ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Εμπιστευτείτε τη μοναδική ποιότητα των Γνήσιων Σετ Τροχών BMW

Κανένα άλλο προϊόν δεν έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην απόκριση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου κατά την οδήγηση όσο οι ζάντες και τα ελαστικά. Τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW συνδυάζουν ζάντες και ελαστικά εγκεκριμένα από την BMW. Όλα τα σετ τροχών είναι ιδανικά προσαρμοσμένα σε κάθε μοντέλο BMW και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας, σχεδίασης, επιδόσεων και ασφάλειας. Τα Γνήσια Ελαστικά BMW συνοδεύονται από Δωρέαν Ασφάλιση Ελαστικών BMW και σας επιτρέπουν να ζήσετε στο έπακρο την εμπειρία της οδηγικής απόλαυσης.

Μάθετε περισσότερα
ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Εμπιστευτείτε τη μοναδική ποιότητα των Γνήσιων Σετ Τροχών BMW

ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.

Δείξτε τον εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα της δικής σας BMW με τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW με Ελαστικά. Η δυναμική σχεδίαση των ζαντών μας υλοποιείται με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες παραγωγικές τεχνολογίες για βελτιστοποίηση του βάρους. Εξυπακούεται πως τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW με Ελαστικά περιλαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας ελαστικά με το σήμα αστεριού, ενώ είναι διαθέσιμα και με ελαστικά runflat.

Μάθετε περισσότερα

ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.

ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW ΜΕ ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

Σημασία στη λεπτομέρεια. Τα γνήσια Σετ Τροχών με Θερινά Ελαστικά διαθέτουν εξελιγμένη σχεδίαση, ασύγκριτη σταθερότητα και τέλεια χαρακτηριστικά κύλισης. Οι συνδυασμοί ζαντών και ελαστικών είναι ειδικά προσαρμοσμένοι για να ταιριάζουν στη δική σας BMW και εγγυώνται την άψογη συνεργασία μεταξύ όλων των επιμέρους εξαρτημάτων του πλαισίου.


Από το Μάρτιο του 2014, όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW εξοπλίζονται με το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (RDC) – για μέγιστη ασφάλεια και απεριόριστη οδηγική απόλαυση το καλοκαίρι.

ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW ΜΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

Διατηρήστε την ηρεμία σας το χειμώνα. Τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW με Χειμερινά Ελαστικά δεν προσφέρουν μόνο ελκυστική εμφάνιση, αλλά, επίσης, ταιριάζουν απόλυτα με την BMW σας και εξασφαλίζουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα θερινά ελαστικά όταν επικρατούν θερμοκρασίες κάτω από 7°C. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε στροφή στο χιόνι και τον πάγο.


Από το Μάρτιο του 2014, όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW εξοπλίζονται με το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (RDC).

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ.

Τα ασφαλή ελαστικά αποτελούν τη βάση για ένα ιδανικά εξοπλισμένο αυτοκίνητο. Επιλέγοντας τα Ελαστικά BMW με το σήμα αστεριού, θα απολαμβάνετε μια ευχάριστη αίσθηση σιγουριάς ότι έχετε διαλέξει ένα προϊόν που ταιριάζει άψογα στην BMW σας. Για να αποκτήσουν το σήμα αστεριού, τα ελαστικά υποβάλλονται σε μια εκτενή σειρά δοκιμών. Οι δοκιμές αυτές συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα της BMW και, κατά τη διεξαγωγή τους, εξετάζονται σχολαστικά όλα τα κριτήρια ποιότητας που πρέπει να πληρούν τα ελαστικά.

Ασφάλεια

Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με το σήμα αστεριού είναι ειδικά προσαρμοσμένα στα συστήματα ελέγχου του αυτοκινήτου σας και εγγυώνται τον τυπικό σπορ χαρακτήρα BMW. Εκτός αυτού, σας εξασφαλίζουν τις καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά την απόσταση φρεναρίσματος – τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα.
Μάθετε περισσότερα

Σπορ χαρακτήρας

Αυτό που θέλουμε είναι να μπορείτε να απολαμβάνετε τη δυναμική οδήγησης της BMW σας χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Χάρη στην τεχνολογία Ultra High Performance, τα Γνήσια Ελαστικά BMW προσφέρουν κορυφαίο κράτημα στο δρόμο και υψηλής ακρίβειας κατεύθυνση ακόμα και κατά την σπορ οδήγηση με υψηλές ταχύτητες.

Μάθετε περισσότερα

Άνεση

Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με το σήμα αστεριού έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών. Κατά το στάδιο της ανάπτυξής τους, λήφθηκαν υπόψη πολλές παράμετροι, μεταξύ των οποίων και η ελαχιστοποίηση των εκπομπών θορύβου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και τα χαρακτηριστικά κύλισης των ελαστικών. Σε τελική ανάλυση, το ζητούμενο είναι να φτάνετε στον προορισμό σας όχι μόνο με ασφάλεια, αλλά και με άνεση.
Μάθετε περισσότερα

Φθορά

Τα Γνήσια Ελαστικά BMW έχουν ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή. Χάρη στα ειδικά ενισχυμένα πλαϊνά τοιχώματα (τεχνολογία runflat), προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τα συμβατικά ελαστικά. Κι αυτό γιατί, ακόμα και αν υποστούν σταδιακή ή πλήρη απώλεια πίεσης, μπορούν να καλύψουν αποστάσεις έως και 80 km με ταχύτητα 80 km/h – ένα πολύ σπουδαίο πλεονέκτημα σε περίπτωση που συμβεί κάτι αναπάντεχο.
Μάθετε περισσότερα

EfficientDynamics

Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με το σήμα αστεριού έχουν βελτιστοποιημένη αντίσταση κύλισης, πράγμα που συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμου.
Μάθετε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BMW ΓΙΑ 36 ΜΗΝΕΣ.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εξαιρετική ποιότητα των Γνήσιων Ελαστικών BMW. Για αυτό τον λόγο σας προσφέρουμε δωρεάν ασφάλιση ελαστικών με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου BMW ή των Γνήσιων Ελαστικών BMW με την ένδειξη αστερίσκου, από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.


Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW έχει ισχύ έως 36 μήνες από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου ή από την ημερομηνία αγοράς των ελαστικών και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας.

  • Κάλυψη
  • Αποζημίωση

ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RUNFLAT.

Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με το σήμα αστεριού διατίθενται με τεχνολογία runflat. Έτσι, μπορείτε να οδηγείτε πάντα με απόλυτη ασφάλεια: τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία runflat εξασφαλίζουν την κινητικότητά σας ακόμα και σε πλήρη απώλεια της πίεσης. Σας επιτρέπουν να διανύσετε μία απόσταση 80 km (με ταχύτητα έως και 80 km/h) μέχρι το πλησιέστερο συνεργείο – για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

Εξαιρετική ικανότητα ελιγμών.

Χάρη στα ειδικά ενισχυμένα πλαϊνά τοιχώματά τους, τα ελαστικά runflat εγγυώνται ότι το αυτοκίνητο θα διατηρήσει στο ακέραιο την ικανότητα ελιγμών του και θα μπορεί να διανύσει απόσταση 80 km περίπου (με ταχύτητα έως 80 km/h), ακόμα και σε περίπτωση πλήρους απώλειας της πίεσης ενός ελαστικού. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εκτροπής εάν σκάσει ξαφνικά ένα ελαστικό ενώ το αυτοκίνητο κινείται με υψηλή ταχύτητα.
Μάθετε περισσότερα

Κορυφαία ασφάλεια.

Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία runflat περιορίζουν σε σημαντικό βαθμό τους κινδύνους όσον αφορά την ασφάλεια, σε σε περίπτωση βλάβης ελαστικού. Αντί να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο αλλάζοντας το ελαστικό στην άκρη του δρόμου, μπορείτε να οδηγήσετε με ασφάλεια και άνεση για περίπου 80 km (με μέγιστη ταχύτητα 80 km/h) μέχρι το επόμενο συνεργείο.

Μάθετε περισσότερα

Λιγότερο καύσιμο.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά runflat, τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία runflat μειώνουν το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου, αφού δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρετε εφεδρικό τροχό ή το Mobility Set. Αυτό εξοικονομεί καύσιμο και συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών CO₂. Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία runflat συμπεριλαμβάνονται στα μέτρα BMW EfficientDynamics.
Μάθετε περισσότερα

Μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος.

Με τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία runflat δεν χρειάζεται πλέον να έχετε μαζί σας εφεδρικό τροχό ή το Mobility Set. Έτσι, εξοικονομείτε χώρο αποσκευών και κερδίζετε αποθηκευτικό χώρο για άλλα αντικείμενα, όπως π.χ. Προϊόντα Φροντίδας Αυτοκινήτου ή αποσκευές.
Μάθετε περισσότερα

Συνεχής έλεγχος.

Εδώ και αρκετά χρόνια, όλα τα αυτοκίνητα BMW διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό την Ένδειξη Βλάβης Ελαστικού (TDI). Αυτό επιτρέπει τον οδηγό να επιτηρεί την πίεση ελαστικών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Από το 2014, η BMW τοποθετεί στα αυτοκίνητά της ένα σύστημα ενεργού ελέγχου πίεσης ελαστικών που εμφανίζει μια ένδειξη της ακριβούς πίεσης ελαστικού. Αυτό βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση. Η σωστή πίεση ελαστικού εξασφαλίζει την μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και περιορίζει τις εκπομπές CO₂.
Μάθετε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ (RDC).

Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (RDC) ελέγχει ηλεκτρονικά την πίεση και στα τέσσερα ελαστικά με τη βοήθεια αισθητήρων. Η ένδειξη πίεσης ελαστικού επιτρέπει την παρακολούθηση της πίεσης είτε στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου είτε στον πίνακα οργάνων, ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW εξοπλίζονται με αυτό το σύστημα από το Μάρτιο του 2014.

Τα οφέλη σας με μία ματιά.

Μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η σωστή πίεση ελαστικού μειώνει τον κίνδυνο βλάβης του ελαστικού και, επομένως, αυξάνει την ασφάλεια. Το ελαστικό παρέχει άριστη επαφή με το οδόστρωμα μόνο όταν έχει σωστή πίεση, προσφέροντας έτσι εξαιρετικές επιδόσεις στη σπορ οδήγηση και κορυφαία συμπεριφορά στους ελιγμούς αποφυγής και φρεναρίσματος.
Μάθετε περισσότερα

Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης.

Εάν το σύστημα ελέγχου πίεσης καταγράψει μια κρίσιμη απόκλιση της πίεσης (20% κάτω από την ονομαστική πίεση ή κάτω από την ελάχιστη πίεση των 1,7 bar), ειδοποιεί τον οδηγό έγκαιρα για τον πιθανό κίνδυνο και υποδεικνύει ποιο είναι το συγκεκριμένο ελαστικό στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή στον πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών.
Μάθετε περισσότερα

Αυξημένη αποδοτικότητα.

Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη οικονομία: .Τα ελαστικά στη σωστή πίεση δημιουργούν λιγότερες αντιστάσεις κύλισης, πράγμα που έχει θετικό αντίκτυπο στην κατανάλωση καυσίμου. Πέραν αυτού, η σωστή πίεση αποτρέπει την ανομοιόμορφη φθορά του ελαστικού και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

Μάθετε περισσότερα

Γνήσιες Ζάντες BMW με αισθητήρες RDC.

Η BMW προσφέρει όλες τις ολοκληρωμένες ζάντες με ελαστικά που φέρουν το σήμα αστεριού και εξοπλίζονται με αισθητήρες RDC. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας ενημερώσει εάν το μοντέλο σας διαθέτει το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και θα σας συμβουλεύσει σχετικά με τα ελαστικά που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Σε περίπτωση αλλαγής των ελαστικών, οι ειδικοί μας θα φροντίσουν ώστε το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση λειτουργίας, ρυθμίζοντας τη σωστή πίεση ελαστικών και προγραμματίζοντας ανάλογα το σύστημα RDC.
Μάθετε περισσότερα

Σημαντικές συμβουλές.

  • Νέα ελαστικά με αισθητήρα RDC
  • Προειδοποίηση πίεσης ελαστικών όταν έχει τοποθετηθεί εφεδρικός τροχός έκτακτης ανάγκης
  • Προειδοποίηση πίεσης ελαστικών λόγω διαφορών θερμοκρασίας
  • Απουσία προειδοποίησης σε περίπτωση απότομης ζημιάς ελαστικού