BMW M

Η BMW M135i xDrive δημιουργεί νέα πρότυπα στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων. Εξοπλισμένη με έναν πολύστροφο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo, η BMW M 135i xDrive προσφέρει απόλυτη οδηγική απόλαυση, από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ο άριστος συνδυασμός των τεχνολογιών πλαισίου, όπως το Σπορ διαφορικό M, το BMW xDrive, το σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic και το Σπορ σύστημα διεύθυνσης M, εξασφαλίζει κορυφαία ευελιξία και άψογη οδική συμπεριφορά στις στροφές. Η εξωτερική σχεδίαση υπογραμμίζει τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως η μάσκα με διπλά "νεφρά" σε αποκλειστική κυψελοειδή σχεδίαση για την M135i xDrive, η πίσω αεροτομή M και οι δύο απολήξεις εξάτμισης των 100 mm.

Η σχεδίαση και η ιδέα που κρύβεται πίσω από την BMW M2 Coupé, προέρχονται από τις ιστορικές καταβολές της BMW M GmbH. Το αυτοκίνητο συνδυάζει τον κορυφαίο σπορ χαρακτήρα και την κλασική μετάδοση κίνησης στον πίσω άξονα, με την ακρίβεια και την ευελιξία ενός σύγχρονου αυτοκινήτου M. Οι χαρακτηριστικοί προφυλακτήρες μπροστά και πίσω βελτιώνουν τη ροή του αέρα και την αεροδυναμική συμπεριφορά. Οι σπορ ρυθμίσεις της ανάρτησης και ο ισχυρός εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo υπόσχονται επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

Ακόμα και σταματημένη, η BMW M4 Coupé αντιπροσωπεύει όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα αυτοκίνητο M: δυναμικό χαρακτήρα, σπορ ευελιξία και αγωνιστικό DNA. Εξοπλισμένη με έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo, το κιβώτιο 7 σχέσεων M με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic και "εργαλεία" ακριβείας, όπως είναι το M Servotronic, το Ενεργό Διαφορικό M και η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M, είναι πανέτοιμη να εισέλθει στο ρινγκ. Στην απέναντι γωνία: οι νόμοι της Φυσικής. Ο κρυμμένος άσος: ένας οδηγικός χαρακτήρας που ενώνει τον άνθρωπο και τη μηχανή με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.


Ανοικτή για στιγμές κορυφαίας έντασης. Εξοπλισμένη με έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo, ισχύος 431 PS και με καινοτομίες που προέρχονται από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η BMW M4 Cabrio εξασφαλίζει την πιο άμεση σύνδεση μεταξύ των υψηλών επιδόσεων που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης. Από τη μία, ο κινητήρας Μ παρέχει ασταμάτητη δύναμη ώσης μέχρι τα όρια με το κιβώτιο M 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και, από την άλλη, το Ενεργό Διαφορικό M, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M και το M Servotronic εγγυώνται δυναμική, υψηλής ακρίβειας οδήγηση. Πρόκειται για μια ασυναγώνιστη εμπειρία, όχι μόνον με την οροφή ανοικτή. Εκτοξεύει τον οδηγικό ενθουσιασμό M σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Γοητευτική και φινετσάτη σιλουέτα. Περισσότερη ισχύς από ποτέ. Η νέα γενιά της BMW M5 αποτελεί έκφραση αξεπέραστης κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και πρωτοποριακής οδηγικής ευφυΐας. Για ένα πρωτόγνωρο, μέχρι σήμερα, επίπεδο δυναμικής οδήγησης στα όρια.

Συγκλονιστική δύναμη, ιδιαίτερες ρυθμίσεις του πλαισίου, συμπεριλαμβανομένων και όλων των αντίστοιχων συστημάτων ελέγχου, και χαρακτηριστικά διακοσμητικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα – η BMW M5 Competition έχει έναν και μοναδικό στόχο: να διευρύνει στο μέγιστο το προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

Οι BMW M550i xDrive και BMW M550d xDrive εντυπωσιάζουν με τον δυναμικό τους χαρακτήρα, την άνεση και την πραγματική τους ευχρηστία στην καθημερινότητα. Εξοπλισμένη με κινητήρα που αποδίδει 340 kW (462 hp), η BMW M550i προσφέρει μοναδικές εμπειρίες δυναμικής οδήγησης. Η BMW M550d εντυπωσιάζει με την ισχύ των 294 kW (400 hp), τα 760 Nm ροπής και την ιδιαίτερα υψηλή αποδοτικότητα. Παράλληλα, τα άψογα προσαρμοσμένα συστήματα, όπως το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive και η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M Professional, εξασφαλίζουν κορυφαία ευστάθεια και ευελιξία.

Το αποκορύφωμα της οδηγικής πολυτέλειας: η BMW M8 Competition Coupé με M xDrive είναι το πιο ισχυρό και πιο εξεζητημένο αυτοκίνητο στην γκάμα της BMW M8 Coupé. Ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων αποδίδει ισχύ 460 kW (625 hp). Σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα εξαρτήματα μετάδοσης και ανάρτησης που είναι εμπνευσμένα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, προσφέρει ασύγκριτες εμπειρίες οδήγησης. Με το αγωνιστικό της DNA, αποτελεί την επιτομή της μηχανολογικής δεξιοτεχνίας του BMW M και εγγυάται κορυφαία οδηγική απόλαυση και εκρήξεις αδρεναλίνης.

Η BMW M8 Coupé με M xDrive προσφέρει ένα πολυτελές εσωτερικό που αποπνέει μια αδιαμφισβήτητη αγωνιστική αίσθηση και έχει σχεδιαστεί να ωθεί στα άκρα τις δυναμικές επιδόσεις. Ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων αποδίδει ισχύ 441 kW (600 hp) και ροπή 750 Nm. Η πολλαπλή εξαγωγής είναι τοποθετημένη ανάμεσα στις σειρές κυλίνδρων για βελτίωση της απόκρισης ενώ οι δύο υπερτροφοδότες καυσαερίων Twin Scroll αυξάνουν την απόδοση ισχύος. Ο κινητήρας M, που χρησιμοποιείται και στους αγώνες αυτοκινήτων με παρόμοια σχεδίαση, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic με Drivelogic, την Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M και το Ενεργό Διαφορικό M. Απόλυτη οδηγική απόλαυση M, κάθε στιγμή.

Η BMW M850i xDrive Coupé συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο άνεση, επιδόσεις και αποδοτικότητα. Ο ισχυρός οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης TwinPower Turbo χωρητικότητας 4,4 λίτρων αποδίδει ισχύ 390 kW (530 hp) και ροπή 750 Nm και προσφέρει ασύγκριτη οδηγική απόλαυση. Το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive με Σπορ Διαφορικό M, Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M και ηλεκτρομηχανικές ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους εξασφαλίζει κορυφαία δυναμική οδήγησης, άριστη πρόσφυση και ευστάθεια. Όλα αυτά επιτρέπουν στον οδηγό να κινείται δυναμικά στις στροφές.

Στην κορυφή της γκάμας αυτοκινήτων Μ BMW Σειράς 8 Cabrio τοποθετείται η BMW M8 Competition Cabrio με M xDrive. Αυτό το εξαιρετικό cabrio κορυφαίων επιδόσεων προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό καθημερινής ευχρηστίας, μοναδικής σχεδίασης και πολυτελούς εσωτερικού. Εξοπλισμένο με τον οκτακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων με ισχύ 460 kW (625 hp) και βελτιωμένα μηχανικά μέρη υψηλών επιδόσεων, τα οποία προέρχονται από τους αγώνες αυτοκινήτων, αυτό το πολυτελές σπορ cabrio ωθεί σε νέα διάσταση την οδήγηση με ανοικτή οροφή. Επιπλέον, διαθέτει πολλές πρωτοποριακές τεχνολογίες που κάνουν άκρως απολαυστικό και άνετο κάθε ταξίδι.


Νιώστε την έκρηξη αδρεναλίνης ακολουθώντας τον ήλιο: Οι ασυμβίβαστες επιδόσεις και ένα ακαταμάχητα πολυτελές εσωτερικό καθιστούν την BMW M8 Cabrio με M xDrive ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων για ασύγκριτη οδηγική απόλαυση με ανοικτή οροφή. Αυτό, εκτός από τον οκτακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo με ισχύ 441 kW (600 hp), εξασφαλίζεται με τα μηχανικά μέρη μετάδοσης και δυναμικής οδήγησης που προέρχονται από τους αγώνες αυτοκινήτων, όπως το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic με Drivelogic, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M και το Ενεργό Διαφορικό M. Αυτό το ανοικτό σπορ αυτοκίνητο αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευέλικτο στους ελιγμούς και είναι τέλειο για γρήγορες επιταχύνσεις και δυναμική οδήγηση στους ομορφότερους δρόμους με στροφές. Είναι εξοπλισμένη με πρωτοποριακές τεχνολογίες συνδεσιμότητας και υποστήριξης οδηγού που εξασφαλίζουν σύγχρονη κινητικότητα και κορυφαίο επίπεδο άνεσης.

Η BMW M850i xDrive Cabrio διαθέτει avantgarde σχεδίαση, design, υψηλό επίπεδο μοναδικότητας και έναν απόλυτα ισορροπημένο συνδυασμό άνεσης, δυναμισμού, επιδόσεων και αποδοτικότητας. Ο ισχυρός οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης TwinPower Turbo χωρητικότητας 4,4 λίτρων αποδίδει ισχύ 390 kW (530 hp) και ροπή 750 Nm εξασφαλίζει καταιγιστικές επιδόσεις. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive με Σπορ Διαφορικό Μ, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ και τα ελαστικά 20" υψηλών επιδόσεων προσφέρουν συναρπαστική οδηγική απόλαυση και υψηλό επίπεδο άνεσης. Αυτός ο ισορροπημένος χαρακτήρας της BMW M850i xDrive Cabrio ολοκληρώνεται με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού που κάνουν κάθε διαδρομή άκρως απολαυστική.

Τα αυτοκίνητα BMW X3 M συνδυάζουν το περιπετειώδες πνεύμα μιας BMW X3 με τις ιδιαίτερες σπορ φιλοδοξίες του BMW M. Η BMW X3 M, με το αγωνιστικό της DNA, προσφέρει κορυφαία δυναμική οδήγηση που φτάνει σε πρωτόγνωρο επίπεδο στην BMW X3 M Competition, η οποία συναρπάζει σε κάθε δρόμο και κάθε πίστα χάρη στην υψηλή ισχύ και τον μοναδικό της χαρακτήρα. Τα μοντέλα BMW X3 M40i και BMW X3 M40d προσφέρουν έναν εντυπωσιακά ισορροπημένο συνδυασμό επιδόσεων, άνεσης και αποδοτικότητας.

Ο κινητήρας της BMW X3 M Competition είναι ένας πανίσχυρος εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων. Με την ισχύ των 375 kW (510 hp) και τη ροπή των 600 Nm, το αυτοκίνητο επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα. Ο συνδυασμός M xDrive και Ενεργού Διαφορικού M, ειδικής ανάρτησης M και συστήματος διεύθυνσης M Servotronic, μαζί με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic, εξασφαλίζει κορυφαία δυναμική οδήγησης και ευελιξία.

Η BMW X3 M διαθέτει εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων που αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ 353 kW (480 hp). Η τερατώδης ροπή των 600 Nm εξασφαλίζει γρήγορες επιταχύνσεις από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα. Εξοπλισμένη με M xDrive και Ενεργό Διαφορικό M, ειδική ανάρτηση M, σύστημα διεύθυνσης M Servotronic και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic, η BMW X3 M προσφέρει κορυφαίου επιπέδου δυναμική οδήγησης.

Η BMW X3 M40i κινείται από έναν ισχυρό εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo. Ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 260 kW (354 hp) και μέγιστη ροπή 500 Nm. Ο συνδυασμός Προσαρμοζόμενης Ανάρτησης M, μεταβλητού σπορ συστήματος διεύθυνσης, Σπορ φρένων M που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, BMW xDrive και σπορ αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Steptronic βελτιώνει τα δυναμικά χαρακτηριστικά και εγγυάται έντονη οδική απόλαυση.

Η καρδιά της BMW X3 M40d είναι ο εξακύλινδρος κινητήρας diesel M TwinPower Turbo με δύο υπερτροφοδότες TwinScroll και σύστημα άμεσου ψεκασμού Common rail. Ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 240 kW (326 hp) και εντυπωσιακή ροπή 680 Nm. Ο συνδυασμός Προσαρμοζόμενης Ανάρτησης M, μεταβλητού σπορ συστήματος διεύθυνσης, Σπορ φρένων M του βασικού εξοπλισμού, BMW xDrive και σπορ αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα στον τομέα της δυναμικής οδήγησης.

Τα αυτοκίνητα BMW X4 M έχουν ισχυρό χαρακτήρα. Συνδυάζουν το αθλητικό πνεύμα ενός αυτοκινήτου M με το εκφραστικό ταμπεραμέντο της BMW X4. Το αποτέλεσμα: τέσσερα σπορ αυτοκίνητα για κορυφαία επίπεδα αδρεναλίνης και πάθους. Η BMW X4 M, με το αγωνιστικό της DNA, προσφέρει υψηλού επιπέδου δυναμική οδήγησης. Η BMW X4 M Competition με την πρωτόγνωρη δυναμική εντυπωσιάζει στον δρόμο και την πίστα αγώνων με το κορυφαίο επίπεδο επιδόσεων και τον μοναδικό της χαρακτήρα. Τα μοντέλα BMW X4 M40i και BMW X4 M40d προσφέρουν έναν εντυπωσιακά ισορροπημένο συνδυασμό επιδόσεων, άνεσης και αποδοτικότητας.

Η BMW X4 M Competition διαθέτει έναν πανίσχυρο εξακύλινδρο κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων. Ο πολύστροφος κινητήρας αποδίδει ισχύ 375 kW (510 hp) και επιταχύνει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα, χάρη στη ροπή των 600 Nm. Ο άψογος συνδυασμός M xDrive και Ενεργού Διαφορικού M, ειδικής ανάρτησης M και συστήματος διεύθυνσης M Servotronic, μαζί με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic, εξασφαλίζει κορυφαία δυναμική οδήγησης και ευελιξία.

Η BMW X4 M διαθέτει εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων που αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ 353 kW (480 hp). Η τερατώδης ροπή των 600 Nm εξασφαλίζει γρήγορες επιταχύνσεις από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα. Εξοπλισμένη με M xDrive και Ενεργό Διαφορικό M, ειδική ανάρτηση M, σύστημα διεύθυνσης M Servotronic και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic, η BMW X4 M προσφέρει κορυφαίου επιπέδου δυναμική οδήγησης.

Η BMW X4 M40i κινείται από έναν ισχυρό εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo. Ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 260 kW (354 hp) και μέγιστη ροπή 500 Nm. Ο συνδυασμός Προσαρμοζόμενης Ανάρτησης M, μεταβλητού σπορ συστήματος διεύθυνσης, Σπορ φρένων M που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, BMW xDrive και σπορ αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Steptronic βελτιώνει τα δυναμικά χαρακτηριστικά και εγγυάται έντονη οδική απόλαυση.

Η καρδιά της BMW X4 M40d είναι ο εξακύλινδρος κινητήρας diesel M TwinPower Turbo με δύο υπερτροφοδότες TwinScroll και σύστημα άμεσου ψεκασμού Common rail. Ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 240 kW (326 hp) και εντυπωσιακή ροπή 680 Nm. Ο συνδυασμός Προσαρμοζόμενης Ανάρτησης M, μεταβλητού σπορ συστήματος διεύθυνσης, Σπορ φρένων M του βασικού εξοπλισμού, BMW xDrive και σπορ αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα στον τομέα της δυναμικής οδήγησης.

Η νέα BMW M340i xDrive Touring* φέρνει στην καθημερινότητά σας τη συναρπαστική αίσθηση από τους αγώνες αυτοκινήτων. Ο ισχυρός εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας BMW M TwinPower Turbo αποδίδει μέγιστη ισχύ 375 hp (275 kW). Η ανάρτηση M έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κορυφαία δυναμική και ζωντανεύει το πάθος για τους αγώνες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που φτάνει το 1,510 m³ και τις πολλές πρωτοποριακές λύσεις αποθήκευσης, η BMW M340i xDrive Touring* ξεδιπλώνει τις αρετές της στις μακρινές διαδρομές.


* Διαθέσιμη από τον 11/2019. Τα στοιχεία είναι προσωρινά.

Εάν αναζητάτε ένα καινούριο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Μ, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης των μοντέλων BMW M, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα test drive.

Read more