Χρηματοδότηση BMW Σειρά 1.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ BMW.

Άνεση, Ευελιξία, Σιγουριά.

Στην BMW Financial Services ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού χρηματοδοτικού προγράμματος. Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει τα προγράμματα BMW ALL INCLUSIVE, BMW Finance και BMW Finance Balloon, που ενώ έρχονται να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, έχουν ένα κοινό προορισμό: το δικό σας συμφέρον, τη δική σας διευκόλυνση και την κάλυψη της ανάγκης σας για ξεκάθαρες λύσεις.


Υπάρχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που θα μπορούσαν να κάνουν μία χρηματοδότηση από την BMW Financial Services την ιδανική οικονομική επιλογή για εσάς.

Μάθετε περισσότερα
Χρηματοδοτηση BMW.Άνεση, Ευελιξία, Σιγουριά.

Άνεση

Η BMW Financial Services σας προσφέρει τον τρόπο για να αποκτήσετε την BMW που επιθυμείτε, παρέχοντάς σας πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης.

Ευελιξία

Όσο ιδιαίτερες και αν είναι ανάγκες σας, όσο μεγάλες οι απαιτήσεις σας, το χρηματοδοτικό σας πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.

Σιγουριά

Η BMW Financial Services συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες για να εντάξει εφόσον το επιθυμείτε στην χρηματοδότησή σας, ασφάλιση αυτοκινήτου, επέκταση εγγύησης, προστασία δανείου και δόσεων.

Εξυπηρέτηση

Η γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι είναι βασική προτεραιότητα. Μέσα από Εξειδικευμένους Συμβούλους και ηλεκτρονικές πλατφόρμες, βρισκόμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε κάθε ανάγκη άμεσα και με σαφήνεια.

DOCUMENTS AND DOWNLOADS.

If you are looking for further information and details on our Basic Loan, an application or our General Terms and Conditions for leasing products, you can find and download all the relevant documents right here.

Μάθετε περισσότερα

Endnotes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Μάθετε περισσότερα

DOCUMENTS AND DOWNLOADS.

If you are looking for further information and details on our Balloon Loan, an application or our General Terms and Conditions for leasing products, you can find and download all the relevant documents right here.

Μάθετε περισσότερα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα προγραμμάτων χρηματοδότησης BMW.

Η απόκτηση μιας BMW δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορούμε να σας προσφέρουμε τη σωστή επιλογή, είτε προτιμάτε χαμηλές δόσεις σε συνδυασμό με μία μεγάλη δόση στο τέλος, είτε σταθερές μηνιαίες καταβολές έως το τέλος του προγράμματός σας.

Μάθετε περισσότερα

BMW ALL INCLUSIVE.

Προκαταβολή + Μηνιαίες Δόσεις + Τελευταία Μεγάλη Δόση με επιλογές

 

Η λειτουργία του BMW ALL INCLUSIVE είναι απλή. Επιλέγετε ως προκαταβολή το ποσό που επιθυμείτε και αποπληρώνετε σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις. Όταν ολοκληρωθεί η διάρκεια του προγράμματος απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση, με την οποία εσείς αποφασίζετε πως θα προχωρήσετε :

 

 • Την εξοφλείτε και αποκτάτε την αγαπημένη σας BMW.
 • Eπιστρέφετε το οχήμά σας χωρίς άλλες υποχρεώσεις.
 • Αποκτάτε μία ολοκαίνουρια BMW ανταλλάζοντας το προηγούμενο μοντέλο σας με προνομιακούς όρους.
 • Επιμηκύνετε την διάρκεια των μηνιαίων αποπληρωμών, αναχρηματοδοτώντας την τελευταία μεγάλη δόση με ευνοϊκό επιτόκιο και διάρκεια εώς 48 μήνες.
Μάθετε περισσότερα
Χρηματοδότηση BMW Σειρά 1

Νέα BMW Σειρά 1.

Χρηματοδότηση.

 

Η Νέα BMW Σειρά 1 μπορεί να γίνει δική σου με τα προνομιακά προγράμματα της BMW Financial Services.

Μάθετε περισσότερα

BMW FINANCE BALLOON.

Προκαταβολή + Μηνιαίες Δόσεις + Τελευταία Δόση Balloon

 

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Finance Balloon συνδυάζει με επιτυχία χαμηλές μηνιαίες δόσεις και εναλλακτικές επιλογές στη λήξη του.

 

 • Επιλέγετε την BMW των ονείρων σας.
 • Επιλέγετε τη διάρκεια του δανείου σας.
 • Επιλέγετε την προκαταβολή και τη μηνιαία δόση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.
 • Επιλέγετε το ύψος της τελευταίας μεγάλης δόσης.
 • Κατά τη λήξη του χρηματοδοτικού προγράμματος και πριν την καταβολή της τελευταίας μεγάλης δόσης, αποφασίζετε εάν θα κρατήσετε ή θα αντικαταστήσετε την BMW σας.
Μάθετε περισσότερα
Χρηματοδότηση Μεταχειρισμένων BMW

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ BMW.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα Ποιοτικό Μεταχειρισμένο BMW, η BMW Financial Services δημιούργησε τo πρόγραμμα Used4All.

 

 • Χαμηλή σταθερή δόση με προνομιακό επιτόκιο.
 • Προκαταβολή από 20%.
 • Μεγάλη διάρκεια εώς 72 μήνες.
 • Προστασία δανείου/δόσεων.
Μάθετε περισσότερα

ELECTRIFIED ALL INCLUSIVE.

Τα Ηλεκτρικά και Plug-in BMW δημιουργούν νέα δεδομένα: είναι το μέλλον των μετακινήσεων μέσα στη πόλη και απόλυτα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και τις προσωπικές σας ανάγκες. Το ίδιο και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services ELECTRIFIED ALL INCLUSIVE με επιτόκιο 5,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο, πλέον 0,6% εισφ. Ν. 128/ 1975).

Μάθετε περισσότερα

MYBMWBANK.GR

Θέλετε να διαχειρίζεστε απευθείας ή να ενημερώνεστε άμεσα για το υφιστάμενο χρηματοδοτικό σας πρόγραμμα, να μαθαίνετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας καθώς φθάνετε στο τέλος του ή απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας; Κι όλα αυτά με ένα κλικ.

Μάθετε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ BMW; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε την επόμενη BMW σας διαλέγοντας από όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά, πρόσθετο εξοπλισμό και τις προσφερόμενες οικονομικές λύσεις. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο BMW για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα σας.

Μάθετε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ BMW; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε την επόμενη BMW σας διαλέγοντας από όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά, πρόσθετο εξοπλισμό και τις προσφερόμενες οικονομικές λύσεις. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο BMW για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα σας.

Μάθετε περισσότερα

BMW ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Επικοινωνία

BMW Financial Services
Τηλέφωνο: 210 9118500
Fax: 210 9118505

BMW ALL INCLUSIVE.

Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε την BMW που πάντα ονειρευόσασταν! Η BMW Financial Services σας προσφέρει το πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE, ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδότησης, ασφάλισης και εγγύησης.

Μάθετε περισσότερα
 • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
 • SERVICE

ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Στην BMW Financial Services ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού χρηματοδοτικού προγράμματος – όσο είναι και η επιλογή του σωστού μοντέλου BMW! Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει τα προγράμματα BMW Select, BMW Value και BMW Options, που ενώ έρχονται να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, έχουν κοινό προορισμό. Το δικό σας συμφέρον, τη δική σας διευκόλυνση και την κάλυψη της ανάγκης σας για σίγουρες και ξεκάθαρες λύσεις στη χρηματοδότηση.

Μάθετε περισσότερα

BMW SELECT.

Η BMW είναι γνωστή για την τεχνολογική της υπεροχή, τις αξεπέραστες επιδόσεις της και τη μοναδική αίσθηση οδηγικής απόλαυσης που προφέρει. Οι καινοτομίες της όμως δε σταματούν στο δρόμο, συνεχίζονται και στη χρηματοδότηση με το BMW Select.

Μάθετε περισσότερα
 • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
 • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.
 • ΠΩΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ.

BMW VALUE.

 • ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.
 • ΤΟ BMW VALUE ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.
 • ΓΙΑΤΙ BMW VALUE.

BMW OPTIONS.

 • ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
 • ΤΟ BMW OPTIONS ΣΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.
 • ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.
 • ΓΙΑΤΙ BMW OPTIONS.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα Ποιοτικό Μεταχειρισμένο BMW Premium Selection αυτοκίνητο, η BMW Financial Services δημιούργησε τα προωθητικά προγράμματα Easy2USE options & Easy2USE value.

Μάθετε περισσότερα
 • Easy2USE options
 • Easy2USE value

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Το νέο σας αυτοκίνητο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
BMW X2

Η ΠΡΩΤΗ BMW X2.

Be the one who dares.
Get personal

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ BMW.

Βρείτε τον κοντινότερο Επίσημο Έμπορο.
Contact

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Επικοινωνήστε με την BMW Financial Services.