Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

X3 xDrive20

BMW X3 20 xDrive

THE NEW

X3

H NEA BMW X3. ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΑΠΟ €688* (ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α.) KAI ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

X3 xDrive20[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 7,6 - 6,9. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 172 - 156

[1] Προσωρινές τιμές. 

Εκδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά.

   X3 xDrive20
   X3 xDrive20

   Ισχύς[1][2] 

   153 kW (208 hp)

   Ροπή[1][2]

   330 Nm

   0-100 km/h[1]

   7,8 s

   Τελική ταχύτητα[1]

   215 km/h

   X3 xDrive20[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 7,6 - 6,9. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 172 - 156

   [1] Προσωρινές τιμές. 
   [2] Αποτελείται από την ισχύ του κινητήρα εσωτερικής καύσης (αναφερόμενη ονομαστική τιμή) και την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα (μέχρι την αναφερόμενη ονομαστική τιμή).

   BMW X3 SUV σχεδιαστική γλώσσα

   Φτιαγμένη για να εξερευνά τον κόσμο.

   Η BMW X3 συνδυάζει άνεση, καθημερινή ευελιξία και τη μοναδική, τυπική για τα μοντέλα Χ δυναμική της οδήγησης. Η πρωτοποριακή συνδεσιμότητα εντός του αυτοκινήτου και οι τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού στην BMW X3 περνούν τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την ψυχαγωγία σε ένα νέο επίπεδο. Η σχεδίασή της αποτελεί το νέο μέτρο σύγκρισης με ιδιαίτερα σημαντικά σημεία όπως η νέα μάσκα BMW Iconic Glow. Με μια εντυπωσιακή χωρητικότητα χώρου αποσκευών, η BMW X3 έχει χώρο για όλα όσα θέλετε να πάρετε μαζί σας. Ανακαλύψετε όλες τις εκδόσεις μοντέλων, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ή διαμορφώστε την BMW X3 σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

   Ευέλικτη για όλα όσα ωραία σάς επιφυλάσσει η ζωή.

   BMW X3 SUV εικονίδιο ελάχιστης χωρητικότητας χώρου αποσκευών

   Ελάχιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών 570 λίτρα

   BMW X3 SUV εικονίδιο μέγιστης χωρητικότητας χώρου αποσκευών

   Μέγιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών 1700 λίτρα

   BMW X3 SUV εικονίδιο φόρτωσης ρυμουλκούμενου

   Φορτίο ρυμούλκησης 2400 kg

   Η νέα σας BMW X3.

    InfoI content placeholder

    Εντυπωσιάζει από κάθε οπτική γωνία.

    Εξωτερικά, η BMW X3 επιβάλλεται με το μέγεθος και την παρουσία της. Εκτεταμένες επιφάνειες και τονισμένα περιγράμματα συνδυάζονται, για να διαμορφώσουν τις διαστάσεις SUV της – από το εντυπωσιακό μπροστινό άκρο, την επιμήκη όψη του πλαϊνού μέρους με το εντυπωσιακό μεταξόνιο, μέχρι το φαρδύ πίσω μέρος. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την πλήρως αναθεωρημένη σχεδίαση της μάσκας «νεφρών» της BMW με φωτισμό γραμμής περιγράμματος, και τη νέα διπλή υπογραφή φωτισμού των μπροστινών προβολέων.

    Η τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε διαδρομή.

    Η εσωτερική σχεδίαση της BMW X3 αποπνέει μια σύγχρονη, άνετη ατμόσφαιρα. Αυτό διασφαλίζεται με τα premium υλικά και τη μινιμαλιστική γενικά σχεδίαση. Το κόκπιτ περιλαμβάνει τεχνολογία κορυφής και μέγιστη άνεση χειρισμού, χάρη στην BMW Κυρτή Οθόνη 14,9", τη δυναμική σύνθεση του φωτισμού, την BMW Διαδραστική Επιφάνεια και τις φωτεινές ράβδους. Με τα βιώσιμα, υφασμάτινα και ανακυκλωμένα καλύμματα, η BMW X3 συνδυάζει τη ζεστασιά και την άνεση του υφάσματος, δημιουργώντας μια εντελώς νέα αισθητική.

    Συναρπαστική αίσθηση ευρυχωρίας.

    Η συναρπαστική αίσθηση ευρυχωρίας στην BMW X3 επεκτείνεται και στον πίσω χώρο. Εδώ, έως και τρεις επιβάτες απολαμβάνουν άνεση ανώτερου επιπέδου, χάρη στον διευρυμένο χώρο για τα πόδια και τα premium υλικά.

    Ψηφιακή. Τεχνολογία αιχμής.

    Η BMW X3 αποτελεί το νέο μέτρο σύγκρισης με ψηφιακά χαρακτηριστικά τεχνολογίας αιχμής. Χρησιμοποιήστε το BMW Digital Key Plus, για να ξεκλειδώσετε και να κλειδώσετε την BMW σας ανέπαφα με το smartphone σας, μόλις βρεθείτε εντός εμβέλειας του συστήματος. Ενώ οδηγείτε, μπορείτε να ελέγχετε άνετα βασικές λειτουργίες με το νέο BMW Intelligent Personal Assistant με έξυπνο φωνητικό χειρισμό. Στα διαλείμματα από την οδήγηση, απολαύστε συναρπαστική ψυχαγωγία ή gaming στην BMW Κυρτή Οθόνη 14,9" που παρέχεται με το προαιρετικό πακέτο BMW Digital Premium. Μία και μόνο εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε ένα πλήθος παρόχων streaming.

    BMW X3 SUV BMW Digital Premium video streaming

    Άριστη ψυχαγωγία στα διαλείμματα.

    Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στην οθόνη ελέγχου της BMW σας. Οι χρόνοι αναμονής περνούν γρήγορα και εσείς απολαμβάνετε την καλύτερη ψυχαγωγία με το πλήρως ενσωματωμένο video streaming υψηλής ευκρίνειας.

    Η νέα γενιά της ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου.

    Απεριόριστη συνδεσιμότητα. Intelligent Safety.

    Παραπάνω από ένα απλό κλειδί.

    Με το BMW Digital Key Plus, μπορείτε να χρησιμοποιείτε συμβατές κινητές συσκευές ως κλειδιά οχήματος. Μπορείτε επίσης να τα μοιράζεστε μέχρι και με πέντε άτομα. Η BMW σας ξεκλειδώνει αυτόματα ενεργοποιώντας ταυτόχρονα εφέ φωτισμού, μόλις πλησιάσετε.

    Ο άγρυπνος βοηθός σας.

    Το Driving Assistant Professional σας διατηρεί ενεργά στη λωρίδα κυκλοφορίας και σε ασφαλή απόσταση σε ταχύτητες έως και 210 km/h. Εάν χρειαστεί, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα. Μια πραγματική βοήθεια ιδίως σε κυκλοφορία σημειωτόν.

    Η BMW σας παρκάρει μόνη της.

    Στάθμευση χωρίς να κάθεστε μέσα στο όχημά σας. Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Professional παρκάρει και ξεπαρκάρει αυτόματα την BMW σας από κενές θέσεις στάθμευσης. Πραγματοποιήστε αρχικά τον ελιγμό μέγιστου μήκους 200 m μία φορά και στη συνέχεια αποθηκεύστε τον.

    Φθάστε στον προορισμό σας εύκολα και με σαφείς οδηγίες.

    Με το Augmented View βλέπετε ακριβώς πού πηγαίνετε. Μεταφέρει την πραγματική εικόνα του περιβάλλοντός σας στην οθόνη ελέγχου και προσθέτει πληροφορίες υποστηρίζοντας την πλοήγηση. Βέλη στο ζωντανό βίντεο δείχνουν με σαφήνεια πού πρέπει να στρίψετε στη συνέχεια.

    Δυναμική της οδήγησης για εξερευνητές.

    Από στάση μέχρι τα 100 km/h σε 7,8 δευτερόλεπτα.[1] Αλλά η απόλαυση της οδήγησης της X3 xDrive20 δεν σταματά εκεί. Χάρη στην ισχυρή επιτάχυνση και την τεράστια αυτονομία, μόλις φτάσετε σε έναν προορισμό, ο επόμενος σάς περιμένει αμέσως για να τον ανακαλύψετε.

    BMW X3 SUV χρηματοδότηση και μίσθωση

    Η νέα σας BMW X3.

    Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. 

     

    Μοναδική προσφορά μίσθωσης από την BMW Financial Service για τη νέα BMW Χ3 με μηνιαίο μίσθωμα από €688/μήνα (χωρίς Φ.Π.Α.)*.

     

    * Ενδεικτικό μηνιαίο μίσθωμα €688 με το πρόγραμμα ΒΜW Leasing για το όχημα BMW X3 xDrive20i, με αξία οχήματος €68.700 πρώτο αυξημένο μίσθωμα €13.850, 36 μήνες διάρκεια και 20.000 χλμ. χρήσης ανά έτος. Οι τιμές του πρώτου αυξημένου μισθώματος και της μηνιαίας δόσης δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, η τιμή του οχήματος περιλαμβάνει όλους τους φόρους. 

     

    Όλα σε ένα. BMW Financial Services

    Proactive Care στην BMW X3.

    Service – ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε.

    Πάντα ένα βήμα μπροστά. Όταν πλησιάζει η ώρα για service ή αν τα ελαστικά έχουν φθαρεί: θα επικοινωνήσουμε μαζί σας έγκαιρα. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού απευθείας με μήνυμα μέσα από την εφαρμογή My BMW. Έτσι μπορείτε να είστε ήρεμοι καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας.

    Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την BMW X3.

    Μπορεί να σας ενδιαφέρει.

    Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

    X3 xDrive20[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 7,6 - 6,9. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 172 - 156 

    [1] Προσωρινές τιμές. 


    Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.

    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.