Η ΝΕΑ BMW X4

Η ΝΕΑ X4. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.

Στιβαρή, δυναμική και απλά εκπληκτική

Η ΝΕΑ X4. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.Στιβαρή, δυναμική και απλά εκπληκτική

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ

Sports Activity Coupé με χαρακτήρα

Το περίγραμμα του αυτοκινήτου: οι δυναμικές γραμμές, η κεκλιμένη οροφή και η σπορ σιλουέτα υπογραμμίζουν τη δυναμική του φύση. Το τονισμένο μπροστινό τμήμα με την ιδιαίτερη μάσκα "νεφρών" και τους εμβληματικούς προσαρμοζόμενους προβολείς LED παραπέμπουν στην κληρονομιά της οικογένειας X. Το εσωτερικό γοητεύει με τον άψογο συνδυασμό άνεσης και ευχρηστίας, την σπορ και κομψή σχεδίαση και τις προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας.
ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ BMW X4 ΜΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ "ΝΕΦΡΩΝ"

ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ "ΝΕΦΡΩΝ"

Ο συνδυασμός στενότερων προβολέων τεχνολογίας Full LED, ανασχεδιασμένου προφυλακτήρα με κάθετες εισαγωγές αέρα και νέας BMW μάσκας "νεφρών" με ενιαίο πλαίσιο, προσδίδει στη ΝΕΑ BMW X4 επιβλητική εμφάνιση στον δρόμο.

ΠΙΣΩ ΛΗΨΗ ΤΗΣ BMW X4 ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑ

Η νέα BMW X4 διατίθεται με μία τροποποιημένη γκάμα ζαντών ελαφρού κράματος με διαστάσεις έως και 21". Παράλληλα, το ανασχεδιασμένο πίσω τμήμα ενισχύει την παρουσία του αυτοκινήτου στον δρόμο με τις κάθετα τοποθετημένες ανακλαστικές επιφάνειες, τον νέο προφυλακτήρα και τις πιο φαρδιές απολήξεις εξάτμισης σχεδίασης "two-teeth". 

ΠΛΑΪΝΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ BMW X4

SPORTS ACTIVITY COUPE

Η BMW X4 διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Sport Activity Coupé. Η δυναμική σχεδίαση, η αθλητική στάση και η coupé γραμμή της οροφής προσδίδουν στο αυτοκίνητο έναν κομψό χαρακτήρα ενώ οι δυναμικές επιδόσεις το καθιστούν ιδανικό τόσο για off road διαδρομές όσο και για καθημερινές επαγγελματικές μετακινήσεις. 

BMW X4 ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ

Το χαμηλό κέντρο βάρους βελτιώνει την ευελιξία και την ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης ενώ προσδίδει ζωντάνια και σπορ δυναμική στην BMW X4. Βοηθά το αυτοκίνητο να διατηρεί την ευστάθειά του και εξασφαλίζει κορυφαία οδηγική απόλαυση. 

BMW X4 ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3" και Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 12,3" υψηλής ανάλυσης. 

BMW X4, ΟΘΟΝΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

Επικοινωνήστε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές με φυσικό τρόπο μπορείτε να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μπορεί ακόμα να σας εξηγήσει διάφορα θέματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.

BMW X4, ΟΘΟΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

BMW DRIVE RECORDER

Πλήρης καταγραφή σε περίπτωση σύγκρουσης. Το BMW Drive Recorder χρησιμοποιεί τις κάμερες των συστημάτων υποστήριξης οδηγού για την καταγραφή βίντεο, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί και να αναπαραχθεί στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή να εξαχθεί μέσω της θύρας USB. Σε περίπτωση σύγκρουσης, αποθηκεύει αυτόματα εικόνες για 20 δευτερόλεπτα πριν και μετά τη σύγκρουση.

Βρείτε το μοντέλο της BMW Χ4 που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

BMW X4

xDrive20i

BMW X4 xDrive20i
  • Πακέτο ConnectedDrive Plus
  • Driving Assistant
  • Σύστημα άνετης πρόσβασης

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW X4

xDrive20d

BMW X4 xDrive20d
  • BMW Head-Up Display
  • Επένδυση καθισμάτων από δέρμα 'Vernasca'
  • Ατμοσφαιρικός φωτισμός

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW X4

M40d

BMW X4 M40d
  • Πακέτο Business Class
  • Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 20"
  • Φώτα Laser

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΜΆΘΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ.

Τα μοντέλα της BMW Χ4

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην οικογένεια της BMW X4

Γνωρίστε τα πάντα για τις διαφορετικές Εκδόσεις της BMW X4 – ποια θα σας κλέψει την καρδιά;