Η νέα τρίθυρη BMW Σειρά 1 διαθέτει μία δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση. Η εξαιρετική της σχεδίαση ξεχωρίζει αμέσως από το πλήθος. Οι προηγμένες τεχνολογίες πλαισίου και μετάδοσης της κίνησης εξασφαλίζουν δυναμισμό και ευελιξία, ενώ οι καινοτόμες τεχνολογίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και άνεση.

Το συγκρότημα μετάδοσης της κίνησης στην BMW Σειρά 1 δημιουργεί πρότυπα στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων. Ο συνδυασμός αποδοτικών κινητήρων BMW TwinPower Turbo, μετάδοσης της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς και οι προσαρμοσμένες τεχνολογίες πλαισίου δημιουργούν ένα υψηλό επίπεδο δυναμικής οδήγησης και ευελιξίας – σε αυτό συμβάλλει και η κατασκευή χαμηλού βάρους και τα μέτρα βελτιστοποίησης της αποδοτικότητας του BMW EfficientDynamics, όπως είναι για παράδειγμα η λειτουργία ECO PRO που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Παράλληλα, τα διαθέσιμα συστήματα υποστήριξης οδηγού και οι ψηφιακές υπηρεσίες παρέχουν κορυφαία ασφάλεια και άνεση.

Η προοδευτική εξωτερική σχεδίαση της νέας Σειράς 1 διαθέτει εντυπωσιακά στοιχεία που υπογραμμίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι επιβάτες εισέρχονται σε ένα ευρύχωρο εσωτερικό με υλικά premium ποιότητας, ενώ η οδηγοκεντρική θέση οδήγησης προσκαλεί για δυναμική οδήγηση. Η νέα BMW Σειρά 1 διατίθεται στις Εκδόσεις M Sport, Sport Line, Luxury Line και Advantage. H πλούσια γκάμα επιλογών για την εμφάνιση, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το πλαίσιο, καθώς και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, επιτρέπουν την περαιτέρω εξατομίκευση αυτής της δυναμικής και compact BMW.

Εάν αναζητάτε μια καινούρια ή μεταχειρισμένη BMW Σειρά 1, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης των μοντέλων BMW Σειράς 1, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα test-drive.

Μάθετε περισσότερα