BMW με την πρωτοποριακή τεχνολογία φιλτραρίσματος, τα βλαβερά σωματίδια που περιέχονται στον ατμοσφαιρικό αέρα μειώνονται στο ελάχιστο.
Βρείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, νέα ανταλλακτικά, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων

Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW.

Χιόνι, νερά, ρύποι: τα Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW καθαρίζουν αποτελεσματικά και λειτουργούν άψογα σε όλες τις καιρικές συνθήκες – ακόμα και μετά από 300 ώρες χρήσης. Τα Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW συνδυάζουν δύο διαφορετικά υλικά, σκληρό, ανθεκτικό χείλος του μάκτρου υαλοκαθαριστήρα για άριστη κατανομή της πίεσης επαφής και ένα μαλακό λάστιχο για τη στήριξη του χείλους.
Βρείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, νέα ανταλλακτικά, πίσω φώτα LED

Πίσω Φώτα LED BMW.

Τα Πίσω Φώτα BMW με τεχνολογία LED εντυπωσιάζουν με την αισθητική και το υλικό υψηλής ποιότητας και αντοχής – κυρίως όμως διακρίνονται για την οικονομία και την ασφάλεια που προσφέρουν. Με την τεχνολογία LED επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφαλέστερη λειτουργία. Χάρη στους μικρούς χρόνους απόκρισης, τα οχήματα που ακολουθούν μπορούν να αντιδράσουν πιο γρήγορα, γεγονός που βελτιώνει την οδική ασφάλεια. Τα Πίσω Φώτα BMW και οι προβολείς διατίθενται σε γνήσια εργοστασιακή ποιότητα και περιλαμβάνουν Γνήσιους Λαμπτήρες BMW που ικανοποιούν τις εκάστοτε προδιαγραφές (ECE στην Ευρώπη, SAE στις ΗΠΑ).
Βρείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, νέα ανταλλακτικά, αμορτισέρ

Αμορτισέρ BMW.

Τα Αμορτισέρ BMW προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και εξαιρετική άνεση. Η κατασκευή διπλών θαλάμων με αέριο προσφέρει τρία σημαντικά πλεονεκτήματα: βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά χάρη στην ακρίβεια ελέγχου των τροχών, αισθητή μείωση του θορύβου και σημαντική βελτίωση της ευστάθειας, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, χάρη στη χρήση ειδικού λαδιού. Η σχεδίαση και η άψογη προσαρμογή ειδικά για κάθε μοντέλο BMW εξασφαλίζουν την χαρακτηριστική για BMW οδική συμπεριφορά με υψηλό επίπεδο άνεσης και εξαιρετική δυναμική. Η απόσβεση των ανωμαλιών του οδοστρώματος διατηρεί σταθερό το αμάξωμα και ελαχιστοποιεί τη φθορά των ελαστικών και τις καταπονήσεις των μερών του πλαισίου.
Βρείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ.

Η βασική ιδέα είναι η ανακύκλωση: έως και το 90% όλων των εξαρτημάτων μπορούν να ανακυκλωθούν. Συγχρόνως, τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW Ανακατασκευής υπόκεινται στις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας όπως τα Νέα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών. Όλα τα εξαρτήματα που δεν μπορούν να δεχθούν απευθείας επεξεργασία είναι έως και 95% ανακυκλωμένα. Αυτός ο υπολογισμός αποδίδει κέρδη – τόσο για το περιβάλλον όσο και για εσάς.

Μάθετε περισσότερα

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

 • Γνήσιοι Κινητήρες BMW, Ανακατασκευής.
 • Γνήσια Αυτόματα Κιβώτια BMW, Ανακατασκευής.
 • Γνήσια Κιβώτια Διανομής BMW, Ανακατασκευής.
 • Γνήσια Συστήματα Διεύθυνσης BMW, Ανακατασκευής
 • Γνήσια Τούρμπο BMW, Ανακατασκευής.
 • Γνήσιες Μίζες BMW, Ανακατασκευής.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ BMW.

Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά, διαδικασία ανακατασκευής, αποσυναρμολόγηση

Επαγγελματική αποσυναρμολόγηση.

Τα κατάλληλα εξαρτήματα είτε επιστρέφονται στον κύκλο παραγωγής από το Επίσημο Δίκτυο BMW είτε αποσυναρμολογούνται από τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με επαγγελματικό τρόπο.
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά, διαδικασία ανακατασκευής, καθαρισμός

Εξονυχιστικός καθαρισμός.

Στην αρχή της διαδικασίας ανακατασκευής, όλα τα εξαρτήματα που θα επαναχρησιμοποιηθούν υποβάλλονται σε μία σύνθετη διαδικασία καθαρισμού (π.χ. με τη χρήση ξηρού πάγου).
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά, διαδικασία ανακατασκευής, έλεγχος

Οπτικός και λειτουργικός έλεγχος.

Πριν από την ανακατασκευή, τα εξαρτήματα υποβάλλονται σε οπτικό και λειτουργικό έλεγχο ώστε να επιβεβαιωθεί η καταλληλότητά τους για χρήση ως Γνήσια Ανταλλακτικά BMW Ανακατασκευής.
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά, διαδικασία ανακατασκευής, αποκατάσταση

Αποκατάσταση αιχμής.

Κατά τη διαδικασία ανακατασκευής, τα εξαρτήματα αποσυναρμολογούνται, ελέγχονται τα μέρη τους και αντικαθίστανται εάν διαπιστωθούν ελαττώματα. Τα επεξεργασμένα ανταλλακτικά υποβάλλονται εκ νέου σε έλεγχο. Τα ευαίσθητα αναλώσιμα μέρη αντικαθίστανται προληπτικά και, όπου αυτό είναι εφικτό, ενημερώνεται η έκδοση λογισμικού των ηλεκτρονικών συστημάτων.
Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά, διαδικασία ανακατασκευής, διασφάλιση ποιότητας

Αυστηρή διασφάλιση ποιότητας.

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW Ανακατασκευής υπόκεινται στις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας όπως και τα νέα ανταλλακτικά και υποβάλλονται σε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου. Η διασφάλιση ποιότητας μαζί με την 24μηνη εγγύηση εξασφαλίζουν ότι η ποιότητα του ανταλλακτικού ανακατασκευής αντιστοιχεί στην ποιότητα ενός νέου ανταλλακτικού.