Από τη στιγμή που θα στρέψετε το βλέμμα σας στην τρίθυρη BMW Σειρά 1, δεν πρόκειται να την ξεχάσετε ποτέ πια. Το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο χαρακτηρίζεται από την εμπνευσμένη κομψότητα και τον σπορ χαρακτήρα που αναδεικνύεται μέσα από την αθλητική σχεδίαση. Οι ισχυροί κινητήρες υπόσχονται αξέχαστες, δυναμικές στιγμές. Στην γκάμα περιλαμβάνονται οι σπορ και αποδοτικοί τρικύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel BMW TwinPower Turbo, καθώς και οι ισχυροί τετρακύλινδροι κινητήρες BMW TwinPower Turbo. Το αποκορύφωμα είναι ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M Performance TwinPower Turbo της BMW M140i.

Όποιον κινητήρα κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτός θα είναι ασυναγώνιστος στην κατηγορία compact. Σε αυτό συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό οι τεχνολογίες BMW EfficientDynamics
όπως η Λειτουργία Auto Start/Stop, η Ένδειξη Σημείου Αλλαγής Ταχύτητας και η Ανάκτηση Ενέργειας από την Πέδηση.

Οι ίδιοι κινητήρες τοποθετούνται και στην πεντάθυρη BMW Σειρά 1, η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση χάρη στο εργονομικό εσωτερικό με τις αμέτρητες δυνατότητες αποθήκευσης και τον μεταβλητό χώρο αποσκευών. Το χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή το κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων υπόσχονται εκπληκτική ευελιξία. Με τις Εκδόσεις Urban Line, Sport Line και M Sport, μπορείτε να βάλετε στο αυτοκίνητο την προσωπική σας πινελιά. Χάρη στα έξυπνα συστήματα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας του BMW ConnectedDrive, η πεντάθυρη BMW Σειρά 1 μετατρέπεται σε κέντρο επικοινωνίας που εξασφαλίζει την κινητικότητα και διευκολύνει την καθημερινή χρήση, ενώ εμπλουτίζει την εμπειρία σας στην επίτευξη νέων στόχων.