"ΠΑΙΚΤΗΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer.

"ΠΑΙΚΤΗΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ. (220i)

141 (192)/5.000–6.000

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km (220i)

5,9–5,6(1)

Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km (220i)

134–127(1)

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών

468 έως 1.510 λίτρα

Δίνει τον παλμό της οδήγησης στην πόλη: με ενθουσιασμό, στιλ και χαρακτήρα. Η BMW Σειρά 2 Active Tourer αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. Όπως ακριβώς οι πλατείες και τα café, οι λεωφόροι και οι διασταυρώσεις. Με κέφι και χάρη, δέχεται να αναμετρηθεί με τις προκλήσεις της πόλης και καταφέρνει να τις νικήσει με μεγάλη επιδεξιότητα. Είτε διασχίζοντας στενούς δρόμους με δυναμισμό και σβελτάδα είτε φέρνοντας σε πέρας ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα με ευελιξία και αποδοτικότητα – είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όλους όσοι έχουν ένα δραστήριο lifestyle και βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει.

BMW 220i Active Tourer(1):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5,9–5,6
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 134–127

ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ.

Μαγνητίζει τα βλέμματα με την πρώτη κιόλας ματιά και όχι μόνο: η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer εντυπωσιάζει από κάθε οπτική γωνία – και με κάθε λεπτομέρειά της. Η μεγάλη μάσκα "νεφρών" και οι συνεχόμενες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό μέρος δηλώνουν απερίφραστα τη δίψα της για δράση, ενώ οι προβολείς LED υπογραμμίζουν την εντελώς ξεχωριστή της εμφάνιση. Επιπλέον, η δυναμική σιλουέτα με την οριζόντια γραμμή πτύχωσης και τα έντονα τονισμένα πλαϊνά διακοσμητικά φτερών προσδίδουν στην BMW Σειρά 2 έναν σπορ και σύγχρονο χαρακτήρα.

"Για μένα, η BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι η πλέον λειτουργική BMW που επαναπροσδιορίζει την έννοια της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης."
Δρ. Norbert Reithofer, πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου της BMW AG

ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ, ΜΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

Αφθονία χώρων για τις μετακινήσεις εντός πόλης; Τίποτα πιο εύκολο όταν κυκλοφορείτε με την BMW Σειρά 2 Active Tourer, αφού σας προσφέρει μεγάλη ευρυχωρία και ευελιξία. Με μεταβλητή χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.510 λίτρα, είναι πάντα έτοιμη για νέες δραστηριότητες. Ταυτόχρονα, είναι και εξαιρετικά σαγηνευτική: οι μεγάλες πόρτες διευκολύνουν την επιβίβαση και αποβίβαση, ενώ η προαιρετικά διαθέσιμη λειτουργία ανοίγματος και κλεισίματος άνευ αφής για την πόρτα του χώρου αποσκευών κάνει πανεύκολη τη φόρτωση και προσφέρει ασυναγώνιστη άνεση. Για οτιδήποτε περιλαμβάνει η λίστα υποχρεώσεών σας.

SURF IN THE CITY.

Με το BMW ConnectedDrive ταξιδεύετε πάντα ξεκούραστα. Οι δικτυωμένες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές, μαζί με τα έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού BMW Personal CoPilot σάς παρέχουν εκτεταμένη υποστήριξη στα ταξίδια, κοντινά ή μακρινά. Εγγυώνται ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστα και με ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα

Για όλα υπάρχει η σωστή απάντηση.

Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης* συνδέουν τον οδηγό με έναν εκπρόσωπο του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο εκπρόσωπος θα βρει ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών ή ένα εφημερεύον φαρμακείο και θα στείλει τη διεύθυνση απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW.

* Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Μάθετε περισσότερα

Τα πάντα με μια ματιά.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις σημαντικότερες για την οδήγηση πληροφορίες επάνω σε ένα πάνελ που βρίσκεται μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, επιτρέποντάς του έτσι να παραμένει συγκεντρωμένος στον δρόμο. Προβάλλονται πληροφορίες, όπως η τρέχουσα ταχύτητα κίνησης, οι οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, η Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, οι λίστες τηλεφωνικού καταλόγου και περιεχομένου ψυχαγωγίας κ.α.

Μάθετε περισσότερα

Τα πάντα σε απόσταση ασφαλείας.

Ο εξοπλισμός Driving Assistant Plus βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση. Περιλαμβάνει Προειδοποίηση Προσέγγισης και Προειδοποίηση Πεζών με λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη, Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας, Υποβοήθηση Φώτων Πορείας, Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας, Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης.

Μάθετε περισσότερα

Ξεκούραστα από το Α στο Β.

Θέλετε να φτάνετε πάντα στα ραντεβού σας ξεκούραστοι και στην ώρα σας; Κανένα πρόβλημα, χάρη στη λειτουργία «Πλοήγηση πόρτα-πόρτα» της εφαρμογής BMW Connected. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ή ένα συνδεδεμένο smartwatch για να λάβετε οδηγίες μετάβασης από το παρκαρισμένο αυτοκίνητό σας στο τελικό σημείο προορισμού σας με τα πόδια.

Μάθετε περισσότερα

Πάντα τη σωστή στιγμή

Το BMW Connected σάς ενημερώνει μέσω συμβατού smartphone ή smart watch για την υπολογισμένη ώρα αναχώρησης, προκειμένου να φτάσετε έγκαιρα στον επόμενο προορισμό σας. Το σύστημα υπολογίζει την προτεινόμενη ώρα αναχώρησης με βάση τα δεδομένα κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

Μάθετε περισσότερα

Τα πάντα και κάτι παραπάνω.

Απολαύστε διαρκή κινητικότητα, χάρη στη συνδεσιμότητα αιχμής που σας προσφέρει το BMW ConnectedDrive, και διατηρήστε την επαφή σας με οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσάς – για ακόμα πιο άνετες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Εξερευνήστε το μόνοι σας.

Μάθετε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ.

Με την BMW Σειρά 2 Active Tourer η πόλη μετατρέπεται σε περιπέτεια. Οι ελαστικοί και αποδοτικοί κινητήρες είναι πανέτοιμοι για κάθε σπριντ. Συγχρόνως, η προσαρμοζόμενη ανάρτηση και τα διάφορα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν άριστη επαφή με τον δρόμο. Ο Διακόπτης Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας σάς επιτρέπει να επιλέγετε μέσα από τις διάφορες λειτουργίες οδήγησης με το πάτημα ενός διακόπτη – για άνετη ή σπορ συμπεριφορά. Αυθεντική δυναμική οδήγησης μέσα στη ζούγκλα της μεγαλούπολης.

Read more

ROAD RUNNER.

Επιδόσεις. Δύναμη. Έλεγχος. Από τον εξαιρετικά οικονομικό τρικύλινδρο κινητήρα diesel μέχρι τον τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με την εντυπωσιακή ροπή. Η BMW Σειρά 2 Active Tourer προσφέρει αθλητικές επιδόσεις οποιαδήποτε στιγμή. Και αυτό το κάνει με εξαιρετικά πολιτισμένο τρόπο χάρη στις σπορ ρυθμίσεις του κιβωτίου 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη ή με το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης xDrive. Για άριστη πρόσφυση και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

ELECTRIFIER.

Η BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid.

ELECTRIFIER.

Η BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

Οι επιλογές εξοπλισμού σάς επιτρέπουν να εξατομικεύσετε την δική σας BMW Σειρά 2 Active Tourer, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Είτε αναζητάτε πρόσθετα αξεσουάρ εσωτερικού για ακόμα μεγαλύτερους χώρους για τις αποσκευές είτε κομψά και ιδιαίτερα αξεσουάρ – τελειοποιήστε την εμφάνιση.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • The values of fuel consumptions, CO2 emissions and energy consumptions shown were determined according to the European Regulation (EC) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

    (1) Οι τιμές ισχύουν μέχρι τις 15.04.2018. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα με τον τοπικό Επίσημο Έμπορο BMW.

    Οι τιμές για τα οχήματα που επισημαίνονται με (3) βασίζονται στον νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

    Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.