Γυναίκα και άντρας γελούν στο χιόνι, μπροστά από μία BMW

"Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ."

Ανακαλύψτε τα BMW Αξεσουάρ για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, τα BMW Σετ Τροχών με Χειμερινά Ελαστικά και το BMW Service.

Προτιμάτε την οδήγηση από τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Για εσάς, πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή για οδήγηση σε ορεινή διαδρομή, για μια βόλτα στην πόλη ή για μια αυθόρμητη εξόρμηση. Βροχή και αέρας; Κανένα πρόβλημα για εσάς. Είστε άρτια προετοιμασμένοι για κάθε πρόκληση: με τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ζήστε τις συναρπαστικές στιγμές αυτής της εποχής και ανακαλύψτε το BMW Service, τα BMW Σετ Τροχών με Χειμερινά Ελαστικά και τα BMW Αξεσουάρ για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα που ταιριάζουν άψογα στην BMW σας.

Μάθετε περισσότερα
"Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ."Ανακαλύψτε τα BMW Αξεσουάρ για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, τα BMW Σετ Τροχών με Χειμερινά Ελαστικά και το BMW Service.

"ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΟΥ."

Υψηλής ποιότητας BMW Γνήσιες Ζάντες Ελαφρού Κράματος και Σετ Τροχών με Χειμερινά Ελαστικά σε διαστάσεις 18", 19" ή 20".

Ο καιρός αλλάζει και η κρύα περίοδος του έτους σάς προσφέρει νέες δυνατότητες για να εξερευνήσετε την εξοχή. Με τον σωστό εξοπλισμό, οι παγωμένοι και ολισθηροί δρόμοι δεν θα σας εμποδίσουν να απολαύσετε τη φύση. Εμπιστευθείτε τις BMW Γνήσιες Ζάντες και Ελαστικά. Σχεδιασμένα σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών (π.χ. Bridgestone, Michelin και Pirelli), τα BMW Ελαστικά με σήμα αστεριού εξασφαλίζουν ομαλή κύλιση, άριστη πρόσφυση και υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Οι BMW Γνήσιοι Τροχοί με Χειμερινά Ελαστικά δεν κάνουν κανέναν συμβιβασμό στο θέμα του στιλ.

Μάθετε περισσότερα
Μ Performance ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 796 M σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά, μπροστά

M Performance 18" με διπλές ακτίνες 796 M.

Οι υψηλής ποιότητας M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 796 M διατίθενται σε μαύρο Jet ματ με έγχρωμο λογότυπο M. Σετ τροχών TPMS με χειμερινά ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων, 7,5J x 18 (μπροστά) / 8,5J x 18 (πίσω) με ελαστικά 225/45 R18 95V XL RSC (μπροστά) / 255/40R18 99V XL RSC (πίσω).

Μάθετε περισσότερα
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 20" με αστεροειδείς ακτίνες 748 M σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Μ 20" με αστεροειδείς ακτίνες 748 M.

Οι υψηλής ποιότητας M ζάντες ελαφρού κράματος 20" με αστεροειδείς ακτίνες 748 M διατίθενται σε μαύρο Jet ματ με έγχρωμο λογότυπο M και προσδίδουν στο αυτοκίνητο μια ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Σετ τροχών TPMS με χειμερινά ελαστικά runflat, ζάντες 9J x 20 με ελαστικά 275/45 R20 110V XL RSC, συμβατά με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μάθετε περισσότερα
Μ Performance σφυρήλατες ζάντες 18" με ακτίνες V 554 M σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

M Performance 18" με ακτίνες V 554 M.

Οι σπορ σφυρήλατες M Performance ζάντες 18" με ακτίνες V 554 M διατίθενται σε μαύρο Jet ματ και διαθέτουν έγχρωμη επιγραφή M Performance. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά runflat και δείκτη πίεσης ελαστικών, 8J x 18 με ελαστικά 225/40 R18 99V XL.

Μάθετε περισσότερα
Μ Performance σφυρήλατες ζάντες 19" με διπλές ακτίνες 786 M σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

M Performance 19" με διπλές ακτίνες 786 M.

Οι υψηλής ποιότητας M Performance σφυρήλατες ζάντες 19" με διπλές ακτίνες 786 M μπορούν να δεχθούν αντιολισθητικές αλυσίδες και διατίθενται σε μαύρο Jet ματ με έγχρωμο λογότυπο M και φρεζαρισμένη επιγραφή M Performance. Σετ τροχών TPMS με χειμερινά ελαστικά runflat, 8J x 19 με ελαστικά 245/40 R19 98H XL RSC.

Μάθετε περισσότερα
BMW ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες Y 695 σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

20" με ακτίνες Υ 695.

Οι υψηλής ποιότητας BMW ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες Y 695 σε μαύρο Jet ματ προσδίδουν στο αυτοκίνητο μια άκρως δυναμική εμφάνιση. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά runflat και έλεγχο πίεσης ελαστικών, 8J x 20 (μπροστά) / 9,5J x 20 (πίσω) με ελαστικά 245/45 R20 103V XL (μπροστά) / 275/40 R20 106V XL (πίσω).

Μάθετε περισσότερα

"ΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΜΟΥ – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΞΕΣΟΥΑΡ."

BMW Αξεσουάρ για Τροχούς και Ελαστικά.

Η βροχή και το χιόνι δεν θα σταθούν εμπόδιο. Με τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ για Τροχούς και Ελαστικά είστε άριστα προετοιμασμένοι για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Επιλέξτε από την πλούσια γκάμα και δώστε στην BMW σας τη χειμερινή εμφάνιση που επιθυμείτε. Κάντε μια στιλιστική δήλωση χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις στην ασφάλεια.

BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW κάλυμμα πλήμνης

BMW καπάκι ζάντας.

Το BMW καπάκι ζάντας εμφανίζει το λογότυπο BMW, το οποίο πλέον δεν περιστρέφεται μαζί με τον τροχό, αλλά παραμένει σταθερό σε οριζόντια θέση. Το καπάκι ζάντας μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις BMW ζάντες ελαφρού κράματος με καρέ 112 mm.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW καπάκια βαλβίδων με λογότυπο

BMW καπάκια βαλβίδων με λογότυπο.

Τα υψηλής ποιότητας BMW καπάκια βαλβίδων από αλουμίνιο προστατεύουν τις αλουμινένιες βαλβίδες TPMS από τους ρύπους και την υγρασία. Παράλληλα, τονίζουν την εμφάνιση των ελαστικών. Σετ από τέσσερα καπάκια βαλβίδων. Με λογότυπο BMW.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW καπάκια βαλβίδων με λογότυπο Μ

BMW καπάκια βαλβίδων με λογότυπο Μ.

Τα υψηλής ποιότητας BMW καπάκια βαλβίδων από αλουμίνιο προστατεύουν τις αλουμινένιες βαλβίδες TPMS από τους ρύπους και την υγρασία. Παράλληλα, τονίζουν την εμφάνιση των ελαστικών. Σετ από τέσσερα καπάκια βαλβίδων. Με λογότυπο Μ.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW αντιολισθητικές αλυσίδες

BMW αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για τη χειμερινή περίοδο και εξασφαλίζουν την πρόσφυση της BMW σας στο χιόνι και τον πάγο.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW σύστημα μπουλονιών ασφαλείας

BMW σύστημα μπουλονιών ασφαλείας.

Το ποιοτικό, αξιόπιστο σύστημα μπουλονιών ασφαλείας περιλαμβάνει τέσσερα μπουλόνια ασφαλείας με ειδική στιλβωμένη επιγραφή BMW. Τα μπουλόνια μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με το ειδικό εργαλείο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και προστατεύονται αποτελεσματικά από κλοπή.
Επικοινωνία

BMW SERVICE ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.

BMW Service Ζαντών και Ελαστικών στο συνεργείο BMW

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι έχετε εμπιστευτεί τα σημαντικότερα πράγματα στα καλύτερα χέρια.

Τα κατάλληλα ελαστικά για την κρύα περίοδο του χρόνου: επιλέξτε το BMW Service Ελαστικών για να αλλάξετε τα ελαστικά σας και για να επωφεληθείτε από τον έλεγχο του βάθους πέλματος ελαστικών και των φρένων σας.

BMW ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΗΜΑ ΑΣΤΕΡΙΟΥ.

BMW Γνήσια Ελαστικά με σήμα αστεριού

Η ποιότητα, η εμπειρία οδήγησης και η ασφάλεια αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τις ζάντες και τα ελαστικά μας.

To σήμα αστεριού υποδηλώνει ότι το ελαστικό έχει κατασκευαστεί ειδικά για την BMW και σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές BMW. Η εξέλιξη των ελαστικών ξεκινά κατά την πρώιμη φάση εξέλιξης του αυτοκίνητου και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρία χρόνια, προτού ολοκληρωθεί με διεξοδικές δοκιμές και ελέγχους. Τα ελαστικά με σήμα αστεριού δοκιμάζονται σε έξι κατηγορίες: ασφάλεια, φθορά, άνεση, αποδοτικότητα και σε δύο κατηγορίες της χαρακτηριστικής για BMW οδηγικής απόλαυσης: το στιλ οδήγησης και τη δυναμική συμπεριφορά. Επιπλέον, εξελίσσονται σε συνεργασία με επιλεγμένους κορυφαίους κατασκευαστές (π.χ. Bridgestone, Michelin και Pirelli). Απευθυνθείτε στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW για ελαστικά με σήμα αστεριού – άριστα προσαρμοσμένα, ελεγμένα και ασφαλή.

Άντρας αγκαλιάζει γυναίκα μπροστά από μία BMW

BMW SERVICE ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Η ιδανική λύση για κάθε πρόκληση.

BMW SERVICE ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Η ιδανική λύση για κάθε πρόκληση.

"ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑ."

BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Πολλές έξυπνες ιδέες για το εξωτερικό και το εσωτερικό.

Εκδρομή με τα παιδιά, περίπατος με τον σκύλο ή διήμερη εξόρμηση στο χιονοδρομικό – εάν θέλετε να απολαύσετε τη χειμερινή εποχή πρέπει να είστε κατάλληλα εξοπλισμένοι. Κανένα πρόβλημα με τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ. Απολαύστε μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση και ανακαλύψτε τις επιλογές που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την BMW σας τον τέλειο συνοδό στις χειμερινές σας αποδράσεις.

BMW Χ3 στο χιόνι, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW θήκη ασύρματης φόρτισης για iPhone

BMW θήκη ασύρματης φόρτισης για iPhone.

Η BMW θήκη ασύρματης φόρτισης επιτρέπει την επαγωγική φόρτιση των μοντέλων Apple iPhone™ 5 / 5S, 6 / 6S και 7 / 7Plus. Αυτή η πρωτοποριακή θήκη κινητού τηλεφώνου είναι συμβατή με όλους τους φορτιστές που φέρουν πιστοποίηση Qi, ενώ χρησιμεύει και ως προστατευτικό κάλυμμα.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW βάση ασύρματης φόρτισης, γενικής χρήσης

BMW βάση ασύρματης φόρτισης, γενικής χρήσης.

Ασύρματη φόρτιση – οπουδήποτε, οποτεδήποτε: Με την BMW βάση ασύρματης φόρτισης το smartphone μπορεί να φορτιστεί εύκολα χωρίς τη χρήση καλωδίου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το κινητό τηλέφωνο φυλάσσεται σταθερά και με ασφάλεια. Ιδιαίτερα έξυπνο: το ενσωματωμένο powerbank μπορεί να αφαιρεθεί και επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση και έξω από το αυτοκίνητο.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW ταπέτα παντός καιρού μπροστά

BMW ταπέτα παντός καιρού, μπροστά.

Τα BMW ταπέτα παντός καιρού με την άψογη εφαρμογή, το υπερυψωμένο ρέλι και την κομψή σχεδίαση προστατεύουν το χώρο των ποδιών από την υγρασία και τους ρύπους. Είναι μαύρα και διαθέτουν ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW θήκη προστασίας για το Apple iPad Pro 10,5", BMW βάση γενικής χρήσης για tablet με BMW θήκη προστασίας

BMW βάση γενικής χρήσης για tablet και BMW θήκη προστασίας για το Apple iPad Pro 10,5".

Η βάση γενικής χρήσης προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης του μεγέθους της και στερεώνεται στη βάση στήριξης που διατίθεται χωριστά ή στον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό "Travel & Comfort". Σε συνδυασμό με την BMW θήκη προστασίας από 7" έως 11", παρέχει ασφαλή στήριξη για πολλά tablet της Apple και της Samsung. Μπορεί να περιστραφεί κατά 360° και να ασφαλιστεί σε οποιαδήποτε κλίση. Η θήκη προσφέρει άριστη προστασία για όλα τα Apple iPad™ Pro 10,5". Το κάλυμμα από μαύρη σιλικόνη προστατεύει αποτελεσματικά το tablet από τις γρατσουνιές και τα χτυπήματα. Όταν χρησιμοποιηθεί μαζί με τη μεμβράνη οθόνης που περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό, το tablet προστατεύεται επιπλέον και από τις σταγόνες νερού. Όταν χρησιμοποιηθεί μαζί με τη βάση γενικής χρήσης του συστήματος Travel & Comfort (διατίθεται χωριστά), μπορεί να στερεωθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να διατηρηθεί με ασφάλεια στη θέση της σε περίπτωση σύγκρουσης.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW σχάρα οροφής

BMW σχάρα οροφής.

Εξαιρετικά εύκολες στην τοποθέτηση, μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις BMW βάσεις σχάρας οροφής και τις μπαγκαζιέρες οροφής. Είναι πολύ στιβαρές και μπορούν να ασφαλιστούν για την αποτροπή κλοπής.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW μπαγκαζιέρα οροφής 420 σε μαύρο/ασημί Titanium

BMW μπαγκαζιέρα οροφής 420 σε μαύρο/ασημί Titanium.

Η μοντέρνα μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο χρώμα με πλαϊνά καλύμματα σε ασημί Titanium έχει χωρητικότητα 420 λίτρων και είναι συμβατή με όλα τα BMW συστήματα σχάρας οροφής. Χάρη στο σύστημα διπλού ανοίγματος και το τριπλό κεντρικό κλείδωμα σε κάθε πλευρά, η φόρτωση και το κλείδωμα γίνονται με μεγάλη ευκολία.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW προβολείς θυρών LED

BMW προβολείς θυρών LED.

Οι πρωτοποριακοί BMW προβολείς θυρών LED ενεργοποιούνται αυτόματα κατά το άνοιγμα των θυρών και προβάλλουν στο έδαφος, δίπλα από το αυτοκίνητο μία εικόνα, μέσα από αφαιρούμενων διαφανειών. Διατίθενται διάφορα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε για να εξασφαλίσετε άριστο φωτισμό της περιοχής εισόδου στο αυτοκίνητο με ένα εντελώς δικό σας στιλ.
Επικοινωνία
BMW Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, BMW βάση για πέδιλα του σκι και snowboard, εκτεινόμενη στο πλάι

BMW βάση για πέδιλα του σκι και snowboard, εκτεινόμενη στο πλάι.

Η ασφαλιζόμενη BMW βάση μεταφοράς για πέδιλα του σκι και snowboard μπορεί να επεκταθεί προς το πλάι, μεταφέρει με ασφάλεια έως και πέντε ζεύγη πέδιλων του σκι ή snowboard και καθιστά ευκολότερη τη φόρτωση σε ψηλότερα αυτοκίνητα. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις BMW σχάρες οροφής και μπορεί να μεταφέρει και τα μπαστούνια του σκι.
Επικοινωνία

"Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ."

BMW Service. Μετακινηθείτε ξένοιαστα με τα προσαρμοσμένα πακέτα συντήρησης από την BMW.

Η σωστή προετοιμασία είναι το κλειδί για έναν απολαυστικό χειμώνα. Όχι μόνο για εσάς, αλλά και για την BMW σας. Για να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις της κρύας περιόδου, επωφεληθείτε από το εξαιρετικό BMW Service και αφήστε τους ειδικούς να φροντίσουν εσάς και το αυτοκίνητό σας. Θα διασφαλίσουμε ότι η BMW θα βρίσκεται σε άψογη κατάσταση για να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα μπροστά από Επίσημο Έμπορο BMW

BMW Service Inclusive.

Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία – στην οδηγική απόλαυση. Το BMW Service Inclusive σάς προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε.

Τα οφέλη σας:

  • Μείωση κόστους σε σχέση με τις μεμονωμένες υπηρεσίες.
  • Διαφάνεια και απόλυτος έλεγχος κόστους.
  • Διαφορετικά πακέτα για διαφορετικές ανάγκες, για νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
  • Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW με άρτια τεχνογνωσία και γνήσια ανταλλακτικά BMW.
  • Αυτόματη μεταβίβαση στον επόμενο ιδιοκτήτη, αύξηση της μεταπωλητικής αξίας.
  • Παρέχεται από όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW παγκοσμίως που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα με smartphone στέκεται στην πόρτα της BMW

BMW Teleservice.

Με το πρωτοποριακό Teleservice του BMW ConnectedDrive η BMW σάς βοηθά να έχετε καθαρή τη σκέψη σας: Όταν χρειαστεί συντήρηση ή όταν παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία, μεταβιβάζει όλα τα σχετικά δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: Να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στην διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservice προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.

Μάθετε περισσότερα