Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

X2 M35i xDrive

X2 M35i xDrive

THE NEW

X2

BMW M

Η ΝΕΑ BMW X2 M35i xDRIVE ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

BMW X2 M35i xDrive[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,0-7,7. Εκπομπές CO2 (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 181-174

 

[1]Προσωρινές τιμές. 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Με ισχυρό κινητήρα και ρυθμίσεις ακριβείας για το πλαίσιο και τις αναρτήσεις, η BMW X2 M35i xDrive προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, ένα χαρακτηριστικό που αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στη σχεδίαση του M αυτοκινήτου. Μάθετε περισσότερα για τη σχεδίαση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τις τεχνολογίες και τις διαθέσιμες επιλογές εξοπλισμού για την BMW X2 M35i xDrive. Γνωρίστε τον μοναδικό συνδυασμό σπορ χαρακτήρα και καθημερινής χρηστικότητας.

Η BMW X2 M35i xDRIVE ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε τώρα την BMW X2 M35i xDrive των ονείρων σας με Εγγύηση Τιμής, διασφαλίζοντας την τιμή του οχήματος σας. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   X2 M35i xDrive
   X2 M35i xDrive

   Ισχύς[1]

   221 kW (300 hp)

   Ροπή[1]

   400 Nm

   0-100 km/h[1]

   5,4 s

   Τελική ταχύτητα[1]

   250 km/h

   BMW X2 M35i xDrive[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,0-7,7. Εκπομπές CO2 (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 181-174

    

   [1]Προσωρινές τιμές. 

   Μπροστινή λήψη της BMW X2 M35i xDrive σε Frozen Portimao, μπροστά από κτίριο γραφείων σε αστικό περιβάλλον

   ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ M.

   Τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, προαιρετικά διαθέσιμα M σπορ καθίσματα, ειδικά M στοιχεία αεροδυναμικής βελτίωσης – από την πρώτη κιόλας στιγμή, η BMW X2 M35i xDrive δηλώνει τον χαρακτήρα της ως BMW M αυτοκίνητο. Ο κινητήρας βενζίνης M Twin Power Turbo 221 kW (300 hp), η M προσαρμοζόμενη ανάρτηση και τα M σπορ φρένα υψηλών επιδόσεων της BMW X2 M35i xDrive εγγυώνται μια χαρακτηριστική για Μ αυτοκίνητο οδηγική εμπειρία.

   Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW X2 M35i xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

    ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

    ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ.

    Τα M φρένα σύνθετης κατασκευής 19" εξασφαλίζουν εξαιρετική επιβράδυνση, ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Οι διάτρητοι δίσκοι φρένων είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στη θερμότητα. Οι δαγκάνες φρένων σε γκρι γυαλιστερό χρώμα με M λογότυπο τονίζουν οπτικά τις εξαιρετικές επιδόσεις του αυτοκινήτου.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

    Ισχυρός κινητήρας και σπορ δυναμική οδήγησης. Η νέα BMW X2 M35i xDrive συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις και οδική συμπεριφορά υψηλής ακρίβειας.

    ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ M.

    Μ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

    Το Μ σύστημα εξάτμισης αποδίδει έναν πλούσιο ήχο κινητήρα από τις τέσσερις απολήξεις της. Στην Έκδοση M Sport Pro, το σύστημα διαθέτει μαύρα καλύμματα.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

    ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ALCANTARA.

    Το δικό σας στιλ, άψογα συνδυασμένο. Ο πίνακας οργάνων Luxury διαθέτει εκλεπτυσμένη επένδυση από συνδυασμό Alcantara/Veganza. Η επένδυση εκτείνεται μέχρι τα διακοσμητικά καλύμματα των θυρών. Οι μπλε M ραφές πλαισιώνουν τον πίνακα οργάνων και τα μαρσπιέ των θυρών. Μπορείτε να επιλέξετε και άλλες επενδύσεις. Σ' αυτήν την περίπτωση, ο πίνακας οργάνων διαθέτει ρομβοειδές σχέδιο υψηλής ποιότητας σε όψη Veganza.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

    ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ.

    ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ STREAMING.

    Άριστη ψυχαγωγία στα διαλείμματα. Οι χρόνοι αναμονής μέσα στην BMW γίνονται λιγότερο ανιαροί με το βίντεο streaming. Αξιοποιήστε στο έπακρο το πλούσιο περιεχόμενο. Μετατρέψτε την BMW σας σαν το σπίτι σας.  

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10, λειτουργίες Digital Premium

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.

    Ανακαλύψτε τις πρόσθετες ψηφιακές λειτουργίες του πακέτου BMW Digital Premium[1] - ξεκινήστε με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο:

     

    • Οι βελτιωμένες λειτουργίες των BMW Χαρτών παρέχουν πρόσβαση στις πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο για όλη την περιοχή χάρτη (ακόμα και όταν η καθοδήγηση διαδρομής δεν είναι ενεργή)
    • Πρόσβαση σε εφαρμογές μουσικής, ψυχαγωγίας και ειδήσεων – συμπεριλαμβάνεται πακέτο δεδομένων και συνεχείς ενημερώσεις
    • Οι πρόσθετες λειτουργίες εξατομίκευσης βοηθούν το BMW Intelligent Personal Assistant να μάθει τις ρουτίνες σας για να εκτελεί απλές εργασίες εάν το επιθυμείτε

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10, επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης

    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ

    BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X2 M35i xDRIVE.

    Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW Χ2 Μ35i xDrive.

    SERVICE ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    PROACTIVE CARE ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X2 M35i xDRIVE.

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW X2 M35i xDRIVE.

    Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

    BMW X2 M35i xDrive[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 8,0-7,7. Εκπομπές CO2 (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 181-174

    [1] Το BMW Digital Premium είναι μία συνδρομητική, επί πληρωμή υπηρεσία, ορισμένες λειτουργίες απαιτούν σύνδεση στο δίκτυο. Στο BMW Digital Premium δεν περιλαμβάνονται οι αγορές εντός εφαρμογών.    Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.

     

    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.