THE NEW

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE. 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚH ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΑ (ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ) ΑΠΟ €897/ΜΗΝΑ.

BMW i5 M60 xDrive: Κατανάλωση ενέργειας, συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP σε kWh/100 km: 20,6–18,2. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km: 455–516

i5 M60 xDrive

BMW LEASING ΑΠΟ €897/ΜΗΝΑ.

Μοναδική προσφορά μίσθωσης από την BMW Financial Service για τηναμιγώς ηλεκτρική BMW i5 M60 xDrive.

 • Βασική Λιανική Τιμή (μετά φόρων): €106.500
 • Πρόγραμμα Μίσθωσης: BMW Leasing
 • Ετήσια Χρήση: 20.000 χλμ.
 • Διάρκεια: 48 μήνες
 • Μηνιαίο Μίσθωμα: €897/μήνα*                         
* Ενδεικτικό μηνιαίο μίσθωμα (προ φόρων) €897 με το πρόγραμμα ΒΜW Leasing για το όχημα BMW i5 M60 xDrive, με αξία οχήματος €106.500, πρώτο αυξημένο μίσθωμα €26.625, 48 μήνες διάρκεια και 20.000 χλμ. χρήσης ανά έτος.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

 • Εγγύηση τιμής για όλα τα 100% ηλεκτρικά μοντέλα BMW
 • Κρατική επιδότηση €8.000 μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»
 • 12μηνη άτοκη χρηματοδότηση για το ποσό της κρατικής επιδότησης με το πρόγραμμα BMWiFREE. Μάθετε περισσότερα εδώ
 • Προνομιακό επιτόκιο 5,9% με το πρόγραμμα BMW Electric All Inclusive. Μάθετε περισσότερα εδώ

Η 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ BMW i5 Μ60 xDRIVE ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ €8.000 & ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ.

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

M Αυτοκίνητα

BMW M
BMW i5 M60

Ισχύς

442 kW (601 hp)

0-100 km/h

3,8 s

Τελική ταχύτητα

230 km/h

Αυτονομία (έως και)

έως και 516 km

BMW i5 M60 xDrive: Κατανάλωση ενέργειας, συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP σε kWh/100 km: 20,6–18,2. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km: 455–516

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ

ΤΗΝ BMW i5 M60 xDRIVE SEDAN.

  InfoI content placeholder

  [1] Το χρώμα αμαξώματος κόκκινο Fire μεταλλικό αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον 11/23.

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕ Μ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Ισχυρός κινητήρας και κορυφαία δυναμική οδήγησης: η νέα BMW i5 M60 xDrive προσφέρει τις επιδόσεις ενός BMW M αυτοκινήτου με αμιγώς ηλεκτρικό τρόπο. Το βίντεο εμφανίζει μη πραγματικές τιμές.

  ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ Μ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

  ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

  0:00
  0:00 /  0:00

  ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

  ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Εύκολη φόρτιση. Παντού και πάντα. Με τις λύσεις του BMW Charging για τη νέα BMW i5 M60 xDrive.

  ΦΤΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ: ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ BMW i5 M60 xDRIVE.

  Ενδεικτική διαδρομή

  Πρόσθετες ενδεικτικές διαδρομές
   Στάση(εις)

   Απαιτούνται στάσεις για φόρτιση

   Αυτός είναι ο πιθανός αριθμός στάσεων για φόρτιση που θα χρειαστείτε στη διαδρομή σας.

    

   Λαμβάνονται υπόψη μόνο τα υπάρχοντα σημεία φόρτισης (έως τις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές εκτροπές και αρχικό επίπεδο χρέωσης 100%.

    

   Οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) προτιμώνται επειδή φορτίζουν το όχημά σας με τη μέγιστη δυνατή χωρητικότητα φόρτισης.

   Υπολειπόμενο επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας

   Το στοιχείο που υποδεικνύεται είναι το υπόλοιπο επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας κατά την άφιξη μετά την κάλυψη της απόστασης, με επίπεδο φόρτισης μπαταρίας 100% στην αρχή του ταξιδιού.

   h

   Συνολικός χρόνος φόρτισης


   Αυτός είναι ο συνολικός χρόνος φόρτισης που πιθανότατα θα χρειαστείτε στη διαδρομής σας. Λαμβάνονται υπόψη μόνο τα υπάρχοντα σημεία φόρτισης (έως τις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές εκτροπές και αρχικό επίπεδο χρέωσης 100%.

   Οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) προτιμώνται επειδή φορτίζουν το όχημά σας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

   h

   Συνολικός χρόνος ταξιδιού συμπεριλαμβανομένου της φόρτισης

   Ο χρόνος ταξιδιού που υποδεικνύεται είναι το άθροισμα του εκτιμώμενου χρόνου οδήγησης συν το χρόνο φόρτισης, εάν πρέπει να συμπεριλάβετε διαλείμματα φόρτισης στη διαδρομή σας.

    

   Υποτίθεται ότι ταξιδεύετε στην ταχύτερη διαδρομή χωρίς καθυστερήσεις στην κυκλοφορία ή άλλες καθυστερήσεις.

   Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το ατομικό στυλ οδήγησης και τη χρήση κλιματισμού καθώ. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από προηγούμενο ταξίδι και ενδέχεται να αποκλίνουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν εάν το ίδιο όχημα έχει διαφορετικές επιλογές εξοπλισμού.

   Με την εφαρμογή My BMW, παραμένετε στην κορυφή της αυτονομίας και της κατάστασης φόρτισης ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Σχεδιάστε εύκολα βελτιστοποιημένες διαδρομές και στείλτε τις στο όχημά σας. Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα και δοκιμάστε την σε λειτουργία επίδειξης.

   Χρόνοι φόρτισης για

   Δημόσια φόρτιση

   Σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος

   Μπορείτε να φορτίσετε το όχημά σας ιδιαίτερα γρήγορα σε έναν σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος. Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχεται σε αυτούς τους σταθμούς προσφέρει σημαντικά υψηλότερες δυνατότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), όπως αυτό που παρέχεται από μια οικιακή πρίζα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος όπως αυτοί είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για φόρτιση όταν ταξιδεύετε.
    

   Mπορείτε να δείτε τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για τη φόρτιση από το 10% έως το 80% του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας με τη μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης του οχήματος. Μέσα σε αυτό το εύρος, η φόρτιση είναι ταχύτερη και διατηρεί επίσης την μπαταρία.
    

   Μια ματιά στον χάρτη σάς δείχνει όλους τους σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος στο δίκτυο φόρτισης BMW. (Ισχύει από 22/03/2023)

   Σταθμός ταχείας φόρτισης

   Εάν πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα στην πόλη ή ενώ ταξιδεύετε, ένας σταθμός ταχείας φόρτισης είναι η σωστή επιλογή. Αυτό συμβαίνει επειδή το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχεται σε αυτούς τους σταθμούς προσφέρει υψηλότερες δυνατότητες φόρτισης από ό,τι με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), όπως αυτό που παρέχεται από μια οικιακή πρίζα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σταθμοί ταχείας φόρτισης όπως αυτοί είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για φόρτιση όταν ταξιδεύετε.
    

   Μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για τη φόρτιση από 10 έως 80% του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας με ισχύ έως και 50 kW. Μέσα σε αυτό το εύρος, η φόρτιση είναι ταχύτερη και διατηρεί επίσης την μπαταρία.
    

   Μια ματιά στον χάρτη σάς δείχνει όλους τους σταθμούς γρήγορης φόρτισης εντός του δικτύου φόρτισης BMW. (Ισχύει από 22/03/2023)

   Σταθμός φόρτισης AC

   Θα βρείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) σχεδόν παντού. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τακτική φόρτιση για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα – όπως κατά τη διάρκεια της νύχτας ή ενώ είστε στη δουλειά. Βρείτε τον ελάχιστο χρόνο φόρτισης από 0-100% του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας με μέγιστη ισχύ 22 kW. Η απόδοση φόρτισης εξαρτάται από τις επιλογές εξοπλισμού του οχήματος.
    

   Ρίξτε μια ματιά στον χάρτη και ανακαλύψτε όλους τους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα στο δίκτυο φόρτισης BMW. (Ισχύει από 22/03/2023)

   Οικιακή φόρτιση

   Wallbox / Flexible Fast Charger

   Στο σπίτι μπορείτε να φορτίσετε το όχημά σας με ένα Wallbox ή τον Flexible Fast Charger.
    

   Εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) χρησιμοποιείται και για τα δύο. Ανάλογα με το όχημα, τον ειδικό εξοπλισμό και την αγορά, το Wallbox παρέχει μέγιστη ισχύ φόρτισης 22 kW, ο Flexible Fast Charger έως 11 kW.
    

   Μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο χρόνο φόρτισης από 0-100% του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας με ισχύ 11 kW.

   Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το στυλ οδήγησης και τη χρήση κλιματισμού καθώς και από το πραγματικό όχημα που επιλέχθηκε. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από προηγούμενο ταξίδι και ενδέχεται να αποκλίνουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν εάν το ίδιο όχημα έχει διαφορετικές επιλογές εξοπλισμού.

    

   Με την εφαρμογή My BMW, ελέγχετε την αυτονομία σας και την κατάσταση φόρτισης ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Σχεδιάστε εύκολα βελτιστοποιημένες διαδρομές και στείλτε τις στο όχημά σας. Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα και δοκιμάστε την λειτουργία επίδειξης των λειτουργιών της εφαρμογής.

   ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

   ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ BMW i5 M60 xDRIVE.

   Η BMW i5 M60 xDrive συμβάλλει στην προσπάθεια για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Χρησιμοποιώντας δευτερογενή υλικά και αξιοποιώντας την πράσινη ενέργεια στη διαδικασία παραγωγής, έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα της BMW i5 M60 xDrive, προτού ακόμα την παραδώσουμε σε εσάς. Στην οδήγηση, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες του EfficientDynamics εξασφαλίζουν την άριστη ισορροπία μεταξύ αποδοτικότητας και επιδόσεων. Επιπλέον, η BMW i5 M60 xDrive προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα επιλογής vegan εσωτερικού.

   Τεχνολογίες

   ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ.

   ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ

   BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW i5 M60 xDRIVE.

   Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

   ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW i5 M60 xDRIVE.