ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ.

Δικτύωση και συστήματα υποστήριξης οδηγού στη νέα BMW Σειρά 2 Coupé.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ.

Δικτύωση και συστήματα υποστήριξης οδηγού στη νέα BMW Σειρά 2 Coupé.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ.Δικτύωση και συστήματα υποστήριξης οδηγού στη νέα BMW Σειρά 2 Coupé.

Οι καλές διασυνδέσεις είναι το Α και το Ω για να κατακτήσετε ηγετική θέση. Γι' αυτό και το νέο σύστημα διαισθητικού χειρισμού της νέας BMW Σειράς 2 Coupé ωθεί την επικοινωνία σε νέα επίπεδα. Συναντήσεις, e-mail, προγραμματισμός διαδρομών ή αγαπημένη μουσική – μια ευρεία γκάμα σύγχρονων τεχνολογιών BMW ConnectedDrive επιτρέπει τη δικτύωση με το smartphone και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν. Το BMW Connected διατηρεί υπό έλεγχο τον προσωπικό σας προγραμματισμό κινητικότητας για να φτάνετε έγκαιρα και ξεκούραστα στον προορισμό σας.


BMW M240i Coupé (3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,4–7,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 168–167


Read more

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΗΤΗΣ.

Δικτύωση υψηλού επιπέδου: με τις προαιρετικά διαθέσιμες Ψηφιακές Υπηρεσίες ConnectedDrive μπορείτε να απολαμβάνετε διάφορες λειτουργίες, έξυπνες εφαρμογές και ψυχαγωγία. Με την Online Ψυχαγωγία μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Napster ή το Deezer για απεριόριστη πρόσβαση σε μουσική. Έτσι αποκτάτε απεριόριστη πρόσβαση σε εκατομμύρια τίτλους, χωρίς χρέωση. Η ενσωματωμένη λειτουργία αναγνώρισης μουσικής αναγνωρίζει κάθε τραγούδι που παίζει στο ραδιόφωνο και το αποθηκεύει στην προσωπική σας βιβλιοθήκη. Πραγματική μουσική απόλαυση, ανεξάρτητα από το είδος που προτιμάτε.

 • Online Ψυχαγωγία

  Η Online Ψυχαγωγία στην BMW σάς παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε πάνω από 30 εκατομμύρια μουσικούς τίτλους από τους συνεργαζόμενους παρόχους όπως είναι το Napster ή το Deezer, μέσω του ενσωματωμένου συστήματος πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Μπορείτε να ακούτε μουσική οπουδήποτε το θελήσετε, αφού έχετε πρόσβαση στους μουσικούς τίτλους και έξω από το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τις συσκευές που υποστηρίζονται από τον πάροχο. Γρήγορα και άνετα.

 • Apple CarPlay®

  Το Apple CarPlay®-ready υποστηρίζει την εύκολη και ασύρματη χρήση επιλεγμένων λειτουργιών του iPhone® στο αυτοκίνητο. Αυτό επιτρέπει την προβολή και τον χειρισμό, μέσω της επιφάνειας χρήστη και μέσω φωνητικού ελέγχου, του περιεχομένου του smartphone, καθώς και διάφορων λειτουργιών όπως είναι η μουσική, τα iMessages/γραπτά μηνύματα, η τηλεφωνία, το Siri και επιλεγμένες εφαρμογές τρίτων παρόχων.

 • Υπηρεσία Υποστήριξης

  Θα έχει ηλιοφάνεια αύριο στη Ρώμη; Πότε αναχωρεί η πτήση μου και ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο της πόλης; οι Υπηρεσίες Υποστήριξης σάς βοηθούν στα ταξίδια σας και παρέχουν υποστήριξη με το πάτημα ενός διακόπτη – εξατομικευμένα και άμεσα. Όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν χρειάζεστε. Η διάρκεια ισχύος ανέρχεται σε τρία έτη. Ορισμένες από τις υπηρεσίες δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΣ: BMW CONNECTED.

Το BMW Connected είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που σας παρέχει έξυπνη για να φτάσετε ξεκούραστα και στην ώρα σας στον προορισμό. Μεταφέρει τις συναντήσεις από το smartphone στο σύστημα πλοήγησης, σας λέει πότε πρέπει να αναχωρήσετε και ενημερώνει αυτούς που σας περιμένουν εάν προκύψει κάποια καθυστέρηση. Η εφαρμογή σάς δίνει επίσης πληροφορίες για τις τοποθεσίες, τα διαθέσιμα καύσιμα αλλά και εάν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο ή όχι. Με την εφαρμογή μπορείτε ακόμα να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τη νέα BMW Σειρά 2 Coupé μέσω εφαρμογής. Κι αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε που παρκάρατε το αυτοκίνητο, η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια μέχρι εκεί.

 • Κοινοποίηση προορισμού / Send to Car

  Με το BMW Connected, μπορείτε να μεταφέρετε τους προορισμούς σας από τις εφαρμογές του smartphone ή από το διαδίκτυο, εύκολα και ασύρματα στην νέα BMW Σειρά 2. Το ίδιο ισχύει και για τις συναντήσεις που έχετε καταχωρήσει στο ημερολόγιο του smartphone, μαζί με τον προτιμώμενο χρόνο άφιξης. Το σύστημα μεταφέρει το νέο προορισμό στο σύστημα πλοήγησης της νέας BMW Σειράς 2 Coupé.

 • Ειδοποίηση αναχώρησης

  Δεν θα αργήσετε ποτέ ξανά: το BMW Connected σάς ενημερώνει μέσω του smartphone ή του Apple Watch για την ιδανική ώρα αναχώρησης, προκειμένου να φτάσετε έγκαιρα στον επόμενο προορισμό τους. Το σύστημα υπολογίζει την προτεινόμενη ώρα αναχώρησης βάσει των δεδομένων κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

 • Κοινοποιήστε την εκτιμώμενη ώρα άφιξης

  Εάν ωστόσο "κολλήσετε" σε μποτιλιάρισμα, μπορείτε να στείλετε στους συναδέλφους ή συνεργάτες σας ένα γραπτό μήνυμα που θα τους ενημερώνει για την καθυστέρησή σας. Το μήνυμα θα περιλαμβάνει και τη νέα εκτιμώμενη ώρα άφιξης. Και όλα αυτά χωρίς να αγγίξετε το τηλέφωνό σας.

ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΝΟΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

Το Driving Assistant με Προειδοποίηση Προσέγγισης Πεζών και λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη, σας ειδοποιεί έγκαιρα για άλλα αυτοκίνητα και πεζούς. Η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας αποκρίνεται όταν αλλάξετε απροειδοποίητα λωρίδα ενώ ο Υποστήριξη Επαγρύπνησης σάς προτείνει να κάνετε ένα διάλειμμα εάν παρουσιάσετε σημάδια κόπωσης. Με το Ενεργό Cruise Control με Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας, μπορείτε να ελέγχετε πάντοτε την ταχύτητά σας. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης θα σας βοηθήσει να παρκάρετε το αυτοκίνητο άνετα και ξεκούραστα.

 • Ενεργό Cruise Control

  Το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Προειδοποίηση Προσέγγισης με λειτουργία φρεναρίσματος, διατηρεί σταθερή την ταχύτητα κίνησης που έχει προεπιλέξει ο οδηγός, καθώς και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το αυτοκίνητο αναλαμβάνει την επιτάχυνση και το φρενάρισμα, ενώ διατηρεί την προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ακόμα και στην πυκνή κυκλοφορία, μέχρι και την πλήρη ακινητοποίηση σε μποτιλιάρισμα.

 • Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας

  Η Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας με Πληροφορία Απαγόρευσης Προσπέρασης ανιχνεύει τα ισχύοντα όρια ταχύτητας και τις περιοχές απαγόρευσης προσπέρασης και προβάλλει τις πληροφορίες στην οθόνη πληροφοριών του πίνακα οργάνων και στο BMW Head-Up Display.

 • Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης

  Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης διευκολύνει το παράλληλο και κάθετο παρκάρισμα. Το σύστημα υπολογίζει το μέγεθος των ελεύθερων θέσεων στάθμευσης δίπλα από τις οποίες περνά το αυτοκίνητο με μικρή ταχύτητα. Όταν βρεθεί μια κατάλληλη ελεύθερη θέση στάθμευσης, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης αναλαμβάνει τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, ενώ ο οδηγός είναι υπεύθυνος για την επιλογή της σωστής ταχύτητας και το πάτημα των πεντάλ του γκαζιού και του φρένου.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

Το BMW ConnectedDrive αποτελεί έναν έξυπνο σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ του αυτοκινήτου, του οδηγού και του έξω κόσμου. Απολαύστε μεγαλύτερη άνεση, ψυχαγωγία και ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας σε όλες τις διαδρομές. Ή, με πιο απλά λόγια: περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.