ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΓΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

BMW i5 eDrive40: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 18,9-15,9. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 498–582

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

Δημόσια φόρτιση BMW, σταθμός φόρτισης

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΑΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

Σταθμεύσετε και φορτίστε το αυτοκίνητό σας την επόμενη φορά που θα μετακινηθείτε στο κέντρο της πόλης. Η δημόσια φόρτιση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και αυτοκίνητα με τεχνολογία Plug-in Hybrid σάς προσφέρει απόλυτη ευελιξία. Σε μεγαλύτερες αποστάσεις ή ταξίδια μπορείτε να φορτίσετε το αμιγώς ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο πολύ γρήγορα σε σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος. Τα καλώδια φόρτισης και η Κάρτα BMW Charging για το δημόσιο δίκτυο φόρτισης περιλαμβάνονται στο αντικείμενο παράδοσης της καινούριας σας ηλεκτρικής BMW ή του αυτοκινήτου σας με τεχνολογία Plug-in Hybrid.

Δημόσια φόρτιση BMW, σταθμός φόρτισης

EKTETAMENΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

Αξιοποιήστε το πρόγραμμα χρέωσης Active για να φορτίσετε με ελκυστική σταθερή τιμή σε ένα από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα φόρτισης της Ευρώπης. Σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης της Ευρώπης, το οποίο επεκτείνεται συνεχώς. Μπορείτε να βρείτε εύκολα κοντινούς σταθμούς δημόσιας φόρτισης για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στους BMW Χάρτες, στην εφαρμογή My BMW ή μέσα από το αυτοκίνητό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να σχεδιάσετε μια βελτιστοποιημένη διαδρομή για φόρτιση είτε μέσω της εφαρμογής My BMW είτε απευθείας στο αυτοκίνητό σας. 

Δημόσια φόρτιση BMW, ταχεία φόρτιση

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο με την εξαιρετικά ταχεία φόρτιση καθ' οδόν, στους σταθμούς υψηλής ισχύος, όπως αυτοί του συνεργάτη μας IONITY, και στο δίκτυο BMW Charging. Οι βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση στο σύστημα πλοήγησης της ηλεκτρικής σας BMW σας επιτρέπει να βλέπετε εκ των προτέρων τους σταθμούς φόρτισης. Αυτό σας βοηθά να συντομεύσετε τη διάρκεια ταξιδιού καθώς μπορείτε να ανακτήσετε αρκετή αυτονομία μέσα σε πολύ λίγο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Χρόνοι φόρτισης

Χρόνοι φόρτισης για την

Δημόσια φόρτιση

Σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος

Μπορείτε να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας πολύ γρήγορα σε έναν σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος (όπως π.χ. αυτοί του δικτύου IONITY). Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80% της μπαταρίας αξιοποιώντας τη μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης του αυτοκινήτου. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος του δικτύου BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

Σταθμός ταχείας φόρτισης

Εάν πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα μέσα στην πόλη ή στο ταξίδι, τότε ο σταθμός ταχείας φόρτισης είναι η σωστή επιλογή. Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί ταχείας φόρτισης είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80% της μπαταρίας με ισχύ έως και 50 kW. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς ταχείας φόρτισης του δικτύου BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

Σταθμός φόρτισης AC

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν παντού δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο (AC). Είναι κατάλληλη για τακτική φόρτιση σε μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν βρίσκεστε στην εργασία σας. Στην οθόνη θα βρείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 0 στο 100% της μπαταρίας με ισχύ φόρτισης 22 kW. Οι επιδόσεις φόρτισης εξαρτώνται από τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Με μια ματιά στον χάρτη θα ανακαλύψετε όλους τους σταθμούς ταχείας φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα στο δίκτυο BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

Οικιακή φόρτιση

Wallbox / Flexible Fast Charger

Στο σπίτι μπορείτε να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα Wallbox ή με το Flexible Fast Charger. Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιείται εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Το Wallbox παρέχει μέγιστη ισχύ φόρτισης 22 kW, και το Flexible Fast Charger 11 kW, ανάλογα με το αυτοκίνητο, τον ειδικό εξοπλισμό και τη χώρα. Στην οθόνη θα δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 0 στο 100% της μπαταρίας με ισχύ φόρτισης 11 kW.

Φίλτρο σταθμών φόρτισης

Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών, καθώς και από το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης.


Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My BMW για να βρείτε σταθμούς φόρτισης αλλά και να προγραμματίσετε, να ελέγξετε και να διαχειριστείτε τις διαδικασίες φόρτισης, τόσο από το σπίτι όσο και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα λειτουργιών της νέας εφαρμογής My BMW στη δοκιμαστική έκδοση.

Η ΕΥΡΕΣΗ
ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ.

0:00
0:00 /  0:00


Στην εφαρμογή My BMW μπορείτε να βρείτε τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης και αναλυτικές πληροφορίες ή να τα εμφανίσετε απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

BMW i4 Gran Coupé: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 22,5-15,8. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 406-590

BMW i4 M50 Gran Coupé: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 22,5-18,0. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 415-520

ΚΑΡΤΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ
ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Δημόσια φόρτιση BMW, Plug & Charge
Δημόσια φόρτιση BMW, σημεία φόρτισης
Δημόσια φόρτιση BMW, φόρτιση υψηλής ισχύος

BMW Plug & Charge.

Κάτι παραπάνω από τεχνολογία φόρτισης. Το BMW Plug & Charge σάς συνοδεύει στο μέλλον της ηλεκτρικής κινητικότητας. Το σύστημα αναγνωρίζει αυτόματα και ταυτοποιεί το αυτοκίνητό σας μόλις το συνδέσετε σε έναν σταθμό φόρτισης. Χάρη στη λειτουργία πολλαπλών συμβολαίων μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα αποθηκευμένα συμβόλαια φόρτισης από διάφορους παρόχους, π.χ. ιδιωτικά ή επαγγελματικά. Η επιλογή είναι δική σας.

Πάνω από 551.000 σταθμοί φόρτισης στη διάθεσή σας.

Είτε ταξιδεύετε είτε οδηγείτε γύρω από την πόλη. Με πάνω από 551.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη βρίσκετε πάντοτε την κατάλληλη επιλογή φόρτισης. Επιπρόσθετα, το δίκτυο φόρτισης επεκτείνεται διαρκώς. Το BMW Charging καθιστά απλή κι εύκολη τη χρήση αυτών των σταθμών φόρτισης.

Φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς υψηλής ισχύος.

Το δίκτυο φόρτισης υψηλής ισχύος (HPC) της BMW σάς επιτρέπει να φορτίζετε την BMW σας εξαιρετικά γρήγορα με ισχύ φόρτισης έως και 350 kW. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους σταθμούς γρήγορης φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. 
 

[1] Η απόδοση φόρτισης του αυτοκινήτου σας εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξοπλισμού όπως ο κλιματισμός. Η αναφερόμενη αυτονομία βασίζεται στις βέλτιστες συνθήκες κατά WLTP. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C αμέσως μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το προφίλ χρήσης. Η αναφερόμενη αυτονομία βασίζεται στις βέλτιστες συνθήκες κατά WLTP. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C αμέσως μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το προφίλ χρήσης.

Δημόσια φόρτιση BMW, καλώδιο φόρτισης Mode 3
Δημόσια φόρτιση BMW, κάρτα BMW Charging

Καλώδιο φόρτισης (Mode 3).

Το BMW καλώδιο φόρτισης (Mode 3) μήκους 5 μέτρων για δημόσια φόρτιση επιτρέπει την ευέλικτη φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, χάρη στους τυποποιημένους ακροδέκτες ECE. χάρη στους τυποποιημένους ακροδέκτες ECE. Αυτός ο φορτιστής είναι συμβατός με όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα BMW και τα αυτοκίνητα με τεχνολογία Plug-in Hybrid και σας επιτρέπει να φορτίζετε τόσο στο σπίτι όσο και καθ' οδόν.

Η Κάρτα BMW Charging.

Η προσωπική σας Κάρτα BMW Charging είναι το εισιτήριό σας για το δίκτυο φόρτισης της BMW. Με την Κάρτα BMW Charging η ταυτοποίησή σας γίνεται εύκολα και μπορείτε να φορτίζετε σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας την ταυτοποίηση ψηφιακά, μέσω της εφαρμογής My BMW ή μέσω του Plug & Charge.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

«Όπου δεν υπάρχουν καθόλου κενές θέσεις στάθμευσης για θερμικά οχήματα, απλά μπορώ να βρω έναν σταθμό φόρτισης.»

 

Μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα της δημόσιας φόρτισης στο κέντρο της πόλης σε αυτό το βίντεο. Είτε με αποκλειστικές κενές θέσεις στάθμευσης είτε με τη δυνατότητα να κάνετε τις δουλειές σας στη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης. Οι πελάτες μας διηγούνται τις εμπειρίες τους.

0:00
0:00 /  0:00
Δημόσια φόρτιση BMW, οικιακή φόρτιση

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Φορτίστε την ηλεκτρική ή την Plug-in Hybrid σας BMW κατά τη διάρκεια της νύχτας ή μεταξύ των ταξιδιών. Ξεκινήστε τη μέρα σας έτοιμοι και προσαρμόστε άνετα τη φόρτιση της ηλεκτρικής σας BMW στην καθημερινότητά σας.

Δημόσια φόρτιση BMW, κόστος ηλεκτρικού αυτοκινήτου

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Πόσο κοστίζει η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου; Εξοικονομήστε χρήματα χάρη στο χαμηλότερο κόστος συντήρησης και τους χαμηλότερους φόρους. Προσφέρονται επιδοτήσεις ή φορολογικές ελαφρύνσεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Μάθετε εάν σας εξυπηρετεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

BMW i5 eDrive40 Touring
i5 eDrive40 Sedan
BMW i4 eDrive40 Gran Coupé
i7 xDrive60 Sedan

 

 

 

BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 19,1–16,1

 

BMW i5 eDrive40 Touring: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 19,3-16,5

 

BMW i5 eDrive40: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 18,9–15,9

 

BMW i7 xDrive60 Sedan: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 19,6–18,5

iX2 xDrive30
iX xDrive40
iX1 eDrive20
iX3

BMW iX1 eDrive20: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 17,2–15,4

 

BMW iX2 xDrive30: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 17,8–16,3

 

BMW iX3: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 18,0–17,6

 

BMW iX xDrive40: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 21,4–19,4

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Δημόσια φόρτιση BMW, δοκιμαστική οδήγηση

ΟΔΗΓΗΣΤΕ THN ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ BMW ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ.

Θέλετε να ανακαλύψετε την αίσθηση και την οδηγική εμπειρία του ιδανικού για εσάς ηλεκτρικού μοντέλου BMW; Απλώς κλείστε online ένα ραντεβού για test drive. Ο Επίσημος Έμπορος BMW της επιλογής σας, θα επικοινωνήσει μαζί σας με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Δημόσια φόρτιση BMW, συμβούλευση, Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε ερωτήσεις ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας συμβουλεύσει, τηλεφωνικά ή κατ' ιδίαν.  

Δημόσια φόρτιση BMW, υποστήριξη πελατών BMW

BMW ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ.

Η BMW Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών θα σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζετε με την BMW σας. Θα λάβετε απαντήσεις για κάθε σας ερώτημα: είτε έχετε ήδη στην κατοχή σας μία BMW είτε σχεδιάζετε να αγοράσετε μία καινούρια BMW.

Δημόσια φόρτιση BMW, BMW Online Genius

ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ με το BMW SERVICE.

Εσείς και η BMW σας είστε στα καλύτερα δυνατά χέρια. Από τα μακροπρόθεσμα πακέτα υπηρεσιών, όπως το BMW Service Inclusive, των ελκυστικών all-inclusive τιμών του BMW Value Service, όσο και την επισκευή και φροντίδα της BMW και πολλές άλλες εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Κατανάλωση και εκπομπές CO₂.

BMW i5 eDrive40 Touring: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 19,3-16,5. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 483-560

 

BMW i5 eDrive40 Sedan: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 18,9–15,9. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 498–582

 

BMW i4 Gran Coupé: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 22,5–15,8. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 406–590

 

BMW i4 M50 Gran Coupé: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 22,5–18,0. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 415–520

 

[1]Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

 

Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

 

 

[2] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

 

[3] Η απόδοση φόρτισης εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το ατομικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση θέρμανσης/ψύξης. Τα εύρη τιμών που εμφανίζονται βασίζονται στην μέτρηση WLTP. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 βαθμών Κελσίου μετά από μια προηγούμενη οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συμπεριφορά χρήσης.