ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ BMW

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
& ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ BMW.

Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι, τους οποίους διενεργεί το εργοστάσιο της BMW AG, ενδέχεται να αποκαλύψουν δυσλειτουργίες, οι οποίες να συσχετίζονται με θέματα ασφάλειας. Σε μία τέτοια ενδεχόμενη περίπτωση, κατά την οποία ένα όχημα ανήκει σε μία Τεχνική Διορθωτική Ενέργεια ή Ενέργεια Ανάκλησης, αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί δωρεάν στην επόμενη επίσκεψή του, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της BMW Hellas. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει την παρακάτω λειτουργία αναζήτησης, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να ελέγξετε εάν το όχημα σας συμπεριλαμβάνεται σε κάποια τεχνική ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ<br>& ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ BMW.

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Τι είναι το πλαίσιο (VIN);
Κάθε όχημα διαθέτει έναν μοναδικό αριθμό πλαισίου ο οποίος αποτελείται πάντα από 17 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.


Που μπορώ να βρω το 17-ψήφιο πλαίσιο (VIN) μου;
1. Στο όχημα:
         -Πλαίσιο Πόρτας
         -Χώρος Κινητήρα
2. Άδεια Κυκλοφορίας


Ποιος πληρώνει τα έξοδα συντήρησης / επισκευής;
Το BMW Group αναλαμβάνει το κόστος ανταλλακτικών & εργασιών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση μίας τεχνικής διορθωτικής ενέργειας ή μίας ανάκλησης η οποία σχετίζεται με την ασφάλεια.


Έχετε κι άλλες ερωτήσεις;

Μάθετε περισσότερα

Αν το όχημά σας εμπλέκεται από μια τεχνική διορθωτική ενέργεια ή μια ανάκληση, μπορείτε να κλείσετε ένα online ραντεβού εδώ ή να βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή BMW κοντά σας.


Έαν έχετε ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 9118000, ή απευθυνθείτε σε μέλος του επίσημου δικτύου της BMW Hellas.

Μάθετε περισσότερα