Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

BMW X3 30e xDrive

BMW X3 30e

THE NEW

X3

Η BMW X3 Plug-in Hybrid. ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΑΠΟ €688* (ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α.) KAI ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

BMW X3 30e xDrive: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 1,1 - 0,9. Εκπομπές CO₂, σε συνδυασμένο κύκλο κατά WLTP, σε g/km: 26 - 21. Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 24 - 22,3. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km: 81 - 90[2]

[1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

Εκδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά.

   BMW X3 30e xDrive
   BMW X3 30e xDrive

   Ισχύς[1]

   220 kW (299 hp)

   0-100 km/h

   6,2 s

   Τελική ταχύτητα

   215 km/h

   Ηλεκτρ. αυτονομία[2]

   81 - 90 km

   BMW X3 30e xDrive: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 1,1 - 0,9. Εκπομπές CO₂, σε συνδυασμένο κύκλο κατά WLTP, σε g/km: 26 - 21. Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 24 - 22,3. Ηλεκτρική αυτονομία, μέτρηση WLTP σε km: 81 - 90[2]

   [1] Αποτελείται από την ισχύ του κινητήρα εσωτερικής καύσης (αναφερόμενη ονομαστική τιμή) και την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα (μέχρι την αναφερόμενη ονομαστική τιμή). Η ηλεκτρική οδήγηση εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

   [2] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, Διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

   BMW X3 SUV με τεχνολογία Plug-in Hybrid σχεδιαστική γλώσσα

   Φτιαγμένη για να εξερευνά τον κόσμο.

   Η BMW X3 με τεχνολογία Plug-in Hybrid συνδυάζει άνεση, καθημερινή ευελιξία και την τυπική για τα μοντέλα Χ δυναμική της οδήγησης. Χάρη στο κινητήριο σύστημα Plug-in Hybrid, παρέχει επίσης βιώσιμες μετακινήσεις για τις σύντομες διαδρομές σας. Η πρωτοποριακή συνδεσιμότητα εντός του αυτοκινήτου και οι τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού στην BMW X3 περνούν τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία σε ένα νέο επίπεδο. Η σχεδίασή της αποτελεί το νέο μέτρο σύγκρισης με ιδιαίτερα highlight όπως η νέα μάσκα BMW Iconic Glow. Ανακαλύψετε όλες τις εκδόσεις μοντέλων, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ή διαμορφώστε την BMW X3 σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

   Ευέλικτη για όλα όσα ωραία σάς επιφυλάσσει η ζωή.

   BMW X3 SUV με τεχνολογία Plug-in Hybrid εικονίδιο ισχύος φόρτισης AC

   7,4 (11) / - kW ισχύς φόρτισης AC

   BMW X3 SUV με τεχνολογία Plug-in Hybrid εικονίδιο ηλεκτρικής αυτονομίας

   81 - 90 km[1] αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία, WLTP

   BMW X3 SUV με τεχνολογία Plug-in Hybrid εικονίδιο χωρητικότητας χώρου αποσκευών

   460 - 1600 λίτρα χωρητικότητα χώρου αποσκευών

   Η νέα σας BMW X3 Plug-in hybrid.

    InfoI content placeholder

    Εντυπωσιάζει από κάθε οπτική γωνία.

    Εξωτερικά, η BMW X3 με τεχνολογία Plug-in Hybrid, επιβάλλεται με το μέγεθος και την παρουσία της. Εκτεταμένες επιφάνειες και τονισμένα περιγράμματα συνδυάζονται, για να διαμορφώσουν τις διαστάσεις SUV της – από το εντυπωσιακό μπροστινό άκρο, την επιμήκη όψη του πλαϊνού μέρους με το εντυπωσιακό μεταξόνιο, μέχρι το φαρδύ πίσω μέρος. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την πλήρως αναθεωρημένη σχεδίαση της μάσκας «νεφρών» της BMW με φωτισμό γραμμής περιγράμματος, και τη νέα διπλή υπογραφή φωτισμού των μπροστινών προβολέων.

    Η τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε διαδρομή.

    Η εσωτερική σχεδίαση της BMW X3 με τεχνολογία Plug-in Hybrid αποπνέει μια σύγχρονη, άνετη ατμόσφαιρα. Αυτό διασφαλίζεται με τα premium υλικά και τη μινιμαλιστική γενικά σχεδίαση. Το κόκπιτ περιλαμβάνει τεχνολογία κορυφής και μέγιστη άνεση χειρισμού, χάρη στην BMW Κυρτή Οθόνη 14,9", τη δυναμική σύνθεση του φωτισμού, την BMW Διαδραστική Επιφάνεια και τις φωτεινές ράβδους. Με τα βιώσιμα, υφασμάτινα και ανακυκλωμένα καλύμματα από πολυεστέρα, η BMW X3 με τεχνολογία Plug-in Hybrid συνδυάζει τη ζεστασιά και την άνεση του υφάσματος, δημιουργώντας μια εντελώς νέα αισθητική.

    Συναρπαστική αίσθηση ευρυχωρίας.

    Η συναρπαστική αίσθηση ευρυχωρίας στην BMW X3 με τεχνολογία Plug-in Hybrid επεκτείνεται και στον πίσω χώρο. Εδώ, έως και τρεις επιβάτες απολαμβάνουν άνεση ανώτερου επιπέδου, χάρη στον διευρυμένο χώρο για τα πόδια και τα premium υλικά.

    Ψηφιακή. Τεχνολογία αιχμής.

    Η BMW X3 με τεχνολογία Plug-in Hybrid αποτελεί το νέο μέτρο σύγκρισης με ψηφιακά χαρακτηριστικά τεχνολογίας αιχμής. Χρησιμοποιήστε το BMW Digital Key Plus, για να ξεκλειδώσετε και να κλειδώσετε την BMW σας ανέπαφα με το smartphone σας, μόλις βρεθείτε εντός εμβέλειας του συστήματος. Ενώ οδηγείτε, μπορείτε να ελέγχετε άνετα βασικές λειτουργίες με το νέο BMW Intelligent Personal Assistant με έξυπνο φωνητικό χειρισμό. Στα διαλείμματα από την οδήγηση, απολαύστε συναρπαστική ψυχαγωγία ή gaming στην BMW Κυρτή Οθόνη 14,9" που παρέχεται με το προαιρετικό πακέτο BMW Digital Premium. Μία και μόνο εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε ένα πλήθος παρόχων streaming.

    BMW X3 SUV με τεχνολογία Plug-in Hybrid BMW Digital Premium video streaming

    Άριστη ψυχαγωγία στα διαλείμματα.

    Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στην οθόνη ελέγχου της BMW σας. Οι χρόνοι αναμονής περνούν γρήγορα και εσείς απολαμβάνετε την καλύτερη ψυχαγωγία με το πλήρως ενσωματωμένο video streaming υψηλής ευκρίνειας.

    Η νέα γενιά της ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου.

    Απεριόριστη συνδεσιμότητα. Intelligent Safety.

    Παραπάνω από ένα απλό κλειδί.

    Με το BMW Digital Key Plus, μπορείτε να χρησιμοποιείτε συμβατές κινητές συσκευές ως κλειδιά οχήματος. Μπορείτε επίσης να τα μοιράζεστε μέχρι και με πέντε άτομα. Η BMW σας ξεκλειδώνει αυτόματα ενεργοποιώντας ταυτόχρονα εφέ φωτισμού, μόλις πλησιάσετε.

    Ο άγρυπνος βοηθός σας.

    Το Driving Assistant Professional σας διατηρεί ενεργά στη λωρίδα κυκλοφορίας και σε ασφαλή απόσταση σε ταχύτητες έως και 210 km/h. Εάν χρειαστεί, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα. Μια πραγματική βοήθεια ιδίως σε κυκλοφορία σημειωτόν.

    Η BMW σας παρκάρει μόνη της.

    Στάθμευση χωρίς να κάθεστε μέσα στο όχημά σας. Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Professional παρκάρει και ξεπαρκάρει αυτόματα την BMW σας από κενές θέσεις στάθμευσης. Πραγματοποιήστε αρχικά τον ελιγμό μέγιστου μήκους 200 m μία φορά και στη συνέχεια αποθηκεύστε τον.

    Φθάστε στον προορισμό σας εύκολα και με σαφείς οδηγίες.

    Με το Augmented View βλέπετε ακριβώς πού πηγαίνετε. Μεταφέρει την πραγματική εικόνα του περιβάλλοντός σας στην οθόνη ελέγχου και προσθέτει πληροφορίες υποστηρίζοντας την πλοήγηση. Βέλη στο ζωντανό βίντεο δείχνουν με σαφήνεια πού πρέπει να στρίψετε στη συνέχεια.

    Δυναμική της οδήγησης για εξερευνητές.

    Ένας ισχυρός κινητήρας εσωτερικής καύσης που συμπληρώνεται από έναν πρωτοποριακό ηλεκτροκινητήρα. Απολαύστε σπορ επιδόσεις καθώς εξερευνάτε τον κόσμο με την BMW X3 30e xDrive με τεχνολογία Plug-in Hybrid. Χρησιμοποιώντας αμιγή ηλεκτρική ισχύ και χωρίς καθόλου εκπομπές ρύπων, εφόσον το επιθυμείτε.

    Τα καλύτερα χαρακτηριστικά από δύο κόσμους.

    Μπορείτε να αισθανθείτε τον ηλεκτροκινητήρα της BMW X3 30e xDrive, μόλις πατήσετε το πεντάλ γκαζιού. Ωστόσο, η εξαιρετική δυναμική της οδήγησης είναι μόλις ένα από τα πολλά οφέλη της υβριδικής κίνησης, καθώς αυτή παράγει μηδενικές εκπομπές ρύπων, αν το θελήσετε.

    BMW X3 SUV με τεχνολογία Plug-in Hybrid οδήγηση και φόρτιση
    BMW X3 SUV με τεχνολογία Plug-in Hybrid εξηλεκτρισμένη οδήγηση

    Ενθουσιάζει σε 6,2 δευτερόλεπτα.

    Απολαμβάνετε τη μοναδική αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης της BMW X3 30e xDrive με το που ξεκινάτε. Αυτό διαρκεί για πολύ στη συνέχεια, χάρη στο πρωτοποριακό κινητήριο σύστημα με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας και ηλεκτρική αυτονομία 81 - 90 km[1].

    BMW X3 SUV με τεχνολογία Plug-in Hybrid BMW Charging

    Εύκολη φόρτιση. Ανά πάσα στιγμή.

    Άνετα στο σπίτι ή απλά και γρήγορα στον δρόμο σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης στην Ευρώπη. Όλα όσα χρειάζεστε, περιλαμβάνονται στην BMW X3 30e xDrive.

    BMW X3 SUV με τεχνολογία Plug-in Hybrid χρηματοδότηση και μίσθωση

    Η νέα σας BMW X3.

    Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. 

     

    Μοναδική προσφορά μίσθωσης από την BMW Financial Service για τη νέα BMW Χ3 με τεχνολογία Plug-in Hybrid με μηνιαίο μίσθωμα από €688/μήνα (χωρίς Φ.Π.Α.)*.

     

    * Ενδεικτικό μηνιαίο μίσθωμαΕνδεικτικό μηνιαίο μίσθωμα €688 με το πρόγραμμα ΒΜW Leasing για το όχημα BMW X3 xDrive30e, με αξία οχήματος €72.900 πρώτο αυξημένο μίσθωμα €13.900, 36 μήνες διάρκεια και 20.000 χλμ. χρήσης ανά έτος. Οι τιμές του πρώτου αυξημένου μισθώματος και της μηνιαίας δόσης δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, η τιμή του οχήματος περιλαμβάνει όλους τους φόρους.  

     

    Όλα σε ένα. BMW Financial Services

    Proactive Care στην BMW X3.

    Service – ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε.

    Πάντα ένα βήμα μπροστά. Όταν πλησιάζει η ώρα για service ή αν τα ελαστικά έχουν φθαρεί: θα επικοινωνήσουμε μαζί σας έγκαιρα. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού απευθείας με μήνυμα μέσα από την εφαρμογή My BMW. Έτσι μπορείτε να είστε ήρεμοι καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας.

    Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την BMW X3.

    Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει.

    Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

    BMW X3 30e xDrive: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 1,1 - 0,9. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 26 - 21. Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 24 - 22,3. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 81 - 90[1]

    [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, Διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

    Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.

    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.