Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

THE NEW

i5

BMW i

Η ΠΡΩΤΗ BMW i5. 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΑ (ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ) ΑΠΟ €732/ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

BMW i5[1]: Κατανάλωση ενέργειας, συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP σε kWh/100 km: 18,9–15,9. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km: 498–582

[1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, χαρακτηριστικά διαδρομής, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

Η BMW i5 SEDAN ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε τώρα την BMW i5 Sedan με Εγγύηση Τιμής, διασφαλίζοντας την τιμή του οχήματος σας. 

BMW LEASING ΓΙΑ ΤΗΝ BMW i5 SEDAN ΑΠΟ €732/ΜΗΝΑ¹.

i5 eDrive40 Sedan

Μοναδικές προσφορές μίσθωσης από την BMW Financial Service για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της BMW i5 Sedan.

Βασική Λιανική Τιμή (μετά φόρων):

€75.100

Πρόγραμμα Μίσθωσης:

BMW Leasing

Ετήσια Χρήση:

20.000 χλμ.

Διάρκεια:

 48 μήνες

Μηνιαίο Μίσθωμα:        

€732/μήνα¹

[1] Ενδεικτικό μηνιαίο μίσθωμα €732 με το πρόγραμμα ΒΜW Leasing για το όχημα BMW i5 eDrive40 Sedan , με αξία οχήματος €75.100  πρώτο αυξημένο μίσθωμα €15.150, 48 μήνες διάρκεια και 20.000 χλμ. χρήσης ανά έτος. Οι τιμές του πρώτου αυξημένου μισθώματος και της μηνιαίας δόσης δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, η τιμή του οχήματος περιλαμβάνει όλους τους φόρους.  

ΤΑ 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ BMW i5 SEDAN ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ €8.000 & ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ.

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

M Αυτοκίνητα

BMW M
i5 eDrive40 Sedan

Ισχύς

250 kW (340 hp)[1]

0-100 km/h

6 s

Τελική ταχύτητα

193 km/h

Αυτονομία (έως και)

έως και 582 km

BMW i5[1]: Κατανάλωση ενέργειας, συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP σε kWh/100 km: 18,9–15,9. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km:  498–582

[1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, χαρακτηριστικά διαδρομής, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός. Προσωρινή αύξηση <10 δευτερόλεπτα έναντι της καθορισμένης ονομαστικής αξίας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ

ΤΗΝ ΝΕΑ BMW i5 SEDAN.

  InfoI content placeholder

  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

  Πάντα στη σωστή λωρίδα και στη σωστή απόσταση.

  Το Driving Assistant Professional διατηρεί το όχημά σας με ασφάλεια στη λωρίδα του και σε απόσταση με ταχύτητες έως και 210 km/h. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα – ειδικά σε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η BMW σας θα ακινητοποιηθεί και θα ξεκινήσει αυτόματα.

  Η BMW σας φροντίζει το παρκάρισμα για εσάς.

  Στάθμευση χωρίς να βρίσκεστε στο όχημά σας. Το Parking Assistant Professional παρκάρει και ξεπαρκάρει αυτόματα την BMW σας. Εκτελέστε τον ελιγμό για έως και 200 μέτρα μία φορά και μετά αποθηκεύστε τον.

  Περισσότερες πληροφορίες στο οπτικό σας πεδίο.

  Το BMW Live Cockpit Professional προβάλλει τις πιο σημαντικές πληροφορίες απευθείας στο οπτικό σας πεδίο, χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο. Η λειτουργία Augmented View εμπλουτίζει τη διαδρομή μπροστά σας παρέχοντας γραφικά σήματα για διευκόλυνση της πλοήγησης.

  Κάτι παραπάνω από ένα κλειδί.

  Με το BMW Digital Key Plus, χρησιμοποιείτε το smartphone σας ως κλειδί για το όχημα και το μοιράζεστε ψηφιακά με έως και 5 άτομα. Μόλις πλησιάσετε τη BMW σας, ανοίγει αυτόματα συνοδευόμενη από μια φωτεινή οθόνη. Ανάλογα με το επιλεγμένο προσωπικό προφίλ, το εσωτερικό προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας.

  ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ BMW i5.

  ΦΤΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ: ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ BMW i5.

  Ενδεικτική διαδρομή

  Πρόσθετες ενδεικτικές διαδρομές
   Στάση(εις)

   Απαιτούνται στάσεις για φόρτιση

   Αυτός είναι ο πιθανός αριθμός στάσεων για φόρτιση που θα χρειαστείτε στη διαδρομή σας.

    

   Λαμβάνονται υπόψη μόνο τα υπάρχοντα σημεία φόρτισης (έως τις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές εκτροπές και αρχικό επίπεδο χρέωσης 100%.

    

   Οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) προτιμώνται επειδή φορτίζουν το όχημά σας με τη μέγιστη δυνατή χωρητικότητα φόρτισης.

   Υπολειπόμενο επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας

   Το στοιχείο που υποδεικνύεται είναι το υπόλοιπο επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας κατά την άφιξη μετά την κάλυψη της απόστασης, με επίπεδο φόρτισης μπαταρίας 100% στην αρχή του ταξιδιού.

   h

   Συνολικός χρόνος φόρτισης


   Αυτός είναι ο συνολικός χρόνος φόρτισης που πιθανότατα θα χρειαστείτε στη διαδρομής σας. Λαμβάνονται υπόψη μόνο τα υπάρχοντα σημεία φόρτισης (έως τις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές εκτροπές και αρχικό επίπεδο χρέωσης 100%.

   Οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) προτιμώνται επειδή φορτίζουν το όχημά σας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

   h

   Συνολικός χρόνος ταξιδιού συμπεριλαμβανομένου της φόρτισης

   Ο χρόνος ταξιδιού που υποδεικνύεται είναι το άθροισμα του εκτιμώμενου χρόνου οδήγησης συν το χρόνο φόρτισης, εάν πρέπει να συμπεριλάβετε διαλείμματα φόρτισης στη διαδρομή σας.

    

   Υποτίθεται ότι ταξιδεύετε στην ταχύτερη διαδρομή χωρίς καθυστερήσεις στην κυκλοφορία ή άλλες καθυστερήσεις.

   Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το ατομικό στυλ οδήγησης και τη χρήση κλιματισμού καθώ. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από προηγούμενο ταξίδι και ενδέχεται να αποκλίνουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν εάν το ίδιο όχημα έχει διαφορετικές επιλογές εξοπλισμού.

   Με την εφαρμογή My BMW, παραμένετε στην κορυφή της αυτονομίας και της κατάστασης φόρτισης ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Σχεδιάστε εύκολα βελτιστοποιημένες διαδρομές και στείλτε τις στο όχημά σας. Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα και δοκιμάστε την σε λειτουργία επίδειξης.

   Χρόνοι φόρτισης για την

   Δημόσια φόρτιση

   Σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος

   Μπορείτε να φορτίσετε το BMW i5 σας ιδιαίτερα γρήγορα σε έναν σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος. Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχεται σε αυτούς τους σταθμούς προσφέρει σημαντικά υψηλότερες δυνατότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), όπως αυτό που παρέχεται από μια οικιακή πρίζα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος όπως αυτοί είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για φόρτιση όταν ταξιδεύετε.
    

   Mπορείτε να δείτε τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για τη φόρτιση από το 10% έως το 80% του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας με τη μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης του οχήματος. Μέσα σε αυτό το εύρος, η φόρτιση είναι ταχύτερη και διατηρεί επίσης την μπαταρία.
    

   Μια ματιά στον χάρτη σάς δείχνει όλους τους σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος στο δίκτυο φόρτισης BMW. (Ισχύει από 22/03/2023)

   Σταθμός ταχείας φόρτισης

   Εάν πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα στην πόλη ή ενώ ταξιδεύετε, ένας σταθμός ταχείας φόρτισης είναι η σωστή επιλογή. Αυτό συμβαίνει επειδή το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχεται σε αυτούς τους σταθμούς προσφέρει υψηλότερες δυνατότητες φόρτισης από ό,τι με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), όπως αυτό που παρέχεται από μια οικιακή πρίζα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σταθμοί ταχείας φόρτισης όπως αυτοί είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για φόρτιση όταν ταξιδεύετε.
    

   Μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για τη φόρτιση από 10 έως 80% του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας με ισχύ έως και 50 kW. Μέσα σε αυτό το εύρος, η φόρτιση είναι ταχύτερη και διατηρεί επίσης την μπαταρία.
    

   Μια ματιά στον χάρτη σάς δείχνει όλους τους σταθμούς γρήγορης φόρτισης εντός του δικτύου φόρτισης BMW. (Ισχύει από 22/03/2023)

   Σταθμός φόρτισης AC

   Θα βρείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) σχεδόν παντού. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τακτική φόρτιση για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα – όπως κατά τη διάρκεια της νύχτας ή ενώ είστε στη δουλειά. Βρείτε τον ελάχιστο χρόνο φόρτισης από 0-100% του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας με μέγιστη ισχύ 22 kW. Η απόδοση φόρτισης εξαρτάται από τις επιλογές εξοπλισμού του οχήματος.
    

   Ρίξτε μια ματιά στον χάρτη και ανακαλύψτε όλους τους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα στο δίκτυο φόρτισης BMW. (Ισχύει από 22/03/2023)

   Οικιακή φόρτιση

   Wallbox / Flexible Fast Charger

   Στο σπίτι μπορείτε να φορτίσετε το BMW i5 σας με ένα Wallbox ή τον Flexible Fast Charger.
    

   Εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) χρησιμοποιείται και για τα δύο. Ανάλογα με το όχημα, τον ειδικό εξοπλισμό και την αγορά, το Wallbox παρέχει μέγιστη ισχύ φόρτισης 22 kW, ο Flexible Fast Charger έως 11 kW.
    

   Μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο χρόνο φόρτισης από 0-100% του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας με ισχύ 11 kW.

   Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το στυλ οδήγησης και τη χρήση κλιματισμού καθώς και από το πραγματικό όχημα που επιλέχθηκε. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από προηγούμενο ταξίδι και ενδέχεται να αποκλίνουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν εάν το ίδιο όχημα έχει διαφορετικές επιλογές εξοπλισμού.

    

   Με την εφαρμογή My BMW, ελέγχετε την αυτονομία σας και την κατάσταση φόρτισης ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Σχεδιάστε εύκολα βελτιστοποιημένες διαδρομές και στείλτε τις στο όχημά σας. Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα και δοκιμάστε την λειτουργία επίδειξης των λειτουργιών της εφαρμογής.

   ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

   0:00
   0:00 /  0:00

   ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.

   Η BMW i5 συμβάλλει στην προσπάθεια για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Χρησιμοποιώντας δευτερογενή υλικά και αξιοποιώντας την πράσινη ενέργεια στη διαδικασία παραγωγής, έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα της BMW i5, προτού ακόμα την παραδώσουμε σε εσάς. Στην οδήγηση, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες του EfficientDynamics εξασφαλίζουν την άριστη ισορροπία μεταξύ αποδοτικότητας και επιδόσεων. Επιπλέον, η BMW i5 προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα επιλογής vegan εσωτερικού.

   ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BMW (BMW VEHICLE FOOTPRINT)

   ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

   Με το BMW Vehicle Footprint σας παρέχουμε πληροφορίες για ολόκληρο τον κύκλο ζωής μιας BMW. Με γνώμονα τους βασικούς καθοριστικούς παράγοντες, παρέχει μια επισκόπηση επιλεγμένων περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων του οχήματός σας. Στη συνέχεια, αυτό σας επιτρέπει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.χχ

   Σχεδίαση

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

   ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

   ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ

   BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW i5.

   Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

   ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ BMW i5.