ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

Γνησια αξεσουαρ BMW.

Είτε οδηγείτε στην πόλη είτε στην εξοχή, με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW μπορείτε να διαμορφώσετε την BMW σας βάσει των προσωπικών σας απαιτήσεων. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW δεν είναι μόνο λειτουργικά και υψηλής ποιότητας, αλλά είναι επίσης κομψά και προσαρμόζονται με ακρίβεια στο αυτοκίνητό σας. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τον κόσμο των Γνήσιων Αξεσουάρ και Προϊόντων Lifestyle BMW; Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.Γνησια αξεσουαρ BMW.

Είτε οδηγείτε στην πόλη είτε στην εξοχή, με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW μπορείτε να διαμορφώσετε την BMW σας βάσει των προσωπικών σας απαιτήσεων. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW δεν είναι μόνο λειτουργικά και υψηλής ποιότητας, αλλά είναι επίσης κομψά και προσαρμόζονται με ακρίβεια στο αυτοκίνητό σας. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τον κόσμο των Γνήσιων Αξεσουάρ και Προϊόντων Lifestyle BMW; Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί.

Μάθετε περισσότερα

ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Η χαρά της φύσης προμηνύει πως το καλοκαίρι βρίσκεται προ πυλών. Δεν έχει σημασία αν ο προορισμός σας βρίσκεται κοντά σε θάλασσα ή σε βουνό - με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, το ταξίδι γίνεται μια πραγματική εμπειρία. Με τις εκτεταμένες επιλογές service και αξεσουάρ, η BMW σας θα είναι έτοιμη για τη πιο θερμή εποχή του χρόνου.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσετε τον χειμώνα είναι να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Με τα Γνήσια Σετ Τροχών με χειμερινά ελαστικά BMW, μπορείτε να ζήσετε τη μέγιστη οδηγική απόλαυση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με επιλεγμένους κατασκευαστές ελαστικών. Έτσι, ταιριάζουν απόλυτα σε εσάς και την BMW σας. Ανακαλύψτε τα Χειμερινά Αξεσουάρ BMW και τίποτα δεν θα σας κρατάει μακριά από τον προορισμό σας. Ούτε και ο χειμώνας.

ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW.

ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW.

Οποίος και αν είναι ο προορισμός σας, με τα Γνήσια Σετ Τροχών με Ελαστικά BMW με την ένδειξη αστερίσκου, δεν θα σας βγάλει τίποτα εκτός δρόμου. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι η μέγιστη πρόσφυση. Κάθε μοντέλο BMW συμπεριφέρεται διαφορετικά και μόνο οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW γνωρίζουν λεπτομερώς τη μοναδική οδηγική φυσική κάθε μοντέλου. Τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW σάς προσφέρουν ένα συνδυασμό τροχών και ελαστικών που ταιριάζει απόλυτα με την BMW σας, με το οποίο θα φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας με ασφάλεια και στυλ. Ρωτήστε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας, θα χαρεί να σας συμβουλεύσει.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ M PERFORMANCE.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ M PERFORMANCE.

Είστε λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμό; Το ίδιο και η BMW σας. Τα Αξεσουάρ M Performace θα σας χαρίσουν τις πιο δυνατές συγκινήσεις και βλέμματα θαυμασμού, ακόμα και μακριά από τις αγωνιστικές πίστες. Έχετε στην διάθεσή σας μια μεγάλη συλλογή αξεσουάρ για το εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, από σπορ ζάντες και εντυπωσιακά σπόιλερ έως αγωνιστικό τιμόνι. Τα Αξεσουάρ M Performance σάς δίνουν τη δυνατότητα να δώσετε στην BMW σας, το σπορ στυλ που της αξίζει.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ BMW.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ BMW.

Δεν χρειάζεται να αφήσετε τίποτα πίσω. Τα συστήματα μεταφοράς BMW φροντίζουν την κάθε σας ανάγκη. Δημιουργήστε περισσότερο χώρο - ανεξάρτητα από το αν έχετε επιπλέον αποσκευές ή αν θέλετε να πάρετε και το ποδήλατό σας μαζί. Έτσι, μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό μας με ασφάλεια και άνεση. Η κατάλληλη λύση για κάθε κατάσταση - με την υψηλή ποιότητας BMW.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Όλα όσα επιθυμείτε - Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσφέρουν συναρπαστικές επιλογές για το εσωτερικό της BMW σας. Η ελκυστική συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας, από συστήματα αποθήκευσης και άνεσης μέχρι την προστασία των χώρων του αυτοκινήτου σας. Ανακαλύψτε τα αξεσουάρ για το εσωτερικό της BMW σας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ BMW CARE.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ BMW CARE.

Τα Γνήσια Προϊόντα BMW Care είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα υψηλής ποιότητας υλικά της BMW σας - για απαλή φροντίδα και ισχυρή προστασία. Είτε για το εσωτερικό είτε για το εξωτερικό, είτε για τις ζάντες είτε για τα παράθυρα: Θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε εφαρμογή βάσει των αναγκών σας. Δώστε στην BMW σας τη φροντίδα που της αξίζει.

BMW LIFESTYLE.

BMW LIFESTYLE.

Η υψηλή ποιότητα συναντά τη διαχρονική σχεδίαση. H BMW είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο, είναι ένας τρόπος ζωής. Με τις συλλογές BMW Lifestyle και BMW Sports μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό τον τρόπο ζωής, μακριά από το δρόμο. Κάθε προϊόν της συλλογής διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση, υψηλής ποιότητας υλικά και κατασκευάζεται με αγάπη για τη λεπτομέρεια. Χωρίς καμία εξαίρεση, από τα μπρελόκ μέχρι τα ποδήλατα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ BMW INTEGRATED NAVIGATION.

Ζήστε τη μαγεία της πλοήγησης με το εκ των υστέρων τοποθέτησης Σύστημα Πλοήγησης BMW Integrated Navigation. Έγκυρο και γρήγορο, μπορεί να σας οδηγήσει στον προορισμό της επιλογής σας με φωνητική και οπτική καθοδήγηση στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου σας. Αποκτήστε το σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή και με δωρεάν το κόστος τοποθέτησης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.


Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 690 €

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

Είτε πρόκειται για διήμερες αποδράσεις είτε για καλοκαιρινές διακοπές - στην BMW σας μπορείτε να μεταφέρετε ό,τι χρειάζεστε. Με τις διάφορες λύσεις μεταφοράς BMW, π.χ. η μπαγκαζιέρα οροφής ή η βάση μεταφοράς ποδηλάτων, μπορείτε να μεταφέρετε πέδιλα του σκι και snowboard, αποσκευές ή ακόμη και ποδήλατα.

 • Σύστημα Βάσης Στήριξης BMW.
 • Μπαγκαζιέρα οροφής BMW.
 • Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου/ηλεκτρικού ποδηλάτου για κοτσαδόρο.
 • Σύστημα μεταφοράς πέδιλων του σκι και snowboard.

BMW M PERFORMANCE.

Η μάρκα BMW είναι συνώνυμη του δυναμισμού, της καινοτομίας και της μοναδικής τεχνογνωσίας στο χώρο των μηχανοκίνητων σπορ: τα πρωτοποριακά Αξεσουάρ BMW M Performance φέρνουν αυτές τις εξειδικευμένες γνώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δρόμους - για εξατομικευμένη και ακόμη πιο σπορ σχεδίαση ή εκ των υστέρων τοποθέτηση εξοπλισμού στην BMW σας. Τα Αξεσουάρ BMW M Performance διατίθενται σε τέσσερις κατηγορίες: αεροδυναμική, συγκρότημα κίνησης-μετάδοσης, cockpit και αμάξωμα.

Σας αξίζουν τα καλύτερα: εμπνευσμένα από τους αγώνες αυτοκινήτων, τα αξεσουάρ BMW M Performance κερδίζουν τις εντυπώσεις με την κορυφαία λειτουργικότητα και σχεδίασή τους. Τα Αξεσουάρ BMW M Performance πληρούν τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η BMW και διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα και διάρκεια ζωής. Αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, στη χρήση μόνο των καλύτερων υλικών, στην υλοποίηση μιας σχολαστικά μελετημένης διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής και στους διεξοδικούς ελέγχους ποιότητας. Επιπλέον, τα αξεσουάρ είναι προσαρμοσμένα με ακρίβεια στις ανάγκες του εκάστοτε μοντέλου BMW, ώστε να διασφαλίζονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW ή δείτε online την πλούσια γκάμα των Αξεσουάρ BMW M Performance.

 • BMW M Performance Power Kit.
 • Καλύμματα πεντάλ και footrest BMW M Performance από ανοξείδωτο χάλυβα.
 • Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών BMW M Performance με όψη ανθρακονημάτων.
 • Τιμόνι Alcantara BMW M Performance II με διακοσμητικό από ανθρακονήματα.
 • Σύστημα εξάτμισης BMW M Performance.
 • Διακοσμητικές λωρίδες BMW M Performance.
 • Πίσω φώτα BMW M Performance Black Line.
 • Πίσω αεροτομή BMW M Performance.

ΓΝΗΣΙA ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW.

Ο σημαντικότερος σύνδεσμος μεταξύ της BMW σας και του δρόμου - με τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η σύνδεση λειτουργεί άψογα. Οι αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και οι διεξοδικές δοκιμές εγγυώνται την άψογη εφαρμογή των σετ τροχών στο αυτοκίνητό σας.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Στον δρόμο με την BMW σας, απολαμβάνοντας την οδήγηση - τι παραπάνω μπορείτε να ζητήσετε; Ανακαλύψτε τα αξεσουάρ για το εσωτερικό της BMW σας, τα οποία συνδυάζουν μοναδικά τη λειτουργικότητα με την ελκυστική σχεδίαση.

 • Σύστημα Travel & Comfort.
 • Πατάκια παντός καιρού.
 • Κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών.
 • Σάκος πλάτης καθίσματος.
 • Πίσω σάκος αποθήκευσης.

ΛΥΣΕΙΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Απολαύστε μία δικτυωμένη ζωή: τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW για δικτυωμένη κινητικότητα, πληροφόρηση και ψυχαγωγία δημιουργούν ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων. Η BMW είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αυτοκινήτου που προσφέρει δυνατότητες σύνδεσης του αυτοκινήτου με online υπηρεσίες και φορητές συσκευές. Απολαύστε την άνεση που προσφέρουν τα αξεσουάρ μετέπειτα τοποθέτησης όπως το BMW DVD tablet ή ο προσαρμογέας snap-in BMW. Κορυφαία ποιότητα σχεδίασης που εναρμονίζεται άψογα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να προσαρμόσετε το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

 • Σύστημα BMW Click & Drive.
 • Επιτραπέζιο σύστημα DVD.
 • Προσαρμογέας snap-in.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ BMW.

Αστραφτερό χρώμα, πεντακάθαρο δέρμα, καλογυαλισμένη εμφάνιση.
Με τα προϊόντα περιποίησης BMW μπορείτε να δώσετε στην BMW σας τη φροντίδα που της αξίζει. Τα Γνήσια Προϊόντα Περιποίησης BMW είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα υλικά υψηλής ποιότητας του αυτοκινήτου σας – για απαλή περιποίηση και σωστή προστασία. Για το εσωτερικό και το εξωτερικό, για τις ζάντες ή το παρμπρίζ - σε αυτήν την γκάμα θα βρείτε το σωστό προϊόν φροντίδας.