Γνήσια Σετ Τροχών BMW για BMW X5 (G05 LCI)

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.

#WHATEVERHAPPENS. ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW – Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.#WHATEVERHAPPENS. ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW – Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ.

Η ποιότητα των τροχών και των ελαστικών καθορίζει τον τρόπο που τα εξελιγμένα συστήματα ανάρτησης BMW αντιδρούν στον δρόμο. Ομαλή άσφαλτος, χαλίκι, χιόνι ή πάγος; Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου εξασφαλίζουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση όποιος και αν είναι ο προορισμός. Προσαρμόζονται άψογα με τα εξαρτήματα ανάρτησης και τα διάφορα συστήματα κίνησης της BMW, προσφέροντας κορυφαία πρόσφυση, δυναμικές επιδόσεις,  ενώ παράλληλα συμβάλλουν και στην μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής  ρύπων.

Μάθετε περισσότερα

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

BMW Ελαστικά, BMW εγκεκριμένα ελαστικά, Star 1

Προσαρμοσμένα και δοκιμασμένα

Όλα τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου, έχουν εξελιχθεί με γνώμονα τον δυναμικό χαρακτήρα κάθε μοντέλου BMW. Όλα τα ελαστικά υποβάλλονται σε πολύ αυστηρές δοκιμές που περιλαμβάνουν έως και 50 διαφορετικά κριτήρια ποιότητας.

BMW Ελαστικά, BMW σήμα αστεριού, Star 2

Σπορ επιδόσεις

Τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου είναι άψογα προσαρμοσμένα στα εξαρτήματα ανάρτησης και τα διάφορα συστήματα BMW, προσφέροντας  κορυφαία πρόσφυση και δυναμικές επιδόσεις.

BMW Ελαστικά, ειδικά υλικά και συνθέσεις γόμας ελαστικών, Star 3

Οικονομία & Αντοχή

Τα ειδικά υλικά και οι συνθέσεις γόμας συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, εγγυώνται κορυφαία άνεση στις μεγάλες αποστάσεις και μειώνουν το επίπεδο θορύβου, τόσο εξωτερικά όσο και εντός της BMW σας. Τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου, παρουσιάζουν μεγάλη διάρκεια ζωής, σημειώνουν κορυφαίες επιδόσεις και διαθέτουν την πρωτοποριακή Ψηφιακή Διάγνωση Ελαστικού.

Πρωτοποριακή διάγνωση ελαστικών και πληροφορίες, Star 4

Πρωτοπορία

Όλα τα ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου κάνουν την διαφορά. Οι τεχνολογίες όπως η Ψηφιακή Διάγνωση Ελαστικού και ο κωδικός QR παρέχουν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των ελαστικών.

BMW Ελαστικά, επώνυμοι κατασκευαστές ελαστικών, Star 5

Επώνυμοι κατασκευαστές ελαστικών

Διάφοροι κατασκευαστές, όπως η Goodyear, η Dunlop, η Continental και η Pirelli, συνεργάζονται στενά με το τμήμα εξέλιξης οχημάτων της BMW για να δημιουργήσουν ένα προϊόν, ιδανικό για τις ανάγκες σας.

Κοντινή λήψη προφίλ ενός γνήσιου ελαστικού BMW

ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΡ.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΡ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BMW. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW.

BMW Ελαστικά, διάγραμμα κάλυψης κόστους με το BMW Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW καλύπτει έως και το 100% του κόστους των ελαστικών, σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση. Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW σας προσφέρει δωρεάν ασφάλιση ελαστικών με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου BMW (από τον Μάρτιο 2020) ή των Γνήσιων Ελαστικών BMW με την ένδειξη αστερίσκου, από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Έχει ισχύ έως 36 μήνες από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου ή από την ημερομηνία αγοράς των ελαστικών και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας.

Παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από:

• Καταστροφή από αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. καρφιά ή γυαλιά)

• Απευθείας πρόσκρουση (π.χ. πεζοδρόμιο)

• Βανδαλισμό

• Κλοπή

 

Το BMW Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών παρέχεται από την Allianz Versicherungs-AG.

BMW Σειρά 4 Gran Coupé (G26) με M Performance εξαρτήματα, κινούμενη σε βρεγμένο δρόμο

ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW & ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ. ΝΙΩΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Όπου κι αν σας οδηγεί ο δρόμος: θέλουμε να εξασφαλίσουμε την απόλυτη οδηγική απόλαυση και την ηρεμία σας. Αυτή είναι η αποστολή μας. Αυτός είναι κι ο λόγος που εξελίσσουμε διαρκώς νέες τεχνολογίες που καθιστούν την οδήγηση ακόμα πιο άνετη και ασφαλή. #whateverhappens

Μάθετε περισσότερα

ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW & ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ. ΝΙΩΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ.

Σετ Τροχών BMW με θερινά ελαστικά σε μία BMW i5 Sedan (G60) σε ηλιόλουστο περιβάλλον

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


Σε θερμοκρασίες πάνω από τους 7°C, τα θερινά ελαστικά αποδίδουν καλύτερα από τα χειμερινά ελαστικά όσον αφορά την οδική συμπεριφορά και την ταχύτητα. Η γόμα των θερινών ελαστικών έχει πιο σκληρή σύνθεση και έχει σχεδιαστεί για πιο ζεστές συνθήκες. Το αποτέλεσμα είναι μικρότερες αποστάσεις πέδησης, μικρότερη αντίσταση κύλισης και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Για τον λόγο αυτόν συστήνεται να τοποθετείτε τα θερινά ελαστικά μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα
Σετ Τροχών BMW με χειμερινά ελαστικά σε μία BMW X5 (G05 PHEV) σε χιονισμένο δασικό δρόμο

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ.


Τα χειμερινά ελαστικά προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε θερμοκρασίες κάτω από 7 °C. Σ' αυτές τις συνθήκες θερμοκρασίας αποδίδουν καλύτερα από τα θερινά ελαστικά στους τομείς της ελκτικής πρόσφυσης, της ευστάθειας στις στροφές και της επιβράδυνσης. Η σύνθεση τους αποτελείται από μαλακή γόμα και διαθέτουν πιο βαθιές αυλακώσεις και λεπτές χαράξεις. Αυτό βελτιώνει την πρόσφυση σε βρεγμένο, χιονισμένο ή παγωμένο οδόστρωμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ασφαλής οδηγική εμπειρία και μεγαλύτερη ανεξαρτησία από τις καιρικές συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ TOYΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.

Σετ τροχών BMW με θερινά ελαστικά, ζάντες M Performance ελαφρού κράματος 21" με σταυρωτές ακτίνες 943 Μ (μαύρο Jet, φρεζαρισμένες και στιλβωμένες), τοποθετημένο σε μία BMW i5 Sedan

Ζάντες M Performance ελαφρού κράματος 21", με σταυρωτές ακτίνες 943 M.

Ζάντες M Performance ελαφρού κράματος 21", με σταυρωτές ακτίνες 943 M σε διχρωμία μαύρο Jet. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

Διαμόρφωση
Γνήσιο Σετ Τροχών BMW με θερινά ελαστικά, M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες Υ 911 M σε μαύρο Jet ματ

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 20", με ακτίνες Y 911 M.

Ζάντες M Performance  20”, με ακτίνες Y 911 M σε Jet Black matt. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά και ένδειξη πίεσης ελαστικών.

Διαμόρφωση
Σετ Γνήσιων Τροχών BMW M Performance με θερινά ελαστικά, 19" με ακτίνες Y-spoke 898 M σε Frozen Gunmetal Grey

Ζάντες M Performance ελαφρού κράματος 19”, με ακτίνες Υ-spoke 859 M.

Ζάντες M Performance ελαφρού κράματος 19”, με ακτίνες Y-spoke 859 M σε Frozen Gunmetal Grey. Σετ Γνήσιων Τροχών BMW με θερινά ελαστικά runflat και σύστημα παρακολούθησης πίεσης.

Διαμόρφωση
Γνήσιο Σετ Τροχών BMW με θερινά ελαστικά, M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 21" με διπλές ακτίνες 877 M σε διχρωμία

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 21", με διπλές ακτίνες 877 M.

Ζάντες M Performance ελαφρού κράματος 21”, με διπλές ακτίνες  877 M σε Jet Black bicolor. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά και ένδειξη πίεσης ελαστικών.

Διαμόρφωση
Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 20", με αστεροειδείς ακτίνες 748 M σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 20", με αστεροειδείς ακτίνες 748 M.

Ζάντες M Performance ελαφρού κράματος 20", με αστεροειδείς ακτίνες 748 M σε Jet Black matt. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά runflat με σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

Διαμόρφωση
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 20", με αστεροειδείς ακτίνες 740 M σε διχρωμία (γκρι Orbit, στιλβωμένες), σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Ζάντες Μ ελαφρού κράματος 20”, με αστεροειδείς ακτίνες 740 Μ.

Ζάντες Μ ελαφρού κράματος 20”, με αστεροειδείς ακτίνες 740 Μ, σε Orbit Grey bicolor. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. Συμβατά με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Διαμόρφωση
Ζάντες BMW ελαφρού κράματος 17", με ακτίνες V 833 σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά.

Ζάντες ελαφρού κράματος 17”, με ακτίνες V 833 Μ.

Ζάντες ελαφρού κράματος 17”, με V ακτίνες 833 Μ, σε Jet Black. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. Συμβατά με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Διαμόρφωση
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 18", με διπλές ακτίνες 790 M σε διχρωμία (γκρι Orbit, στιλβωμένες), σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Ζάντες Μ ελαφρού κράματος 18”, με διπλές ακτίνες 790 Μ.

Ζάντες Μ ελαφρού κράματος 18”, με διπλές 790 Μ, σε Orbit Grey bicolor. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά runflat και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών.

Διαμόρφωση
Κοντινή λήψη, BMW κάλυμμα πλήμνης

Καπάκι ζάντας BMW.

Το καπάκι ζάντας αποτελείται από το λογότυπο BMW, το οποίο πλέον δεν περιστρέφεται μαζί με τον τροχό, αλλά παραμένει σταθερό σε οριζόντια θέση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις ζάντες BMW ελαφρού κράματος με καρέ 112 mm.

Επικοινωνία
Κοντινή λήψη, BMW καπάκια βαλβίδων με λογότυπο BMW

Καπάκια βαλβίδων με λογότυπο BMW.

Τα υψηλής ποιότητας καπάκια βαλβίδων BMW από αλουμίνιο, προστατεύουν τις βαλβίδες αλουμινίου TPMS αποτελεσματικά από τους ρύπους και την υγρασία. Παράλληλα, τονίζουν την εμφάνιση του ελαστικού. Σετ από τέσσερα καπάκια βαλβίδων. Με λογότυπο BMW.

Επικοινωνία
BMW καπάκια βαλβίδων με λογότυπο Μ

Καπάκια βαλβίδων με λογότυπο M.

Τα υψηλής ποιότητας καπάκια βαλβίδων BMW από αλουμίνιο, προστατεύουν τις βαλβίδες αλουμινίου TPMS αποτελεσματικά από τους ρύπους και την υγρασία. Παράλληλα, τονίζουν την εμφάνιση του ελαστικού. Σετ από τέσσερα καπάκια βαλβίδων. Με λογότυπο Μ.

Επικοινωνία
Αντιολισθητικές αλυσίδες BMW Comfort Plus στην BMW iX (I20), σε χιονισμένο δρόμο.

Αντιολισθητικές αλυσίδες BMW Comfort.

Οι BMW αντιολισθητικές αλυσίδες Comfort τοποθετούνται εύκολα και εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή πρόσφυση. Ταιριάζουν άψογα στα ελαστικά και δεν απαιτούν πρόσθετη προστασία για τη ζάντα. Το ενσωματωμένο ατσάλινο στεφάνι επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση.

Επικοινωνία
Τέσσερις τροχοί σε M Performance θήκες ελαστικών

Θήκες ελαστικών M Performance.

Μοναδική αγωνιστική αίσθηση στο γκαράζ: Οι θήκες ελαστικών M Performance προστατεύουν τόσο τον οδηγό όσο και το αυτοκίνητο από τους ρύπους. Η ανθεκτική λαβή επιτρέπει την άνετη μεταφορά των ελαστικών. Χάρη στην ειδική σήμανση, μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε στιγμή το αντίστοιχο ελαστικό. Σε σπορ σχεδίαση M Performance.

Επικοινωνία
BMW Mobility set στο χώρο αποσκευών

BMW Mobility Set.

Το BMW Mobility Set εξασφαλίζει τη γρήγορη επιστροφή στο δρόμο μετά από βλάβη ελαστικού. Ανεξάρτητα από τις διαστάσεις ελαστικού, μπορούν να επισκευαστούν ζημιές στο πέλμα των ελαστικών με βάθος λιγότερο από 4 mm, επιτρέποντας τη μετάβασή σας στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.
Επικοινωνία
Χέρι κρατά το BMW σύστημα μπουλονιών ασφαλείας μπροστά από τροχό BMW

Σύστημα μπουλονιών BMW.

Το ποιοτικό, αξιόπιστο σύστημα μπουλονιών ασφαλείας περιλαμβάνει τέσσερα μπουλόνια ασφαλείας με ειδική στιλβωμένη επιγραφή BMW. Τα μπουλόνια μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με το ειδικό εργαλείο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και προστατεύονται αποτελεσματικά από κλοπή.
Επικοινωνία
BMW καθαριστικό ζαντών μπροστά από τροχό BMW

Καθαριστικό ζαντών BMW.

Το καθαριστικό ζαντών BMW αφαιρεί χωρίς κόπο την επίμονη βρομιά, όπως καμμένη σκόνη από τα φρένα, κατάλοιπα λαδιών και γόμας ελαστικών.

Επικοινωνία

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 21", με σταυρωτές ακτίνες 943 M σε γκρι Frozen MIdnight, σετ τροχών με θερινά ελαστικά

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 21", με σταυρωτές ακτίνες 943 M.

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 21", με σταυρωτές ακτίνες 943 Μ σε γκρι Frozen Midnight.  Σετ τροχών με θερινά ελαστικά και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

Διαμόρφωση
M ζάντες αεροδυναμικής σχεδίασης 20" 939 M σε διχρωμία (γκρι Midnight, στιλβωμένες), σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Ζάντες Μ αεροδυναμικής σχεδίασης 20”, με ακτίνες 939 Μ.

Ζάντες Μ αεροδυναμικής σχεδίασης 20”, με ακτίνες 939 Μ, σε Midnight Grey bicolor. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. 

Διαμόρφωση
Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 19", με ακτίνες Υ 942 M σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με θερινά ελαστικά

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 19", με ακτίνες Y 942 M.

Ζάντες Μ Performance  ελαφρού κράματος 19", με ακτίνες Υ 942 M σε μαύρο Jet ματ. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

Διαμόρφωση
Ζάντες BMW ελαφρού κράματος 19", με τριπλές ακτίνες 933 σε ασημί Refined, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Ζάντες ελαφρού κράματος 19”, με τριπλές ακτίνες 933 Μ.

Ζάντες ελαφρού κράματος 19”, με τριπλές ακτίνες 933 Μ, σε Refined Silver. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. Συμβατά με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Διαμόρφωση
BMW Γνήσια Σετ Τροχών, M ζάντες ελαφρού κράματος 19" με ακτίνες Y 859 M σε διχρωμία

Ζάντες Μ ελαφρού κράματος 19”, με ακτίνες Y 859 Μ.

Ζάντες Μ ελαφρού κράματος 19”, με ακτίνες Y 859 Μ, σε Jet Black bicolor. Σετ τροχών (μπροστά) με χειμερινά ελαστικά και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. 

Διαμόρφωση
BMW Γνήσια Σετ Τροχών, M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 20" με διπλές ακτίνες 868 M σε διχρωμία

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 20", με διπλές ακτίνες 868 M.

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 20”, με διπλές ακτίνες 868 Μ, σε Night Gold bicolor. Σετ τροχών (μπροστά) με θερινά ελαστικά και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. 

Διαμόρφωση
BMW Γνήσια Σετ Τροχών, Μ ζάντες αεροδυναμικής σχεδίασης 18" με διπλές ακτίνες 858 M σε διχρωμία

Ζάντες Μ αεροδυναμικής σχεδίασης 18”, με διπλές ακτίνες Y 858 Μ.

Ζάντες Μ αεροδυναμικής σχεδίασης 18”, με διπλές ακτίνες Y 858 Μ, σε Midnight Grey bicolor. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών.  Συμβατά με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Διαμόρφωση
Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 21", με διπλές ακτίνες 877 M σε διχρωμία (μαύρο Jet ματ, στιλβωμένες), σετ τροχών με θερινά ελαστικά

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 21", με διπλές ακτίνες 877 M.

Ζάντες Μ Performance ελαφρού κράματος 21", με διπλές ακτίνες 877 M, σε διχρωμία μαύρο Jet, στιλβωμένες. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

Διαμόρφωση
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 19", με διπλές ακτίνες 871 M σε μαύρο Jet, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Μ ζάντες ελαφρού κράματος 19", με διπλές ακτίνες 871 M.

Μ ζάντες ελαφρού κράματος 19", με διπλές ακτίνες 871 M σε μαύρο Jet. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, 8J x 19.

Διαμόρφωση
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 18", με διπλές ακτίνες 838 M σε διχρωμία (γκρι Midnight, στιλβωμένες), σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Μ ζάντες ελαφρού κράματος 18", με διπλές ακτίνες 838 M.

Υψηλής ποιότητας Μ ζάντες ελαφρού κράματος 18", με διπλές ακτίνες 838 Μ σε διχρωμία γκρι Midnight, στιλβωμένες. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών.

Διαμόρφωση
Ζάντες BMW ελαφρού κράματος 17", με ακτίνες Y Style 896 σε ασημί Refined, σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά

Ζάντες BMW ελαφρού κράματος 17", με ακτίνες Υ 896.

Ζάντες BMW ελαφρού κράματος 17", με ακτίνες Υ 896 σε ασημί Refined. Σετ τροχών με χειμερινά ελαστικά και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, συμβατά με αντιολισθητικές αλυσίδες 7J x 17.

Διαμόρφωση

ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Δεν θέλουμε να ανακαλύψουμε εκ νέου τον τροχό αλλά να τον τελειοποιήσουμε. Αυτή η φιλοσοφία ζωντανεύει σε κάθε Γνήσιο Τροχό BMW. Κάθε τροχός αντικατοπτρίζει τις υψηλές μας απαιτήσεις για αντοχή καθώς και τα όρια των δυναμικών και στατικών δοκιμών και προσομοιώσεων που ξεπερνούν κατά πολύ τις απαιτήσεις που ορίζει η νομοθεσία. Το αποτέλεσμα είναι ένας τροχός υψηλής ποιότητας, τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε σε κάθε περίπτωση – με κομψό και ασυμβίβαστο στυλ.
BMW Γνήσιος Τροχός μετά τη χύτευση (χύτευση αλουμινίου)

Χύτευση.

Οι Γνήσιοι Τροχοί BMW κατασκευάζονται με χύτευση από τηγμένο αλουμίνιο. Το υγρό μέταλλο διοχετεύεται σε ένα καλούπι όπου ψύχεται προτού αφαιρεθεί. Όλη η διαδικασία επιτηρείται αυστηρά με τη βοήθεια συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα των ζαντών. Η διαδικασία χύτευσης μειώνει το κόστος και εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια κατασκευής και ελευθερία στη σχεδίαση. Οι χυτοί τροχοί έχουν χαμηλό βάρος και υψηλή ακαμψία.

Κοντινή λήψη σφυρήλατου BMW Γνήσιου Τροχού

Σφυρηλάτηση και φρεζάρισμα.

Οι σφυρήλατοι τροχοί κατασκευάζονται με σφυρηλάτηση από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου. Στη συνέχεια ακολουθεί το φρεζάρισμα και η μορφοποίηση του τελικού σχεδίου. Οι σφυρήλατοι τροχοί από αλουμίνιο είναι 10 έως 20% ελαφρύτεροι σε σχέση με τους τροχούς από χυτό αλουμίνιο και επιτρέπουν την υλοποίηση πιο λεπτών σχεδίων ακτινών.

Διαδικασία παραγωγής "flow forming" σε έναν BMW Γνήσιο Τροχό

Flow forming.

Η μέθοδος κατασκευής τροχών με "flow - forming" είναι μια προηγμένη διαδικασία κατασκευής τροχών υπό πίεση. Κατά την περιστροφή ασκείται πίεση στον εσωτερικό δακτύλιο του χυτού τροχού. Με αυτή τη διαδικασία το αλουμίνιο διατείνεται και συμπιέζεται αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη αντοχή και επιτρέποντας την υλοποίηση τοιχωμάτων ζάντας μικρότερου πάχους. Το αποτέλεσμα είναι ένας εξαιρετικά ελαφρύς και ανθεκτικός τροχός  που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα αντοχής στα χτυπήματα, στην επιμήκυνση και στα φορτία.

Κοντινή λήψη φρεζαρισμένου BMW Γνήσιου Τροχού

Διαδικασία αφαίρεσης υλικού.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στους σφυρήλατους όσο και στους χυτούς τροχούς. Εδώ, η δομικά μη σχετιζόμενη μάζα μειώνεται με τη μηχανική αφαίρεση υλικού από τις ακτίνες. Έτσι μειώνεται ακόμα περισσότερο το βάρος του τροχού  και δημιουργούνται premium στοιχεία εμφάνισης όπως αφαίρεση υλικού ανάμεσα στα σημεία ένωσης των ακτινών και της βάσης. Με αυτή τη διαδικασία, η ζάντα αποκτά μια τρισδιάστατη εμφάνιση.

Ολοκληρωμένος BMW Γνήσιος Τροχός

Σχεδίαση επιφανειών.

Ανεξάρτητα από την εφαρμοζόμενη τεχνολογία κατασκευής, οι επιφάνειες των Γνήσιων Τροχών BMW, ελαφρού κράματος μπορούν να δεχθούν διάφορα φινιρίσματα. Η βασική μέθοδος – ηλεκτροστατική βαφή – καθιστά τον τροχό ανθεκτικό στις επιδράσεις του περιβάλλοντος όπως π.χ. το αλάτι. Στο παρελθόν, οι ζάντες ελαφρού κράματος βάφονταν συχνά σε ασημί χρώμα και διέθεταν εξωτερική επίστρωση από διάφανο βερνίκι. Σήμερα, η συλλογή των προϊόντων BMW περιλαμβάνει πολυάριθμα σχέδια και λεπτομέρειες που απαιτούν περίτεχνες διαδικασίες φινιρίσματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

BMW Ελαστικά, σκελετός με ηχομόνωση

Οι γνήσιες ζάντες BMW ελαφρού κράματος εξοπλίζονται με πρωτοποριακά ελαστικά που διαθέτουν ενσωματωμένη ηχομόνωση για εξαιρετική ακουστική άνεση. Ένα στρώμα αφρού στην εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού απορροφά τον θόρυβο που δημιουργείται από τους κραδασμούς στην κοιλότητα του ελαστικού. Αυτός ο εσωτερικός θάλαμος του ελαστικού περιέχει αέρα και λειτουργεί ως συντονιστής. Αυτό οδηγεί σε σημαντική μείωση του θορύβου που φτάνει στην καμπίνα.

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ.

BMW Τροχοί, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων της BMW iX (i20), κινούμενη σε βρεγμένο δρόμο

Οι αεροδυναμικά βελτιωμένες ζάντες ελαφρού κράματος συμβάλλουν στη μείωση του βάρους και της αεροδυναμικής αντίστασης και βελτιώνουν ταυτόχρονα την αποδοτικότητα της BMW σας. Οι σχεδόν κλειστές επιφάνειες έχουν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό των στροβιλισμών του αέρα γύρω από τους τροχούς. Οι ζάντες Air Performance συμβάλλουν στη μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης με έναν πρωτοποριακό τρόπο και συνδυάζουν τις βελτιωμένες αεροδυναμικές ιδιότητες με την αίσθηση σπορ κομψότητας.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ BMW.

Ελαστικά BMW

Η Ψηφιακή Διάγνωση Ελαστικού BMW υπολογίζει με έξυπνο τρόπο την κατάσταση του ελαστικού, ώστε να εξασφαλίζει κάθε στιγμή την κινητικότητά σας (απαιτούνται Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου και κωδικό QR). Οι αισθητήρες του συστήματος συλλέγουν δεδομένα για την πίεση ελαστικών, τη θερμοκρασία και την ταχύτητα περιστροφής του τροχού, ώστε να προβλέψουν την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής κάθε ελαστικού χωριστά. Η αντίστοιχη πληροφορία εμφανίζεται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου καθώς και στην εφαρμογή My BMW. Αυτό συμπληρώνει τη λειτουργία του Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών συλλέγοντας τις ενδείξεις βλάβης ελαστικού και αργής απώλειας πίεσης, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο σκασίματος του ελαστικού. Ο Έλεγχος Πίεσης Ελαστικών λαμβάνει υπόψη του συγκεκριμένα στοιχεία για τα τοποθετημένα ελαστικά, όπως κατασκευαστής, διαστάσεις και ημερομηνία παραγωγής, τα οποία μπορούν να σαρωθούν με τη βοήθεια του κωδικού QR από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ.

BMW Ελαστικά, πέλμα ελαστικού με ετικέτα

Όλα τα ελαστικά που πωλούνται στην ΕΕ φέρουν τη νέα ετικέτα που υποδηλώνει τη συμμόρφωση προς τις προδιαγραφές της ΕΕ. Έτσι μπορείτε να συγκρίνετε πιο εύκολα τις επιδόσεις των ελαστικών κατά την αγορά.

Οικονομία καυσίμου: Το 'A' αντιστοιχεί σε ελαστικό με την υψηλότερη επίδοση ενώ το 'G' στο ελαστικό με τη χαμηλότερη. Όσο υψηλότερη είναι η επίδοση τόσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση κύλισης, η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂.

Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: Όσο καλύτερη είναι η πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, τόσο μικρότερη είναι η απόσταση φρεναρίσματος.

Εκπομπές θορύβου: Η ετικέτα ελαστικού αναγράφει το επίπεδο εξωτερικού θορύβου κύλισης σε ντεσιμπέλ και φέρει ένα, δύο ή τρία ηχητικά κύματα. Ένα μαύρο κύμα στην ετικέτα υποδηλώνει την καλύτερη απόδοση θορύβου και σημαίνει ότι το ελαστικό βρίσκεται εντός των επιτρεπτών ορίων.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

BMW Ελαστικά, διάγραμμα σχέσης απόδοσης-θερμοκρασίας

Η κατάλληλη στιγμή για την αλλαγή από τα χειμερινά στα θερινά ελαστικά είναι όταν η εξωτερική θερμοκρασία ανέλθει πάλι στους 7° C περίπου. Κάτω από αυτήν τη θερμοκρασία, τα χειμερινά ελαστικά είναι η καλύτερη επιλογή. Επάνω από αυτήν τη θερμοκρασία, τα θερινά ελαστικά προσφέρουν την πιο ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης.

Μάθετε περισσότερα
BMW Ελαστικά, κοντινή λήψη του πέλματος ελαστικού

Η πρόσφυση και η συμπεριφορά των ελαστικών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το βάθος πέλματος. Η BMW συστήνει ελάχιστο βάθος προφίλ 3 mm για τα θερινά ελαστικά και 4 mm για τα χειμερινά ελαστικά ώστε να απολαμβάνετε μία ασφαλή και ευχάριστη οδηγική εμπειρία.  Πολλές διαμήκεις αυλακώσεις, φαρδιά τμήματα πέλματος, ιδανική σύνθεση γόμας για υψηλές θερμοκρασίες και κατάλληλο βάθος προφίλ: τα Γνήσια Θερινά Ελαστικών BMW είναι η σωστή επιλογή για οδήγηση σε καλοκαιρινές συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα
BMW Ελαστικά, σύγκριση ελαστικών με και χωρίς τεχνολογία runflat

Τα ελαστικά BMW με τεχνολογία runflat δεν θα σας εγκαταλείψουν ποτέ ακόμα κι αν υποστούν διάτρηση. Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών της BMW σάς ενημερώνει άμεσα  και σας επιτρέπει να συνεχίσετε την οδήγηση με ταχύτητα 80 km/h για άλλα 80 km.  Τα ενισχυμένα πλαϊνά τοιχώματα των ελαστικών σταθεροποιούν το αυτοκίνητο, το διατηρούν στην τροχιά του και σας επιτρέπουν να φτάσετε στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW. 

Μάθετε περισσότερα

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

 • Ποια είναι η σωστή πίεση ελαστικών;
 • Πότε και πόσο συχνά πρέπει να ελέγχω την πίεση ελαστικών;
 • Τι είναι τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου BMW;
 • Πώς θα βρω τα σωστά ελαστικά για την BMW μου;
 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ασφάλισης ελαστικών;
 • Πώς θα καθαρίσω τις ζάντες μου;
 • Προϋποθέσεις προγράμματος
 • Διαδικασία Κάλυψης

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW.

SERVICE ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW.

BMW Service, άντρας και γυναίκα μπροστά από το BMW iX στο συνεργείο της BMW

Η εμπειρία του BMW Service.

Εξερευνήστε όλες τις ελκυστικές υπηρεσίες μας και βρείτε την απόλυτη εξυπηρέτηση. Υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στο μοντέλο της BMW σας, για τις προσωπικές σας ανάγκες και για απόλυτη οδηγική απόλαυση, χωρίς ανησυχίες.

Μάθετε περισσότερα
Πυρακτωμένος δίσκος φρένων με σπινθήρες κατά τη χρήση που αντέχει στην καταπόνηση ως Γνήσιο Ανταλλακτικό BMW

Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.

Για να παραμείνει η BMW σας μια γνήσια BMW, επιλέγετε πάντα τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW. Τα ανταλλακτικά μας προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, εξασφαλίζουν άριστες επιδόσεις και αυξάνουν την μεταπωλητική αξία.

Μάθετε περισσότερα
BMW Service Inclusive άνδρας μπροστά από την BMW i4 (G26) στην ακτή

BMW Service Inclusive.

Εξερευνήστε όλες τις ελκυστικές υπηρεσίες μας και απολαύστε άριστη εξυπηρέτηση. Υπηρεσίες άρτια προσαρμοσμένες στο μοντέλο της BMW σας, για να απολαμβάνετε την οδηγική εμπειρία ξέγνοιαστα.

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.BMW i4 M50: 

Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 22,5–18,0.

Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 415-520

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Μάθετε περισσότερα
 • BMW iX xDrive40:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 21.2–19.3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  ** Σε θερμοκρασίες κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου, το σύστημα ηλεκτρικής κίνησης αυτού του plug-in υβριδικού μοντέλου γίνεται διαθέσιμο μετά από μερικά χιλιόμετρα, μόλις η μπαταρία φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία λειτουργίας.