ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Η BMW X5 M.

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.Η BMW X5 M.

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ. (x)

423

Ροπή

750 Nm

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.

4.2

Εκπομπές CO2 σε g/km

258

H BMW X5 M συνδυάζει το πνεύμα των παραδοσιακών αυτοκινήτων M με την εξαιρετική πρακτικότητα που προσφέρει ένα μοντέλο X. Ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo, το κιβώτιο M Steptronic 8 σχέσεων και το σύστημα xDrive για τις εκδόσεις Μ, σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε στο έπακρο την οδήγηση. Η δυναμική σχεδίαση του μπροστινού και του πίσω προφυλακτήρα και οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" του βασικού εξοπλισμού εγγυώνται μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο ευρύχωρο εσωτερικό αυτού του Sports Utility Vehicle, κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά, τα υπερυψωμένα σπορ καθίσματα και οι λεπτομέρειες με τη χαρακτηριστική σχεδίαση Μ. Η BMW X5 M συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: εξαιρετικές επιδόσεις και οδική συμπεριφορά αλλά και μοναδική λειτουργικότητα και καθημερινή ευχρηστία.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΡΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΟΣ.

Αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Με την ακαταμάχητη δυναμική, την εντυπωσιακή ευελιξία και την ακρίβεια ελέγχου, η BMW X5 M δημιουργεί νέα πρότυπα στην κατηγορία της. Το Launch Control σας δίνει την ευκαιρία για μία άψογη εκκίνηση. Με το Dynamic Drive, το Dynamic Performance Control και τον Δυναμικό Έλεγχο Απόσβεσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης.

Δυναμική οδήγησης & αποδοτικότητα στην BMW X5 Μ.

Η BMW X5 M προσφέρει συμπυκνωμένη δύναμη που μεταφέρεται αποτελεσματικά στον δρόμο χάρη στο xDrive για τις εκδόσεις Μ. Η εξαιρετική πρόσφυση είναι εξασφαλισμένη. Οι γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, με χειροκίνητο ή αυτόματο τρόπο, είναι εφικτές χάρη στο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Τα φρένα σύνθετης κατασκευής Μ επιτυγχάνουν εξαιρετικούς χρόνους επιβράδυνσης. Τέλος, οι τεχνολογίες BMW EfficientDynamics εξασφαλίζουν τον συνδυασμό αυτών των καταπληκτικών επιδόσεων με την αξιοσημείωτη αποδοτικότητα.

Η συναρπαστική σχεδίαση M της BMW X5 M.

Ένα σπορ αυτοκίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση πέντε άτομα. Ένα πολύπλευρο αυτοκίνητο με επιβλητική παρουσία που προσφέρει εκρήξεις αδρεναλίνης. Ένα Sports Activity Vehicle με σχεδίαση που αποπνέει ένα παρορμητικό ταμπεραμέντο από την πρώτη κιόλας ματιά. Αντιθέσεις που η BMW X5 M συνδυάζει με μοναδικό τρόπο. Αυτό το αυτοκίνητο εκφράζει την απερίφραστη δέσμευση για επιδόσεις και ένα επίπεδο άνεσης που δεν συναντάται σε κανένα άλλο σπορ αυτοκίνητο.