"ΕΙΜΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ."

Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW.

Κάθε κάτοχος μιας νέας BMW, μπορεί, όπως είναι φυσικό, να περιμένει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας. Στη σχεδόν απίθανη περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, η Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW σας παρέχει εκτενή προστασία από απρογραμμάτιστα έξοδα επισκευών για έως και 5 χρόνια.

Μάθετε περισσότερα
"ΕΙΜΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ."Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW.
 • Τα οφέλη σας με μία ματιά

  Η Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα προνομιακών υπηρεσιών:

  • BMW Οδική Βοήθεια – διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο,
  • κάλυψη των απαραίτητων εξόδων ρυμούλκησης μέχρι τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW,
  • εκτενείς προσφορές κινητικότητας, σε περίπτωση που απαιτείται επισκευή.

  Επιπλέον, ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW σας παρέχει την εξής κάλυψη:

  • εγγύηση 3 ετών για τη βαφή,
  • εγγύηση 12 ετών κατά της διάτρησης από σκουριά.

  Και επειδή η BMW είναι δεσμευμένη στη βιώσιμη και προσανατολισμένη στο μέλλον κινητικότητα, η Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW προσφέρει αποκλειστικά:

  • Εγγύηση για έως και 8 έτη για τις μπαταρίες υψηλής τάσης, των ηλεκτρικών αυτοκινήτων BMW και έως και 6 έτη για τα υβριδικά αυτοκίνητα BMW.

  Έτσι, χάρη στην Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW, μπορείτε να επικεντρωθείτε ανενόχλητοι στην απόλυτη οδηγική απόλαυση. Μπορείτε να βασίζεστε σε ένα δίκτυο με πάνω από 4.000 Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που αναλαμβάνουν, γρήγορα και με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, οποιεσδήποτε επισκευές χρειαστείτε και φροντίζουν για όλες τις ανάγκες σας.


  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

"ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ."

Το πρόγραμμά σας για απρογραμμάτιστα γεγονότα. Με την Επέκταση Εγγύησης BMW.

"ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ."

Το πρόγραμμά σας για απρογραμμάτιστα γεγονότα. Με την Επέκταση Εγγύησης BMW.

ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ.

Κάνετε σχέδια. Εμείς φροντίζουμε να τα πραγματοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε: η Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW σάς καλύπτει από απρογραμμάτιστα έξοδα επισκευής για 24 μήνες. Ακόμα και μετά από αυτήν την περίοδο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια. Όταν παραγγέλνετε τη νέα σας BMW έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε εύκολα την περίοδο εγγύησης έως και 5 έτη έναντι μικρής χρέωσης. Εάν παρουσιαστεί κάποια βλάβη μπορείτε να μεταβείτε σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW που συμμετέχει στο πρόγραμμα, χωρίς να επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα.

Μάθετε περισσότερα
 • Τα οφέλη σας με μία ματιά
  • Επέκταση της εγγύησης σε καινούρια αυτοκίνητα για έως και 5 έτη από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας (έως 200.000 km).
  • Πλήρης έλεγχος του κόστους καθώς και γρήγορη και αξιόπιστη αποκατάσταση των βλαβών.
  • Διατίθεται σε όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  • Διατηρείται η αξία του αυτοκινήτου χάρη στη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW για την επισκευή της βλάβης.
  • Αυξημένη μεταπωλητική αξία λόγω της δυνατότητας μεταβίβασης στον επόμενο ιδιοκτήτη.

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΗ; Η ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ."

Εγγύηση BMW Premium Selection.

Ένα αυτοκίνητο που μπορείτε να εμπιστευτείτε: με το BMW Premium Selection αποκτάτε αυτόματα πλήρη εγγύηση διάρκειας 24 μηνών για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη. Ανακαλύψτε την οδηγική απόλαυση με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από το BMW Premium Selection, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση μεγάλης διάρκειας.

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ."

Έλεγχος Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου BMW.

Τα αυτοκίνητα BMW Premium Selection διατίθενται αποκλειστικά από τους συνεργάτες μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα BMW Premium Selection. Κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Premium Selection έχει περάσει με επιτυχία τον αυστηρό και διεξοδικό μας έλεγχο αυτοκινήτου (οπτικός και τεχνικός έλεγχος, λεπτομέρειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό) και συμμορφώνεται 100% με τα αυστηρά πρότυπα των προϊόντων μας.