ΑΠΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Εγγυήσεις.

Είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όταν αγοράζετε μια BMW, μπορείτε να περιμένετε κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία. Επισης μπορείτε να βασιστείτε σε μια πλούσια γκάμα προσφορών κάλυψης που σας προστατεύουν απόλυτα από απρογραμμάτιστα έξοδα επισκευών, εξασφαλίζοντάς σας, έτσι, απόλυτη οδηγική απόλαυση για πάρα πολύ καιρό.

Read more

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ BMW.

Κάθε κάτοχος μιας νέας BMW, μπορεί, όπως είναι φυσικό, να περιμένει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας. Στη σχεδόν απίθανη περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, η Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW σας παρέχει εκτενή προστασία από απρογραμμάτιστα έξοδα επισκευών για έως και 5 χρόνια, με ισχύ σε όλο τον κόσμο.


Η Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα προνομιακών υπηρεσιών:

 • οδική βοήθεια BMW σε περίπτωση ακινητοποίησης – διαθέσιμη καθημερινά, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο,
 • κάλυψη των απαραίτητων εξόδων ρυμούλκησης μέχρι τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW,
 • εκτενείς προσφορές κινητικότητας, σε περίπτωση που απαιτείται επισκευή.

 

Επιπλέον, ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW σας παρέχει την εξής κάλυψη:

 • εγγύηση 3 ετών για τη βαφή,
 • εγγύηση 12 ετών κατά της διάτρησης από σκουριά.

 

Και επειδή η BMW είναι δεσμευμένη στη βιώσιμη και προσανατολισμένη στο μέλλον κινητικότητα, η Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW προσφέρει αποκλειστικά

 • Εγγύηση για έως και 8 έτη για τις μπαταρίες υψηλής τάσης, για τα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα BMW.

 

Έτσι, χάρη στην Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW, μπορείτε να επικεντρωθείτε ανενόχλητοι στην απόλυτη οδηγική απόλαυση. Μπορείτε να βασίζεστε σε ένα δίκτυο με πάνω από 4.000 Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που αναλαμβάνουν, γρήγορα και με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, οποιεσδήποτε επισκευές χρειαστείτε και φροντίζουν για όλες τις ανάγκες σας.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ BMW ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Επιλέγοντας μια BMW, το μέλλον είναι ασφαλές χάρη στην Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW. Με μια Εκτεταμένη Εγγύηση BMW, μπορείτε να παρατείνετε αυτό το αίσθημα ασφάλειας για έως και 6 χρόνια, απολαμβάνοντας εκτενή προστασία από απρογραμμάτιστα έξοδα επισκευών – με ισχύ σε όλο τον κόσμο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εκτεταμένη Εγγύηση BMW, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

 • Τα οφέλη σας με μία ματιά
  • Μέγιστη ξεγνοιασιά, χάρη στην επέκταση της Εγγύησης Επίσημου Εμπόρου BMW για έως και 6 χρόνια.
  • Μέγιστος έλεγχος κόστους, καθώς οποιαδήποτε απρογραμμάτιστα έξοδα επισκευών καλύπτονται στον ίδιο βαθμό όπως και με την Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW.
  • Μέγιστη άνεση, χάρη στη γρήγορη και άκρως επαγγελματική διεκπεραίωση των τυχόν απαραίτητων επισκευών.
  • Μέγιστη διαθεσιμότητα, χάρη στην παγκόσμια ισχύ της εγγύησης σε ολόκληρο το δίκτυό μας που απαριθμεί πάνω από 4.000 Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW.
  • Μέγιστες δυνατότητες, χάρη στις ποικίλες προσφορές επέκτασης πακέτων.
  • Μέγιστη ευελιξία, χάρη στην αυτόματη μεταβίβαση στον επόμενο κάτοχο της BMW σας.
  • Μέγιστη διατήρηση αξίας, χάρη στο γεγονός ότι οι επισκευές πραγματοποιούνται αποκλειστικά από Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW και με χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW.

ΕΓΓΥΗΣΗ BMW PREMIUM SELECTION.

ΕΓΓΥΗΣΗ BMW PREMIUM SELECTION.

Ένα αυτοκίνητο που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Με κάθε αυτοκίνητο με πιστοποίηση BMW Premium Selection, αποκτάτε αυτόματα ενός έτους πλήρη εγγύηση Επίσημου Εμπόρου για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη. Έτσι, διασφαλίζεται ότι θα περάσει πάρα πολύς καιρός μέχρι να εντοπίσετε οτιδήποτε άλλο, πέραν της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης, στη νέα σας μεταχειρισμένη BMW.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εγγύηση BMW Premium Selection, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

Read more

ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BMW.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BMW.

Η Εγγύηση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου BMW σας εξασφαλίζει ξεγνοιασιά. Ο Επίσημος Έμπορος BMW επιβεβαιώνει την άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου με μια σειρά προσεκτικών ελέγχων όλων των λειτουργιών και των χαρακτηριστικών του. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το αυτοκίνητο που αγοράζετε είναι σε άψογη φόρμα και ότι θα παραμείνει έτσι, χάρη στην Εγγύηση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου BMW.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εγγύηση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου BMW, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

Read more