Λιπαντικά κινητήρα BMW, άντρας και γυναίκα στο καπό μίας BMW

ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.
ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα και BMW Service.

Η BMW σάς συνοδεύει όπου κι να πάτε, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο οργανώνετε τη ζωή σας. Αυτό αφήνει τα σημάδια του. Προστατέψτε την BMW σας με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW και επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές επιδόσεις και τη μεγάλη διάρκεια χρήσης. Φροντίστε την BMW σας και εξασφαλίστε την ομαλή λειτουργία του κινητήρα με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα και BMW Service.

Μάθετε περισσότερα
ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. <br>ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.Με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα και BMW Service.
Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW, BMW TwinPower Turbo, SAE 0W-30

ONLINE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας συμβουλεύσει για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που σας βοηθούν να απολαμβάνετε κορυφαίες επιδόσεις με την BMW σας και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα ευχάριστα πράγματα της ζωής και χρησιμοποιήσετε την online υπηρεσία μας για να κλείσετε ένα ραντεβού με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην περιοχή σας!

ΓΝΗΣΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ BMW. ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Τα Λιπαντικά κινητήρων BMW TwinPower Turbo υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά των κινητήρων BMW και συμβάλλουν στην πλήρη ανάπτυξη της ισχύος, την υψηλή αποδοτικότητα και την προστασία του κινητήρα από φθορές και διάβρωση. Έτσι, ο κινητήρας διατηρείται καθαρός και αυξάνεται η διάρκεια ζωής του. Με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW TwinPower Turbo έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Λιπαντικά κινητήρα 'Select' της κατηγορίας Silver, Λιπαντικά κινητήρα 'Premium Efficiency' της κατηγορίας Gold ή Λιπαντικά κινητήρα 'BMW M Performance' της κατηγορίας Red - ανακαλύψτε το ιδανικό Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW για τον κινητήρα της δικής σας BMW και επωφεληθείτε από την υψηλή απόδοση.

Μάθετε περισσότερα
Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW, BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Λιπαντικά κινητήρα για βιώσιμη οδηγική απόλαυση: Αυτά τα Λιπαντικά συμβάλλουν στις εξαιρετικές επιδόσεις του κινητήρα, διατηρούν καθαρά τα μέρη του κινητήρα και τον προστατεύει αποτελεσματικά.

Μάθετε περισσότερα
Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW, BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Λιπαντικά κινητήρα για εξαιρετικές επιδόσεις: Τα Λιπαντικά κινητήρα της κατηγορίας 'Gold' δημιουργούν νέα πρότυπα, συμβάλλουν στις κορυφαίες επιδόσεις και προστατεύουν τον κινητήρα. Τα Λιπαντικά με την ετικέτα "FE" (= fuel economy) εξασφαλίζουν επιπλέον εξοικονόμηση καυσίμου στον κύκλο NEDC, σε σύγκριση με τα Λιπαντικά Κινητήρα BMW Longlife-01.

Μάθετε περισσότερα
Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW, BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Ανεφοδιασμός αδρεναλίνης: Τα Λιπαντικά κινητήρα της κατηγορίας 'M TwinPower Turbo' είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των κινητήρων υψηλών επιδόσεων BMW M και παρέχουν εξαιρετική προστασία των εδράνων, ακόμα και υπό ακραίες συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα

5 ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ BMW.

  • 01 Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση καυσίμου, που οδηγεί σε μείωση εκπομπής ρύπων CO₂. (1)
  • 02 Προστατεύει τον κινητήρα από την δημιουργία λάσπης και εξασφαλίζει την μακροζωία της λειτουργίας του.
  • 03 Η πρωτοποριακή καθαριστική τους τεχνολογία κατακρατά τα σωματίδια βρωμιάς, η οποία μειώνει τις εναποθέσεις στον κινητήρα.
  • 04 Δεν εξατμίζεται εύκολα, γεγονός που οδηγεί σε χαμηλή κατανάλωση λιπαντικού και σε λιγότερο συχνές συμπληρωματικές πληρώσεις. (3)
  • 05 Εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία, ακόμη και σε θερμοκρασίες έως -40°C, γεγονός που επιτρέπει ευκολότερη «κρύα» εκκίνηση. (4)
Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW, λάδι κινητήρα BMW TwinPower Turbo

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ.

Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα και BMW Service.

Τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW πληρούν τις προδιαγραφές κορυφαίας ποιότητας που θέτουν οι κινητήρες BMW και εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις, αποδοτικότητα και μεγάλη διάρκεια χρήσης. Τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW, σε συνδυασμό με την πολυετή τεχνογνωσία των ειδικών μας στο service, σας εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο ποιότητας όσον αφορά τη συντήρηση της BMW σας.

Μάθετε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ.

Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα και BMW Service.

(1) Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση καυσίμου με τα Λιπαντικά BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20, (i) στον κύκλο WLTP ( (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure – Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων) σε σύγκριση με τα Λιπαντικά BMW Longlife-01 (δοκιμή σε αυτοκίνητο BMW).


(2) Με βάση τις βιομηχανικών προδιαγραφών δοκιμές σχηματισμού λάσπης.


(3) Με βάση τις βιομηχανικών προδιαγραφών δοκιμές NOACK.

 

(4) Ισχύει για όλες τις κατηγορίες 0W. Οι κατηγορίες 5W εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -35°C.

Μάθετε περισσότερα