BMW M

Η σχεδίαση και η ιδέα που κρύβεται πίσω από την πρώτη BMW M2 Coupé προέρχονται από τις ιστορικές καταβολές της BMW M GmbH. Το αυτοκίνητο συνδυάζει τον κορυφαίο σπορ χαρακτήρα και τη μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα με την ακρίβεια και την ευελιξία ενός σύγχρονου αυτοκινήτου M. Οι χαρακτηριστικοί προφυλακτήρες μπροστά και πίσω βελτιώνουν τη ροή του αέρα και την αεροδυναμική συμπεριφορά. Οι σπορ ρυθμίσεις της ανάρτησης και ο ισχυρός εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo υπόσχονται επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

Η BMW M3 Sedan: ένα τετράθυρο σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo, με ισχύ 431 ίππους, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε όλο το φάσμα των στροφών λειτουργίας. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες από τους αγώνες αυτοκινήτων, όπως το Ενεργό Διαφορικό M, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M, το M Servotronic ή το κιβώτιο M 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic, επαναπροσδιορίζουν τα όρια των δυνατοτήτων. Η θέση οδήγησης είναι η τελευταία λέξη στον τομέα της εργονομίας. Τα νέα καθίσματα M, με τη μονοκόμματη σχεδίαση σε στιλ κελύφους, προσφέρουν εξαιρετική πλευρική στήριξη και αποτελούν τον σύνδεσμο μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου. Τα πάντα είναι προσανατολισμένα στον οδηγό. Ο υψηλών επιδόσεων χαρακτήρας της BMW M3 Sedan αποκαλύπτεται και στο εξωτερικό. Τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως η μαύρη μάσκα "νεφρών" με διπλές γρίλιες και έμβλημα M, η μαύρη οροφή από ανθρακονήματα ή τα δυναμικά πίσω φώτα LED σε σχήμα L, αποπνέουν έναν ασυμβίβαστα σπορ χαρακτήρα.

Ακόμα και σταματημένη, η BMW M4 Coupé αντιπροσωπεύει όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα αυτοκίνητο M: δυναμικό χαρακτήρα, σπορ ευελιξία και αγωνιστικό DNA. Εξοπλισμένη με έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo, κιβώτιο 7 σχέσεων M με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic και "εργαλεία" ακριβείας, όπως είναι το M Servotronic, το Ενεργό Διαφορικό M και η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M, είναι πανέτοιμη να εισέλθει στο ρινγκ. Στην απέναντι γωνία: οι νόμοι της Φυσικής. Ο κρυμμένος άσος: ένας οδηγικός χαρακτήρας που ενώνει τον άνθρωπο και τη μηχανή με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.

Ανοικτή για στιγμές κορυφαίας έντασης. Εξοπλισμένη με έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo, ισχύος 431 ίππων, και με πρωτοπορίες που προέρχονται από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η BMW M4 Cabrio εξασφαλίζει την πιο άμεση σύνδεση μεταξύ των υψηλών επιδόσεων που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης. Από τη μία, ο κινητήρας Μ παρέχει ασταμάτητη δύναμη ώσης μέχρι τα όρια, με το κιβώτιο M 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, το Ενεργό Διαφορικό M, την Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M και το M Servotronic να εγγυώνται δυναμική, υψηλής ακρίβειας οδήγηση. Πρόκειται για μια ασυναγώνιστη εμπειρία, όχι μόνο με την οροφή ανοικτή. Εκτοξεύει τον οδηγικό ενθουσιασμό M σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Γοητευτική και φινετσάτη σιλουέτα. Περισσότερη ισχύς από ποτέ. Η νέα γενιά της BMW M5 αποτελεί έκφραση αξεπέραστης κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και πρωτοποριακής οδηγικής ευφυΐας. Για ένα πρωτόγνωρο, μέχρι σήμερα, επίπεδο δυναμικής οδήγησης στα όρια.

Με τις κορυφαίες επιδόσεις και τις προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις του M Drive, η BMW M6 Coupé αποτελεί την πιο αθλητική μορφή της πολυτελούς κομψότητας. Ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που δημιουργεί νέα πρότυπα με την εντυπωσιακή δυναμική, την εξεζητημένη εμφάνιση, την τεχνολογία αιχμής και την εντυπωσιακή αποδοτικότητα. Χαρακτηριστική φιλοσοφία BMW M GmbH: όλες οι λεπτομέρειες της νέας γενιάς προσανατολίζονται ξεκάθαρα στις υψηλές επιδόσεις, όλες οι λειτουργίες είναι κομμένες και ραμμένες στις απαιτήσεις του οδηγού.

Στην BMW M6 Gran Coupé, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της BMW M κατάφεραν να συνδυάσουν με μοναδικό τρόπο την αθλητική σχεδίαση, την αγωνιστική τεχνολογία και την πολυτέλεια. Αυτό το αυτοκίνητο δεν ακολουθεί κανόνες, αλλά δημιουργεί τα δικά του πρότυπα με την δύναμη και την κομψότητα.

Από την αγωνιστική πίστα στις υψηλές επιδόσεις κάτω από τον ανοικτό ουρανό: η νέα γενιά της BMW M6 Cabrio εντυπωσιάζει με την ακόμα πιο αθλητική σχεδίαση, την εξαιρετική δυναμική και την προοδευτική κομψότητα που ενισχύεται με την κλασική υφασμάτινη οροφή. Ο κινητήρας βενζίνης V8 M TwinPower Turbo αποκρίνεται ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα του πεντάλ του γκαζιού με ορμητική δύναμη.

H BMW X5 M συνδυάζει το πνεύμα των παραδοσιακών αυτοκινήτων M με την εξαιρετική πρακτικότητα που προσφέρει ένα μοντέλο X. Ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo, το κιβώτιο M Steptronic 8 σχέσεων και το σύστημα xDrive για τις εκδόσεις Μ σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε στο έπακρο την οδήγηση. Η δυναμική σχεδίαση του μπροστινού και του πίσω προφυλακτήρα και οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" του βασικού εξοπλισμού εγγυώνται μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο ευρύχωρο εσωτερικό αυτού του Sports Utility Vehicle, κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά, τα υπερυψωμένα σπορ καθίσματα και οι λεπτομέρειες με τη χαρακτηριστική σχεδίαση Μ. Η BMW X5 M συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: εξαιρετικές επιδόσεις και οδική συμπεριφορά, αλλά και μοναδική λειτουργικότητα και καθημερινή ευχρηστία.

Η BMW X6 M συνδυάζει τις χαρακτηριστικές επιδόσεις M με την ευελιξία ενός μοντέλου X. Ο εμπνευσμένος οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo, το κιβώτιο M Steptronic 8 σχέσεων και το σύστημα xDrive για τις εκδόσεις Μ σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε στο έπακρο την οδήγηση. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" (βασικός εξοπλισμός) ή 21" (προαιρετικός εξοπλισμός), καθώς και η δυναμική σχεδίαση του μπροστινού και του πίσω προφυλακτήρα υπόσχονται μία επιβλητική εμφάνιση. To ευρύχωρο εσωτερικό αυτού του Sports Activity Coupé κερδίζει τις εντυπώσεις με τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, τα σπορ καθίσματα και οι λεπτομέρειες με τη χαρακτηριστική σχεδίαση Μ. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, που προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση και οδική συμπεριφορά, μοναδικό επίπεδο άνεσης και απεριόριστη οδηγική απόλαυση.

Εάν ενδιαφέρεστε για ένα καινούριο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Μ, σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε όλα τα στοιχεία, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης των μοντέλων BMW M, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα test-drive. Το M Power World παρέχει αποκλειστικές πληροφορίες για τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της σειράς M και είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για όλους εκείνους που τους ενώνει ένα κοινό πάθος: ο ενθουσιασμός που δημιουργεί το πιο δυνατό γράμμα στον κόσμο.