Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

BMW i4 M50 xDrive

BMW 4er Gran Coupé MP

THE NEW

i4

BMW M

Η ΝΕΑ BMW i4 M50 xDRIVE ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ. 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ.

BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 21,8 - 17,5. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 416 - 522

[1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

[2] Οι τιμές είναι προσωρινές

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   BMW i4 M50 xDrive
   BMW i4 M50 xDrive

   Ισχύς[2]

   400 kW (544 hp)

   0-100 km/h[2]

   3,9 s

   Τελική ταχύτητα[2]

   225 km/h

   αυτονομία[1][2]

   416 - 522

   BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 21,8 - 17,5. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 416 - 522

   [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

   [2] Οι τιμές είναι προσωρινές

    

    

   Η 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ BMW i4 GRAN COUPÉ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ €9.000 & ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

   Αποκτήστε την αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 Gran Coupé της επιλογής σας με:

    

    

   BMW i4 eDrive35 Gran Coupé.

   Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €53.650 (€44.650 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

   BMW i4 eDrive40 Gran Coupé.

   Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €59.900  (€50.900 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

    

   i4 xDrive40 Gran Coupé.

   Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €63.250 (€54.250 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

    

   BMW i4 M50 Gran Coupé.

   Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €75.850  (€66.850 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

    

   Εξωτερική σχεδίαση της BMW i4 M50 xDrive στη νέα σχεδιαστική γλώσσα

   ΟΛΗ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ.

   Η αμιγής ηλεκτροκίνηση της BMW i4 M50 xDrive επιταχύνει ανεμπόδιστα από στάση μέχρι τα 100 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα[2]. Η αθλητική εμφάνιση, απολύτως ταυτισμένη με τα M αυτοκίνητα, γίνεται άμεσα αντιληπτή: Ένα νέο M μπροστινό μέρος με προσαρμοζόμενους προβολείς LED, το πίσω μέρος με M πίσω αεροτομή, πίσω φώτα τεχνολογίας λέιζερ και τα πλευρικά τμήματα με M καθρέπτες και αποκλειστικούς τροχούς. Στο εσωτερικό, τα M σπορ καθίσματα και το νέο M δερμάτινο τιμόνι ξεχειλίζουν από αυτή την αίσθηση M. 

   BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 21,8 - 17,5. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 416 - 522

   [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

   [2] Οι τιμές είναι προσωρινές

   Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW i4 M50 xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

    ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΑΝ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

    ΣΠΟΡ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

    Η Μ έκδοση Sport Pro μετατρέπει την BMW σας σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Διευρύνει την Μ έκδοση Sport, έτσι ώστε να περιλαμβάνει ένα πλήθος άλλων προαιρετικών χαρακτηριστικών για την εξωτερική και την εσωτερική σχεδίαση.

    ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

    ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

    Χαρίζουν στην BMW σας μια αποκλειστική εμφάνιση: Μ Προβολείς Shadow Line με διακοσμητικά στοιχεία στους κύριους προβολείς.

    ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

    0:00
    0:00 /  0:00
    BMW i4 M50 xDrive Μ σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ.

    Τα M σπορ καθίσματα εξασφαλίζουν την ιδανική στάση του σώματος στο κάθισμα. Με ενσωματωμένα προσκέφαλα και Μ λογότυπο.

    ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

    100% ELECTRIC DRIVING PLEASURE.

    0:00
    0:00 /  0:00

    ΦΤΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ: ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ BMW i4 M50 xDRIVE.

    Εύρος από

    Απαιτούμενες στάσεις για φόρτιση

    Εκφράζει τον εκτιμώμενο αριθμό στάσεων για φόρτιση που θα χρειαστείτε στη διαδρομή σας.

     

    Περιλαμβάνονται μόνο τα υφιστάμενα σημεία φόρτισης (στις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές παρακάμψεις και αρχική φόρτιση μπαταρίας 100%.

     

    Προτιμώνται οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) επειδή αυτοί φορτίζουν το αυτοκίνητό σας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

    Συνολικός χρόνος φόρτισης

    Εμφανίζει τον εκτιμώμενο συνολικό χρόνο φόρτισης που θα χρειαστείτε στη διαδρομή σας. Περιλαμβάνονται μόνο τα υφιστάμενα σημεία φόρτισης (στις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές παρακάμψεις και αρχική φόρτιση μπαταρίας 100%.

     

    Προτιμώνται οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (για παράδειγμα στο δίκτυο IONITY), καθώς μπορείτε να φορτίζετε το όχημά σας με μέγιστη ισχύ φόρτισης εκεί.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Συνολικός χρόνος ταξιδιού με φόρτιση

    Ο εμφανιζόμενος χρόνος ταξιδιού είναι το άθροισμα του εκτιμώμενου χρόνου οδήγησης και του χρόνου φόρτισης, εάν έχετε συμπεριλάβει στη διαδρομή σας στάσεις για φόρτιση.

     

    Θεωρείται ότι ακολουθείτε τη συντομότερη διαδρομή χωρίς μποτιλιαρίσματα ή άλλες καθυστερήσεις

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών, καθώς και από το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που παρουσιάζονται αποτελούν παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν εάν το ίδιο αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού.

     

    Με την εφαρμογή My BMW app,  μπορείτε να διατηρείτε υψηλό επίπεδο φόρτισης και αυτονομίας, παντού και πάντα. Σχεδιάστε εύκολα τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση και στείλτε τις στο αυτοκίνητο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και γνωρίστε την μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση.

     

    Πώς υπολογίζονται αυτές οι τιμές;

     

    Αυτές οι προτεινόμενες διαδρομές παρέχουν μια εκτίμηση του αναμενόμενου χρόνου ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων στάσεων για φόρτιση με αρχική φόρτιση μπαταρίας 100%. Θεωρείται ότι τα σημεία φόρτισης είναι διαθέσιμα και λειτουργικά, ενώ προβάλλεται η συντομότερη διαδρομή χωρίς ανάσχεση κυκλοφορίας ή άλλες καθυστερήσεις. Οι πληροφορίες για τις στάσεις φόρτισης και τη διάρκεια παρέχονται, θεωρώντας ότι οδηγείτε προς αυτά τα σημεία στάσης με υπολειπόμενη φόρτιση τουλάχιστον 10%.

     

    Είναι επίσης σημαντικό να έχετε υπόψη ότι η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συμπεριφορά χρήσης.

     

    Σε ποιες υποθέσεις βασίζεται αυτός ο υπολογισμός;

     

    Τα αποτελέσματα του υπολογιστή αυτονομίας παρέχουν μόνο έναν γενικό προσανατολισμό και δεν θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιη πληροφόρηση. Η πραγματική αυτονομία και η διάρκεια φόρτισης εξαρτώνται και από άλλους παράγοντες, για παράδειγμα την κατάσταση φόρτισης, την ηλικία, τη θερμοκρασία της μπαταρίας, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, τη σταθερότητα τάσης, την οδηγική συμπεριφορά κ.λπ.)

     

    Όλοι οι υπολογισμοί βασίζονται σε θεωρητικές τιμές, μέσες τιμές και υποθέσεις και αποτελούν μόνο ενδεικτικές τιμές. Οι τιμές που αναφέρονται στην αυτονομία βασίζονται σε τιμές WLTP, που είναι πιο ρεαλιστικές.

    Χρόνοι φόρτισης

    Χρόνοι φόρτισης για την

    Δημόσια φόρτιση

    Σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος

    Μπορείτε να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας {model.description} πολύ γρήγορα σε έναν σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος (όπως π.χ. αυτοί του δικτύου IONITY). Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80% της μπαταρίας αξιοποιώντας τη μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης του αυτοκινήτου. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος του δικτύου BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

    Σταθμός ταχείας φόρτισης

    Εάν πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα μέσα στην πόλη ή στο ταξίδι, τότε ο σταθμός ταχείας φόρτισης είναι η σωστή επιλογή. Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί ταχείας φόρτισης είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80 % της μπαταρίας με ισχύ έως και 50 kW. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς ταχείας φόρτισης του δικτύου BMW Charging. (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023) (Ισχύς από 22 Μαρτίου 2023)

    Σταθμός φόρτισης AC

    Μπορείτε να βρείτε σχεδόν παντού δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο (AC). Είναι κατάλληλη για τακτική φόρτιση σε μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν βρίσκεστε στην εργασία σας. Στην οθόνη θα βρείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 0 στο 100% της μπαταρίας με ισχύ φόρτισης 22 kW. Οι επιδόσεις φόρτισης εξαρτώνται από τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Με μια ματιά στον χάρτη θα ανακαλύψετε όλους τους σταθμούς ταχείας φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα στο δίκτυο BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

    Οικιακή φόρτιση

    Wallbox / Flexible Fast Charger

    Στο σπίτι μπορείτε να φορτίσετε άνετα την BMW i4 M50 xDrive σας σε ένα Wallbox ή με το Flexible Fast Charger (Mode 2). Και στα δύο χρησιμοποιείται εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Το Wallbox παρέχει μέγιστη ισχύ φόρτισης 22 kW, αναλόγως του αυτοκινήτου, του προαιρετικού εξοπλισμού και της αγοράς, και το Flexible Charger (Mode 2) 11 kW το μέγιστο. Το διάγραμμα αναφέρει τον ελάχιστο χρόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 0 στο 100% με ισχύ 11 kW.

    Φίλτρο σταθμών φόρτισης

    Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών, καθώς και από το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που παρουσιάζονται αποτελούν παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν εάν το ίδιο αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού.

     

    Με την εφαρμογή My BMW app, μπορείτε να διατηρείτε υψηλό επίπεδο φόρτισης και αυτονομίας, παντού και πάντα. Σχεδιάστε εύκολα τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση και στείλτε τις στο αυτοκίνητο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και γνωρίστε την μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση.

    ΦΟΡΤΙΣΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.

    Ο άγρυπνος βοηθός σας.

    Το Driving Assistant Professional σας διατηρεί ενεργά στη λωρίδα κυκλοφορίας και σε ασφαλή απόσταση σε ταχύτητες έως και 210 km/h. Εάν χρειαστεί, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα. Μια πραγματική βοήθεια ιδίως σε κυκλοφορία σημειωτόν.

    Περισσότερες κάμερες για ευκολότερο παρκάρισμα.

    Το Parking Assistant Plus παρέχει υποστήριξη στο παρκάρισμα. Οι πρόσθετες κάμερες προβάλλουν στην κεντρική οθόνη ελέγχου μια εικόνα 3D της περιοχής γύρω από το αυτοκίνητο. Έτσι μπορείτε να βλέπετε άμεσα πόσο χώρο έχετε στη διάθεσή σας.

    Φώτα πορείας μονίμως ενεργοποιημένα.

    Με την αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας, η BMW σας αφαιρεί αυτόματα τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου από τη φωτεινή δέσμη προβολέων. Δεν χρειάζεται να εναλλάσσεσθε ανάμεσα στα φώτα πορείας και τα φώτα διασταύρωσης. Το όφελος για εσάς: Οδηγείτε πάντα σε τέλεια φωτισμένους δρόμους.

    Αφήστε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας σπίτι.

    Οι συμβατές κινητές συσκευές μετατρέπονται σε δικό σας BMW Digital Key. Η BMW μπορεί να ξεκλειδώσει και να τεθεί σε λειτουργία είτε με smartphone είτε με smartwatch. Το ψηφιακό κλειδί μπορεί να μοιραστεί μέχρι και με πέντε άτομα.

    Δείτε περισσότερα με μια ματιά.

    Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή στον πίνακα οργάνων πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανής εικόνας βίντεο.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.

    BMW i4 M50 xDrive Μίσθωση και χρηματοδότηση

    ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW i4 M50 xDRIVE.

    Επιλέξτε ανάμεσα σε μίσθωση ή χρηματοδότηση με ελκυστικές υπηρεσίες και ασφάλιση σε ένα πακέτο. 

    Όλα σε ένα. BMW Financial Services.

    BMW M PERFORMANCE ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ.

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ i4 M50 xDRIVE.

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

    ΑΝΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Κατανάλωση και εκπομπές CO₂.

    BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 21,8 - 17,5. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) WLTP σε km: 416 - 522

    [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

     

    [2] Οι τιμές είναι προσωρινές

    [3] Το εμφανιζόμενο όχημα είναι η BMW M440i xDrive Gran Coupé.

    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.