THE NEW

1

Η ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 1 ΜΕ
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ €229/ΜΗΝΑ

BMW 120[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 5,9 - 5,4. Εκπομπές CO2 (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 134 - 121

[1] Προσωρινές τιμές. 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η νέα BMW Σειρά 1 συνδυάζει συναρπαστική δυναμική της οδήγησης και μια σπορ σχεδίαση με πρωτοποριακή τεχνολογία. Η εσωτερική της σχεδίαση είναι σύγχρονη και δυναμική. Οι χαρακτηριστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τα ψηφιακά χαρακτηριστικά δημιουργούν οπτικά και λειτουργικά highlights. Η σπορ μάσκα «νεφρών» και το επανασχεδιασμένο πίσω μέρος συνθέτουν μια μοναδική παρουσία για την εξωτερική σχεδίαση. Ανακαλύψτε όλες τις εκδόσεις μοντέλων της νέας BMW Σειράς 1, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, μαζί με τις επιλογές μίσθωσης και χρηματοδότησης.

  

   

Η NEA BMW ΣΕΙΡΑ 1 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

H BMW ΣΕΙΡΑ 1 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η νέα BMW Σειρά 1 ταξιδεύει σε επτά διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και αποκαλύπτεται στο Ελληνικό κοινό 4 μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμα μέσα από ένα roadshow γεμάτο εκπλήξεις! Η BMW Hellas σε συνεργασία με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της, σας προσκαλεί να ακολουθήσετε το Roadshow της νέας BMW Σειράς 1 για να τη δείτε από κοντά, να ενημερωθείτε για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της, τη δυναμική σχεδίαση της και τις νέες βελτιωμένες τεχνολογίες της. Δείτε τις στάσεις της νέας BMW Σειράς 1 εδώ:

 

 • Θεσσαλονίκη (Βελμάρ): 19-22 Ιουνίου
 • Καβάλα (Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ): 25-27 Ιουνίου
 • Σέρρες (Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ): 28 Ιουνίου - 1 Ιουλίου
 • Λάρισα (Παπαδόπουλος ΑΕ): 3-6 Ιουλίου
 • Ιωάννινα (Κ. Κατσιούλης ΑΕ): 9-12 Ιουλίου
 • Πάτρα (Α. Τζουραμάνης ΕΠΕ): 16-19 Ιουλίου
 • Κρήτη – (Servin Κρήτης ΑΕ): 24-27 Ιουλίου

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 1.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

 • Εκδόσεις
  • Βενζίνη • Πετρέλαιο
 • M ΑυτοκίνηταBMW M
   120
   120

   Ισχύς[3]

   125 kW (170 hp)

   Ροπή[3]

   280 Nm

   0-100 km/h

   7,8 s

   Τελική ταχύτητα

   226 km/h

   BMW 120[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 5,9 - 5,4. Εκπομπές CO2 (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 134 - 121


   [1] Προσωρινές τιμές. 

   Σύγχρονες τεχνολογίες BMW Σειρά 1

   ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ.

   Η νέα BMW Σειρά 1 είναι πρωτοποριακή, ευφυής και μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Απολαύστε ακόμα πιο εμπλουτισμένη εμπειρία χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες στον εσωτερικό χώρο, που περιλαμβάνουν το συνδυασμό μιας μεγάλης BMW Κυρτής Οθόνης και του BMW Head-Up Display. Σε συνδυασμό με το τελευταίο λειτουργικό BMW Operating System 9, μπορείτε πλέον να διαχειρίζεστε τη μουσική και την πλοήγηση ακόμα πιο άνετα. Η εξωτερική σχεδίαση εντυπωσιάζει εξίσου με την επανασχεδιασμένη μάσκα «νεφρών» της BMW και το εντυπωσιακό πίσω μέρος που χαρίζει στη νέα BMW Σειρά 1 ένα συναρπαστικό, μοναδικό στιλ. Ευφυή συστήματα υποστήριξης οδηγού αναβαθμίζουν περαιτέρω την άνεση, ενώ η δυναμική ισχύς των 125 kW (170 hp) εξασφαλίζει σπορ οδηγική εμπειρία στο δρόμο.[1] [3]

   ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ BMW ΣΕΙΡΑ 1.

    InfoI content placeholder
    M SPORT ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    Η ΝΕΑ

    M SPORT ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    Απόλυτη ελευθερία: Η νέα M Sport σχεδίαση για την BMW Σειρά 1. Βιώστε αυτή την εντυπωσιακή σχεδίαση! Από τους εντυπωσιακούς M Sport προφυλακτήρες μέχρι τις ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών σε γκρι Midnight - όλα αυτά μαγνητίζουν τα βλέμματα στο δρόμο.

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ.

    Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στο πλάι και τα σύγχρονα πίσω φώτα χαρίζουν στο πίσω μέρος δυναμική και υπογραμμίζουν τη σχεδιάση της νέας BMW Σειράς 1.

    0:00
    0:00 /  0:00

    ΜΙΑ ΟΡΟΦΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ.

    Για μια ακόμα πιο εξατομικευμένη και σπορ εμφάνιση. Ως τολμηρή αντίθεση ή διακριτική λεπτομέρεια. Η μαύρη οροφή δημιουργεί ένα διαφορετικό εφέ, αναλόγως το χρώμα αμαξώματος της BMW σας.

    ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΕΥΡΥΧΩΡΗ.

    Η εσωτερική σχεδίαση είναι μινιμαλιστική και τέλεια τακτοποιημένη. Στο επίκεντρο βρίσκεται η τεχνολογία του cockpit, παρέχοντας στον οδηγό μια ιδανική επισκόπηση κάθε στιγμή. Ο συνδυασμός της BMW Κυρτής Οθόνης και του BMW Head-Up Display αναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία με πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες.

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΣΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ.

    BMW Digital Premium BMW Σειρά 1

    ΤΟ BMW DIGITAL PREMIUM. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΘΟΔΟΝ.

    Ένα πακέτο, πολλές λειτουργίες. Η βελτιωμένη πλοήγηση και οι υπηρεσίες στάθμευσης με πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο διευκολύνουν κάθε διαδρομή σας. Οι χρόνοι αναμονής περνούν πολύ γρήγορα με τις αποκλειστικές δυνατότητες ψυχαγωγίας εντός του οχήματος. Ένα πλήθος δυνατοτήτων εξατομίκευσης σημαίνει ότι η BMW σας μπορεί να είναι εξατομικευμένη όσο ποτέ.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

    Η ΕΥΦΥΪΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

    Η υποστήριξη επαγρύπνησής σας.

    Το Driving Assistant Professional διατηρεί το αυτοκίνητό σας ενεργά στη λωρίδα έως τα 210 km/h και με ασφαλή απόσταση. Αν χρειαστεί, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα. Ένα χρήσιμο βοήθημα, ειδικά σε κυκλοφορία σημειωτόν.

    Η BMW σας παρκάρει και ξεπαρκάρει μόνη της.

    Η BMW σας βρίσκει αυτόματα τη θέση στάθμευσης με το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Professional. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κάνετε τον οδηγικό ελιγμό με μέγιστο μήκος 200 μέτρα μία φορά. Στη συνέχεια, εφόσον το θέλετε, η BMW σας θα σταθμεύει και θα ξεπαρκάρει αυτόνομα στις κενές θέσεις στάθμευσης, ενώ εσείς παρακολουθείτε όλη τη διαδικασία από κοντά στο smartphone σας.

    Φώτα πορείας μονίμως ενεργοποιημένα.

    Με την αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας, η BMW σας αφαιρεί αυτόματα τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου από τη φωτεινή δέσμη προβολέων. Δεν χρειάζεται να εναλλάσσεσθε ανάμεσα στα φώτα πορείας και τα φώτα διασταύρωσης. Το όφελος για εσάς: Οδηγείτε πάντα σε τέλεια φωτισμένους δρόμους.

    Δείτε περισσότερα με μια ματιά.

    Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην οθόνη ελέγχου πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανών εικόνων βίντεο.

    Δεν χρειάζεται να κρατάτε το κλειδί οχήματος.

    Η BMW σάς αναγνωρίζει από το κλειδί σας. Με το Comfort Access, το αυτοκίνητό σας ξεκλειδώνει αυτόματα τις πόρτες. Δεν χρειάζεται καν να κρατάτε το κλειδί οχήματος. Αντί για το συμβατικό κλειδί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συμβατό smartphone ως Digital Key Plus.

    Προσφορές χρηματοδότησης και μίσθωσης BMW Σειρά 1

    ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    H ΝΕΑ ΣΑΣ BMW ΣΕΙΡΑ 1.

    Η  BMW Financial Services σας προσφέρει ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης σε συνδυασμό με υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης για να οδηγείτε ξένοιαστα τη νέα σας BMW Σειρά 1.

     

    Μοναδική προσφορά μίσθωσης από την BMW Financial Services για τη νέα BMW Σειρά 1 με μηνιαίο μίσθωμα από €298/μήνα (χωρίς Φ.Π.Α.)*.

     

    Προνομιακή προσφορά χρηματοδότησης από την BMW Financial Services για τη νέα BMW Σειρά 1 με μηνιαία δόση από €229/μήνα** και 4 χρόνια δωρεάν εγγύηση.

     

    * Ενδεικτικό μηνιαίο μίσθωμα €298 με το πρόγραμμα BMW Leasing για το όχημα BMW Σειρά 1 - 120 με αξία οχήματος €28.960 πρώτο αυξημένο μίσθωμα €6.000, 36 μήνες διάρκεια και 20.000 χλμ. χρήσης ανά έτος. Οι τιμές του πρώτου αυξημένου μισθώματος και της μηνιαίας δόσης δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, η τιμή του οχήματος περιλαμβάνει όλους τους φόρους.

    ** Μηνιαία δόση €229 με το πρόγραμμα «ALL IN. SIMPLY SMART.» για το όχημα BMW Σειρά 1 120, με αξία οχήματος €28.960 προκαταβολή €11.370, και με τελευταία μεγάλη δόση €14.335. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,9% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, ασφάλεια €1.807, προστασία δανείου 442€, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €19.840, ΣΕΠΠΕ 8,62%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €36.988. Το πρόγραμμα εξασφαλίζει 2 χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης Allianz (επιπλέον των 2 ετών εργοστασιακής εγγύησης του οχήματος).

    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ SERVICE

    PROACTIVE CARE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 1.

    Service – ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε.

    Πάντα ένα βήμα μπροστά. Όταν πλησιάζει η ώρα για service ή αν τα ελαστικά έχουν φθαρεί: θα επικοινωνήσουμε μαζί σας έγκαιρα. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού απευθείας με μήνυμα μέσα από την εφαρμογή My BMW. Έτσι μπορείτε να είστε ήρεμοι καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας.

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 1.

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

    BMW 120[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 5,9 - 5,4. Εκπομπές CO(συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 134 - 121

    [1] Προσωρινές τιμές. 
    [2] Τα λογότυπα «Who Wants To Be A Millionaire?», οι εικόνες και οι εμπορικές ονομασίες έχουν άδεια από τη Sony Pictures Television.

    Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.

    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.