ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.

Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

Εμπνευστείτε από τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW και προετοιμάστε άριστα το αυτοκίνητό σας για κάθε ταξίδι. Βρείτε έξυπνες λύσεις για τη μεταφορά, την ψυχαγωγία, την πληροφόρηση και το εσωτερικό, αλλά και τα σπορ αξεσουάρ M Performance. Όλα τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW είναι προσαρμοσμένα στο δικό σας μοντέλο BMW και έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα ταξίδια σας πιο άνετα και πιο απολαυστικά. Επιλέξαμε για εσάς κάποια Γνήσια Αξεσουάρ BMW - για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

Εμπνευστείτε από τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW και προετοιμάστε άριστα το αυτοκίνητό σας για κάθε ταξίδι. Βρείτε έξυπνες λύσεις για τη μεταφορά, την ψυχαγωγία, την πληροφόρηση και το εσωτερικό, αλλά και τα σπορ αξεσουάρ M Performance. Όλα τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW είναι προσαρμοσμένα στο δικό σας μοντέλο BMW και έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα ταξίδια σας πιο άνετα και πιο απολαυστικά. Επιλέξαμε για εσάς κάποια Γνήσια Αξεσουάρ BMW - για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ BMW INTEGRATED NAVIGATION.

Ζήστε τη μαγεία της πλοήγησης με το εκ των υστέρων τοποθέτησης Σύστημα Πλοήγησης BMW Integrated Navigation. Έγκυρο και γρήγορο, μπορεί να σας οδηγήσει στον προορισμό της επιλογής σας με φωνητική και οπτική καθοδήγηση στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου σας. Αποκτήστε το σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή και με δωρεάν το κόστος τοποθέτησης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.


Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 690 €

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

Είτε πρόκειται για διήμερες αποδράσεις είτε για καλοκαιρινές διακοπές - στην BMW σας μπορείτε να μεταφέρετε ό,τι χρειάζεστε. Με τις διάφορες λύσεις μεταφοράς BMW, π.χ. η μπαγκαζιέρα οροφής ή η βάση μεταφοράς ποδηλάτων, μπορείτε να μεταφέρετε πέδιλα του σκι και snowboard, αποσκευές ή ακόμη και ποδήλατα.

 • Σύστημα Βάσης Στήριξης BMW.
  BMW Base Support

  Το σύστημα βάσης στήριξης BMW με αντικλεπτική προστασία πληροί τις αυστηρότερες απαιτήσεις ασφαλείας. Διατίθεται για όλα τα μοντέλα BMW εκτός των Cabrio, Roadster και των μοντέλων BMW Σειρά 6. Για αυτοκίνητα με και χωρίς ράγες οροφής.

 • Μπαγκαζιέρα οροφής BMW.
  BMW Roof Box

  Η Γνήσια Μπαγκαζιέρα Οροφής BMW προσφέρει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για εύκολη μεταφορά. Χάρη στο πρακτικό σύστημα ανοίγματος, αρκεί μία μόνο κίνηση για να φορτώσετε με ασφάλεια της αποσκευές σας. Με τριπλό κεντρικό κλείδωμα. Διατίθεται σε χωρητικότητες των 460l, 350l ή 320l.

 • Σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου/ηλεκτρικού ποδηλάτου για κοτσαδόρο.
  Bicycle/e-bike holder for the trailer tow hitch

  Η σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων, με μοντέρνα σχεδίαση BMW, στερεώνεται εύκολα στη σφαιρική άρθρωση του κοτσαδόρου και πληροί τις αυστηρότερες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Είναι κατάλληλη για τη μεταφορά ποδηλάτων, ηλεκτροκίνητων και μη. Στη βασική έκδοση μπορούν να μεταφερθούν 2 ποδήλατα, διατίθεται προαιρετικά ένα σετ επέκτασης για τρίτο ποδήλατο.

 • Σύστημα μεταφοράς πέδιλων του σκι και snowboard.
  Ski- and snowboard attachment

  Κατάλληλο για δύο snowboard και ένα ζευγάρι πέδιλων του σκι ή έως και έξι ζευγάρια πέδιλων του σκι. Επιπλέον, μπορούν να μεταφερθούν και τα μπαστούνια. Διατίθεται για διάφορα μοντέλα BMW. Απαιτείται το σύστημα βάσης στήριξης BMW.

BMW M PERFORMANCE.

Η μάρκα BMW είναι συνώνυμη του δυναμισμού, της καινοτομίας και της μοναδικής τεχνογνωσίας στο χώρο των μηχανοκίνητων σπορ: τα πρωτοποριακά Αξεσουάρ BMW M Performance φέρνουν αυτές τις εξειδικευμένες γνώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δρόμους - για εξατομικευμένη και ακόμη πιο σπορ σχεδίαση ή εκ των υστέρων τοποθέτηση εξοπλισμού στην BMW σας. Τα Αξεσουάρ BMW M Performance διατίθενται σε τέσσερις κατηγορίες: αεροδυναμική, συγκρότημα κίνησης-μετάδοσης, cockpit και αμάξωμα.

Σας αξίζουν τα καλύτερα: εμπνευσμένα από τους αγώνες αυτοκινήτων, τα αξεσουάρ BMW M Performance κερδίζουν τις εντυπώσεις με την κορυφαία λειτουργικότητα και σχεδίασή τους. Τα Αξεσουάρ BMW M Performance πληρούν τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η BMW και διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα και διάρκεια ζωής. Αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, στη χρήση μόνο των καλύτερων υλικών, στην υλοποίηση μιας σχολαστικά μελετημένης διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής και στους διεξοδικούς ελέγχους ποιότητας. Επιπλέον, τα αξεσουάρ είναι προσαρμοσμένα με ακρίβεια στις ανάγκες του εκάστοτε μοντέλου BMW, ώστε να διασφαλίζονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW ή δείτε online την πλούσια γκάμα των Αξεσουάρ BMW M Performance.

 • BMW M Performance Power Kit.
  BMW M Performance Power Kit

  Το BMW M Performance Power Kit παρέχει βελτιωμένη ισχύ (με διαφοροπιήσεις σε κάθε μοντέλο BMW). Περιλαμβάνει μία νέα, βελτιστοποιημένη από πλευράς επιδόσεων, ενημέρωση δεδομένων κινητήρα. Το BMW M Performance Power Kit έχει ελεγχθεί διεξοδικά ως προς την ασφάλεια από την BMW σε δοκιμές μακράς διαρκείας. Με την τοποθέστηση του BMW M Performance Power Kit η εγγύηση του αυτοκινήτου σας διατηρείται σε ισχύ. Διατίθεται για διάφορα μοντέλα BMW.

 • Καλύμματα πεντάλ και footrest BMW M Performance από ανοξείδωτο χάλυβα.
  BMW M Performance stainless steel footrest and pedal covers

  Τα καλύμματα πεντάλ και footrest BMW M Performance από ανοξείδωτο χάλυβα έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή. Το γυαλιστερό μέταλλο υψηλής ποιότητας προσδίδει μια καθαρή, μοντέρνα εμφάνιση, τονίζει το σπορ χαρακτήρα και βελτιώνει την όψη του χώρου ποδιών. Διατίθενται για διάφορα μοντέλα BMW.

 • Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών BMW M Performance με όψη ανθρακονημάτων.
  BMW M Performance carbon fiber mirror caps

  Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών BMW M Performance με όψη ανθρακονημάτων κατασκευάζονται στο χέρι με μεγάλη προσοχή και φροντίδα. Το υλικό προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στην ορατή πλευρά τους είναι εξαιρετικά ελαφρύ και στιβαρό και δίνει έμφαση στον ιδιαίτερο και πολυτελή χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Διατίθενται για πολλά μοντέλα BMW.

 • Τιμόνι Alcantara BMW M Performance II με διακοσμητικό από ανθρακονήματα.
  BMW M Performance steering wheel II Alcantara with carbon trim

  Το Alcantara είναι το τέλειο υλικό για κάθε σπορ τιμόνι: Προσφέρει κορυφαία αίσθηση αφής, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες οδήγησης. Η σπορ σχεδίαση με τις χειροποίητες σταυρωτές ραφές σε ασημί-γκρι χρώμα ταιριάζουν άψογα στην εμφάνιση M Performance. Διατίθεται για διάφορα μοντέλα BMW.

 • Σύστημα εξάτμισης BMW M Performance.
  BMW M Performance silencer system

  Το σύστημα εξάτμισης BMW M Performance βελτιώνει τον ήχο του αυτοκινήτου. Όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και αντιδιαβρωτική προστασία μακράς διαρκείας. Μόνο σε συνδυασμό με τις απολήξεις εξάτμισης BMW M Performance. Διατίθεται για διάφορα μοντέλα BMW.

 • Διακοσμητικές λωρίδες BMW M Performance.
  BMW M Performance accent stripes

  Οι διακοσμητικές λωρίδες BMW M Performance δίνουν έναν ιδιαίτερο χρωματικό τόνο στο αμάξωμα. Είναι ειδικά σχεδιασμένες για κάθε μοντέλο BMW, π.χ. για την BMW Σειρά 4 Coupé (F32), και προσδίδουν στο αυτοκίνητο έναν ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια για διάφορα μοντέλα BMW. Οι Επίσημοι Έμπορο/Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW θα χαρούν να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα σχέδια που είναι διαθέσιμα για το δικό σας μοντέλο.

 • Πίσω φώτα BMW M Performance Black Line.
  BMW M Performance Black Line rear lights

  Μοναδική αισθητική σε συνδυασμό μαύρου και σκούρου κόκκινου χρώματος. Τα πίσω φώτα BMW M Performance Black Line ταιριάζουν άψογα στο προφίλ του πίσω τμήματος του αυτοκινήτου και προσδίδουν μοναδικό χαρακτήρα και ιδιαίτερη εμφάνιση. Είναι άψογα προσαρμοσμένα στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου. Τα πίσω φώτα διαθέτουν LED όταν το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με προβολείς αλογόνου.

 • Πίσω αεροτομή BMW M Performance.
  BMW M Performance rear spoiler

  Τονίζει ακόμη περισσότερο την σπορ εμφάνιση του αυτοκινήτου. Πίσω αεροτομή, προετοιμασμένη για βαφή ή αποκλειστικά με ανθρακονήματα.

ΓΝΗΣΙA ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW.

Ο σημαντικότερος σύνδεσμος μεταξύ της BMW σας και του δρόμου - με τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η σύνδεση λειτουργεί άψογα. Οι αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και οι διεξοδικές δοκιμές εγγυώνται την άψογη εφαρμογή των σετ τροχών στο αυτοκίνητό σας.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Στον δρόμο με την BMW σας, απολαμβάνοντας την οδήγηση - τι παραπάνω μπορείτε να ζητήσετε; Ανακαλύψτε τα αξεσουάρ για το εσωτερικό της BMW σας, τα οποία συνδυάζουν μοναδικά τη λειτουργικότητα με την ελκυστική σχεδίαση.

 • Σύστημα Travel & Comfort.
  Travel & Comfort System

  Ο φορέας βάσης του συστήματος Travel & Comfort στερεώνεται ανάμεσα στα στηρίγματα των προσκέφαλων των μπροστινών καθισμάτων και μπορεί να δεχθεί με ασφάλεια όλα τα στοιχεία του αρθρωτού συστήματος Travel & Comfort. Η κρεμάστρα ρούχων, το αναδιπλούμενο τραπεζάκι, οι γάντζοι γενικής χρήσης ή η βάση στήριξης για το Apple iPad ή το Samsung Galaxy Tab μπορούν να στερεωθούν εύκολα και με ασφάλεια.

 • Παιδικό κάθισμα BMW Junior Seat 2/3.
  BMW Junior Seat 2/3

  Το παιδικό κάθισμα σε μαύρο/ανθρακί ή μαύρο/μπλε χρώμα μεγαλώνει μαζί με το παιδί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών (περ. 15-36 kg). Το κάθισμα ασφαλίζεται στη θέση του με τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων του αυτοκινήτου, ενώ μπορεί να στερεωθεί και στα σημεία στήριξης του συστήματος ISOFIX. Αυτό σημαίνει ότι το κάθισμα προσφέρει αυξημένη σταθερότητα. Ταυτόχρονα, τα πατενταρισμένα Airpad και τα ψηλά πλαϊνά στηρίγματα εγγυώνται την απόλυτη προστασία του κεφαλιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Η λειτουργία αναδίπλωσης της πλάτης εξασφαλίζει την εύκολη μεταφορά έξω από το αυτοκίνητο, π.χ. στα ταξίδια.

 • Πατάκια παντός καιρού.
  All-weather floor mats

  Τα πατάκια παντός καιρού απωθούν τη βρωμιά, είναι αδιάβροχα και προστατεύουν το χώρο ποδιών από τη βρωμιά και την υγρασία. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα.

 • Κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών.
  Luggage compartment floor mat

  Το κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών κατασκευάζεται από
  ανθεκτικό και αντιολισθητικό πλαστικό. Στο μπροστινό μέρος διαθέτει ραμμένες
  θήκες δεξιά και αριστερά για την αποθήκευση
  μικροαντικειμένων. Τα ένθετα από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας
  φέρουν ανάγλυφο λογότυπο BMW και μαγνητίζουν το βλέμμα.

 • Σάκος πλάτης καθίσματος.
  Backrest bag

  Ο σάκος με τις θήκες σε διάφορα μεγέθη εφαρμόζει τέλεια στο πίσω μέρος του καθίσματος οδηγού και συνοδηγού. Για την αποθήκευση μικροαντικειμένων. Ο σάκος για την πλάτη καθίσματος είναι αναδιπλούμενος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από το αυτοκίνητο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

 • Πίσω σάκος αποθήκευσης.
  Rear storage bag

  Στερεώνεται στο πίσω κάθισμα με την κεντρική ζώνη ασφαλείας και παρέχει επιπλέον πολύτιμο χώρο. Διαθέτει δύο εξωτερικές θήκες αναψυκτικών. Κατασκευάζεται από υλικό υψηλής αντοχής. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

ΛΥΣΕΙΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Απολαύστε μία δικτυωμένη ζωή: τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW για δικτυωμένη κινητικότητα, πληροφόρηση και ψυχαγωγία δημιουργούν ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων. Η BMW είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αυτοκινήτου που προσφέρει δυνατότητες σύνδεσης του αυτοκινήτου με online υπηρεσίες και φορητές συσκευές. Απολαύστε την άνεση που προσφέρουν τα αξεσουάρ μετέπειτα τοποθέτησης όπως το BMW DVD tablet ή ο προσαρμογέας snap-in BMW. Κορυφαία ποιότητα σχεδίασης που εναρμονίζεται άψογα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να προσαρμόσετε το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

 • Σύστημα BMW Click & Drive.
  BMW Click & Drive System

  Το σύστημα BMW Click & Drive επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση και φόρτιση του smartphone στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η βάση στήριξης μπορεί να τοποθετηθεί στο παρμπρίζ με αυτοκόλλητα και ταιριάζει άψογα με την εσωτερική σχεδίαση της BMW σας. Με τη δυνατότητα συνδυασμού του φορέα βάσης με διάφορες βάσεις στήριξης, το σύστημα είναι κατάλληλο για πολλά μοντέλα smartphone.

 • Επιτραπέζιο σύστημα DVD.
  DVD system tablet single

  Το επιτραπέζιο σύστημα DVD είναι ένα ολοκληρωμένο φορητό σύστημα ψυχαγωγίας που προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων. Περιλαμβάνει φορητή οθόνη με ενσωματωμένο DVD-Player για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο, μουσικής και εικόνων από διάφορα μέσα αποθήκευσης. Διατίθεται και ως σετ με δύο οθόνες.

 • Προσαρμογέας snap-in.
  Snap-In-Adapter

  Ο προσαρμογέας snap-in ζωντανεύει στο αυτοκίνητό σας την επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου και τις λειτουργίες ψυχαγωγίας. Εκτός από την ταχεία φόρτιση, ο προσαρμογέας snap-in επιτρέπει την ασφαλή και σταθερή στερέωση του κινητού τηλεφώνου. Η επαγωγική σύνδεση της εξωτερικής κεραίας εγγυάται την καλύτερη δυνατή λήψη σήματος, ακόμα και σε περιοχές με κακή κάλυψη δικτύου. Διατίθεται για πολλά μοντέλα smartphone όπως Apple iPhoneTM ή Android.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ BMW.

Αστραφτερό χρώμα, πεντακάθαρο δέρμα, καλογυαλισμένη εμφάνιση.
Με τα προϊόντα περιποίησης BMW μπορείτε να δώσετε στην BMW σας τη φροντίδα που της αξίζει. Τα Γνήσια Προϊόντα Περιποίησης BMW είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα υλικά υψηλής ποιότητας του αυτοκινήτου σας – για απαλή περιποίηση και σωστή προστασία. Για το εσωτερικό και το εξωτερικό, για τις ζάντες ή το παρμπρίζ - σε αυτήν την γκάμα θα βρείτε το σωστό προϊόν φροντίδας.