ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Η πρώτη BMW Σειρά 2 Coupé.

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Η πρώτη BMW Σειρά 2 Coupé.

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.Η πρώτη BMW Σειρά 2 Coupé.

Ισχύς σε kW (ίππους) στις σ.α.λ. (M240i)

250 (340)/5.500

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km (M240i)

7,8 [7,1]

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (M240i)

4,8 [4,6]

Άγρια, ατίθαση, μοναδική. Η BMW Σειρά 2 Coupé έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν ένα σπορ coupé. Η αδιαμφισβήτητα αθλητική της σχεδίαση δίνει έμφαση στη δυναμική οδήγησης που την καθιστά το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία της. Η απόλυτα ισορροπημένη κατανομή βάρους σε αναλογία 50:50, οι ισχυροί κινητήρες BMW TwinPower Turbo και τα έξυπνα μέτρα του BMW EfficientDynamics αποδεικνύουν περίτρανα τον coupι χαρακτήρα της. Ο δυναμισμός της φτάνει στο αποκορύφωμά του με την M240i, το μοντέλο που είναι εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο κινητήρα, ικανό να επιταχύνει από 0 έως 100 km/h σε χρόνο-ρεκόρ 4,8 δευτερολέπτων. Πιστή στο σύνθημά της: Λιγότεροι κανόνες. Περισσότερες επιδόσεις.

ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟ.

H BMW Σειρά 2 Coupι M240i.

Αυτό το αυτοκίνητο ξεκινά εκεί που τα άλλα σταματούν: ο υπερτροφοδοτούμενος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης των 250 kW (340 ίπποι) χαρίζει στο αυτοκίνητο επιδόσεις-ρεκόρ στην επιτάχυνση, εξασφαλίζοντας συγχρόνως κορυφαία αποδοτικότητα. Το Αεροδυναμικό πακέτο M, η πίσω αεροτομή και το πλαίσιο M προσδίδουν μία άκρως σπορ εμφάνιση, δημιουργούν μεγαλύτερη πίεση επαφής με το οδόστρωμα και εξασφαλίζουν άριστη οδική συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες. Αλλά και στο εσωτερικό της BMW M240i, με τα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, το δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και πολλές άλλες επιλογές, many more options, κυριαρχεί η ατμόσφαιρα από τον κόσμο των αγώνων. Είναι απόλυτα αναμενόμενο να κόβουν την ανάσα breathtakingly.

Εξωτερικό.

Χαρακτηριστικά που δηλώνουν τόλμη και αποφασιστικότητα: η εντυπωσιακή γραμμή πτύχωσης ξεκινά πίσω από τον μπροστινό άξονα, συνεχίζει διατρέχοντας το αμάξωμα με ανοδική κλίση μέχρι το πίσω φτερό και δίνει έμφαση στο σπορ, δυναμικό σφηνοειδές σχήμα. Σε συνδυασμό με τους «μυώδεις» θόλους των τροχών, αποδεικνύει ότι η BMW Σειρά 2 Coupé είναι πάντοτε έτοιμη να διεκδικήσει την πρωτιά.

Εσωτερικό.

Κομφορμισμός για... αντικομφορμιστές: όταν κάθεστε στο τιμόνι της BMW Σειράς 2 Coupé, γίνεστε εσείς οι πρωταγωνιστές. Κι αυτό γιατί ολόκληρο το κόκπιτ είναι προσανατολισμένο στον οδηγό. Η ασύμμετρη κεντρική κονσόλα έχει κλίση προς το μέρος του, η αυτόνομη Κεντρική Οθόνη Ελέγχου είναι ιδανικά τοποθετημένη μέσα στο οπτικό του πεδίο και όλες οι σημαντικές λειτουργίες βρίσκονται, ανά πάσα στιγμή, υπό τον έλεγχό του. Τα παράθυρα χωρίς πλαίσιο σε στιλ coupé δεν παρεμποδίζουν την ορατότητα. Συναρπαστικά σχεδιασμένες, αλληλοκαλυπτόμενες επιφάνειες και δυναμικές γραμμές μεταφέρουν τη σπορ εικόνα του εξωτερικού και στο εσωτερικό. Και, φυσικά, όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στην άριστη κατασκευαστική ποιότητα και τη χρήση εκλεκτών υλικών.

Δυναμική οδήγησης.

Όταν ζείτε τη ζωή στο έπακρο, δεν ενδιαφέρεστε για συμβιβασμούς. Ούτε και η BMW Σειρά 2 Coupé. Η οδική συμπεριφορά, η κατανομή βάρους σε αναλογία 50:50 και οι σπορ επιδόσεις του συστήματος πίσω κίνησης αποτελούν μοναδικά χαρακτηριστικά σε αυτήν την κατηγορία. Δυναμική και ζωηρή, εστιάζει σε έναν και μοναδικό σκοπό: την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

240 kW

Η BMW M240i δεν ενθουσιάζει μόνον με τη δύναμή της, αλλά και με την εντυπωσιακή ευελιξία και την καθημερινή ευχρηστία. Ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M Performance TwinPower Turbo συνδυάζει το Valvetronic με διπλό VANOS, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και υπερτροφοδότη TwinScroll. Η εξαιρετική απόκριση, η υψηλή ροπή από τις χαμηλές στροφές και το ευρύ φάσμα στροφών χαρακτηρίζουν αυτόν τον πανίσχυρο κινητήρα. Το αποτέλεσμα: μέγιστη ροπή 500 Nm, μέση κατανάλωση καυσίμου 7,8 l/100 km (κιβώτιο Steptronic: 7,1 l/100 km, κιβώτιο Steptronic xDrive: 7,4 l/100 km). Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M Performance TwinPower Turbo επιταχύνει από το 0 στα 100 km/h σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα (κιβώτιο Steptronic: 4,6 δευτερόλεπτα, κιβώτιο Steptronic xDrive: 4,4 δευτερόλεπτα).