“ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.”

Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW.

Κάθε κάτοχος μιας νέας BMW, μπορεί, όπως είναι φυσικό, να περιμένει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας. Στη σχεδόν απίθανη περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, η Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW σας παρέχει εκτενή προστασία από απρογραμμάτιστα έξοδα επισκευών για έως και 5 χρόνια.

Μάθετε περισσότερα
“ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.”Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW.
  • Τα οφέλη σας με μία ματιά

"ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ."

Το πρόγραμμά σας για απρογραμμάτιστα γεγονότα. Με την Επέκταση Εγγύησης BMW.

"ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ."

Το πρόγραμμά σας για απρογραμμάτιστα γεγονότα. Με την Επέκταση Εγγύησης BMW.

ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ.

Κάνετε σχέδια. Εμείς φροντίζουμε να τα πραγματοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε: η Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW σάς καλύπτει από απρογραμμάτιστα έξοδα επισκευής για 24 μήνες. Ακόμα και μετά από αυτήν την περίοδο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια. Όταν παραγγέλνετε τη νέα σας BMW έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε εύκολα την περίοδο εγγύησης έως και 5 έτη έναντι μικρής χρέωσης. Εάν παρουσιαστεί κάποια βλάβη μπορείτε να μεταβείτε σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW που συμμετέχει στο πρόγραμμα, χωρίς να επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα.

Μάθετε περισσότερα
  • Τα οφέλη σας με μία ματιά

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΗ; Η ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ."

Εγγύηση BMW Premium Selection.

Ένα αυτοκίνητο που μπορείτε να εμπιστευτείτε: με το BMW Premium Selection αποκτάτε αυτόματα πλήρη εγγύηση διάρκειας 24 μηνών για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη. Ανακαλύψτε την οδηγική απόλαυση με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από το BMW Premium Selection, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση μεγάλης διάρκειας.

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ."

Έλεγχος Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου BMW.

Τα αυτοκίνητα BMW Premium Selection διατίθενται αποκλειστικά από τους συνεργάτες μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα BMW Premium Selection. Κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Premium Selection έχει περάσει με επιτυχία τον αυστηρό και διεξοδικό μας έλεγχο αυτοκινήτου (οπτικός και τεχνικός έλεγχος, λεπτομέρειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό) και συμμορφώνεται 100% με τα αυστηρά πρότυπα των προϊόντων μας.